Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

Συγχαρητηρια κοριτσακι μου!! Ποσο τελεια νεα!! Με το καλο ο μπεμπουλης!!❤❤ 

11 ώρες πρίν, amelena είπε:

Κορίτσια από χθες άρχισαν οι έντονες ναυτίες! Δεν ξέρω τι να κάνω να τις ανακουφίσω… καμία ιδέα;

Καλημερα! Το ειχα γραψει κ σε μια αλλη κοπελα εδω. Οι φρυγανιες ειναι η λυση για ανακουφιση. Τρως αρχικα 1 με 2 μολις ξυπνησεις, πριν σηκωθεις απο το κρεβατι, για να κρατησουν τα πρωινα υγρα!! 

• Ευχαριστώ 1

Mανούλες Μαίου 2015

Present

Recommended Posts

Βάσω μάκαρι να ναι τοσα!!! Μπερδευτηκα γιατί εγώ δεν δουλεύω ενω εσύ δουλευες κανονικά!!

Μου ειπαν οτι δικαιουμαι και λοχειας απλα αυτό μετα τον τοκετό τους πας ληξιαρχική πράξη γέννησης και το καταθέτουν παλι στον λογαριασμό!!! Θα δουμε

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια Καλημέρα..Έχω ξυπνήσει εδώ Κ μια ώρα,Κ έχω αρχίσει να πεινάω...Ζόρικο το αγγελούδι μου...

Εντάξει με πεισατε δε θα βαλω μαλακτικό..Στα δικά μου ομως Εβαλά προδερμ...Το ξέρω κ το αρκαδι,αλλά ήταν πιο φτηνο κ σκέφτηκα Ότι θα το χρησιμοποιησω αργότερα..Κ εγώ σεντόνι-πετσετα σκέφτηκα για τη βαλίτσα,αλλά θα την βγαλω Κ έξω να πάρει λιγό αέρα...Οκ κ για το καρότσι αλλά στο πορτ μπεμπε θα μπει αμεσως,αλλά θα έχεις σεντόνι από κάτω..Μπορεί να πλύνω μόνο το καλυμα από το στρώματακι του...

Εγώ από χρήμαατα δε δικαίουμε τπτ,άνεργη φιλόλογος βλέπετε...Αλλά να είμαστε καλά κ δε με νοιάζει τπτ...

Νίκη διαβασα το αρθρο σου,βασικά συμφωνω αλλά προχθές ζήτησα λίστα για το μαιευτήριο κλπ,Κ γράφει 2 πετσέτες μπάνιου για μας κ πιστεύω κ εγώ πως μια δε φτάνει,ίσως λερωθει ή μπορεί να πέσει κατω...Επίσης να συμπληρώσω σαγιονάρες για το μπάνιο,δε θελουμε να κολλήσουμε μύκητες...Κ για τις σερβιετες,το έχω ξαναγράψει,μου έδωσε μια φίλη που γέννησε πρόσφατα ένα πακέτο τενα που τις περισσέψε Κ πήρα κ εγώ sani lady της every day,ανοιξα Κ τις δύο κ μου φάνηκαν καλύτερες ποιοτικά οι sani,το βαμβακι ήταν σωστότερα κατανεμημένο..

Κ τώρα οι απορίες μου,1)πόσες μέρες χρησιμοποιούμε τις τεράστιες??Κ πόσες χρειάζονται περίπου για το νοσοκομείο 30-40? 2) δε θα ενοχλεί το μωρο η κρέμα για τις θηλές Στο θηλασμό? Εγώ πήρα κ δίσκους σιλικόνη να τους έχω για καλό κ για κακό,γιατί αν κ έχω μεγάλο στήθος,οι θηλές μου είναι μικρές...3) Ζώνη από τόσο νωρίς,δε πονάει?4) το δίχτυ για τον αφαλό τι Είναι,έτσι το ζητάω στο φαρμακείο?

Όσο για τα πράγματα του μωρου,η λίστα λέει 6-7 ζιπουνακια Κ φορμακια Κ οι φίλες μου έχουν πει 10, η sudocream δεν είναι για καθημερινή χρήση από ότι ξέρω,είναι αφού έχεις ήδη συγκαει,οπότε καλύτερα μια πιο ήπια.. Κ πέστετες Επίσης λέει 2... Αυτές οι απορίες μου κ διορθώσεις,τις γράφω εδώ για να δουν κ τα άλλα κορίτσια,ελπίζω να μη παρεξηγηθώ,άλλωστε όπως είπαμε κθ μαμα ακολουθεί το ένστικτό της...Κ κτ ακόμα Κ εγώ σε πορτ μπεμπε θα τον μεταφέρω...

Είδα κ κπ δημιουργιιες σου,μου άρεσαν κ μένα αυτα αλλά ειμαι άσχετη από βελόνες,έχω προσπαθήσει αλλα δε πιάνει σε αυτά το χέρι μου..Σου εγραψα Κ για το μπλε καλαθάκι σχολιο,αλλά χαθηκε,θα διαβάσω κ κανένα άλλο...

Αυτά από μένα,ήρθε η ώρα για γουρούνιαση...πρωινό..Τα φιλιά μου στα μπεμπε...

Καλημέρα κορίτσια. Τι κάνετε; Εγώ χρησιμοποιούσα προδέρμ απορρυπαντικό, μαλακτικό μου είπε ο παιδίατρος ότι ποτίζει τα ρούχα και κάνει αλλεργίες μερικές φορές. Miamia είχα πάρει μία πετσέτα μπάνιου μπάνιο μόνο 2 φορές έκανα αλλά είχα πολλά πετστετάκια για την ευαίσθητη περιοχή που θέλει πολύ συχνό πλύσιμο.

Στις απορίες τώρα:1) εγώ χρησιμοποίησα τις μεγάλες για 2 βδομάδες περίπου αν θυμάμαι καλά για το νοσοκομείο πάρε μπόλικες σκέψου ότι κάθε φορά που θα πηγαίνεις τουαλέτα θα αλλάζεις μία κοπέλα μου είχε πρι ότι είχε "πρόγραμμα" πλενόταν και άλλαζε κάθε 2 ώρες. Η κρέμα που είχα πάρει είναι από 100% λανολίνη που είναι φυσικό προιόν εε εντάξει θα υπάρχει και κάποια επεξεργασία αλλά από τη στιγμή που προτείνεται ειδικά για αυτή την περίπτωση δεν υπάρχει πρόβλημα να θυμάσαι πως κατά το θηλασμό η θηλή πρέπει να διατηρείται σχετικά υγρή όσο πιο πολύ τη στεγνώνεις τόσο πιο ερεθισμένη θα είναι. Μην ανησυχείς για το μέγεθος της θηλής δεν έχει σχέση με το θηλασμό. Η ζώνη που να πονάει καλέ; ακόμα και η κουνιάδα μου που έκανε καισαρική τη χρησιμοποιούσε από την πρώτη στιγμή για να έχει σταθερότητα. Δίχτυ για τον αφαλό έχει και στα φαρμακεία είναι για να κρατάει τη γάζα σταθερή πάνω από τον αφαλό. Το βάζεις από τα πόδια εμένα έτσι με βόλεψε. Sudocream χρησιμοποίησα πιο πολύ τις πρώτες μέρες για να αποφύγω ερεθισμό πολλά μωράκια ερεθίζονται ακόμα και στο μπάνιο από το νερό. Συζήτησέ το με τον παιδίατρο. Ζιπουνάκια και εγώ είχα πάρει γύρω στα 10 αλλά δεν τα χρησιμοποίησα όλα. Ένα κάθε μέρα μετά το μπάνιο που κάνουν κάθε πρωί. Ότι άλλες προτάσεις έχετε θα χαρώ να εμπλουτίσω τη λίστα μου!!

MBtUp3.pngKAKIp3.pngRE4sp3.png

καλημερα κοριτσακια!!!! τι κανετε;;;

εδω παλι βρεχει:(:(

Miamia στο πορτ μπεμπε θα βαλεις κατι, σεντονακι η πανα , κι εγω εχω ενα πορτ μπεμπε απο τα μαλακα για την μεταφορα αλλα στο σπιτι θα παει στην κουνια της, οσο για τα πραγματα τωρα: για τις σερβιετες παρε δυο πακετα να σαι μεσα, νομιζω εχει να κανει αναλογα με την ροη της καθεμιας και την γεννα το ποσες μερες θα κρατησει, παντως μην σκας δεν θα κατσουμε και κανα μηνα απλα εσυ που θα εισαι μακρια παρε και κατι παραπανω μηπως και το χρειαστεις και δεν πειραζει αν τα παρεις πισω αχρησιμοποιητα

για τα επιδοματα αν εχεις 200 ενσημα τον τελευταιο χρονο δικαιουσαι, κι εγω με το που εληξε η συμβαση μου εμαθα οτι ειμαι εγκυος

εγω μολις γουρουνιασα.....2 τοστακια:oops:

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Νίκη μου είσαι πολύ εξυπηρετική...Αυτό με τις πετσέτες για την γεννητικη περιοχή μου το είπε κ η κολλητή μου....Πολλές μικρές,συχνό πλύσιμο τοπικά σε συνδυασμό με betadine υγρό αραιωμένο για να καίγονται κ τα ραμματα...

Μου ήρθε κ μια φλασια μη το ξεχάσω μετα...Τα ρούχα του μωρου στους πόσους βαθμους τα πλένουμε πρώτη φορά κ στους πόσους μετά?Κ τις κουβερτουλες,σελτεδακια στους πόσους? Κ μώρομαντηλα χρησιμοποιείτε?Από τη γέννηση?Κ για μας ενδυκνειτε με τα ραμματα???

Μαμα82 δυστυχώς δεν έχω ένσημα τον τελευταίο χρόνο,Κ γενικάγενικά τα μονα έννσημα που έχωω πάρει είναι μια φορά από ένα 5μηνοηνο σε δημο,ασχολούμαιαι με ιδιαίτεριδιαίτερα κ φέτος το ξέχασα το σπορ λόγω εγκυμοσύνης.ΦοβομουΝ μη κολλήσω κτ Από τα παιδάκια,Κ δεν ήθελα να ρισκαρω λόγω παλινδρόμης πέρυσι.Λένε όταν καείς από το χυλό φυσάς κ το γιαούρτι...Χαχα...Φιλιά...

Miamia καλά έκανες...όταν τύχει μία φορά η στραβή όχι μόνο το γιαούρτι ακόμα και τα παγάκια φυσάς. Τα ρούχα να πω την αλήθεια δεν το σκέφτηκα για τους βαθμούς την πρώτη φορά δεν θυμάμαι, τώρα από κεκτημένη ταχύτητα τα έβαλα στους 60 χωρίς πρόπλυση. Θέλουν όλα πλύσιμο βασικά με ότι θα έρθει σε επαφή το μωρό. Μωρομάντηλα δεν είχα στο νοσοκομείο για τις πρώτες μέρες μου έλεγαν οι νοσοκόμες ότι είναι πολύ "σκληρά" για το δερματάκι και είχαν γάζες τις βρέχαμε με νερό και το σκουπίζαμε το νινάκι. Αν έχει κακά το πλένεις όχι μόνο στο νοσοκομείο αλλά και στο σπίτι. Ο παιδίατρος από μία ξαδέρφη μου της είπε ότι είτε λερωθεί είτε βραχεί το πλένεις, μωρομάντηλα μετά από 2 μηνών. Λίγο υπερβολή για τα τσισάκια πιστεύω αλλά εντάξει. Εγώ από τότε που πήγα σπίτι χρησιμοποιούσα μωρομάντηλα όταν ήταν βρεγμένη.

MBtUp3.pngKAKIp3.pngRE4sp3.png

Miamia λογικά τα ρουχαλακια τα πλένουμε συμφώνα με την ένδειξη στο καρτελακι τους

Μωρομαντηλα τώρα έχει και για βρεφακια χωρίς οινόπνευμα και επίσης για τα κακά εγώ υα το πλένω, και κάθε Μερά ουτως η άλλως θα κάνουμε μπανακι οποτε...

Τώρα για μας καλό το betadine άλλα δεν είναι για πολυ εκεί κάτω γιατί προκαλεί ξηρότητα και χαλάει την φυσιολογική χλωρίδα του κόλπου και θα έχουμε θέματα....

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

γεια σου Σαλωμη!!!! τι κανεις;;; πως ειναι τα αγορια σου;;;;

Kala eimai vre koritsi mou esi? Pws paei i koilitsa??

ta agoria nomizw kalitera, vevaia simera tha mathoume ean efige auto to palio igro epitelous!! Pinoume kai gala twra opote megales oi xares mou :tongue: 15cc simera!!

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Καλά εννοείται κθ μερα μπανακι Κ κθ φορά που κάνει κακακια αλλά για τα τσισα υπέρβόλη,ίσως για τα κκοριτσάκια να χρειάζεται...

Εγώ μωρομαντηλα θα πάρω γιατί τα έχω μόνιμα στην τσαντα μου κ τα χρησιμοποιείω γενικά,Κ θα πάρω Κ detol μαντηλακια ή υγρό οποίος πιάνει Το μωρο πρώτα πλύσιμο κ μετα απολύμανση συμπεριλαμβανεται Κ Ο σύζυγος γιατί καπνίζει,Κ φφυσικά όλοι πάνα ...Υπέρβολικη νέα μαμα...Ελπίζω να καταφέρω να κάνω αυτά που θέλω...Κ κάτι άσχετο,δε θέλω να έρχεται ο καθένας Επίσκεψη Κ να βλέπει το παιδι μεχρι να μεγαλώσει λίγο..Ξέρω,αηδίες...

Βetadine μονο για το νοσοκομείο Κ καμια φορά μετά..

Για τον αφαλό μόνο οινόπνευμα με Γάζα ή βαζουμε Κ φυσιολογικό όρο?

Κ τον με τον όρο μπορώ να ξεπλενω τις θηλές μου για τον θηλασμό??

Perasa na pw ena geia kai ena kalimera stis omorfes magiatikes manoules :tongue: etsi giati ksipnisa me kefia simera!!

Μπράβο βρε Σαλώμη μου...Πολύ χαίρομαι..Σας διαβασα Κ στο άλλο θεμΑ...

πίνετε κ γάλα...Άντε να φύγει κ το υγρό...Να πάρετε κ βάρος...Αισιόδοξα τα πράγματα...Θα τα καταφέρετε...

Φιλιά πολλά κ στα μικρά σας..

Από marylou k Anna74 κανένα νέο??

Καλημέρα κοιλουμπάκια!!!!Τι κάνετε??Σας διαβάζω αλλάδεν έχω χρόνο να σας γράψω!!Άννούλα μου όλα καλά θα πάνε και για τους 2 σας!!!Σαλώμη μου ξεκίνησαν και γαλατάκι??Μπράβο ευχάριστα νέα!!!Εγώ κορίτσια έκανα ντόπλερ τη Δευτέρα όλα καλά το μώρό είναι 2 εβδομάδες μεγαλύτερο και αισίως 2015 κιλά!!!Με εβαλέ να ξανακάνω καμπύλη ζαχάρου αλλά όλα φυσιολογικότατα!!!!!Απο πλυσίματα δεν έχω ξεκινήσει τίποτα!!!Το μόνο που κάναμε ήταν να μεταφέρουμε τον μεγάλο μου στο άλλο δωμάτιο και στήσαμε κούνια και αλλαξιέρα στο δωμάτιο που ήταν ο μεγάλος!!!!Αυτά τα νέα μας!!!Νίκη πολύ ωραίο το μπλοκ σου και χρήσιμο!!!!Φιλιά πολλά-πολλά σε όλες!!!!!!!

V3K5p3.pngZHI9p3.png

Σαλωμη μου μπραβο σας!!! ευχομαι να φυγει και το υγρο για να μεγαλωνετε ακομα πιο ευκολα!!! οποτε μπορεις να μπαινεις να μας λες τα νεα σου!!!

Μιαμια ξεκινα απο τωρα τον προλογο για τις επισκεψεις, τουλαχιστον μεχρι τον σαραντισμο, εγω ετσι κανω, λεω σε καποιους που υποψιαζομαι οτι δεν θα ειναι διακριτικοι οτι δεν θα δεχομαι στο σπιτι κοσμο κτλ γιατι εκτος οτι το μωρο θα ναι πολυ μικρο θα ναι ευαισθητο και στα μικροβια και επιπλεον τον πρωτο καιρο θα μαστε κουρασμενες και πρεπει να βρουμε τους ρυθμους μα ςκαι να προσαρμοστουμε στα νεα δεδομενα στην ζωη μας (αχ!!! ανυπομονω!!!)

και οποιος παρεξηγηθει παρεξηγηθηκε!!!

εννοειται οτι ολοι πρωτα θα πλενουνε χερια και ειδικα οι καπνιστες και μαστιχα για την χαλια αναπνοη!!! χαχα ειμαστε τρελες πρωτομανουλες!!!!

η Μαιρη λου αν δεν κανω λαθος θα πηγαινε στον γιγαντα να τον δει, οταν εχει νεα θα μπει να μας πει σιγουρα!!!

για την Αννα δεν ξερω , ελπιζω ολα καλα!!! αν μπορεσει θα μπει να μας πει τι και πως

Vall το μωρακι σου μεγαλωσε πολυ!!! με γεια και το δωματιακι και για τον μεγαλο και για τον μικρο!! με το καλο!!!

μπραβο και για το dopler

οσο για τα πλυσιματα ακουσα οτι απο βδομαδα επιτελους θα αλλαξει ο καιρος οποτε μην σκας θα τα κανεις σιγα σιγα και ευχαριστα!!!

φιλια σε ολες!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...