Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 56 λεπτά , MK2012 είπε:

Συμφωνώ απόλυτα για τη ψυχοθεραπεία. Ειναι πραγματικά το καλύτερο δώρο που μπορείς να κανεις στον ευατο σου, είτε διανύεις μια τέτοια φάση σαν εμάς είτε οχι. Ακόμα και ο άντρας μου που δε το πίστευε καθόλου γιατί «μπορεί να λύσει μόνος του τα προβλήματα του» όπως υποστήριζε, ζορίστηκε με αυτό που περνάμε και ξεκίνησε και αυτός από μόνος του, χωρίς να του πω κάτι.

Οσον αφορά την απαισιοδοξία, δε πιστεύω πως πάντα η θετική σκέψη ελκύει και θετικά πράγματα. Αν είναι κάτι καλό να συμβεί θα συμβεί. Απλά μέχρι τώρα δεν ήμασταν και τυχεροί στη διαδικασία οπότε κάπως με έχει πάρει από κάτω. Πες το αν θες και σαν άμυνα για να μην απογοητευτώ μετα. Πριν την ετ ήμουν αρκετά αισιόδοξη. Ακόμα και όταν πήγα για απρογραμμάτιστη ωοληψια όπως τώρα. Αλλα με έριξε πολύ πως το έμβρυο δεν προχωράει και άψογα γιατί κάπως είδα την πορεία του πάλι προδιαγεγραμμένη. Μακάρι να πέφτω τόσο έξω. 

Να εύχεσαι ότι Κ να γίνει να είναι για  καλό μόνο αυτό. Οπότε Κ να έρθει ένα παιδί να είναι υγιής ακόμα Κ αν έρθει δύσκολα ακόμα Κ αν αργήσει . Όταν είναι να έρθει να είναι καλά . Μην χάνεις την ζωή σου στο ενδιάμεσο. 

Κ άλλοι άνθρωποι κάναν παιδιά χωρίς ταλαιπωρία στον πρώτο μήνα  Κ τελικά έχουν προβλήματα οπότε σημασία δεν έχει ο τρόπος Κ η ώρα αλλά το αποτέλεσμα.

• Μου αρέσει 1

Mανούλες Μαίου 2015

Present

Recommended Posts

γεια σας κοριτσια μου!!! πως ειστε;;;

σημερα ειμαι λιγο καλυτερα αλλα φοβαμαι μην με ξαναπιασει....το βραδυ δεν κοιμηθηκα καλα και ολο ειχα το νου μου μην ειμαι ανασκελα και επιδεινωθει η κατασταση, βεβαια οι γοφοι με πεθαναν οπως και η πλατη!!! παλι καλα να λεμε!!! υπομονη...

εδωσα και αιμα και ουρα για τις κλασικες εξετασεις οποτε θα δω και αιματοκριτη για να αποκλειουμε ενα ενα τα αιτια....

Μιαμια με γεια το δωματιακι σας και με το καλο να το γεμισετε και με το μωρακι σας!!! τα δυσκολα απο οτι καταλαβαινω τα κανατε και τωρα μενει το ευχαριστο κομματι!!! θα ζωγραφισετε και τοιχους;; εγω το σκεφτομαι αν και δεν εχω πολυ χωρο!!!

με γεια και το καροτσι!!!

για το πορτ μπεμπε νομιζω οτι θα βολευτεις για αρχη (3 με 6 μηνες) αναλογα και με την αναπτυξη του μωρου!!!

εγω σκεφτομαι μηπως παρω ενα φτηνο λικνο και δεν μετακομισω την κουνια γιατι δεν εχω μεγαλο δωματιο για να μην στριμωχτουμε, απο την αλλη λεω τζαμπα εξοδα αλλα την ημερα καλο θα ειναι να ναι στο δωματιο της και να κοιμομαστε μαζι το βραδυ διπλα διπλα, μετα εχι κατι φτηνες κουνιες και στο ικεα που θα βγει πανω κατω ιδια τιμη με το λικνο

το βραδυ ειναι ενα θεμα με το φαγητο, μπορεις να κανεις πιροσκι με πατατα η με πρασο , ειναι ευκολα και νοστιμα, τωρα δεν ξερω με τις καουρες επειδη ειναι τηγανιτα... επισης κανενα φρουτακι η σαλατα;;;;εμεις τελικα τα γαλακτοκομικα δεν τα κοψαμε οποτε μονο απο κρεας...του χρονου λεω να κανω ολη την σαρακοστη!!!

σημερα εκανα γαριδομακαροναδα :tongue: μμμμ!!!

Νικη τι κανεις;; Βασω;;; ρε κοριτσια η mariazerta που χαθηκε;;;

Σαλωμη ευχομαι καθε μερα και καλυτερα!!!

Αννουλα περιμενουμε με ανυπομονησια!!!

φιλια σε ολες!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κοιλίτσες πως είστε;;; Σαλώμη μου υπομονή και πιστη που σίγουρα έχετε και τα θαυματακια σου θα ξεπεράσουν κάθε δυσκολία και θα τα έχεις σύντομα σπίτι και θα χαίρεστε το κλάμα τους. Miamia μεγια το δωμάτιο και όλα, τελεια που ετοιμαστηκατε. Mama ευτυχώς που σου πέρασαν οι ζαλάδες καλά αποτελέσματα στις εξετάσεις. Μην στεναχωριέσαι για τη νηστεία και γω έτσι σκέφτομαι να μα στε καλά και του χρόνου να την τηρήσουμε ο καθένας όπως το αισθάνεται. Εμείς όλα καλά δόξα το Θεό. Αννούλα μου πως είστε; πολλά φιλάκια σε ολες.:P:p

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε;εμείς όλα καλά.δεν ξέρω αν θα το πιστέψετε αλλά την Τρίτη το βράδυ χιόνισε και χθες το πρωί είχε γύρω στους 15 πόντους. Αν έχετε instagram πείτε μου να σας γράψω που να μπείτε για φωτό. Ευτυχώς είναι μεγάλη η μέρα και το πολύ το πήρε αλλά έχει ένα κρύο....

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας να είστε καλά να χαίρεστε τα παιδάκια και με το καλό όλες μας. Δεν κάναμε τίποτα γιορτινό, έφτιαξα βέβαια ένα χαλβά σιμιγδαλένιο αλλά κεράκια θα σβήσουμε την Κυριακή, θα φτιάξω από το Σάββατο την τούρτα!!

MBtUp3.pngKAKIp3.pngRE4sp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια μου!!! τι κανετε;;;

κοκκινη πεμπτη σημερα και βαφουμε αυγα!!!

εγω δεν θα βαψω αφου δεν θα μαστε καθολου σπιτι, του χρονου ισως!!!

ολοι οι φιλοι μας πηγαν εκδρομη και θα γυρισουν μετα το πασχα, θα ηθελα κι εγω πολυ αλλα εκτος το μεγαλο ταξιδι που να παω με την κοιλια μεχρι απεναντι;;; του χρονου ολοι μαζι!!! χαχα

Νικη καλυτερα την κυριακη θα το χαρει περισσοτερο!!!

εμενα η ανηψια μου εχει γενεθλια χριστουγεννα και χανεται ο ενθουσιασμος αυτος ο παιδικος γιατι ολοι ειμαστε γιορτινοι και λεμε χρονια πολλα και τα γιορταζει λιγο πριν

φιλια σε ολες!!!

yk1yp3.png

Μαιρη λου τι κανεις;; πηγες στον γιγαντακο;; τι κανει τ αγορι μας;;;;

αν δεν κανω λαθος το χιονι επεσε στην καρδιτσα!!!! ελεος πια με τον καιρο!!! θελουμε ζεστηηηηηη!!!!

yk1yp3.png

Μένω στα ορεινά της Καρδίτσας 1100 μέτρα υψόμετρο ευτυχώς σήμερα είχε όλη τη μέρα ήλιο και το έλιωσε το περισσότερο...το κακό είναι ότι αφήνει πίσω τόση λάσπη δεν μπορείς να πατήσεις πουθενά!!

MBtUp3.pngKAKIp3.pngRE4sp3.png

καλημερα κοριτσια μου!!! τι κανετε;;;

πως περασατε αυτες τις μερες;;; εμεις τελικα αποφασισαμε να φυγουμε σημερα το πρωι για το χωριο, οποτε ετοιμαζομαστε και ξεκιναμε!!!

καλα να περασετε ολες και καλη ανασταση!!!!

φιλακια πολλα!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια μου...Τι κάνετε...Σας έγραψα την Μ.Τέταρτη το βράδυ κ χάθηκε το μηνυμα Κ νυσταζα να ξαναγράψω...Σας ευχαριστώ όλες για το δωματιο...

Νίκη το σκέφτηκα για το κόμοδινο...Αλλά όπως είπες φοβηθηκα μη πέσει...Με ββλέπω για τη βάση,κοιτάω λίγο κ τη βολέψη μου...Να χαίρεστε κ το κοριτσάκι σας αν κ καθυστερήμενα...Μα χιόνι...Έλεος...Θα γεννησουμε Κ θα χιονίζει...

Μαμα82 στην αρχή είχαμε πει για ζωγραφική αλλά μεταετα είδα κτίρια υπέροχαυπέροχα αυτοκόλλητα κ είναι κ πιο οικονομικαα από τη ζωγραφική Κ πιο εύχρηστα κ τα αλλάζεις όταν μεγαλώσει λίγο κ ίσως τα βαρεθεί...Ό ένας τοίχος μου είναι κόκκινος-φραουλι Κ Ο άλλος γκρι κ επειδή δε θέλω να χρησιμοποιήσΩ βαφες Γιατί με πειράζειει η μμυρωδιά,στον κόκκινο τοιχο για να μην φαίνεται κοριτσίστικο θα βαλω έναν ήλιο,έναν φοίνικα κ ζώα της ζούγκλας Κ στον γκρι ή αστεράκια γαλάζια ή ζώα της θάλασσας πολύ χαριτωμένα,γαλάζια αλλά αυτά ένεκα χρόνου κ χρηματος θα το φτιάξουμε όταν με το καλό γεννηθεί,άλλωστε τον πρώτο καιρό θα κοιμαται στο δικό μας δωματιο Κ έχουμε χρόνο Για να γίνει σωστά ,δηλ όπως τα θέλω εγώ.. Καλά να περάσετε στο χωριό..Καλη Ανάσταση να έχουμε με υγεία..

Μαίρηλου δε μας είπες κανένα νέο για το μωρο...Όλα καλά ελπίζω...

Άννα τι έγινε...Μάλλον θα είσαι μια πολυασχολη μαμΑ πλέον...

Κορίτσια μου εμένα σημερα με πονάει λίγο η κοιλίτσα μου,πήγα 2 φορές τουαλετα,είχα βγει για φαγητό χθες βράδυ,θαλασσινά,ένεκα της ημερας...Λέτε να με πείραξαν??Καλα 2 φορές πήγα αλλά ειμαι λίγο φοβιτσιαρα...Κ φοβάμαι να φάω το βράδυ μετα την Ανάσταση..Θα δείξει...

Καλή Ανάσταση να εχουμε..Με Υγεία...Κ του χρόνου με τα μώρα μας αγκαλιά Κ λαμπαδες παιδικές..Εγώ φέτος θα κρατάω 2,μια γαλάζια για το μπεμπη Κ μια λιλα για μενα...Α..Μη φάτε πολύ...Ειδικά απόψε...Με ρεγουλα ε... φιλιά...

Χριστός Ανέστη κ χρόνια πολλά..Είθε η ανάσταση του Κυρίου μας να φώτισει τις ψυχές μας Κ να τις γεμισει γαλήνη...Αγάπη,Υγεία Κ ευτυχίαα σε όλες μας...

Καλά που χαθήκατε όλες???Εντάξει η Mama82 πήγε στο χωριό αλλά η Νίκη?Η ΒΒάσω?Κ Η Άννα κανένα νέο...Ξέρω φάγατε πολύ κ σας έπεσε βαρυ...:D

Δεν έχω νέα, εδώ τα ίδια,ήλιο,θάλασσα,περπάτημΑ,σοκολάτα κ φυσικά το γνωστό άγχος μου...Κ μια απορία...Οπότε μπειτε Κ δειτε πεσ τε μου....Τα μπιμπερΟ,πιπιλες πριν τα χρησιμοποιησουμε τα πλένουμΕ με κοινό απορρυπαντικό πιάτων κ μετά αποστειρωτη??Κ μπαινουν όλες οι θήκες για τις πιπιλες στον αποστειρωτη??

Αυτά από μενα..Περίμενω νεα σας..Φιλιά...

Χριστος Ανεστη!! Χρονια πολλα σε ολες με το καλο τα μωρακια μας!! Ελπιζω περασατε καλα....εγω παλι δν θα το λεγα!!! Περασα μια μικρη περιπετειουλα... Απο την πεμπτη το απογευμα αρχισα να χω τρομερη φαγουρα στην κοιλια μου. Φανταστηκα οτι ειναι απο το τσιτωμα μιας και ξεπροβαλαν και οι πρωτες ραγαδες. Εβαλα τα λαδακια μου και περιμενα βελτιωαση. Την παρασκευη εβγαλα λιγα κοκκινα σπιθουρακια πανω απο υον αφαλο μεχρι που το σαββατο γεμισε ολη η κοιλια μου. Χθες η κατασταση ηταν ανυποφορη ηθελα να ξεσκισω την κοιλια μου απο την φαγουρα. Σιγουρα επηρεαστηκε που καθομασταν εξω στη φυση και ιδρωσα αρκετα. Ο γιατρος μου μου ειπε πως επρεπε να με δει δερματολογος. Φυσικα στη Θεσσαλονικη τετοιες μερες δεν υπαρχει πουθενα δερματολογος. Πηγα τελικα στο ιπποκρατειο στα εφημερευοντα να με δει καποιος γιατι εκτος του οτι η φαγουρα δν αντεχοταν με πιασε και τρομερο αγχος, κι ο γιατρος μου φυσικα ηταν εκτος. Μου ειπε να παω σε εναν παθολογο. Και που με ειδε φυσικα δεν εγινε τπτα δν ειχε να μου προτεινει κατι απλα μου επιβεβεβαιωσε οτι ειναι αλλεργικο και μου απεκλεισε ολα ταλλα ασχημα που περασαν απο το μυαλο μου. Τελικα ο δικος μου γιατρος μου ειπε να παρω αεριους και να βαλω φενιστιλ. Φυσικα ακομη χαλια εμαι αλλα προσπαθω να κανω υπομονη και να μν αγχωνομαι γιατι ανεβασα πιεση το πρωι,ευτυχως τωρα επεσε. Αυτα τα δικα μου!!!

39WKp3.png

Καλησπέρα κοιλίτσες μου. Αληθώς Ανέστη Χρόνια πολλά με το καλό τα μωράκια μας τον Μάιο. Getaver περαστικά για την αλλεργία. Να ηρεμήσεις να προσπαθήσεις για να μην αγχώνεσαι και τα καταλαβαίνει όλα το μωράκι σου. Miamia τα έπλενα με το προδερμ αυτά που ρωτάς γιατί ξεβγάζεται πιο εύκολα και μετά τα αποστείρωνα και μετά στο ψυγείο. Καλή επιστροφή στην mama και σε όσες έφυγαν για Πάσχα. Εμείς είμαστε καλά πολύ κούραση γιατί το τραπέζι το έκανα στο σπίτι αλλά φάγαμε καλά και πολύ. Φιλάκια σε όλες.

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...