Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 56 λεπτά , MK2012 είπε:

Συμφωνώ απόλυτα για τη ψυχοθεραπεία. Ειναι πραγματικά το καλύτερο δώρο που μπορείς να κανεις στον ευατο σου, είτε διανύεις μια τέτοια φάση σαν εμάς είτε οχι. Ακόμα και ο άντρας μου που δε το πίστευε καθόλου γιατί «μπορεί να λύσει μόνος του τα προβλήματα του» όπως υποστήριζε, ζορίστηκε με αυτό που περνάμε και ξεκίνησε και αυτός από μόνος του, χωρίς να του πω κάτι.

Οσον αφορά την απαισιοδοξία, δε πιστεύω πως πάντα η θετική σκέψη ελκύει και θετικά πράγματα. Αν είναι κάτι καλό να συμβεί θα συμβεί. Απλά μέχρι τώρα δεν ήμασταν και τυχεροί στη διαδικασία οπότε κάπως με έχει πάρει από κάτω. Πες το αν θες και σαν άμυνα για να μην απογοητευτώ μετα. Πριν την ετ ήμουν αρκετά αισιόδοξη. Ακόμα και όταν πήγα για απρογραμμάτιστη ωοληψια όπως τώρα. Αλλα με έριξε πολύ πως το έμβρυο δεν προχωράει και άψογα γιατί κάπως είδα την πορεία του πάλι προδιαγεγραμμένη. Μακάρι να πέφτω τόσο έξω. 

Να εύχεσαι ότι Κ να γίνει να είναι για  καλό μόνο αυτό. Οπότε Κ να έρθει ένα παιδί να είναι υγιής ακόμα Κ αν έρθει δύσκολα ακόμα Κ αν αργήσει . Όταν είναι να έρθει να είναι καλά . Μην χάνεις την ζωή σου στο ενδιάμεσο. 

Κ άλλοι άνθρωποι κάναν παιδιά χωρίς ταλαιπωρία στον πρώτο μήνα  Κ τελικά έχουν προβλήματα οπότε σημασία δεν έχει ο τρόπος Κ η ώρα αλλά το αποτέλεσμα.

• Μου αρέσει 1

Mανούλες Μαίου 2015

Present

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα. Πώς είστε σήμερα;δεν ξέρω αν είναι το γάλα που με πείραξε δεν είχα πρόβλημα άλλωστε με τα γαλακτοκομικά...τι να πω θα δούμε, εγκυμοσύνη είναι δεν γίνεται να είναι χωρίς ενοχλήσεις...μια χαρά τη σκαπούλαρα μέχρι τώρα....

MBtUp3.pngKAKIp3.pngRE4sp3.png

καλημερα κοριτσια μου!!! τι κανετε;;;

εγω σημερα δεν ειμαι πολυ καλα, εχθες για πρωτη φορα ηθελα να παω το βραδυ τουαλετα κανω να σηκωθω και ζαλιζομουν τοσο που δεν μπορουσα να σταθω!!! σημερα λιγο ζαλισμενη παλι, τι ειναι αυτο τωρα;;; εσεις νιωσατε ζαλαδα στην εγκυμοσυνη;;; μου εκανε εντυπωση που κοιμομουν κιολας και με επιασε, πηρα τον γιατρο ο οποιος με καθυσηχασε και μου ειπε απο την στιγμη που καταλαβαινω το μωρο να μην φοβαμαι

Σημερα ειναι η μεγαλη μερα για την Αννα, την σκεφτομαι πολυ!!! ολα να πανε καλα!!!

οι υπολοιπες πως ειστε;;;

yk1yp3.png

Mama82 αφού έφτασες στον 7ο αν δεν κάνω λάθος για να σηκωθείς για τουαλέτα το βράδυ μια χαρά είσαι...από τα πρώτα συμπτώματα που είχα ήταν η συχνοουρία το βράδυ. Η ζαλάδα είχα διαβάσει είναι και λίγο από το πως κοιμόμαστε τι εννοώ, θα έχετε παρατηρήσει πως όταν είμαστε ανάσκελα ξαπλωμένες μόλις σηκωνόμαστε ασταθούμε λιγάκι. Αυτό γίνεται γιατί το μωρό πέφτει πάνω στα όργανά μας και όλα μαζί πάνω στις αρτηρίες που συνδέουν τη μήτρα με το μωρό και τέλος όλα πέφτουν πάνω στη μέση. Δοκίμασε να συνηθίσεις να κοιμάσαι στο αριστερό πλευρό

καλημερα!!!!

Νικη οχι πρωτη φορα η συχνοουρια αλλα η ζαλαδα!!!!

με την τουαλετα γιναμε πολυ στενες φιλες απο την αρχη!!!! χαχα

τουλαχιστον 3 φορες σηκωνομαι καθε βραδυ.....

κι εγω το σκεφτηκα για τον υπνο, γενικα προσπαθω πλαγια αριστερα πιο πολυ αλλα θα γυρισω και λιγο απο την αλλη η ανασκελα, δεν γινεται!!!!

απο σημερα μονο πλαγια....

στις 12 μπαινω στον 8ο!!! ανυπομονω !!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Αχ σόρρυ νόμισα ότι για τουαλέτα ήταν η πρώτη φορά. Και εγώ δεν γίνεται μόνο από τη μία πλευρά αλλά όταν καταλαβαίνω γυρνάω. Και πάντα με μαξιλάρι γιατί ο πόνος από τις κλειδώσεις δεν αντέχετε....

Manoules mou plisiazei o kairos gia ta gennitouria sas!! Tha anoiksei kai o kairos tha deite ti wraies liakades tha sas kanei!! Elpizw dld :tongue:

Den prolavenw na sas diavazw kai twra teleutea ginete kai xamos sto spiti!! Mpika na dw ean gennise i Anna.

Anna mou simera einai pou tha ti gnwriseis ti mpempa sou?? Ante me to kalo kai tha perimenoume nea!! Euxomai na pane ola teleia me ti genna!!

Filakia polla!

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Mama πως είσαι ;; Σαλώμη μου πως είναι τα θαυματακια σου;;; Αννούλα πως είστε; Νίκη μου τι κάνεις; miamia που χάθηκες;τα υπόλοιπα κορίτσια; εμείς είμαστε καλά όλα καλά ηρεμία.

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Mama πως είσαι ;; Σαλώμη μου πως είναι τα θαυματακια σου;;; Αννούλα πως είστε; Νίκη μου τι κάνεις; miamia που χάθηκες;τα υπόλοιπα κορίτσια; εμείς είμαστε καλά όλα καλά ηρεμία.

Giname 480gr alla apo anapneustiko xalia! Mallon xronio tha ginei distixws!

Esi pws pas me ta agoria sou?? Klotsaei o mikros??

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Σαλώμη μην φοβάσαι!!! Χρόνιο το χαρακτηρίζουν επειδή είναι καιρό στην υποστήριξη όχι οτι σωνει και ντε θα μείνει κάποιο πρόβλημα!!! Σιγά σιγά Σιγά θα μεγαλώσουν και ολά θα πάνε καλά!!!

Εγώ συνεχιζω και ζαλιζομαι άλλα καλυτερα σε σχέση με χθες φοβάμαι λίγο μην με ξαναπιασει πιο έντονα η αν επηρεάζει το μωρο αλλά δεν έχω επιλογές....παρακαλαω να περάσει

Τα υπολοιπα κορίτσια τι κάνετε;;;

Απο την Αννα μάλλον απο αύριο θα δούμε νέα ε; ας είναι ολά καλά και οποτε μπορεσει θα μας ενημερωσει

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Mama xronio to xaraktirizoun gia ton logo pou eipes sin ta megala pososta pou iparxoun na afisei evaisthisia h kapoio allo provlima sto mwro. Den einai toso aplo to anapneustiko ante kai to vgalame teliwse. Thelei xrono distixws kai ean ginei xronio kaneis den kserei ti tha afisei sta mwrakia mou.

Polla koritsia xathikan exw kairo na dw nea tous!! Eiste kala mwre manoules?? Trexete fantazomai na etoimastite!!

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Καλησπέρα κορίτσια..Καλή Μεγάλη Εβδομαδα να έχουμε...Ξέρω χαθηκα,..Όπως κατάλαβατε έπεσαν δουλειές...Σας είχα πει για την βιβλιοθηκη Κ την κούνια,μετα από πολλά καταφέραμε να παμε την βιβλιοθ. Στο υπόγειο,μέχρι Κ τον ξυλουργό φωνάξαμε,δε περνούσε με τπτ από τη σκάλα,μενώ σε μεζονέτα,αλλά όλα οκ,Κ αφού τον φωνάξαμε μας έστησε κ την κούνια...Σιγά σιγά μπαίνουν όλα σε σειρά..Είχα όλη μεερα έφτιαχνα το δωματιο για το αστεράκι μου προχθες,κθ μερα κτ κάνω...Ξεσκόνισμα,πλυντήριο,σίδερο τις τελευταίες μέρες συν τα πρωινά για εξετάσεις,ευτυχώς όλα οκ κ κολπικα Κ ουρα Κ αιμΑ,αν κ βρε κορίτσια ο αιματοκριτης μου φάνηκε λίγο χαμηλος,31,8 ,εσείς πόσο έχετε??Μέσα σε όλα πήγα κ στο βαφτιστήρι χθες,Ο γλυκός μου μας είχε φτιάξει ζωγραφιά,Εμένα,τον άντρα μου κ δίπλα μου το μωρο,τι συγκηνιτικο Κ είναι μόλις 3,5 χρονών..

Μαμα82 μηπως Κ εσένα σου έπεσε ο αιματοκριτης κ ζαλιζεσαι?Κ εγώ έχω ζαλιστεί κάνα δύΟ φορές αλλα όχι έντονα..Ζαλιζεσαι Κ ξάπλωμενη??Ελπίζω να είσαι καλύτερα τώρα..Αλλά βρε κορίτσια στον μηνα μας μπαίνουμε,όλο κ κτ θα έχουμε,λίγο ζάλη,λίγους πόνους,λίγο το έντερο,λίγη καουρα,εγώ πήγα τουαλετα σημερα μετα από 4 μέρες,καταλάβαινεται,αλλά ευτυχώς όλα είναι περαστικά κ απο λίγο,δόξα το Θεό...

Άννα ελπίζω να πήγαν όλα καλά,η θετική μου σκέψη,οι προσευχές κ οι ευχές μου μαζί σου..Θα περιμενουμε τα ευχαριστα..

Η νηστεία έχει άρχισες,ευτυχώς δε ζήλεψα κτ Κ δε πεινάω,αλλά βρε κορίτσια δε ξέρω τι να φάω για βραδινό..Το μέσημερι υπάρχουν επιλογές,το ίδιο Κ με τα γλυκά,αλλά το βράδυ τι να φας?φακές κ φασόλια??με πατάτες,σαλάτα αντε κ καμια νηστίσιμη πίτα...Έχετε καμια ιδέα??

Α ήρθε κ το καρότσι-πορτ μπεμπε,αύριο θα το δω,σημερα το πήρε ο άντρας μου που είχε βαρδια Κ αύριο θα το ανοίξουμε..Να ρωτήσω οι βάσεις για πορτ μπεμπε για να την βαλω στο δωματιο Κ να κοιμάται εκεί το μωρο πως σας φαίνονται?Είναι βολικες άραγε??Είναι ασφαλείς?Κάνει να κοιμαται στο πορτ μπεμπε πάνω στη βαση??Τι λέτε..Περίμενώ απαντήσεις κ ιδέες γιατί δε θέλω να βαλω την κούνια στο δωματιο μας,αν κ χωράει,αφού θα κοιμάται στο πορτ μπεμπε,δεν υπάρχει λόγος,Ε??

Εχω μια νυστα κορίτσια που δε λέγεται,αλλά ήθελα να σας γράψω,

βλέπω τον Ιησού από τη Ναζαρέτ,όπως κθ χρόνο,αλλά μου άρεσει,με γαληνεύει,με συγκινεί κ με κάνει πιο δυνατή για τα δύσκολα που έχουμε να αντίμετωπισούμε...

Καληνύχτα...

Mama xronio to xaraktirizoun gia ton logo pou eipes sin ta megala pososta pou iparxoun na afisei evaisthisia h kapoio allo provlima sto mwro. Den einai toso aplo to anapneustiko ante kai to vgalame teliwse. Thelei xrono distixws kai ean ginei xronio kaneis den kserei ti tha afisei sta mwrakia mou.

Polla koritsia xathikan exw kairo na dw nea tous!! Eiste kala mwre manoules?? Trexete fantazomai na etoimastite!!

Σαλώμη είστε σε καλό δρομο,Ο μεγάλος κίνδυνος έχει ξεπεραστεί,τα μιικρά προβληματα θα λύνονται κ αυτά σιγά σιγά κ σε λίγο καιρο θα είστε σπίτι όλοι μαζι...Θα επαναλαβω:υπόμονη,κουράγιο,δύναμη,θετική σκέψη,αισιοδοξία,αγάπη κ όλα θα πάνε καλά...

Εσύ κορίτσι μου πως είσαι???

Πολλά φιλιά στα μικρά σου κ την αγάπη μας...

Να μας γράφεις νέα σου...

Καλημέρα κορίτσια. Πως είστε? Η Άννα φαντάζομαι δεν ξεκολλάει τώρα από το νινάκι της. Σαλώμη όλα καλά θα πάνε, σκέψου θετικά πάνω από όλα και μη βάζεις πρώτα το αν συμβεί αυτό ή εκείνο τι θα κάνουμε.

Miamia εγώ τη μικρή που την είχα στο πορτ-μπεμπε για λίγο καιρό δεν είχα πάρει κάποια βάση απλά είχα το πορτ-μπεμπέ πάνω στο κομοδίνο. Μη φοβάσαι δεν πέφτει.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...