Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

Συγχαρητηρια κοριτσακι μου!! Ποσο τελεια νεα!! Με το καλο ο μπεμπουλης!!❤❤ 

11 ώρες πρίν, amelena είπε:

Κορίτσια από χθες άρχισαν οι έντονες ναυτίες! Δεν ξέρω τι να κάνω να τις ανακουφίσω… καμία ιδέα;

Καλημερα! Το ειχα γραψει κ σε μια αλλη κοπελα εδω. Οι φρυγανιες ειναι η λυση για ανακουφιση. Τρως αρχικα 1 με 2 μολις ξυπνησεις, πριν σηκωθεις απο το κρεβατι, για να κρατησουν τα πρωινα υγρα!! 

• Ευχαριστώ 1

Mανούλες Μαίου 2015

Present

Recommended Posts

Μακάρι να αλλάξει ο καιρός μουλιάσαμε!! Miamia δεν είναι καθόλου αηδίες. Εντάξει δεν λέω να αναβουμε και θυμιατό που έκαναν πριν 100 χρόνια αλλά κάποιες θείτσες δεν παλεύονται. Πριν σαραντίσω όποιος ερχόταν στο σπίτι εννοείται πως δεν πέρναγε ούτε από το κατώφλι του δωματίου. Ευτυχώς τις περισσότερες φορές τύχαινε να κοιμάται το μωρό αλλά και αν έκλαιγε δεν το εμφάνιζα έξω... ε αν ήθελε τόσο πολύ κάποιος να δει το μωρό το έβγαζα λίγο στην πόρτα του δωματίου αλλά ούτε 1 λεπτό.

MBtUp3.pngKAKIp3.pngRE4sp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κ εγώ κορίτσια έτσι κάνω...Έχω αρχίσει ήδη πρόλογο...Κ εννοείται από μακριά Κ αγάπημενοι...Από την πόρτα...Απλώς εγώ νομίζω ότι δε θα αντέξω 40 μέρες μεσα,πιστεύω θα βγω νωρίτερα...Κ έλεγα κ το μωρό στις 20 μμέρες,Γιατί εδώ έρχεται ο παπας Κ σου δίνει Κ καλα μίσες ευχές στις 20 μέρες...

Ας έρθει εκείνη η ώρα κ βλεπούμε...Να είναι καλά το αγοράκι μου κ όλα θα γίνουν...

Βάσω μάκαρι να ναι τοσα!!! Μπερδευτηκα γιατί εγώ δεν δουλεύω ενω εσύ δουλευες κανονικά!!

Μου ειπαν οτι δικαιουμαι και λοχειας απλα αυτό μετα τον τοκετό τους πας ληξιαρχική πράξη γέννησης και το καταθέτουν παλι στον λογαριασμό!!! Θα δουμε

Κοριτσι τα λεφτα που παιρνουμε εξαρτονται απο τον μισθο μας εμεις που διυλευουμε. Παιρνεις δλδ κατι λιγοτερο απο τα λεφτα που θα επαιρνες αν τους δουλευες αυτους τους δυο μηνες (56μερες). Εσυ που δν δουλευεις φανταζομαι θα κρινουν απο αυτα που θα παιρνες με την παλια σου συμβαση η ισως με τον κατωτατο μισθο. Για μας το ιδιο ισχυει και για τις 62 μερες (το λοχειας).

39WKp3.png

Αυτό με τις μισές ευχές ισχύει. Βασικά ο πατέρας μου είναι παπάς και ξέρω από αυτά. Δεν σου απαγορεύει η εκκλησία να βγεις από το σπίτι. Εγώ π.χ. την επομένη που βγήκα από το νοσοκομείο έπρεπε να πάω τη μικρή για εξέταση ίκτερου τι να έκανα να σκεφτόμουν τις ευχές? Οι σαράντα μέρες είναι πιο πολύ για να βρει τους ρυθμούς της η μαμά με το μωρό να συνέλθει και λίγο όσο να είναι είναι πιο επιρρεπής στα μικρόβια μετά τη γέννα.

Καλημέρα κορίτσια...Πως ειμάστε σημερα...Είναι σαββατό Κ ξέρω ότι οι περισσότερες θα πάτε βόλτα όπως κ εγώ αλλωστε...

Αλήθεια Νίκη???Υπάρχουν όντως μίσες ευχές,δε το κάνουμε μόνο εμεις??

Εσύ εννοείται ότι βγαίνεις αλλά μπορείς να πας κ το μώρο μια βόλτα??Ούτως ή άλλως στο γιατρό θα το πας πολύ νωρίτερα για τον πρώτο έλεγχο...

Όσο για τα μικρόβια,καλοκαίρι θα είναι,έξω θα καθομαστε,μια βόλτα στον ήλιο με το καρότσι καλό θα του κάνει...

Νίκη μιας κ είναι παππάς Ο πατέρας σου μηπως ξέρεις ή μπορεις να μάθεις αν η έγκυος θέλει να κοινωνήσει τώρα το Πάσχα πόσες μέρες πρέπει να νηστεψει??

Κ άλλο ένα,έχω τάξει μια φανουροπιτα,η δεύτερη δηλ,την πρώτη τη πήγα,αυτή την αμελησα,μπορώ να την πάω αυτή την Εβδόμαδα,πριν τη μεγάλη ΕβδομααδΑ ή μη πως δε κάνει??Καλά θα ρωτήσω κ τον παππάς μας...

Κορίτσια συγχωρεστε με για τους τόνους Κ κπ κεφαλαία αλλά γράφω από ταμπλετ Κ τα κάνει μόνο του..Διορθωνω τα περισσότερα άλλα δε μπορω ολα...

Φιλιά κ καλά να περάσετε σήμερα...

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια...Πως ειμάστε σημερα...Είναι σαββατό Κ ξέρω ότι οι περισσότερες θα πάτε βόλτα όπως κ εγώ αλλωστε...

Αλήθεια Νίκη???Υπάρχουν όντως μίσες ευχές,δε το κάνουμε μόνο εμεις??

Εσύ εννοείται ότι βγαίνεις αλλά μπορείς να πας κ το μώρο μια βόλτα??Ούτως ή άλλως στο γιατρό θα το πας πολύ νωρίτερα για τον πρώτο έλεγχο...

Όσο για τα μικρόβια,καλοκαίρι θα είναι,έξω θα καθομαστε,μια βόλτα στον ήλιο με το καρότσι καλό θα του κάνει...

Νίκη μιας κ είναι παππάς Ο πατέρας σου μηπως ξέρεις ή μπορεις να μάθεις αν η έγκυος θέλει να κοινωνήσει τώρα το Πάσχα πόσες μέρες πρέπει να νηστεψει??

Κ άλλο ένα,έχω τάξει μια φανουροπιτα,η δεύτερη δηλ,την πρώτη τη πήγα,αυτή την αμελησα,μπορώ να την πάω αυτή την Εβδόμαδα,πριν τη μεγάλη ΕβδομααδΑ ή μη πως δε κάνει??Καλά θα ρωτήσω κ τον παππάς μας...

Κορίτσια συγχωρεστε με για τους τόνους Κ κπ κεφαλαία αλλά γράφω από ταμπλετ Κ τα κάνει μόνο του..Διορθωνω τα περισσότερα άλλα δε μπορω ολα...

Φιλιά κ καλά να περάσετε σήμερα...

Καλημέρα κορίτσια!!Miamia είναι πανελλαδικό φαινόμενο που λέει και ο πατέρας μου οι μισές ευχές. Σε μερικές περιοχές στις 20 μέρες διαβάζουν στη μαμά τη μισή ευχή και μετά από 20 μέρες πάει και το μωρό. Αλλά δεν ξέρω αν ακολουθούν όλοι την ίδια διαδικασία. Για τη νηστεία τώρα. Καλό είναι να μη νηστεύει η έγκυος, όσους ιερείς έχω ρωτήσει μου έχουν πει ότι η έγκυος μπορεί να κοινωνήσει όποτε θέλει ανεξαρτήτου νηστείας. Για τη φανουρόπιτα θα ρωτήσω και θα σου πω.

καλημερα κοριτσια μου!!!! τι κανετε;;;

σημερα σαββατο και αν και δεν βρεχει ο καιρος παλι μουντος:( αλλα δεν πτοουμαστε θα παμε βολτιτσα!!!

κι εγω ετσι ξερω για την νηστεια ομως σκεφτηκα την τελευταια εβδομαδα να κανω και να τρωω μονο λαδι, δεν θα παθω τιποτα και για μια βδομαδα!!! και να παω να κοινωνησω

επισης κιν εγω ξερω για τον μισο σαραντισμο τα ιδια, και οπως λετε καλοκαιρι θα ναι σιγουρα θα πηγαινουμε βολτες χωρις φοβο!!!

καλο σκ σε ολες!!!

yk1yp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Μια χαρά είμαι εγω, εδω στο νοσοκομείο. Μου κάνουν καρδιοτοκογράφο καθημερινά,με προσ'εχουν!!:D Το μωρό κατά τη μεγάλη εβδομάδα θα το πάρουμε,περιμε΄νουμε να μεγαλώσει λιγο ακόμα.Στον υπέρηχο πουμου έκαναν την Πέμπτη,έδειξε 2700 κοτζάμ κοπέλα..είναι λέει μπροστά 2 εβδομάδες,φοβουνται για το ζάχαρο αλλά εγω μετρέμαι και προσέχω και δεν ανησυχώ..Τώρα για τη γέννα,προφανώς θα προτιμούσα να είμαι τελειόμηνη αλλά θα προσεγγίζω τις 36 εβδομάδες,δηλαδή θα έχω σχεδόμ μπει στο μήνα μου!Εχουμε κάνει και τις κορτιζόνες.όλα καλά!!Σας φιλώ στη μούρη!!:P

Qi0Mp3.png?ChdnBzhLZZCdp3.png?X2JaRTu1

Hi girls...

Εγώ έλεγα να νηστέψω 3 μμέρες,αν ζηλέψω κτ το τρώω,Κ Ο Θεός ας με συγχωρέσει...Άλλωστε κθ Τετάρτη Κ Παρασκευή έχουμε νηστίσιμα στο σπίτι.Κ τώρα νηστευει Κ η μανά μου 50 μέρες..Κ δε θέλω να τρώω κ εγώ τις παρασκευές κρέατα...

ΑΝΝΑ μου,μπραβο κορίτσι μου,πολύ χαίρομαι που πηγαίνουν όλα καλά...μια χαρά είναι οι 36 Εβδομαδες...Υπομονη,προσευχή,πίστη,εελπίδα κ αισιοδοξία...Όλα θα πάνε Καλά...Κ στα κιλά είναι τέλεια η μπουμπου,Κ τα πνευμόνια ετοιμα....:D

Καλησπέρα κορίτσια!

Μια χαρά είμαι εγω, εδω στο νοσοκομείο. Μου κάνουν καρδιοτοκογράφο καθημερινά,με προσ'εχουν!!:D Το μωρό κατά τη μεγάλη εβδομάδα θα το πάρουμε,περιμε΄νουμε να μεγαλώσει λιγο ακόμα.Στον υπέρηχο πουμου έκαναν την Πέμπτη,έδειξε 2700 κοτζάμ κοπέλα..είναι λέει μπροστά 2 εβδομάδες,φοβουνται για το ζάχαρο αλλά εγω μετρέμαι και προσέχω και δεν ανησυχώ..Τώρα για τη γέννα,προφανώς θα προτιμούσα να είμαι τελειόμηνη αλλά θα προσεγγίζω τις 36 εβδομάδες,δηλαδή θα έχω σχεδόμ μπει στο μήνα μου!Εχουμε κάνει και τις κορτιζόνες.όλα καλά!!Σας φιλώ στη μούρη!!:P

Άννα μου όλα καλά να πάνε.Αφού είσαι μέσα στους γιατρούς εντάξει θα πάνε όλα!! Μια χαρά θα γεννηθεί 3 κιλά θα είναι σίγουρα!! Όλα καλά. Τις καλύτερες ευχές μου. Θα τα ξαναπούμε!!

Διαφημίσεις

Hi girls...

Εγώ έλεγα να νηστέψω 3 μμέρες,αν ζηλέψω κτ το τρώω,Κ Ο Θεός ας με συγχωρέσει...Άλλωστε κθ Τετάρτη Κ Παρασκευή έχουμε νηστίσιμα στο σπίτι.Κ τώρα νηστευει Κ η μανά μου 50 μέρες..Κ δε θέλω να τρώω κ εγώ τις παρασκευές κρέατα...

ΑΝΝΑ μου,μπραβο κορίτσι μου,πολύ χαίρομαι που πηγαίνουν όλα καλά...μια χαρά είναι οι 36 Εβδομαδες...Υπομονη,προσευχή,πίστη,εελπίδα κ αισιοδοξία...Όλα θα πάνε Καλά...Κ στα κιλά είναι τέλεια η μπουμπου,Κ τα πνευμόνια ετοιμα....:D

Γεια σας κορίτσια!!!! Τι κάνετε;; σήμερα βγήκε επιτελούς ο Ηλιος αλλά έχει κρύο!!! Δεν πειράζει

Αννα εύχομαι να πάνε όλα καλά!!! Θα περιμένουμε νέα σου όσο πιο συχνα μπορείς!!! Τι ωραία που σε πολυ λίγο θα χεις το μπεμπακι σου αγκαλιά!!!!! Με το Καλό!!!!!

Τα υπολοιπα κορίτσια τι κάνετε;; καλη Κυριακή,!!!

yk1yp3.png

Καλησπέρα κορίτσια. Πώς είστε; Άννα μου μια χαρά θα γεννηθεί το μωράκι σου. Και φυσιολογικά όσες γεννάνε μπορεί να γεννήσουν και ακριβώς την πρώτη μέρα από τον 9ο οπότε όλα καλά!! Να μας λες τα νέα σου!! Φιλάκια

Αχ και εγώ ανυπομονώ να γεννήσω, όχι από θέμα του ότι δεν αντέχω άλλο, αλλά θέλω να γνωρίσω το νινάκι. Ίσως επειδή όσο πλησιάζει ο καιρός τόσο περισσότερο νιώθω να μου λείπει η μωρουδίλα. Το έχετε και εσείς αυτό;;;

Αννα μου χαίρομαι που όλα είναι μια χαρά!!! Ολά θα πάνε τελεία και θα γνωρίζετε το μωρακι σας σύντομα!!! Με το καλό!!! Να επικοινωνεις και για νέα και για παρεουλα!!! Οι μέρες θα περάσουν πιο εύκολα έτσι

Τα υπολοιπα κορίτσια;;; πως πάτε;;;

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...