Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

Συγχαρητηρια κοριτσακι μου!! Ποσο τελεια νεα!! Με το καλο ο μπεμπουλης!!❤❤ 

11 ώρες πρίν, amelena είπε:

Κορίτσια από χθες άρχισαν οι έντονες ναυτίες! Δεν ξέρω τι να κάνω να τις ανακουφίσω… καμία ιδέα;

Καλημερα! Το ειχα γραψει κ σε μια αλλη κοπελα εδω. Οι φρυγανιες ειναι η λυση για ανακουφιση. Τρως αρχικα 1 με 2 μολις ξυπνησεις, πριν σηκωθεις απο το κρεβατι, για να κρατησουν τα πρωινα υγρα!! 

Mανούλες Μαίου 2015

Present

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια.Απο εμας ολα καλα .Την Πεμπτη εχουμε υπερηχο και αναλογως θα ποφασισομε για την καισαρικη.Οπως το βλεπω παμε για Μεγαλη Εβδομαδα.Χαιρομαι που ειστε καλα.Ειμαι απο κινητο και δυσκολυομαι να μπαιω συχνα.Φιλακια

Qi0Mp3.png?ChdnBzhLZZCdp3.png?X2JaRTu1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κορίτσια...Όλες κ όλα Καλά βλέπω...Κ εγώ καλά πιστεύω...ΜΜόλις έκανε ένα τεράστιο βουναλακι η κοιλίτσα μου...Κθ φορά που αγχώνομαι για τη δραστηριότητα του μπεμπε κάνει αισθητή την παρουσία του...

Σιδερωσα τα ρούχα μου,σχεδόν όλα ετοιμά,θέλω άλλο ένα νυχτικο σίγουρα,Κ ίσως 2 σουτιέν θηλασμού που βρήκα στα mothercare Κ κτ ψιλά ακόμα σε καλλυντικά,άλλοάλλο 1 πακέτο σερβιετες,ένα σφουγγάρι,υποσεντονα Κ τέτοια..Μένει να φτιάξω βαλίτσα...Αχ ποτέ δεν είσαι έτοιμος για αυτά..Κ φυσικά να σιδέρωσω τα μπεμπε που επλυνα,να ταχτοποιησω σε συρτάρια,να φτιάξω βαλιτσα μωρου κ να βάλω ακόμα 3-4 πλυντήρια που δε βλέπω να στεγνώνουν...Έχω κ τη μανά μου,να μην αφήσω τα ρουχαλάκια του μωρου νύχτα έξω,προλήψεις,Καλά δε θα τα αφηνα λόγω υγρασίας αλλά λέμε τώρα...Θα προλάβω λέτε??

Νίκη μου το χιούμορορ είναι αυτόαυτό που με έχει σώσει στις δυσκολίες κ φυσικά Αμυναυνα στο άγχος μου,γιατί διαφορετικά θα είχα τρελαθεί..

Μαμα82 με γεια τα ψώνια..Που την βρήκες την όρεξη Για τέτοια ψωνια?Εγώ μόνο για ότι έχει σχέση με εγκυμοσύνη κ καλλυντικα παίρνω.Μετά τη γέννα φορέμα Κ τέτοια για να μην πάνε κ χαμένα..

Άννα περίμενουμε νέα σου την Πέμπτη...

Φιλιά σε όλες..

Aννα ολα καλα λοιπον!!! ωραια!!! οσο μπορει να καθυστερησει η γεννα τοσο το καλυτερο για το μωρακι κυριως αλλα και για σενα!!! με το καλο!!! οποτε μπορεις μπες να μας λες τα νεα σας!!! κατα τ αλλα υπομονη!!!!

Μιαμια κι εγω σιδερωνω τωρα....:( βαρετο το σιδερο και δεν μπορω και πολυ ωρα ορθια.... ολα θα τα προλαβεις μην σκας και στο κατω κατω αν δεις οτι δεν κανε τα απολυτως απαραιτητα και τ αλλα σιγα σιγα

εγω σημερα ειδα ετσι τον καιρο και μου ρθε η ορεξη, επισης ηθελα ενα φορεματακι για μενα το οποιο ειναι το στυλ του φαρδυ οποτε θα το φοραω και το υπολοιπο καλοκαιρι μεχρι να γινω ξανα ανθρωπος με τα κιλα που εβαλα....

το ιδιο και η παντελονα , ειναι atrativo-ale για να καταλαβεις το στυλ

επισης τα βαφτιστικα επρεπε καποια στιγμη μεσ την εβδομαδα γιατι το βαφτιστικο ειναι δραμα και θα τα στειλω με καποιον δικο μου απο βδομαδα, εγω δεν θα παω για πασχα θα κανουμε πασχα στου αντρα μου το χωριο οποτε καταλαβαινεις...βεβαια το χαρηκα , πηγα μονη μου επιτηδες και το πηγα χαλαρα με τους ρυθμους μου και ετσι πηρα και τον αερα μου

κι εμενα η κοιλια παει και ερχεται οσο περναει ο καιρος , ο αντρας μου επαθε πλακα χθες!!!

yk1yp3.png

Καλά έκανες μαμα82!!Θα σου έφτιαξε κ το κέφι.... Μη νομίζεις Κ εγώ όλο κτ παίρνω αλλά φαρδιά Κ χαλαρά,είχα κ αρκετά φαρδιά από πριν,ευτυχώς...Αυτό που μου έχει λείψει λίγο,αλλά πολύ λίγο,είναι το σέξι στυλ κ τα ψηλά τακούνια...

Κ Εμεις πήραμε βαφτιστικα,αλλά το βαφτιστήρι μας είναι εδώ...Από ποιο χωριό είσαι Κ σε ποιο θα πας το Πάσχα??Θα αλλάξεις παραστάσεις ...

ειμαι απο δραμα αλλα μενω θεσσαλονικη τα τελευταια 7-8 χρονια, ο αντρας μου ειναι απο πτολεμαιδα και θα παμε εκει για το πασχα, σην γιαγια του στο χωριο που ειναι μιση ωρα σχεδον απο πτολεμαιδα

ειναι η πρωτη φορα που θα λειπω απο γιορτες απο το βαφτιστικο...δεν πειραζει απλα θελω να εχω επαφες με τα παιδια οσο περισσοτερο μπορω οχι να στελνω δωρα και να μιλαω στο τηλεφωνο, καταλαβαινεις....

τελος παντων φετος με την εγκυμοσυνη δεν μπορω να κανω και πολλα θα επανορθωσω του χρονου

εσεις τι θα κανετε το πασχα;;;

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Ωραία η Θεσσαλονίκη...Έχω λίγα χρόνια να έρθω..Πτολεμαΐδα δεν έχω πάει...Από ΔραμΑ έχω περάσει απέξω πηγαίνοντας για Αλεξανδρούπολη..

Εμεις εδώ στο χωριό,χαλαρά,τα γνωστά...Δίνουμε το κατσίκι κ μας το ψήνουν γιατί όπως σας έχω πει ο μπαμπας μου είναι ανάπηρος(ακρωτηριασμός δεξιού ποδιού για την ακρίβεια) οπότε δε μπορεί να σουβλιζει κλπ,Ο άντρας μου φέτος μάλλον θα έχει βαρδια 24ώρες το Πάσχα,τα τυχερά του επαγγέλματος(λιμενικος) οπότε έτοιμο Κ Άγιος Ο Θεός...

Το βαφτιστήρι Κ εγώ το αγαπώ πολύ!!Το βλεπούμε συχνά,αλλά φέτος λόγω εγκυμοσύνης κ ιωσεων,μιας κ πάει παιδικό πρώτη χρονιά,ειμάστε λίγο σε απόσταση...

Τικερακι προσπαθώ να βάλω αλλα ματαια...Ειμαι 33w 6d , ΠΗΤ. έχω 12/5 αντί για 7/5 είναι εξ αρχής 5 μέρες μικρότερο το αγοράκι μου,το πιασα πιο αργά...

Γεια σας κοριτσια μου. Εχω καιρο να γραψω η αλήθεια ειναι εδω. Μπαινω κλεφτα μονο και γραφω στο θεμα μου.

Mia mia έχεις δικιο. Μπαινω κλεφτα απο καμια φορα και σας διαβαζω και χαιρομαι για τις πορειες σας. ΥποΣΣχομαι τις επομενες μερες να σας διαβασω . Φουσκωσατε και σεις του Μαΐου. Κοντευετε στο τερμα. Εγω τωρα θα είχα μπει στο μηνα μου κοριτσια.

καλημερα σε ολα τα κοριτσια!!! πως ειστε σημερα;;;; καλο μηνα!!!

εγω οσο εχει καλο καιρο η διαθεση ανεβαινει!!!

Μαιρη λου πως εισαι;;; τωρα θα μπω και στο θεμα σου να δω τι κανει και ο γιγαντας!!!

Μιαμια αν βολεψει ποτε πολυ ευχαριστως να σε ξεναγησω και στις 3 πολεις η πτολεμαιδα δραμα που δεν τις ξερεις καθολου!!

οσο για το που δουλευει ο αντρας σου, υπομονη τι να κανουμε;;;

το αρνι ειναι νοστιμο και στο φουρνο μην σκας!!!:P

εχουμε ακριβως ενα μηνα διαφορα εγω εχω πητ 12/06

προσεξτε σημερα μην σας ξεγελασουν!!!

yk1yp3.png

Καλό μήνα κοιλίτσες καλημέρα!Άννα θα περιμένουμε νέα σου!Μαίρη με τον καιρό θα μεγαλώσει ο γίγαντας σου και θα τον έχεις σπίτι! Εμείς όλα καλά σήμερα θα κόψουμε τουρτιτσα. Φιλάκια πολλά στα μπεμπακια

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα και καλο μηνα βασω!!! Να χαιρεσαι το αντρακι σου!!! παντα γερος και δυνατος!!!!

τι θεμα θα χει η τουρτιτσα σας;;;;

να περασετε καλα και να το χαρει οσο περισσοτερο γινεται!!!!

yk1yp3.png

Καλημέρα και από μένα κορίτσια. Βάσω να χαίρεσαι το μικράκι σου να είναι γερό και τυχερό σε όλη του τη ζωή. Εμείς πήγαμε χθες στο γιατρό. Όλα καλά είναι 1600γρ μια χαρά. Έχει βέβαια περίδεση 2 φορές αλλά θα ξετυλιχθεί. Και μάλιστα λέω στο γιατρό καισαρική δεν κάνω και μου λέει γιατί θα σου κάνω εγώ?? Θα πάμε ξανά στις 21 του μήνα.πήρα και εγώ για το βαφτηστήρι μου τα πράγματα και πέρασα χθες και τα έδωσα. Είχα σκοπό να πάρω φύλλα τσόχας να φτιάξω ένα μόμπιλε για την κούνια που είδα αλλά πέρασα από τα jumbo και δεν ήταν και τόσο της προκοπής λογικά έχει στα βιβλιοπωλεία ε?

MBtUp3.pngKAKIp3.pngRE4sp3.png

Kalimera kai kalo minaaaa!! Tha kanete kamia plaka? :tongue:

Vaso na sas zhsei! Xronia polla kai kala! Na to xereste to magkaki sas kai panta geros kai tixeros!!

Anna thetiki skepsi kopela mou kai sintoma tha tis dwseis oti politimotero!! yin agkalia sou!! Tha perimenoume nea!!

Emeis kala pame mexri stigmis!! Emena me exei piasei anipomonesia ta thelw spiti twraaaa na ksipnaw kai na ta pernw agkalia na ta zoulaw na ta filaw na ta taizw na gkriniazoun haha afiste trelomama!!

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Σας ευχαριστώ πολύ γλυκούλες μου. Σαλώμη μου χαίρομαι πολύ για τα αντράκια σου, θα δεις ο καιρός θα περάσει γρήγορα και θα τα έχεις στο σπίτι σου! Είπαμε να μην έχει θέμα η τούρτα για να αποφύγουμε τα διάφορα χρώματα που βάζουν γιατί θα φανε και μικρούλια, θα βάλουμε όμως παπάκια σοκολατένια και άλλα τέτοια χαρούμενα. Σας φιλώ όλες

xoH6p3.png

1hQVp3.png

γεια σας και παλι κοριτσια!!!! Βασω κι αυτο ειναι ενα θεμα στην τουρτα!!!! καλα να περασετε σημερα!!!

Σαλωμη μου μπραβο σας που πατε καλυτερα!!! με το καλο να τα παρετε συντομα σπιτι και να τα ζουλας συνεχεια!!!!

Νικη μια χαρα κι εσεις!!! 1600;; εμεις μαλλον θα βγουμε παχουλουτσικες!!! χαχα (σαν την μαμα και τον μπαμπα) χαχα

μην σκας για την περιδεση εχουμε μπροστα μας ακομα θα ξεμπερδευτει απο μονο του!!!

εγω ανοιξε ο καιρος και δεν εχω βαλει κ..λο κατω!!! μολις γυρισα απο καφε και φαγητο!!! πηρα και την λαμπαδα και εκλεισε το δωρο του βαφτιστικου!!!

καλο υπολοιπο μερας!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...