Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

Συγχαρητηρια κοριτσακι μου!! Ποσο τελεια νεα!! Με το καλο ο μπεμπουλης!!❤❤ 

11 ώρες πρίν, amelena είπε:

Κορίτσια από χθες άρχισαν οι έντονες ναυτίες! Δεν ξέρω τι να κάνω να τις ανακουφίσω… καμία ιδέα;

Καλημερα! Το ειχα γραψει κ σε μια αλλη κοπελα εδω. Οι φρυγανιες ειναι η λυση για ανακουφιση. Τρως αρχικα 1 με 2 μολις ξυπνησεις, πριν σηκωθεις απο το κρεβατι, για να κρατησουν τα πρωινα υγρα!! 

Mανούλες Μαίου 2015

Present

Recommended Posts

Καλησπέρα φουσκωμένες κοιλιτσες...

Κ εδώ όλα καλά..Ήλιος,ζεστή,θάλασσα...Αν κ σημερα πήγα να πάρω την κούνια που μας έδωσαν ,στην Παλαιρο Αιτ/νιας,κοντά στη Λευκάδα,περίπου 1 ώρα κ κτ Από εδω,άλλαξα παραστάσεις,είδα γνωστούς κ φίλους,ωραία ήταν...Πήρα κ την κούνια με όλα τα συναφή,πάντα,κουνουπιέρα,πάπλωμα Κ παιχνίδι κούνια,όλα σετ,πολύ χάρηκα...Άντε να φτιάξω λίγο κ το δωματιο να έρθω πιο κοντά στο όνειρο Κ την ιδέα...

Άννα μου όλα καλά...Κ τα κιλά Κ οι Εβδόμαδες..Σκέψου το δικό μου στις 32 Κ 6 ήταν 2054 γρ. Επίσης τα περισσότερα μώρα γεννιούνται 2700-2800...Κ Επίσης υπάρχουν τόσα πρόωρα μωρακια χωρίς κανένα προβλημΑ,Κ πολύ νωρίτερα από τις 35 Εβδομαδες...

Νίκη μου εγώ από τη μια ,θέλω τόσο να τον πάρω στην αγκαλιά μου,από την άλλη δε βιαζομαι κιόλας,είναιείναι νωρίς ακόμα,αλλά κ για αυτή την μοναδικη αίσθηση,θα μου λείψει πιστεύω λίγο Η κοιλίτσα μου κ οι κλωτσιές του...

Ελπίζω να έχει Κ αύριο καλό καιρο να πλύνω ρούχατου παιδιού,γυμνο θα το πάρουμε Στο τέλος...

Καληνύχτα κορίτσια....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Miamia με γεια η κουνια σας και τα συναφή αξεσουάρ της!!! Χαχα

Αντε με το καλό να το γεμισετε με τ ομορφο μπεμπακι σας!!!!

Σε ζηλεψα για την βολτιτσα!!! Καλά έκανες άντε να ανοίξει ο καιρός και να κάνουμε βόλτες και ν αλλάξει και η διάθεση!!!

yk1yp3.png

Σε ευχαριστώ πολύ...Μακάρι να έρθει με το καλό....

Αυτό το μηνα πρέπει να κάνω καλλιέργεια κολπικου υγρού,είχα ξανακάνει στον 6ο βάζουν Κ τωρα κολποδιαστολεα,επιτρέπεται,ξέρετε???Εσείς έχετε κάνει,θα κάνετε?κτ ακόμα Ο στρεπτοκοκος που διαβασα ανήκει στα κοινά παθογόνα μμικρόβια ή είναι εξτρά εξέταση?

Καλημέρα κορίτσια. Επιτέλους άρχισε να φτιάχνει λίγο ο καιρός. Miamia για στρεπτόκοκο δεν έχω κάνει ποτέ θα είναι έξτρα λογικά. Καλλιέργια θα κάνω και εγώ αλλά στην πρώτη εγκυμοσύνη δεν χρησιμοποίησε κολποδιαστολέα ο γιατρός.

δεν είναι τέλειο όταν ετοιμάζεις το δωμάτιο του μωρού;!;! Από την ανυπομονυσία μου όταν πήρα πριν 3 χρόνια την κούνια δεν περίμενα τον άντρα μου να έρθει να τα φτιάξουμε μαζί βάλθηκα να τα φτιάξω μόνη μου και εννοείται ότι δεν τα κατάφερα.

η κοιλιά και οι κλωτσιές δεν μπορώ να πω ότι θα μου λείψουν ιδιαίτερα καθώς είμαστε κλωτσιά και πόνος, αλλά επειδή έχω ένα παιδάκι αναπολώ αυτή τη μωρουδίλα!!

MBtUp3.pngKAKIp3.pngRE4sp3.png

Καλημέρα κοιλίτσες πως είστε; Άννα μου όλα καλά είσαι σε καλά χέρια και η μπέμπα σου μέρα με την μέρα μεγαλώνει και ομορφαίνει. Ο καιρός κυλάει γρήγορα κορίτσια! Σαλώμη μου πως είναι τα θαυματακια σου;τι κάνετε κι υπόλοιπες κόρες;; σήμερα θα δω το μωράκι μου και ανυπομονώ θα έχει μεγαλώσει! Σας φιλώ ολες θα σας πω το βράδυ τα νέα μου:D:)

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Διαφημίσεις

Miamia μεγια η κούνια και ο υπόλοιπος εξοπλισμός. Είχα κάνει στην αρχή καλλιέργεια κολπικου υγρού χωρίς τον κολποδιαστολεα! Νίκη τα πρωτοτοκα μας έχουν πολύ κοντά γενέθλια. Εμεις την Τετάρτη διχρονιζουμε!!! :P:p

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Αχ ναι!! Εμείς στις 8 έχουμε γενέθλια. Από τώρα κάνω προετοιμασίες αλλά επειδή πέφτει τη Μεγάλη Εβδομάδα τούρτα και όλα τα συναφή θα τα κάνουμε την Κυριακή του Πάσχα. Εμείς αύριο θα πάμε στο γιατρό. Έχω στο μυαλό μου να φτιάξω κάτι για την κούνια μόλις είναι έτοιμο θα το ανεβάσω στο blog μου!!υπομονή θα δείτε!!!

καλημερα κοριτσια μου!!! τι κανετε;;;

Μιαμια δεν ξερω αν χρεισημοποιει κολποδιστολεα σ αυτην την φαση της εγκυμοσυνης εγω εκανα λιγο πριν μεινω εγκυος μαζι με τον προγεννητικο ελεγχο!! αλλα γιατι ανυσηχεις;; ο γιατρος σου θα ξερει καλυτερα και δεν θα σε βλαψει, οσο για τον στρεπτοκοκο λογικα με την ιδια εξεταση θα δει αν υπαρχει και αυτο!!! σε καμια δεν ειναι ευχαριστες αυτες οι εξετασεις αλλα δυστυχως ειναι ανγκαιο κακο που λενε....υπομονη!!!

Βασω τι ωραια που θα δεις το μικρακι σου σημερα!!! εγω αργω ακομα

κι εσυ Νικη για αυριο θα περιμενουμε νεα σας!!!

και τα ΄μεγαλα σας΄ που γιορταζουν σε λιγες μερες να τα χαιρεστε!!!!

Νικη εγω εβαλα την γιαγια και την θεια του αντρα μου να μου πλεξουν κατι τελεια παιχνιδακια που βρηκα στο ιντερνετ και εγιναν τελεια!!! μαλλον και τα δικα σου το ιδιο ομορφα θα γινουν

θα περιμενουμε να δουμε!!!

yk1yp3.png

Καλησπέρα κορίτσια..Όλες καλά από ότι βλέπω...

Όχι βρε κορίτσια δεν αγχώνομαι για τις εξετάσεις είναι το τελευταίο που με απασχολεί...Έτσι από περιέργεια περισσότερο ρωτάω...Κ γιατί δεν τις κάνω στο γιαγιατρό μου αφού είναι Γιάννενα κ δε βολεύει λόγω απόστασης αλλά στη γυναικολόγο που έχω εδώ...Εντάξει κ αυτή εννοείται ότι ξέρει.Άσε που είναι ευκαιρία αφού θα πάω να ρωτήσω κ ότι βλακεία μου Κάτεβει που δε μπορω να ρωτάω Τον γιατρό μου γιατί Είναι καθηγητής κ ντρεπόμαΙ..

Επλυνα Κ ρουχαλάκια του μωρου,αλλά είναι κ άλλα ακόμα,3-4πλυντήρια..Βρε κορίτσια Εβαλα ένα καπάκι υγρό απορρυπαντικό προδερμ Κ νομίζω έπεσε πολύ Κ τα ξεπλυνα 3-4 φορές..Αφήστε που έκανα μια ώρα να κόψω καρτέλες κ ετικέτες,Καλά πόσες βάζουν σε τόσο μικρά ρουχαλάκια???

Τέλειο να ετοιμάζεις το δωματιο αλλά κ αγχωτικό..Πού θα μπει το ένα,που το άλλο?Είναι στο σωστό σημειοειο για το μωρο?μην είναι από κάτω από air condition,να ειναι κοντά στο παράθυρο ή θα κάνει ρεύμα Κ θα την αρπάξει??

Εμενα μου πλέκει Κ κεντάει η ππεθερά μου,κουβερτουλες,πάνες,σεντονακια Κ Πικέ μου είπε,δε τα έχω δει,γιατί μμένει Αθήνα κ θα μου τα φέρει όταν με το καλό γεννήσω ή λίγο πριν...

Α Να τα χαίρεστε μικρά σας...Να είναι γερά κ ευτυχισμένα...Να μεγαλώνουν χωρίς προβληματα με πολλή αγάπη...

Κ κτ άσχετο,έφαγα λίγες πατάτες με φέτα,μια ντοματα Κ 3 Αβγα βραστα Κ με πονάει λίγο το στομαχι μου παλι..Αλλά θα ζήσω...Ξέρω ειμαι γουρούνα...Για την ακρίβεια την Τετάρτη θα μαθω ποσα ακριβώς κιλά Είμαι κ πόσα ακριβώς πήρα από την αρχή...Έχω ενδοκρινολογο Κ αυτή με ζυγίζει,Ο γιατρός μου ούτε μια φορά,ούτε που τον απασχόλησε!Δε ξέρω γιατί..Μάλλον δε μου φαίνονται τα άτιμΑ τα κιλά γιατί ειμαι ψηλή αλλά τα χω...

Ό καιρός χάλασε πάλι....

Bye girls...

Βρε κορίτσια μιας και θίξαμε το θέμα με τα κιλά. Σε αυτή την εγκυμοσύνη ξεκίνησα 59 κιλά έχασα 1 στις αρχές και τώρα στον 8ο είμαι 64. Το μωρό στις 10 Μαρτίου (29 εβδομάδες) ήταν 1 κιλό και 30-40γρ. Είναι φυσιολογικό? Δεν ξέρω σκέφτομαι πότε θα προλάβει να πάρει 2 κιλά, ο γιατρός μου λέει ότι θα γεννηθεί γύρω στα 3 κιλά ίσο ήταν και η μικρή μου. Αλλά τότε μέχρι τον 8ο είχα πάρει 20 κιλά....δεν ξέρω ακούω γνώμες!!!

Διαφημίσεις

Nικη καθε εγκυμοσυνη ειναι διαφορετικη, φανταζομαι το καταλαβες και απο μονη σου σε σχεση με την πρωτη σου εγκυμοσυνη!!

το οτι στην πρωτη πηρες 20 κιλα δεν εχει σχεση, αυτο που ειναι να γινει το μωρο θα γινει, αλλες κοπελες εχουν μικροτερα μωρα και αλλες μεγαλυτερα

εγω την προηγουμενη εβδομαδα που πηγα η μικρη ηταν 1300 γρ υπολογιζω οτι μεχρι το τελος θα ναι γυρω στα 3500 κιλα, μην ξεχνας οτι απο δω και περα παιρνουν το περισσοτερο βαρος, ολα τα οργανακια τους εχουν σχηματιστει και ειναι σωστα κουκλακια, τωρα παιρνουν βαρος και ωριμαζουν μεχρι την στιγμη που θα βγουν απο την κοιλια!!!

οποτε ολα νορμαλ μην σκας, αν ηταν κατι θα στο λεγε και ο γιατρος!!!

να χαιρεσαι που πηρες λιγα κιλα , θα ρθεις στα φυσιολογικα σου πιο γρηγορα μετα την γεννα, εγω μεχρι στιγμης εχω +10 αλλα ξεκινησα και πολλα κιλα και δυσκολευομαι παραπανω, περιμενω πως και πως να γεννησω και να μπω γενικα σε μια ταξη με τα κιλα......

yk1yp3.png

Αφήστε κορίτσια,έπαθα νιλα τελικά με τα ρουχαλάκια του μωρου...Τελικά εβαλά πολύ απορρυπαντικό Κ είχαν αφρό κ τα ξεπλυνε η μαμα μου όλα στο χερι...Την έπαθα κ Εμαθα...

Νίκη μου δεν έχω προσωπική Εμπειρια αλλά μια φίλη πήρε 5 σε όλη της την εγκυμοσύνη Κ μόλις γέννησε είχε χάσει 10,το επόμενοενο πρωί Ε!!

Κ μην ξεχνάς τι λέγαμε,η Καγιά 3 κιλα 7 μηνών...Οπότε μια χαρά είσαι...Κ άλλωστε το μωρο έχει φυσιολογικό βάρος για την ηλικία κύησης..Κ όπως είπε κ η μαμα82 κθκθ εγκυμοσύνη είναι διαφορετική κ αν ήταν κτ θα στο έλεγε ο γιατρός σου..Ασε που θα σαι κ Κορμαρα μόλις γεννήσεις Κ θα πας βουρ παραλια μόλις σαραντησεις..

Χα χα να 'στε καλά βρε κορίτσια. Το ξέρω ότι κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική αλλά μου λένε και άλλες που είναι έγκυες στον 7ο ότι το μωράκι είναι παραπάνω από κιλό και κάπου το σκέφτομαι...τέλος πάντων δεν προκαταβάλλω θα μάθουμε αύριο. Αν και διαπιστώνω πως όσο πλησιάζω δεν με πιάνει άγχος αλλά αγωνία...Miamia γέλασα πολύ που γράφεις ότι μόλις σαραντίσω θα πάω παραλία, να 'σαι καλά!!!

Καλημέρα κοιλίτσες πως είστε;; Νίκη θα πω και γω πως κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική!το μπεμπακι μου είναι 2100 και όλα πάνε μια χαρά δόξα τον Θεό! Σας φιλώ και τα μπεμπακια!

xoH6p3.png

1hQVp3.png

γεια σας κοριτσια!!!! σημερα εχει τελεια μερα!!!

πηγα για ψωνια πηρα το βαφτιστικο και το αδερφακι του ρουχα παππουτσια παιχνιδια, μου μεινε η λαμπαδα και κανενα αυγο kinder και για μενα πηρα μια παντελονα και ενα φορεμα!!! χαρηκα πολυ!!

Βασω μπραβο στο μπεμπακι σας!!! μεγαλωσε πολυ!!!

τα υπολοιπα κοριτσια τι κανετε;;;

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...