Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Ιουλιέτα είπε:

Χρόνια σας Πολλά κορίτσια,

Ήρθε η ώρα να σας γράψω ένα μήνυμα από τη θέση που έβλεπα να γράφουν στο παρελθόν γυναίκες και δεν πίστευα ότι μπορεί ποτέ να βρεθώ εγώ.

Λίγες από εσάς θα με θυμούνται, κάποιες μου είχαν στείλει και μηνύματα, αλλά για καιρό το site δε με άφηνε να συνδεθώ.

Η ιστορία μου εν συντομία είναι μια διάγνωση υπογονιμότητας πριν δυο χρόνια, με ΑΜΗ 0,1 και FSH από 9 έως 18. Δύο γιατροί μου απέκλεισαν τη φυσική σύλληψη και αμφέβαλαν ότι θα τα πάω καλά ακόμη και με εξωσωματική. Ο Κ. Πάντος, ο γιατρός στον οποίο κατέληξα, μου είπε ότι όλα είναι πιθανά, και μαζί κάναμε μια αποτυχημένη σπερματέγχυση και 12 ωοληψίες σε διάστημα ενός έτους, που απέδωσαν 24 ωάρια στην κατάψυξη. Στο τέλος του έτους, το περασμένο καλοκαίρι, συμφωνήσαμε με το γιατρό να σταματήσω τις ωοληψίες και να προσπαθήσω για λίγους κύκλους μαζί με το σύζυγό μου για φυσική σύλληψη. Να σημειώσω ότι ο σύζυγος είχε σοβαρό πρόβλημα υγείας το οποίο ευτυχώς ξεπέρασε, και λόγω του οποίου δεν μπορούσαμε ως τότε ούτε να προσπαθήσουμε φυσικά, ούτε να γονιμοποιήσουμε.

Στη διάρκεια του καλοκαιριού έκανα τεστ ωορρηξίας και είχαμε επαφές. Είχα πολύ άγχος και καθόλου πίστη, αλλά δεν ήθελα να απορρίψω τις ελάχιστες πιθανότητες που μου έδινε η φύση και κυρίως τη μεγάλη δυνατότητα που δίνει όταν το θέλει ο Θεός. Και πράγματι αγαπητές μου, συνέλαβα το παιδί μου ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου!

Όλα βαίνουν καλώς ως τώρα και προσδοκούμε να ειδωθούμε ως τις αρχές Μαΐου με το δικό μας θαύμα.

Σας γράφω με την ελπίδα να μην κάνετε πολλά από τα λάθη που έκανα εγώ και με ταλαιπώρησαν άδικα. Θέλω να τονίσω ότι είναι καταστροφικό να στεκόμαστε πάντα και μόνο στους αριθμούς και τις στατιστικές. Μη δέχεστε άκριτα τις απόψεις που ακούτε και διαβάζετε. Είναι καταστροφικό να αποκαλούμε τους εαυτούς μας άμοιρους, άτυχους, τιμωρημένους. Είμαστε ζωντανές και η ζωή είναι κινούμενη δύναμη, στα σώματα και στο νου μας. 

Βρείτε γιατρούς με εμπειρία και γνώση, ακόμη κι αν δε σας γλυκομιλάνε. Μη δεχτείτε όμως γιατρούς που σας θέτουν προ τετελεσμένων και δεν έχουν διάθεση να δουλέψουν μαζί σας. Μην προτάσσετε το Θέλω σας, αλλά προσπαθήστε να αποδέχεστε τα θελήματα του Θεού. Καλλιεργήστε την υπομονή και την αντοχή σας. Ταυτόχρονα επιτρέψτε στον εαυτό σας να αποφορτίζεται συναισθηματικά. Αυτά που περνάμε είναι η σφύρα και ο άκμονας μεταξύ των οποίων διαμορφώνουμε το μέταλλο της προσωπικότητάς μας. Έτσι γινόμαστε τα όπλα των αγαπημένων μας και κυρίως των παιδιών μας. 

Σας εύχομαι Καλή Χρονιά και Καλή Φώτιση!

Κορίτσι μου καλή χρονιά. Περνώντας παρόμοια φάση , η ιστορία σου με αγγίζει πραγματικά. Δεν είμαι αισιόδοξη, δεν περνάνε καλά ούτε εύκολα οι μέρες. Νιώθω πως με έχει καταπιεί όλο αυτό. Αλλά κάπως βρίσκω τη δύναμη να συνεχίζω. Εύχομαι τα καλύτερα για την εγκυμοσύνη σου και με το καλό να υποδεχτείς το μωράκι σου.

• Μου αρέσει 1

Mανούλες Μαίου 2015

Present

Recommended Posts

Καλησπέρα κοιλουμπίτσες μου και καλό μήνα!!!!Διαβάζω ευχάριστα για όλες και ανεβασμένη διάθεση!!!Αννούλα όλα καλά θα πάνε!!!Μια χαρά θα είναι η μπεμπούλα και εσύ!!Σαλώμη μου σύντομα θα τα κρατάς στην αγκαλιά σου και θα τα ζουλάς και και και και και........Βασούλα να το χαίρεσαι το αντράκι σου!!!Γερό και δυνατό!!!Σχετικά με το επίδομα κύησης βρε Βάσω τα χρήματα μετά από πόσο καιρό τα πέρνεις???Την άλλη ημέρα ας πούμε ή μετά από κανα 2 εβδομάδες???Και τα χρήματα είναι οι μικτές ή οι καθαρές αποδοχές????

Φιλιά πολλά σε όλες!!!!!!

V3K5p3.pngZHI9p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κορίτσια...Όλες καλΑ ειμαστε Κ χαίρομαι...Πήγα ενδοκρινολογο, όλα καλά,μου είπε κ για το θηλασμό πως δεν υπάρχει πρόβλημα με το χάπι μου γιατί είναι πολύ μικρή δόση,μόνο να θηλάζω πρώτα το πρωί,να παίρνω το χάπι αμεσως μετα Κ να περνάνε 2 ώρες για να θηλάζω,δε φαντάζομαι πως θα πεινάει κ νωρίτερα...Με ξεαγχωσε Κ λίγο για τον τοκετό με κπ συμβουλές... Κ τώρα καθίστε αναπαυτικά...Ζυγιστικα...13 κιλά από αρχή...Βέβαια μου είπε ότι είμαι μια χαρά κ δε μου φαίνονται...Κ θα ξαναπάω με το καλό 3 μηνες μετα τη γέννα...Επίσης πήρα άλλο ένα νυχτικο πολύ χαριτωμένο,Κ ένα πακέτο σερβιετες ακόμα...Η βαλίτσα συμπληρωνεται...Εμέινε το σουτιέν θηλασμού κ 2 μπλουζάκια θηλασμού που έχω δει στα h&m...Ήρθαν κ τα καλλυντικά,Παιδιού κ δικά μου που παράγγειλα από ίντερνετ,πολύ πιο οικονομικα από το φαρμακείο,Κ να μπαίνουν Όλα σε τάξη σιγά-σιγά...Βέβαια θα τα πάρει ο αντρουλης μου αύριό που πάει για δουλειά...

Μαίρηλου Κ Σαλώμη πολύ χαίρομαι για τα μικρά σας...Υπόμονη Κ σε λίγο καιρό θα τα έχετε όλα δικά σας...

Μαμα82 όταν θα ξεκινήσουμε πάλι εκδρομές,θα πάρω Κ το μπεμπε Κ θα έρθω να μας ξεναγήσεις μαζι με το δικό σου...Το αρνί βασικά θα είναι κατσίκι,εδώ κ χρόνια δε τρώμε αρνί,οπότε έχω συνηθίσει Κ κάπως μου φαίνεται το αρνί,Κ φυσικά δε το παμΕ φούρνο...δίνουμε κ μας το ψήνουν στη σουβλα...Αλήθεια μαγειρίτσα,κοκορέτσι θα φάτε η δε κάνει???Άσχετο σημερα μου μυρισε μακαρονάδα με όστρακα,για την ακρίβεια μυδια,Ε Κ γαρίδες,Κ Καλά τις γαρίδες ββρίσκω Κ ειμάστε Κ φημισμένοι,μμαύρη γαρίδα Αμβρακικου,ξέρετε??Άλλα μύδια??Εχουμε αλλα τα φοβάμαι λιγο.Να πάρω κατεψυγμένα?

Βάσω μου να σου ζήσει το αστεράκι σου,γερό κ τυχερό να είναι..Όσο για την τούρτα καλά έκανες κ δε πήρες με αυτές τις παραστάσεις πάνω,δε τις τρώω ποτέ,πάντα τις βγαζω,μου φαίνονται αηδιαστικες να τις φάω,πόσο μάλλον να δώσω κ στο παιδί μου,καλύτερα τα σοκολατένια παπάκια,κ ομορφα Κ νόστιμα...Μπορείς να βάλεις Κ μμπισκότα ή smarties η ακόμα Κ μικρά παιχνίδακια που θα παίρνει κ κθ παιδάκι ότι τύχει στο κομματιι του!

Νίκη μια χαρά το μωρακι...Θα ξετυλιχτει βρε ,διαβαασα ότι το κάνουν συνέχεια,το έχουν σαν παιχνίδι...

Κοριτσαρες τα λεμε...Έκθεση έγραψα...

Μιαμια μπραβο για τον ενδοκρινολογο!!! ολα μια χαρα!!! οσο για τα κιλα πονεμενη ιστορια αλλα τι να κανουμε;;; δεν πειραζει!!! ε ρε εχει να πεσει πεινα!!!!

θα χαρω πολυ αν μεσα στους προορισμους σας ειναι και ενας απο τους δικους μας!!! να ρθειτε να παμε ολοι μαζι και να περασουμε καλα!!!

παντως εγω επειδη μ αρεσει πολυ το καμπιγκ λεω αν ολα καλα του χρονου να παμε για καμπινγκ με το μωρο!!! θα δουμε....

κι εμεις κατσικι κτλ αλλα δεν τρελλαινομαι , τουλαχιστον θα γλιτωσω την γουρουνια των γιορτων, απο κοκορετσι και μαγειριτσα ξερω οτι δεν κανει να τρωμε συκωτι λογω της βιταμινης Α οποτε αν μπορεις αποφυγε το αν σου κανει ορεξη φαε λιγο ισα να σου φυγει...επισης καλο ειναι να αποφυγεις και τα μυδια γιατι δεν τα συνιστουν ουτα αυτα, εχουν διαφορα και ο χρονος ψησιματος τους δεν βοηθαει ωστε να σκοτωθουν τα μικροβια που κουβαλανε.... αν θες διαβασε και στο ιντερνετ ακριβως

Βασω πως περασατε;;;; το χαρηκε ο μικρος;;;;

Αννα αυριο περιμενουμε τα νεα σου!!!

κοριτσια παω για υπνο τα λεμε το πρωι!!! καλο βραδυ σε ολες!!!

yk1yp3.png

Hi girls!!Τι girls δηλ,που έχουμε μένει δυο μας Μάμα 82...

Anyway!!Πήγα το πρωί στην Άρτα τη μαμα μου στον ορθοπεδικό,ευτυχώς δεν έχει κτ σοβαρό,αλλά ρε κορίτσια ακριβώς κάτω από το γιατρό ένα ζαχαροπλαστείο,μποχωτης,γνωστή αλυσίδα,Ε πως να αντισταθώ στον πειρασμό!Πήρα 5-6 μικρά γλυκά,γιατί δε μπορω Κ να διαλέξω,τα θέλω όλα,έφαγα ήδη δυο,δε θα τα φάω όλα,θα κρατήσω κ για αύριο,Κ αν μείνει ένα κ για τον άντρα μου.. κουράστηκα κ λίγο με την ανάμόνη στο ακτινοδιαγνωστικο Κέντρο ααλλά χαλάλι..Πήγαμε κ σουπερμάρκετ κ να σου μπροστα μου τα μύδια που λέγαμε χθες,αλλά κρατήθηκα κ πήρα γαρίδες,τις φτιαξαμε μια γρήγορη μακαρονάδα να μου φύγει ο καημός...Τώρα για το συκώτι,το ξέρω αλλά για δύο κομματακια κοκορέτσι δεν έγινε κ τπτ..Αν κ είπα να μην τα φτιάξουμε κοκορέτσι αλλά ριγανατα για να αποφύγω κ τα έντερα που όσο να ναι την έχουν τη βρωμια τους...

Εβαλα Κ άλλο πλυντήριο για το μπεμπε,να εκμεταλλευτούμε λίγο τον καιρό,μάζεψα κ τα άλλα που είχα πλύνει,μένει το σιδέρωμα,αν μπορέσω το ββραδάκι θα κάνω λίγα..

Α Εβαλα Κ τα περισσότερα στη δική μου βαλιτσα,να μην έχω άγχος,αλλά ρε κορίτσια τόση βαλιτσα,,μεγάλη, κ γεμισε σχεδόν,πιστεύωπιστεύω θα χωρέσουν κ τα υπόλοιπα που θέλω να βάλω...Τις σερβιετες,τα babylino,τα υυποσεντονα Κ ίσως κπ νεσεσέρ θα τα βΆλω όλα σε ένα σακίδιο,δε θέλω να έχω 10 σακούλες...

Να ρωτήσω αν ξέρετε,επίθεματα στήθους τι μαρκααρκα πήρατε?Μου είχε δώσει μια φίλη μου της nuk που τις εμειναν,αλλά εγώ παρήγγειλα από ίντερνετ avent,τα είχε προσφορά τα 60,7? ,αλλά μου φάνηκαν κ καλύτερα,θα τα δω αύριο που θα τα φέρει ο άντρας μου Κ θα σας πω...Κτ ακόμη τα επιθεματα περίπου κθ Πότε αλλαζονται??Θα φτάσουν 30 για το νοσοκομείο,για να μην κουβαλαω ένα σορό συμπραγκαλα?

Φιλιά...

Διαφημίσεις

γεια σου Μιαμια, οντως εμεις μειναμε....

δεν εχω ιδεα για τα επιθεματα, κι εγω ελεγα να δοκιμασω της nuk αλλα δεν ξερω ποια θα βολεψουν, τωρα για το νοσοκομειο ποσα θα χρειαστουν αναλογα με το γαλα που θα σταζει απο το στηθος αλλες εχουν πολυ αλλες λιγο, επισης δεν εχω αποψη.... εσυ εχεις καθολου καμια σταγονα απο τωρα;;; εγω οχι αλλα εχει κοκκινησει η ρωγα και ειναι αρκετα ευαισθητη πιστευω οτι σιγα σιγα μπορει και να χω....

παρε ενα πακετο μαζι σου και το πολυ πολυ να πεταχτει ο αντρας σου να παρει απο κανενα φαρμακειο αν χρειαστει

κι εγω πιστευω οτι η βαλιτσα θα γεμισει ευκολα, θα την ετοιμασω μετα το πασχα χαλαρα

κι εγω σημερα δουλειες, τωρα τα παιξα λιγο και καθισα να παρω μια ανασα

οσο για τα γλυκα δεν μπορω να αντισταθω , σημερα ειπα στον αντρα μου να φερει απο το σουπερ μαρκετ καποια πραγματα και στο τελος λεω και κανενα γλυκακι....και μου λεει τι γλυκακι θες;;; λεω κατι παγωμενο....χαχα!!!

εχω φαει κολλημα με τις τυροπιτες και τα παγωτα, το μυαλο μου ειναι εκει συνεχεια δεν θα με πειραζε να ζησω μονο μ αυτα...χαχα

περαστικα στην μανουλα σου!!!

yk1yp3.png

Καλησπέρα κούκλες!!Εδώ είμαστε και οι άλλες καλέ!! Επιθέματα εγώ έπαιρνα από τα jumbo (όχι μάρκας) είναι πολύ πιο οικονομικά. Στο νοσοκομείο άλλαζα μετά από κάθε θηλασμό στο σπίτι όμως δεν προλάβαινα να αλλάζω λόγω υπέρ-υπέρ-ροής και έβαζα από ένα πανάκι διπλωμένο στα 4 για να κρατάει αλλά και πάλι είχα διαρροή. Καλό είναι όμως να μην μένουν για ώρες στο στήθος. Σταθερά θα τα αλλάζετε μετά από κάθε θηλασμό και από εκεί και πέρα ανάλογα πόσο μεγάλη ροή θα έχετε. Τώρα που μου ήρθε και κάτι: για καλύτερη ροή να κάνετε ζεστές κομπρέσες στο στήθος βοηθάει και απαλύνει και τον πόνο. Όσο πλησιάζουμε προς τη γέννα θα αρχίσει το γάλα να τρέχει. Στην πρώτη εγκυμοσύνη άρχισε από τον 8ο και ειδικά στο μπάνιο (το ζεστό που λέγαμε). Αν δείτε ότι είναι πορτοκαλί σχετικά μην τρομάξετε προετοιμάζετε το πύαρ.

Εγώ πάλι έχω 5 πλυντήρια για σιδέρωμα 4 που έβαλα χθες και ένα σήμερα συν άλλο ένα που στεγνώνει και άλλο ένα που πλένεται τώρα. Είχαμε 2 μέρες χωρίς πλυντήριο πότε πρόλαβαν και μαζεύτηκαν τα ρούχα...

MBtUp3.pngKAKIp3.pngRE4sp3.png

Γεια σου Νίκη!!! Πω πω!!! Πολύ πλυντήριο ρε παιδι μου!!! Υπομονή και σιγά σιγά

Αννα περιμένουμε τα νέα σου, ελπίζω ολά καλά

Βάσω τι κανεις; ο μικρός ευχαριστημένος;; το ευχαριστήθηκε;;;

yk1yp3.png

Καλησπέρα κορίτσια μου πως είστε;;; χθες περάσαμε τέλεια το αντράκι μου ξετρελάθηκε έπαιξε πολύ το κατά ευχαριστήθηκε αλλά εγώ κουράστηκα παρόλο που δεν έκανα και τίποτα! Αχ ακούω για πλυντήρια και σιδέρωμα και έχω και γω μπόλικα. Επίσης πρέπει να φτιάξω βαλίτσα δηλαδή να πλύνω το σακβουαγιάζ και να το γεμίσω σιγά σιγά. Έχω να πάρω και γω τα επιθέματα στήθους. Νίκη μπράβο για την τόση ροη γάλακτος. Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη άργησε τρεις μέρες να κατέβει το γάλα και είχα πάθει κατάθλιψη...και τώρα το ίδιο θα συμβεί αλλά θα προσπαθήσω να ειμαι ψύχραιμη για να μην πάθω πάλι κατάθλιψη. Αυτά από μένα φιλάκια πολλά σε ολες τις κοιλίτσες.

xoH6p3.png

1hQVp3.png

γεια σου Βασω!!! μπραβο στον μικρουλη σας!!! και του χρονου με υγεια!!!

λογικο να κουραζεσαι πιο ευκολα!!! σιγα σιγα θα τα κανεις ολα

γιατι σωνει και ντε να αργησει το γαλα και σ αυτην την εγκυμοσυνη-γεννα;;; μπορει να ναι διαφορετικα μην αγχωνεσαι απο τωρα, στα μαθηματα ανωδυνου τοκετου οι μαιες λενε οτι το φυσιολογικο ειναι συνηθως να κατεβαινει γαλα στις 3 μερες οποτε τζαμπα ανυσηχεις, εννοειται βεβαια οτι θα ειναι και πιο ευκολος ο θηλασμος και για μας και για το μωρο αλλα τι να κανουμε;;;

η Αννα δεν επικοινωνησε ακομα...:confused:

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Να τες κ η Νίκη μΕ τη Βάσω...

Εγώ δεν έχω δει τπτ σχετικό με γαλα στο στήθος μου...Απλώς έχει μεγαλώσει Κ οι θηλές μου είναι λίγο μαύρισμενες,πάντως δε τις πολύ πειράζωπειράζω γιατί και την κρέμα Για τις ραγάδες που βάζω ειμαι προσεχτική,δε ξέρω κάπως μου έρχεται...

Μαμα82 δεν ειμάστε μόνες πια...Καλή Κ Η τυρόπιτα κ το παγωτό...Εμεις εδώ φτιάχνουμε πολύ βαφλα στα καφέ,αλλά δυστυχώς δε πολύ τρώω παγωτό γιατί έχω προβλημα με τις αμυγδαλες μου από παιδί,Κ τώρα στην εγκυμοσύνη προσέχω,αν κ κπ στιγμή στον 4ο μηνα ζήλεψζήλεψα παγωτό παρφε Κ φυσικά το έφαγα...Ευχαριστώ για τη μανούλα...

Νίκη πολύ πλυντήριο ρε κορίτσι...Υπόμονη Κ καλό σιδέρωμα...

Βάσω τι ωραία τα γενέθλια...Από σιδερο καλά ΠΑμΕ όλες...

Άννα περίμενουμε νέα σου...

Έκατσα 2 ώρες και τα σιδέρωσα όλα. Τώρα μετά από μία βδομάδα θα με ξαναδεί το πλυντήριο. Βάσω με όλο το θάρρος μη λες χαζομαρούλες. Πρώτον ποιος ο λόγος να πάθεις κατάθλιψη...επίσης το γάλα έρχεται την τρίτη με τέταρτη μέρα μετά τη γέννα, μέχρι τότε έχουμε το πύαρ, το πρωτόγαλα που ναι μεν είναι λίγο σε ποσότητα αλλά πολύ πολύ θρεπτικό για το νινάκι. Οπότε δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι και να στεναχωριέσαι άλλωστε η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Ποιος μου λέει εμένα ότι θα έχω τώρα τόσο πολύ γάλα όσο είχα...μη σκας. Και στην τελική αν δεν έχεις ή δεν έχω δεν θα σκάσουμε κιόλας. Γερά να είναι και ας πιουν μπουκάλι. Θα προσπαθήσουμε αλλά αν δεν υπάρχει γάλα τι να κάνουμε.

MBtUp3.pngKAKIp3.pngRE4sp3.png

Κορίτσια μου πολύ όμορφα τα λέτε για το γάλα, Νίκη μου έχεις απόλυτο δίκιο. Αλλά είχα πάθει μεγάλη ζημιά με την κατάθλιψη οι ορμόνες μου τα είχαν παίξει ελπίζω να μην ξανασυμβεί. Λέω και γω να σιδερώσω το πρωί. Να ήμαστε καλά και όλα θα γίνουν σας φιλώ όλες να προσέχετε τις κοιλίτσες σας!:P

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Καλημέρα κοιλίτσες μου πως είστε;;;

Άννα πως είσαι;Vall είχα πάει στο ΙΚΑ πριν μια βδομάδα για το επίδομα κυοφορίας και τα χρήματα λογικά θα μπουν σήμερα ή την Δευτέρα.

Κορίτσια σε μια βδομάδα έχουμε Πάσχα! πως πέρασε ο καιρός...

Σας φιλώ όλες και τα μπεμπάκια σας

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...