Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 37,5 χρονών είμαι τώρα, 35,5 όταν ξεκίνησαν τα προβλήματα.

Όχι, προβλήματα με το σπέρμα δεν είχαμε.

Αποδέχομαι το το θέλημα του Θεού δεν σημαίνει επουδενί παραιτούμαι από τη μάχη της ζωής. Σημαίνει ότι αφήνομαι σε Αυτόν για όσα δεν ελέγχω και δεν ταλαιπωρούμαι με το εγωιστικό "γιατί σε εμένα". Είναι πάρα πολύ δύσκολο, αλλά όταν το καταφέρνει κανείς ανεβαίνει επίπεδο πνευματικό, ηθικό και ψυχολογικό.

Mανούλες Μαίου 2015

Present

Recommended Posts

κορίτσια καλημέρα και με το καλό τα παιδάκια σας...

ήθελα να ρωτήσω μιας και το έχετε ψάξει ήδη....είμαι μανούλα Ιουλίου...δεν δουλεύω εδώ και εναν χρόνο περίπου επαιρνα επίδομα ανεργίας αλλά σταμάτησε (πέρασε βλέπετε ένας χρόνος)όμως ασφάλεια συνεχίζω να έχω γιατί με κάλυπταν τα ένσημα...ξέρετε αν δικαιούμαι επίδομα κυοφορίας η κάτι άλλο???

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σου βανιλιτσα!!! κι εγω οταν εμεινα εγκυος δεν δουλευα και επαιρνα ταμειο ανεργιας, για να δικαουυσαι επιδομα κυοφοριας και λοχειας πρεπει να χεις 200 ενσημα τα τελευταια 2 χρονια αν δεν κανω λαθος (ασφαλισμενη στο ικα εισαι ε;;), αν θες παρε τηλεφωνο στο ικα στις παροχες και επιβεβαιωσε το και ρωτα και τα δικαιολογητικα που χρειαζεσαι

yk1yp3.png

Κοριτσια καλημερα!!! Εδω ειμαι κι εγω...παρεα με το σιδερο μου...χιχι!!! Χθες ειχαμε γιατρο...γιναμε 2500κιλα κι ολα κυλουν πολυ καλα! Το κεφαλακι του ειναι ηδη προς τα κατω αλλα η ραχοκοκκαλια του γερνει προς τα δεξια...ο γιατρος φυσικα ειπε πως εχουμε καιρο γιαυτα. Δυστυχως για αλλη μια φορα δν μας αφησε να τον δουμε ειχε κρυψει ολο του το προσωπο με τα χερακια του...λες και θελει να μας κανει εκλπληξη. Τωρα θα τον ξαναδουμε σε δυο βδομαδες και μετα καθε βδομαδα. Κατα ταλλα τελειωσαμε και με το δωματιο που πραγματικα εγινε υπεροχο...καθε λιγο και λιγακι μπαινουμε μεσα και το χαζευουμε. Το μονο που μας εμεινε ειναι το ζωγραφισμα...θα ερθει αυριο η αδερφη μου να ζωγραφισει ενα δεντρο στον τοιχο. Επισης να σας πω οτι τα λεφτα του ικα εμενα μου μπηκαν πρωτη του μηνα και μου ειπαν στις παροχες πως πλεον οι πληρωμες γινονται μονο καθε πρωτη του μηνα. Δεν ξερω αν ισχυει...σας το λεω σαν πληροφορια. Αυτααα απο μας!!!!!

39WKp3.png

Γεια σας κορίτσια μου...Πολύ σίδερο ρε παιδί μου...Κάνουμε πιο πλούσια τη ΔΕΗ...

Έφτιαξα γεμιστα σημερα Κ έγιναν φοβερα...Ήρθαν κ τα πράγματα του φαρμακειου Από το Ίντερνετ Κ είναι τα νεσεσέρ μας ετοιμα..Τρελάθηκα με τη βούρτσα,τη χτένα Κ το ψαλίδακι του....Τόσο μικρά Κ χαριτωμένα...Θα χτενίζονται μωρέ τα ππαιδιά μας...Το δικό μου όχι απαραίτητα γιατί αν μοιασει στον πατέρα του το βλεπω καραφλο...:D

Νίκη είσαι θηρίο,σε 2 ώρες τόσα πλυντήριο....Να μη σε ματιασουμε..

Βάσω ήρθε το Πάσχα κ σε λίγο καιρό έρχονται κ τα μώρα μας..πέρασαν 8 μηνες Κ κτ...

Getaver είμαστε στην ίδια ακριβώς Εβδομαδα Κ έχουμε αγοράκια..Είχα πάει στις 24 Μαρτίου Κ ήταν 2084 γρ!Το δικό σου πρέπει να είναι μεγαλύτερο,γιατί το αποκλείω να έχει πάει τόσο σε 10 μέρες..Κ εγώ σε 10 μέρες θα ξαναπάω...Κ μενα κεφαλάκι κάτω εδώ κ 5 Εβδομαδες αλλά δεν μου έχει πει κτ άλλο...Φαντάζομαιαι πας για φυσιολογικό!!Φοβαασαι καθόλου...Εγώ ένα άγχος το έχω..Τελειο θα είναι το δέντρο,Κ εγώ ήθελα να ζωγραφίσω δεντρο Κ έναν ήλιο αλλά τελικά αφήσαμε την διάκοσμηση για μετα τη γεννα..Τώρα θα κανουμε τα βασικα...Να δω ποτε...Σύντομα ελπίζω..Βαλίτσα έφτιαξες?Εγώ σχεδόν έτοιμη τη δική μου...Του μωρου μόλις τα σιδερωσω...

πολυ σιδερο σαν να επεσε!!! μονο εγω δεν εχω βεβαια το τελειωσα στην αρχη της εβδομαδας και επισης ακομα ειμαστε 2 οποτε δεν πιανομαι!!!

εγω σημερα δεν ειχα μαγειρεμα περασε η πεθερα μου μου φερε τα φρεσκοπλυμενα και σιδερωμενα πραγματα του μωρου και κεφτεδακια σαλατες λιγο κεικ τυροπιτακια....οποτε ειμαι κομπλε!!!

μολις τελειωσα και την αποτριχωση που ειχα γινει σαν αρκουδα!!! (ευτυχως στην εγκυμοσυνη οι τριχες δεν βγαινουν ευκολα ουτε μεγαλωνουν) χαχα

αλλη μια καλη αποτριχωση και στον μηνα μου και θα προσπαθησω να παω οσο γινεται ετοιμη!!

εσεις τι κανετε;;; Σαλωμη;; πως τα πανε τ αγορια σου;;;

Αννα;;; τι εγινε;;;

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!! Όλα καλά και εμείς!! Ψάχνω να βρω φύλλα τσόχας να φτιάξω ένα μόμπιλε για την κούνια και δεν μπορώ να βρω πουθενά...το βλέπω να ξεσκονίζω τη ραπτομηχανή μου.

Το μωρό γτρνάει με το κεφάλι προς τα κάτω γύρω στις 28 εβδομάδες.αν και εμάς ήταν από την αρχή με μία κλίση προς τα κάτω...ευτυχώς δεν μας άγχωσε σε αυτό. Miamia πρέπει να έχεις μεθοδικότητα πιο γρήγορα θα τελείωνα αλλά χαζολογούσα...

Φτιάξτε τη βαλίτσα σας εσείς που πλησιάζετε να μην έχετε συνέχεια το νου σας εκεί!!! Άννα μου εσύ όλα καλά??

MBtUp3.pngKAKIp3.pngRE4sp3.png

γεια σου ΝΙκη!!! δες κι αυτο το σαιτ baby mobile on etsy, a global handmade and vintage marketplay εχει πολυ ωραια χειροποιητα και αν ξερεις να πλεκεις και με τσιγγελακι θα κανεις σουπερ πραγματα!!!! εγω εβαλα την γιαγια και την θεια του αντρα μου που ξερουν και μου καναν δυο παρα πολυ ωραια!!! εκτος απο πλεξιμο εχει και διαφορα με υφασμα, πιστευω θα σ αρεσουν πολυ!!

οτι φιαξεις να μας το δειξεις ε;;; εγω δεν μπορω ρε γμτ αλλα θα ρωτησω τον αντρα μου μπας και βοηθησει

φιλια!!

yk1yp3.png

Κοριτσια καλησπερα!Κανω καισαρικη τη Μ.Τριτη η τη Μ.Τεταρτη.Το μωρο ειναι ηδη υπερηχογραφικα στην 37 εβδομαδα,3κιλα και το αμνιακο στα ορια του υδραμνιου.Συμφωνα με το γιατρο δε χρειαζεται αλλη ενεση κορτιζονης και φοβαται το ενδεχομενο εκτακτης καισαρικης μεσα στο Πασχα.Αν και δεν εχουμε συσπασεις,αν ξεκινησουν μπορει να κινδυνευσει η μητρα μου.Προφανως,θα προτιμουσα ενα απολυτα τελειομηνο μωρο αλλα φο αμαι να διακινδυνευσω και εχω κουραστει απο αυτη την τοσο δυσκολη εγκυμοσυνη.Ευχειθειτε μας να παμε κατευθειαν στην αγκαλια της μανουλας.

Qi0Mp3.png?ChdnBzhLZZCdp3.png?X2JaRTu1

Αννα μου ολα με το καλο....φανταζομαι οτι ολα θα πανε καλα ειναι μεγαλο μωρο και σε καλη εβδομαδα. Δεν θα σου πω μν αγχωνεσαι γιατι αυτο εκ φυσεως δν γινεται αλλα θα σου ευχηθω να πανε ολα τελεια να εχεις την βοηθεια του θεου και πιστη!

Miamia θελω να ελπιζω και να ευχομαι πως παμε για φυσιολογικο ετσι λεει δλδ και ο γιατρος. Παρολο που αποφασισα να μην κανω και επισκληριδιο να πω την αληθεια μου δεν αγχωνομαι τοσο για την ωρα του τοκετου αν πονεσω δλδ και τετοια . μονο να ειναι καλα το γιαβρακι μου και λιγο το μετα με αγχωνει αν τα καταφερω με τον θηλασμο οι πρωτες μερες στο σπιτι..πως θα τον κανω μπανιο και τετοια ..αλλα νομιζω θα βγουνε ενστικτοδως ολα. Βαλιτσα δικη μου ναι ετοιμη για το μωρο δεν θα παρω πολλα μιας και στην κλινικη παρεχουν τα παντα μονο το φορμακι που θα τον βγαλω.

39WKp3.png

Αννα μου με το καλό!!! Εύχομαι ολά να πάνε καλά και να το χεις στην αγκαλιά σου όσο πιο ανώδυνα γίνεται!!!! Όσο μπορείς μην αγχωνεσαι δεν είναι καλός σύμμαχος!!! Όσο μπορείς να σκέφτεσαι το μπουμπούκι σου και τίποτα άλλο!!! Θα περάσουν οι μέρες και ολά θα πάνε καλά!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Άννα μου με το καλό, με το καλό. Όλα θα πάνε καλά θετική σκέψη. Το μωρό μια χαρά είναι στα κιλά και στην εβδομάδα, σκέψου πως μερικές γεννάνε ακόμα και την πρώτη μέρα του 9ου.

Mama82 άμα μου κολλήσει κάτι δεν το βγάζω από το μυαλό μου, θα προσπαθήσω να φτιάξω με ύφασμα, θα σας το δείξω εννοείται.

Άννα μου με το καλό να πάρεις αγκαλίτσα την κορούλα σου. Να έχεις πιστη όλα θα πάνε καλά θα έχεις μπει στο μήνα σου και η κορούλα σου θα είναι τουλάχιστον τρία κιλακια. Φιλάκια πολλά σε όλες τις κοιλίτσες.

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Γεια σας και από εμένα...όλα καλά και εμείς...προχωράμε!! Τελικά αποφάσισα να νηστέψω τη Μ. Εβδομάδα αλλά με θρεπτικά φαγητά. Περιμένω να φτιάξω ντολμαδάκια!! Δεν μου ερχόταν καλά να μεταλάβω χωρίς λίγη νηστεία, είναι και μία ευκαιρία να μην τρώω τις σοκολάτες και όλες τις χαζομαρούλες που έχω για τη μικρή. Αν και το είπα στο γιατρό και μου είπε ότι λέω χαζά, τέλος πάντων...άλλωστε όπως λέει και ο πατέρας μου ασθενής και ωδιπόρος (ναι σωστά το έγραψα) αμαρτίαν ουκ έχει.

Εσείς τι θα κάνετε;

Καλημέρα γλυκούλες μου. Νίκη μου και γω θέλω να νηστεψω και ελπίζω να μην υποκύψω στα γαλακτοκομικά που είμαι επιρρεπής. Κορίτσια μου κουράστηκα πολύ σε ένα μαγαζί πήγα λίγο εκκλησία μερα που είναι λίγο σουπερμάρκετ και τώρα θέλω να ξαπλαρω αυτές ήταν οι βόλτες μου για σήμερα. Έχω βάλει και ρεβίθια στο γκάζι ολα καλά. Καλή όρεξη σας φιλώ και τα μπεμπακια σας.

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...