Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κατάλαβα, για το e-coli είπε τίποτα; Γιατί έχει τέτοια αποτελέσματα στα 35 έδωσε κάποια εξήγηση; 
      δηλαδή σας πρότεινε βιταμίνες και εσένα άλλο πρωτόκολλο; 

Δε το έλαβε καν υπόψη το ecoli. Ενώ το ανέφερα δε το σχολίασε καν. Ναι βιταμίνες κ άλλο πρωτόκολλο κ περαιτέρω διερεύνηση για το σπερμα με ειδικό. Είπε και για τις άλλες εξετάσεις που προανέφερα. Μου έλεγε κ για τον εξοπλισμό στο Ιασώ που έχει μια τεχνική που διαλέγει το καλύτερο έμβρυο σαν A.I. κάπως. Είπε επίσης πως είναι υπέρ της prp, scratching κλπ κ πως βλέποντας το usb της υστεροσκοπησης που του πήγα πως ίσως έκανε κάτι παρεμβατικό γιατί δε βλέπει εμφανως στο βίντεο λέει τη δίοδο (μάλλον εννοούσε τις σάλπιγγες ; ) οπότε λέει εκεί κάτι θέλει «κόψιμο/παρεμβαση» είπε. 

Mανούλες Μαίου 2015

Present

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια και χρόνια πολλά. Πώς τα περάσατε; Εμείς πολύ καλά μαζευτηκαμε τα περισσότερα αδέρφια του άντρα μου αλλά φυσικά δεν έλειψαν τα ευτράπελα. Τελικά το παγωτό σίγουρα με πειράζει, έφαγα λίγο μετά το φαγητό χθες και μετά από ώρα στο γυρισμό με έπιασε κολικός με τέτοιο πόνο που ούτε στη γέννα δεν πέρασα... αλλά με πολύ υπομονή πέρασε και αυτό...

Miamia εγώ μπουκάλια πιπίλες και βασικά όλα όσα χρειαζόταν αποστείρωση τα έπλενα με το κοινό απορρυπαντικό για πιάτα και μετά αποστειρωτή. Επίσης το νερό που μένει μετά την αποστείρωση το σκουπίζετε γιατί αν μείνει δημιουργεί άλατα.

MBtUp3.pngKAKIp3.pngRE4sp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσια μου!!! τι κανετε;;;

χρονια πολλα, χριστος ανεστη!!!! ελπιζω να περασατε καλα ολες σας!!!

μπορω να πω οτι μου λειψατε, γιατι εκτος οτι δεν ειχε ιντερνετ εκει ειχα απο την καρτα αργοτερα στο κινητο αλλα δεν ειχε σημα καθολου!!! με το ζορι μιλησα με τους δικους μου, οποτε δεν μπορουσα να σας διαβασω κιολας!!! :(

εγω περασα ωραια, φυσικα πολυ φαγητο και υπνο, ευτυχως πηγαμε και μια βολτα το βραδυ στην πολη που απειχε απο το χωριο γυρω στα 20 λεπτα και ηταν κατι διαφορετικο, απο σημερα τα κεφαλια μεσα!!!

getaver τι ηταν αυτο παλι;;; πως εισαι τωρα;; περασε καθολου;; εγω θα σου ελεγα να πας σε εναν δερματολογο οπως και να χει αν θες εχω να σου προτεινω καποιον καλο, ειχες και αλλες φορες θεματα με αλλεργιες;;; παντως δες το για να μην αγχωνεσαι....περαστικα σου!!!

Μιαμια τις πιπιλες πλυνε τις με οτι θες (αν και απο την μαμα μου θυμαμαι οτι τις επλενε με το κλασικο απορρυπανικο πιατων και μετα αποστειρωση) και ουτως η αλλως με την αποστειρωση τιποτα δεν θα μεινει!!

τα υπολοιπα κοριτσια;;

φιλακια σε ολες!!!

yk1yp3.png

Καλησπέρα κορίτσια....Πήγα στο γιατρό σημερα...2620 γρ. Ο μπεμπης μας στην 35w 6d ,σταθερά με το κεφάλι κάτω,έκανα και non stress,καλό κ αυτό...Δε μας είπε Για ποτέ με βλέπει ναι γενναω,μόνο ότι από εδώ κ πέρα όποτε συμβει δεν υπάρχει πρόβλημα Κ ότι θα με άφηνε κ μια Εβδομαδα μετα την ΠΗΤ. Αλλά μολις του ειπα ότι κάνω ενέσεις ηπαρινης μου είπε ότι πρέπει να τις σταματησω πριν τον τοκετό οπότε θα παμε μαλλον με πρόκληση στις 38 ή 39 Εβδόμαδες...Αχ κορίτσια αγχωθηκα,πλησιάζει ο καιρός...

Ό μικρός πάλι πολύ κινητικος,τόσο που νιώθω κ το κεφάλι του να κουνιέται χαμηλα,πολύ χαμηλα Κ νιώθω κτ Σαν πόνο,σαν τσούξιμο,έχετε νιώσει κτ Πάρομοιο?

Βάσω με το προδερμ που πλένουμε κ τα ρούχα ή Υπάρχει κ πιάτων,γιατί. Κτ τέτοιο ακουσα...

Νίκη κολικος από το παγωτό??Περίεργο ε?Μη ξαναφας Κ εσύ...Γιατί να ταλαιπωρησε...

Μαμα82 welcome back...

Getaver εγώ που είχα πάθει αλλεργία πήγα σε δέρματολογο Κ μου έδωσε μια φτιαχτη αλοιφή με elocon Κ μια άλλη απλή κρέμαμΑ σωματος,Κ να πλέονομαι με anantibacter Κ φυσικά είπε όχι χάπια...Βέβαια εγώ είχα πάθει από τα ακαρεα Κ ειμαι γενικα αλλεργική,Κ δεν είχα στην κοιλιά,πόδια,μεση Κ 1-2 στην κοιλιά,Κ εγώ είχα φρικάρει κ σκέφτομουν τα χειρότερα...Αλλά ευτυχώς όλα καλά...Ελπίζω να είσαι καλύτερα...Υπόμόνη Κ προσπάθησε να μη ξυνεσαι,γίνεται χειρότερα...Ααα εμένα με βοηθησε πολύ το ταλκ...Αν θες δοκιμάσε το..Με ανακουφιζε πολύ..Ελπίζω να βοηθησα...

Καληνύχτα girls!!!

καλημερα κοριτσια μου!!!! πως ειστε σημερα;;;;

Μιαμιοα ολοκληρος αντρας ο μπεμπης σας!!! μπραβο!!! μπραβο και για τις εξετασεις που ειναι ολες καλες!!! τι ειναι το non stress;;;; περα απο αυτο που λεει η ονομασια σαν εξεταση πως ειναι;;;

πω πω!!! κοντευει ο καιρος!!! εχεις καταλαβεις οτι σε 3 εβδομαδες θα τον παρεις αγκαλια;;;; με το καλο για ολες μας!!!! ανυπομονω!!!!

τα υπολοιπα κοριτσια τι κανετε;;;

yk1yp3.png

Miamia όλα καλά κοντεύεις. Αυτό που λες με το μωρό χαμηλά το νιώθω και εγώ και τώρα και στην πρώτη εγκυμοσύνη φυσιολογικό είναι όπως και τα πονάκια. Πλησιάζει ο καιρός. Απορίες: τι είναι το non-stress και τι η ηπαρίνη; ο κολικός ήταν στο νεφρό με πονούσε χαμηλά δεξιά και ακριβώς στο ίδιο σημείο στη μέση και χθες το απόγευμα το ξανά-επιβεβαίωσα έφαγα 2 μόνο κουταλιές παγωτό και ξανά τα ίδια όχι με την ίδια ένταση ευτυχώς. Πολλοί μου λένε επειδή είναι κρύο αλλά δεν ξέρω κατά πόσον το νεφρό επηρεάζεται από τη θερμοκρασία...

Διαφημίσεις

καλημερα Νικη, πως εισαι;;; κολικο νεφρου εχω παθει στο παρελθον κι εγω με συνοδεια πυρετου και 10 μερες νοσοκομειο....τρελος πονος, φανταζομαι τωρα με την εγκυμοσυνη ποσο δυσκολοτερο ειναι....αλλα μου κανει εντυπωση το παγωτο..γιατι;;; γαλα πινεις κανονικα και δεν σε πειραζει και το παγωτο σου δημιουργει τετοιο προβλημα;;; οσο για το κρυο δεν νομιζω, μεχρι να φτασει στο στομαχι ζεσταινεται οποτε μου φαινεται λιγο ακυρο αλλα και παλι δεν ξερω τι να πω;;;

yk1yp3.png

Καλημέρα κοιλίτσες πως είστε;Νίκη υπομονή λίγος καιρός έμεινε μέχρι τότε καλύτερα να αποφύγεις το παγωτό. Miamia μεγαλωσατε πολύ μια χαρά ο μπέμπης σου. Mama μπήκες στον 8ο που ανυπομονούσες! Αύριο έχω και γω γιατρό και σε μια βδομάδα μπαίνω στον μήνα μου! Και ακόμα δεν έχω πάρει το καλάθι!!!!

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Κοριτσια καλημερα κι απο μενα!! Ειμαι καπως καλυτερα και γιαυτο δεν πηγα δερματολογο. Φυσικα τα βραδυα με πιανει ακομη και τωρα πολυ εντονη φαγουρα αλλα ειπα να περιμενω μιας και αυριο εχω γιατρο...να δω τι θα μου πει κι αυτος. Σημερα εδωσα και αιμα για να δουμε το ουρικο οξυ γιατι την τελευταια φορα ηταν λιγο ανεβασμενο. Ωχ δεν ξερω μαυτα και μαυτα ενω τοσο καιρο ημουν μια χαρα τωρα εχει πεσει η ψυχολογια μου...

Εγω κοριτσθα τωρα τελευταια δν τον νιωθω τοσο πολυ εννιω οτι δεν νιωθω εντονες κλωτσιες αλλα κυριως στροφουλες να κανει..διαβασα οτι ειναι φυσιολογικο μιας και πλεον δν εχει πολυ χωρο. Αααααντε να ρθει το αυριο να τον δουμε.....πιο ανυπομονη απο ποτε... :;

39WKp3.png

Χρισστός Ανέστη κοιλουμπίτσες μου!!!!!Διαβάζω ευχάριστα!!!!Κοντεύουμε κορίτσια και μου φαίνεται σαν ψέμα!!!Εμείς καλά!!!!Περάσαμε πολύ ωραία το Πάσχα και τώρα τα κεφάλια μέσα!!!Ευτυχώς μέχρι το καλοκαίρι έχουμε να περιμένουμε το πιο σημαντικό πράγμα και με κρατά σε εγρήγορση!Εγώ γιατρό έχω την άλληΠαρασκευή και ανυπομονώ να δω πόσο έχει φτάσει ο μπέμπης μου!!!Βάση υπερήχου σήμερα μπαίνω στο μήνα μου αλλά να δω τι α μου πει και ο ντοκτορ!Αυτό με το τσούξιμο - ενόχληση απο κάτω το νιώθω και εγώ πολύ έντονα ιδίως όταν περπατάω!!!Φυσιολογικό είναι!Κατά τ'άλλα όλα σούπερ!!Απο πλυσίματα δεν έχω κάνει απολύτως τίποτα!!!Λέω να ξεκινήσω ασαπ!!!!Η Άννα που χάθηκε και η Μαριαζέτα???Ελπίζω να είναι όλα σουπερ!!!Φιλια πολλάααααααα!!!!!!!!!!

V3K5p3.pngZHI9p3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια...Μου αρέσει που μου λύνεται απορίες πριν καν ρωτήσω...Θα σας έγραφα ότι έχω λίγες μμέρες με πονακια χαμηλα σαν αυτά πριν την περίοδο,πολύ μικρά,για λίγο που περνάνε,αλλά βλέπω ότι έχετε κ άλλες...

Ναι κορίτσια,μεγάλωσαμΕ,Κ σε 3 Εβδόμαδες το πολύ θα ειμαστε αγκαλιά στη μαμα...Πωπω πέρασε ο Καιρός..Τι αγωνία θεέ μου...Να γεννηθεί καλά το αγγελούδι μου,φοβάμαι κορίτσια μου τόσο πολυ μην έχει κτ το παιδάκι μου,μη του συμβει κκτ κακό,θα πεθάνω κορίτσια..Γιατί έχω αυτόν τον φοβο?Ίσως λόγω της πρώτπρώτης μου ατυχίας...

Νίκη τι τι θες κ το τρως τό ρημαδι??Η μαμα μου έχειέχει πάθει κολικο Κ φαινόταν να πονάει παρά πολύ...Μη ξαναφας,τελος...Φάε κτ άλλο...Το non stress μετράει τους σφυγμούς του μωρου μας κ απο ότι κατάλαβα βλέπουν-καταλαβαινουν πότε κινείται,σου λένε κ εσένα να μετρήσεις τουλάχιστον 4 κινήσεις...Δε μου είπαν κτίρια,μόνο ββλέπαμε σε μια οθόνη τους σφυγμούς του Κ όταν κουνιόταν τους χάναμε για δευτερόλεπτα Κ μετα ξανά...Εσύ είσαι ξαπλωμενη η ανάσκελα ή πλάι αριστερά Κ σου έχουν δέσει την κοιλιά με έναΝ Ιμαντα-ζώνη,δεν πονάει,δεν ενοχλεί,αυτο το έχειςέχεις κ όταν γέννας φυσιολογικά,Νίκη μηπως το θυμηθηκες τώρα?Οι ηπαρίνεςες πάλι είναι ενέσεις για την θρόμβοφιλια,που ανακάλυψα όταν έχασα στις 9 Εβδόμαδες το πρώτο μου,πέρυσι..

Getaver ένα πάντως με έχει τσάκισει,δεν είναι κλωτσιές αλλά πολύ έντονα σπρώξΙματα που πονάνε πολύ,ειδικά στα πλαϊνά ψηλά...

Vall μη πως να αρχίσεις το πλύσιμο σιγά-σιγά??Εγώ ακόμα πλένω...Τα βασικά τα έχω πλύνει,αλλά δε τα έχω σιδερώσει ολα ακόμα,μέχρι τη Δευτέρα πρέπει να έχΩ τελειώσει...Κ να πλύνω λιγό Κ τα υφάσματα Από το καινούργιο πορττ μπεμπε,γιατί κάπως μυριζουν καινούργιο,δε μμπορώ να το εξηγήσω άλλα θέλω να είναι πλυμενο Ααα...Κ δεν έχω φτιάξει κ τη βαλίτσα του μπεμπη αλλά ξέρω τι θα βάλω μέσα κ όπως είπα τα περισσότερα είναι σίδερΩμενα,μέχρι Κ το νεσεσερ ετοιμο

Κ μια χαρά θα ειναι Ο αντρουλης σου,θα το δεις...

Κοριτσια κατι που ξεχασα να σας ρωτησω...αυριο που χουμε ραντεβου ειπε θα μου κανει και κολπικη..δν ειναι νωρις η καλα ειναι; θα πονεσει; υπαρχει περιπτωση να επιταχυνει τον τοκετο;

39WKp3.png

Εμενα που πήγα χθες,Κ ειμάστε στην ίδια Εβδόμαδα δε μου έκανε...Πες μου αύριο σε παρακαλώ τι σου είπε με αυτή την εξέταση...Κ ποσό θα είναι το μώρο σου...Κ γενικά αν σου είπε ποτέ το ββλέπει να γέννας....

Miamia κατάλαβα ποια εξέταση είναι καρδιοτοκογράφος λέγεται επίσης. Εγώ δεν είχα κάνει στην εγκυμοσύνη. Μόνο όταν με έπιασαν οι πόνοι και πήγα στο νοσοκομείο. Και το είχα μέχρι που έφτασε η διαστολή 10 εκ.

μην ανησυχείς για τίποτα για ποιο λόγο να πάθει κάτι το μωρό αφού όλα πάνε καλά δεν αξίζει να σκέφτεσαι και να αγχώνεσαι, αυτό περνάει και στο μωρό κρίμα να είναι σε υπερένταση...

Κολπική εμένα μου είχε κάνει 2 φορές τις 2 τελευταίες φορές πριν γεννήσω απλά θέλει να δει αν έχει μαλακώσει ο τράχηλος ή αν υπάρχει κάποια διαστολή. Πολλές λένε ότι πονάει εγώ πάλι δεν κατάλαβα τίποτα...

Getaver αυτή η δακτυλική εξέταση την έχω ακούσει απο αλλες κοπέλες και το κανουν οι γιατροί να ελέγξουν μάλλον που είναι το μωρο, μου φαίνεται νωρίς να σου κανει κάτι και να επιταχύνει τον τοκετό

Μια μια πλυνε τα καλυτερα ολά να σαι σίγουρη εγώ ολά τα πλυνα

Εγώ έχω αύριο εξέταση στο νοσοκομειο την Δευτερά ντομπλερ την τέταρτη στον δικο μου γιατρό τον ιδιωτικό και την πεμπτη στον γιατρό του ΙΚΑ και για να καταθεσω τα χαρτιά για το επίδομα

Κορίτσια εγώ οτάν είμαι πολύ ωρα ορθία η δεν ξαπλωσω Εστω και λίγο μέσα στην μερα με πεθαίνει η πλατημου και με την παραμικρή κινηση με τσουζει πολύ κάτω απο το στήθος και μέχρι το τέλος των πλευρών απο την αριστερή πλευρα, το έχετε πάθει;;; με αγχωνει λίγο τι είναι αυτό;;;

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...