Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 56 λεπτά , MK2012 είπε:

Συμφωνώ απόλυτα για τη ψυχοθεραπεία. Ειναι πραγματικά το καλύτερο δώρο που μπορείς να κανεις στον ευατο σου, είτε διανύεις μια τέτοια φάση σαν εμάς είτε οχι. Ακόμα και ο άντρας μου που δε το πίστευε καθόλου γιατί «μπορεί να λύσει μόνος του τα προβλήματα του» όπως υποστήριζε, ζορίστηκε με αυτό που περνάμε και ξεκίνησε και αυτός από μόνος του, χωρίς να του πω κάτι.

Οσον αφορά την απαισιοδοξία, δε πιστεύω πως πάντα η θετική σκέψη ελκύει και θετικά πράγματα. Αν είναι κάτι καλό να συμβεί θα συμβεί. Απλά μέχρι τώρα δεν ήμασταν και τυχεροί στη διαδικασία οπότε κάπως με έχει πάρει από κάτω. Πες το αν θες και σαν άμυνα για να μην απογοητευτώ μετα. Πριν την ετ ήμουν αρκετά αισιόδοξη. Ακόμα και όταν πήγα για απρογραμμάτιστη ωοληψια όπως τώρα. Αλλα με έριξε πολύ πως το έμβρυο δεν προχωράει και άψογα γιατί κάπως είδα την πορεία του πάλι προδιαγεγραμμένη. Μακάρι να πέφτω τόσο έξω. 

Να εύχεσαι ότι Κ να γίνει να είναι για  καλό μόνο αυτό. Οπότε Κ να έρθει ένα παιδί να είναι υγιής ακόμα Κ αν έρθει δύσκολα ακόμα Κ αν αργήσει . Όταν είναι να έρθει να είναι καλά . Μην χάνεις την ζωή σου στο ενδιάμεσο. 

Κ άλλοι άνθρωποι κάναν παιδιά χωρίς ταλαιπωρία στον πρώτο μήνα  Κ τελικά έχουν προβλήματα οπότε σημασία δεν έχει ο τρόπος Κ η ώρα αλλά το αποτέλεσμα.

• Μου αρέσει 1

Mανούλες Μαίου 2015

Present

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια...Σημέρα ειμαι σε διαρκή κίνηση Κ το μώρο λίγο τεμπελικο Κ αγχώνομαι..κουνιέται αλλά αργά κ αδύναμα...Τώρα έφαγα κ πάλι ίσα που κουνήθηκε..θα φάω πορτοκάλι να τον τεσταρω...Προσπαθώ να βαλω μια τάξη στο παιδικό δωματιΟ,γιατί λέμε αύριο να στήσουμε την κούνια,αλλά για να συμβει αυτό

πρέπει να φύγει η τεράστια βΙβλιοθηκη μου,ευτυχώς εχουμΕ υπόγειο 55 τμ. μΕ φως Κ ρεύμα Κ θα την πάω εκεί αλλά κράτησα κπ βιβλια Κ εδώ ,ελάχιστα να τα βαλω στο γράφειο μου,Κ έκανα ένα ξεκαθάρισμα σε κανΑ δύο συρτάρια,πέταξα Πολύ άχρηστο πράγμα...Να δω πως θα τα φτιάξουμε αύριο...ουφ..Θέλω τάξη κ ανεση...

Μαμα82 τι τυχεργ!!Κ φαΐ κ σιδερο η πεθερά...Σε Εβγαλε από τον κόπο...

Νίκη Η επίμονηονη σου είναι η δύναμη σου...Πιστεύω ότι επειδή το θέλεις πολύ,θα το βρεις αυτό που ψάχνεις...Ψάξε κ σε μαγαζια με κλωστές,κουμπια,κορδελες Κ τέτοια...Η στο ίντερνετ...

Αννούλα μια χαρά θα είναι το μπεμπε σου...3 κιλά ολόκληρο παιδί βρε,Μεγαλύτερο Κ από τέλειομηνα...Κ με τις ενέσεις όλα υπό έλεγχο πιστεύω...Προσπάθησε να μην αγχώνεσαι κ να σκέφτεσαι ότι σε λίγες μέρες θα έχεις αγκαλιά το θαύματακι σου...

Getaver Κ εγώ αν θα Είναι καλά το μώρο μου αγχώνομαι,για τις πρώτες μέρες,το θηλασμό κ το μπάνιο δεν αγχώνομαι...Λίγο για το πως θα τα καταφέρω να μείνω μέσα στο σπίτι πολλές μέρες χωρίς να βγώ έστω να πάω σουπερμάρκετ με φοβιζει γιατί δε καθΟμαι στο σπίτι κ πολύ,τρελαίνομαι με την κλεισουρα Κ μάλιστα καλοκαίρι,αλλά ας είναι καλά το παιδί μου κ θα τα καταφέρω όλα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας κοριτσια μου!!!! εμας η βολτα μας ηταν συντομη για την ακριβεια πηγαμε να αλλαξουμε κατι που βγηκε μικρο στο μαγαζι και επιστρεψαμε, εχω πολλα νευρα αλλα προσπαθω να ειμαι ηρεμη , ξεκινησα να διαβαζω μπας και μου περασει και περασει και η ωρα ευχαριστα....

Μιαμια μην σκας, τις πρωτες μερες θα εισαι μαλλον πολυ κουρασμενη για βολτες και θα θες και εσυ και το μωρακι σου να προσαρμοστειτε στα νεα δεδομενα οποτε αυτος ο λεγομενος σαραντισμος δεν ειναι τυχαιος!!!!

ο γιατρος μου λεει οτι τον επινοησε η εκκλησια για να μην τρεχουν οι γυναικες στα χωραφια και αφηνουν τα παιδια τους (οπως γινοταν καποτε) και οτι ο ργανισμος του παιδιου χρειαζεται λιγο χρονο να αναοτυξει το ανοσοποιητικο και να μην αρρωσταινουν, εσυ ομως που θα γεννησεις ανοιξιατικο και γενικα ζεστο καιρο οταν μπορεσεις βγες μια βολτα δεν χαθηκε κι ο κοσμος!!!

Νικη κι εγω λεω να κανω Μ εβδομαδα, δεν θα παθουμε και τιποτα πια χωρις γαλακτοκομικα και κρεας, απλα εγω δεν ξερω αν θα κοινωνισω γιατι θα μαι στο χωριο του αντρα μου και δεν νομιζω να περιμενω να σχολασει η εκκλησια

Βασω νομιζω οτι το σωμα σου ζηταει πιο πολυ ξεκουραση, οποτε οσο μπορεις χαλαρα!!!

Αννα θα αναμενουμε με χαρα τα νεα σου!!! ολα θα πανε τελεια!!!

yk1yp3.png

Μama82 μπορείς να κοινωνήσεις το Μ. Σάββατο το πρωί. Οι περισσότεροι που δεν κάθονται μετά την Ανάσταση αυτό κάνουν. Και εγώ με τον άντρα μου τότε θα κοινωνήσουμε. Η λειτουργία της Ανάστασης τελειώνει γύρω στις 2 που να κάτσεις....

MBtUp3.pngKAKIp3.pngRE4sp3.png

Κορίτσια κ εγώ κρέας δε φάω άλλα λίγο τυρί κ λίγη μερεντα μπορεί να φάω μέχρι τη Μ Τρίτη.Μετά ούτε αυτά,Εκτός κ αν ζηλέψω κτ Κ δεν αντέχω,μόνο τότε...Οπότε σημερα λέω να χτυπήσω ένα σουβλακι κοτόπουλο ή γύρο για να μην το σκέφτομαι Μ. Βδομάδα..Κ Εμεις Μ.Σαββατο ή Μ Πεμπτη Κοινωναμε..

Μαμα82 γιατί έχεις νεύρα?Χαλαρωσε...Εγώ όταν στενοχωριεμαι με πιάνουν τα νευρα μου...Αντίδραση του Οργανισμού μου...Τώρα για το Σαράντησμο Καλώς υπάρχει Κ φυσικά είναι μελέτημένο το γιατί αλλά πιστεύω ότι μια βόλτα θα την πάω νωρίτερα... Μακάρι να είμαστε καλά μαμα κ μωρο κ ας βγαινω μόνο στο μπαλκόνι μου,λίγο ήλιο Κ θάλασσα θα τα δω...

Διαφημίσεις

Κορίτσια μην τρελέναιστε. Δεν είναι "αμαρτία να βγείτε βόλτα πριν σαραντίσετε. Και εγώ έλεγα δεν θα αντέξω αλλά πιστέψτε με θα έχετε τόση κούραση το πρώτο διάστημα που θα προτιμάτε να κοιμηθείτε παρά τη βόλτα. Όσο για το νινάκι καλό είναι να αρχίσουν οι βόλτες μετά το σαραντισμό ή μετά το πρώτο εμβόλιο μην ξεχνάτε ότι δεν έχει χτιστεί ακόμα το ανοσοποιητικό του σύστημα άσχετο με το αν θα πάρει αντισώματα μέσω θηλασμού. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει πως δεν θα βγαίνει ούτε μέχρι την αυλή ή τη βεράντα. Προτιμήστε όμως τα ηλιόλουστα πρωινά.

Καλημερα κοριτσακια μου.Ολα καλα κι απο το μαιευτηριο.Τελικα η καισαρικη μου θα γινει τη Μ.Τριτη.Κλασικα,σκεφτομαι οτι η μπουμπου μου θα μπορουσε να μεινει στην κοιλιτσα 2_3εβδομαδες ακομη αλλα με καθησυχαζει το οτι θεωρειται σχεδον τελειομηνη!Θα σας ενημερωσω οταν μπορεσω για το βαρος και για την υγεια μας!Φιλακια πολλα!

Qi0Mp3.png?ChdnBzhLZZCdp3.png?X2JaRTu1

Aννα μην στεναχωριεσαι!!! το μωρακι σου θεωρειται τελειομηνο, αλλες γυναικες γενναν απο μονες τους σ αυτες τις εβδομαδες!!! επισης το μωρακι σου ειναι ετοιμο, και τα πνευμονακια του και το βαρος του ειναι καλο!! οποτε να σκεφτεσαι μονο πως θα ειναι οταν θα το παρεις αγκαλια για πρωτη φορα, θα ειναι μαγικα!!! και ολα θα πανε τελεια!!!! να μας ενημερωσεις οποτε μπορεσεις!!!

φιλακια πολλα!!!

yk1yp3.png

ουτε καλημερα ειπα καλε!!!!

λοιπον καλημερα σε ολα τα κοριτσια!!! τι κανετε;;;

σημερα μερα βροχερη :( αλλα θα παμε βολτα σε ενα καινουργιο εμπορικο που εγινε και θα περασει ευχαριστα η μερα!!!

Μιαμια εχθες ειχα νευρα γιατι περιμενα ολη μερα να παω βολτα και τελικα εμεινα σπιτι...περιμενω πως και πως το σκ να ειμαι με τον αντρα μου και να κανουμε κατι μαζι και χθες πηγε αναποδα και εσκασα!!! ευτυχως το βραδακι πηγαμε σε κατι ξαδερφια μου που ειχε ερθει και μια ακομη ξαδερφη με τα παιδακια της (3,5 και 2) και το καταχαρηκα, παιξαμε , διαβασαμε παραμυθια, ζωγραφισαμε κτλ

αντε σιγα σιγα να ρθει η ωρα να παιζουμε και με τα δικα μας ετσι!!!

Νικη δεν σκαω αν μπορω να βγω απο την πρωτη μερα (που λεει ο λογος) και ειναι ενταξει και το μωρο μου θα το κανω!!! χαχα

Βασω τι κανεις;; ξεκουραστηκες καθολου;; getaver;;;

η mariazerta τι κανει;; που χαθηκε;;;

φιλια σε ολες καλη κυριακουλα!!!

yk1yp3.png

Καλημέρα κοιλίτσες καλή Μεγάλη Εβδομάδα να έχουμε όλες μας. Αννούλα μου με το καλό να κρατήσεις αγκαλίτσα την κορούλα σου όλα θα πάνε μια χαρούλα. Mama ελπίζω να πας την βολτουλα σου και να περάσετε όμορφα με τον αντρούλη σου. Εγώ σήμερα σιδερώνω!! Mama ξεκουράστηκα αρκετά αλλά θα ξαπλώσω το μεσημέρι γιατί το έχω ανάγκη. Κατά τα άλλα πήγα εκκλησία το πρωί τον γιο μου όλα καλά. Σας φιλώ όλες καλή Κυριακή να έχουμε.

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια και παλι!!!

Βασω εσυ ξερεις τα ορια σου με την κουραση οποτε το ρυθμιζεις οπως νομιζεις, ολες λιγο πολυ αυτο κανουμε μην κοιτας που σας λεω να ξεκουραστειτε...

Νικη γιατι ετσι;;; δεν μπορεις να πας τουαλετα η σε πιασε σαν κολικος;;; ρωτα τον γιατρο σου μηπως και μπορεις να παρεις κατι και σ ανακουφισει...

εγω τωρα γυρισα, πηγαμε λιγο στην αγορα μετα φαγαμε με την αδερφη του αντρα μου ηπιαμε καφεδακι και επιστρεψαμε, γεμισε η μερα μας, αν και βροχερη καλα περασαμε!!!

εσεις τι κανατε σημερα;;;

yk1yp3.png

"Ανακάλυψα" από τι ήταν το έντερο. Έφτιαξα χθες παγωτό ίσα ίσα ένα μικρό μπολάκι να δοκιμάσω μία συνταγή-πολύ εύκολο- έφαγα λίγο και έφαγα και το υπόλοιπο πριν λίγο και μετά από λίγο με ξαναπόνεσε...οπότε πάει και το παγωτό!!!

Καλησπέρα και από μένα.mama σε αυτόν τον μήνα ειδικά εάν έχεις κιλά πολλά παραπάνω όπως εγώ ότι και αν κάνεις σε κουράζει αλλά να είναι καλά τα μπεμπακια μας. Εμείς σπίτι κάτσαμε πήγαμε λίγο στο Νυμφιο και τώρα σπίτι. Νίκη πιστεύω πως το παγωτό μετά την γέννηση του μωρου σου δεν θα σε πειράξει. Mama περάσατε πολύ όμορφα, γεμάτη μέρα με καλή παρέα. Φιλάκια σε όλες

xoH6p3.png

1hQVp3.png

καλημερα κοριτσια!!! καλη Μ εβδομαδα σε ολες!!! τι κανετε;;;

Νικη μου κανει εντυπωση που σε πειραξε το παγωτο, επειδη εχει γαλα λες;;;

τελος παντων οπως και να χει βγαλτο και αυτο απο την διατροφη σου

εμενα φτου φτου ακομα δεν με πειραζει τιποτα

Βασω εχεις δικιο!!! με το παραμικρο η ανασα κοβεται, εδω αν μιλησω πολυ ωρα λαχανιαζω!!! οποτε χαλαρα το παμε γενικα, κι εσεις εχθες μια χαρα περασατε και επειτα χρειαζεσαι ξεκουραση πιο πολυ

σημερα ο καιρος παλι βροχερος!!!! η ψυχολογια παλι θα πιασει πατωμα, ειπαν οτι θα το παει ετσι ολη την εβδομαδα....αντε να δουμε!!!

Αννουλα αυριο ειναι η μεγαλη μερα!!!! με το καλο!!! θα περιμενουμε νεα σου οταν μπορεσεις!!!

οι υπολοιπες τι κανετε;;;

φιλια!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...