Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

Συγχαρητηρια κοριτσακι μου!! Ποσο τελεια νεα!! Με το καλο ο μπεμπουλης!!❤❤ 

11 ώρες πρίν, amelena είπε:

Κορίτσια από χθες άρχισαν οι έντονες ναυτίες! Δεν ξέρω τι να κάνω να τις ανακουφίσω… καμία ιδέα;

Καλημερα! Το ειχα γραψει κ σε μια αλλη κοπελα εδω. Οι φρυγανιες ειναι η λυση για ανακουφιση. Τρως αρχικα 1 με 2 μολις ξυπνησεις, πριν σηκωθεις απο το κρεβατι, για να κρατησουν τα πρωινα υγρα!! 

• Ευχαριστώ 1

Mανούλες Μαίου 2015

Present

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κ χρόνια πολλά...Μη φάτε πολύ σκορδαλιά....

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις...Θα το κάνω μοτο αυτό...Ακολουθώ το ένστικτό μου....Είναι πολύ καλή συμβουλη,μαζι μεε το" όχι αγχος"...Αν κ χθες που πήγα στο γιατρό μου είπε αυτές είναι οι τελευταίες εξετάσεις,Κ κατάλαβα ότι φτάνει ο Καιρός...Θεέ μου ας πάνε όλα καλά...ουφ...

Ειμάστε στηΝ αναζήτηση καροτσιού....Εκεί που είχαμε πει hauck,τώρα λέμε ABC...Θα δούμε,μέχρι Παρασκευή πρέπει να αποφασίσουμε...

Φιλάκια..Να πιω κ εγώ τη σοκολάτα μου...Να περάσετε καλά...

Καλημέρα απο την χαμένη!! Πως είστε;ο καιρός εννοείται μας χάλασε την μέρα,έλεος φέτος μουλιασαμε!! Χρόνια πολλά κ να χαιρεστε εαν έχετε κάποιον να γιορτάζει!! Έχω πλύνει όλα τα ρούχα του μωρού απλα μου έμειναν κάτι λιγα να σιδερωσω! Στις 37 εβδ πάω γιατρό οποτε μετα θα φτιαξω βαλίτσα κ θα πλυνω το ύφασμα απο το καθισματακι να υο φρεσκαρω γιατί το έχω εδώ κ 3χρονια αποθήκη όπως κ το ύφασμα του πορτ Μπεμπέ! Μπιμπερο όταν σταματησαμε τον θηλασμό εμας μας βολεψαν τα κικο κ τα αβεντ,απο πιπιλα όμως δεν έχω ιδέα γιατί η κορούλα μου δεν πήρε καμια πιπιλα,δεν την ήθελε! Πήρα όμως για τον μουργο Μαμ γιατί οι περισσοτερες φίλες μου λένε οτι τα βολευονται,εγώ σαν άσχετη τις άκουσα!! :P

1YG7p2.png 7biOp2.png

Καλησπέρα κοιλίτσες 😊 πώς περάσατε σήμερα;τον τάραξα τον μπακαλιάρο σκορδαλιά αλλά το ευχαριστήθηκα 😊 Λίτσα μου πολύχρονη με το καλό το μωράκι σου😊. Μαράκι και γω θα τα πλύνω αυτά αργότερα. Μόνο ρούχα έχω πλύνει. Καλό βράδυ και φιλάκια σε όλες.

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Καλημέρα κορίτσια. Πως περάσατε χθες. Εγώ έφαγα μπακαλιάρο χωρίς σκορδαλιά και κυριολεκτικά με έφαγε. Μπορεί επειδή ήταν τηγανιτός και γενικά δεν τα πάω καλά με τα τηγανιτά. Το βράδυ με έπιασαν και κάτι πόνοι στη μέση ακριβώς όπως όταν με είχαν πιάσει οι πόνοι της γέννας. Τόσο έντονος και σε 4 τακτά διαστήματα που σε κάποια φάση λαχτάρησα. Αλλά για να σας γράφω τώρα δεν ήραν τίποτα. Μάλλον προπαρασκευαστικός. Μου λένε πολλοί ότι είναι και κληρονομικό η μαμά μου στη δεύτερη γέννα της έσπασαν τα νερά μόλις μπήκε στον 8ο. Και επειδή είχα πολύ εύκολη γέννα στο πρώτο άρχισαν να μου μπαίνουν ψύλλοι στα αυτιά. Την Τρίτη έχω γιατρό να δούμε τι θα μου πει. Αλλιώς τη βαλιτσούλα μου και γραμμή για τη Λάρισα.

Α! Ανέβασα στο blog μου τη βαλίτσα για το νοσοκομείο. Αν και οι περισσότερες τα ξέρετε περάστε μία βόλτα τα έχω όλα συγκεντρωμένα. Αν δεν σας κάνει κόπο γίνεται μέλη και αφήστε ένα φιλικό σχόλιο ή αν έχετε και κάποια άλλη ιδέα. Μπορείτε να μπείτε εδώ http://hookalltime.blogspot.gr/2015/03/blog-post_25.html

MBtUp3.pngKAKIp3.pngRE4sp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοιλίτσες πως είστε; Νίκη θα μπω στο blog σου να δω ιδέες για την βαλίτσα. Σήμερα κατέθεσα χαρτιά στο ΙΚΑ για την άδεια τοκετού και έδωσα και το βιβλιάριο του γιου μου γιατί θα έχω προσαύξηση ένα δέκα % δεν είναι πολλά αλλά αφού τα δίνουν γιατί οχι😊 εμείς όλα καλά. Νίκη τι πέρασες λαχτάρα αλλά όλα καλά ευτυχώς 😅. Τι κάνετε οι υπόλοιπες;

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Τι να πω μπορεί να είναι και στο μυαλό μου αλλά ένιωθα τη μέση μου να διαλύεται όπως τότε και λέω τι γίνεται τώρα. Γενικά έχω κάτι μικροπονάκια και η κοιλιά σκληραίνει από συσπάσεις μάλλον...υπομονή μέχρι την Τρίτη. Vasulini τα πολλά τα ξέρεις μπες για καμιά έξτρα ιδέα.

γεια σας κοριτσια!!! τι κανετε;;; Νικη δεν ειμαστε για τετοια ακομα!!!! ευτυχως δεν ηταν τιποτα......

μπηκα στα γρηγορα στο blog θα ριξω μια ματια και στην βαλιτσα αλλα και στα υπολοιπα σαιτ που επισκεπτεσαι!!! εχω και εγω μια α εμπειρεια σε χειροποιητα γιατι καποτε δουλευα σε ενα εργαστηριο και μ αρεσουν ολα αυτα, επισης ο μπαμπας μου και το απο την μερια του σοι μου ειναι απο ενα χωριο στον δομοκο και εχω και μια θεια στην καρδιτσα!!!

Βασω καλα εκανες οτι δικαιουσαι εννοειται πως θα το παρεις!!!! ξερεις ποσα χρηματα ειναι για το επιδομα κυοφοριας;;; να ξερω και τι να περιμενω....

οι υπολοιπες ευχομαι να στε καλα!!!! φιλια!!

yk1yp3.png

Α μπορεί να βγούμε και σοι χαχα. Και εμένα μου αρέσει κάθε τι χειροποίητο και τα εκτιμώ πολύ σαν δώρα!! Για επίδομα κυοφορίας μου είπε μία θεία μου ότι τα κόψανε αν και δεν το νομίζω. Θα το ψάξω πάντως.

Ναι θα βγούμε και σοι!!! Χαχα

Το επίδομα τοκετού κοψαν εγώ που Ρώτησα το επίδομα κυοφορίας το δίνουν και το δικαίου με αλλά δεν ξέρω τι ποσο είναι γι αυτό Ρώτησα!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια...Τι κάνουμε?Εγώ καλά αν εξαιρέσουμε λίγο τη δύσπνοια Κ το κλωτσιδι..Αλλά θα τα καταφέρω...Τον έφαγα κ εγώ τον μπακαλιαρο μου με σκορδαλιά αλλά ήταν λίγο λύσσα...

Αφήστε είχα πάει να αλλάξω κτ ρούχα που είχα πάρει για το μωρο γιατί άλλαξα γνωμη κ δε μπορω να βρω ωραία φορμακια....

Έπλυνα Κ εγώ όπ ρούχα,τα δικά μου βασικα,λέω πρώτα να φτιάξω τη δική μου βαλιτσα,έχω σιδέρωσει κπ αλλά δεν έχουν στεγνώσει όλα με αυτές τις βροχές...Οπότε κάνει καλή μέρα θα πλύνω και του παιδιού,είπα να χει λίγο ήλιο μωρέ...Με προδερμ υγρο απορρυπαντικό θα τα πλύνω,να βάλω μαλακτικο πρόδερμ ή δε κανει???Κ κτ ακόμα ρε κοριτσια,μη με περάσετε για παρανοϊκή,Πήρα μια βαλίτσα για το μπεμπε,μέσα να την καθαρίσω με κτ ή είναι υπέρβολη Κ να την αφήσω λίγο έξω στον ήλιο να αεριστει Κ θα είναι οκ???

Κ ένα ακόμα το καινούργιο καρότσι που θα πάρω να το πλύνω κ αυτό???

Νίκη με τρόμαξες!!Από τώρα???Ευτυχώς δεν ήταν τπτ...Θα μπω κ στη σελίδα να διαβασω να μορφωθω...

Φιλιά σε όλες...

Miamia γεια σου!!! Η δύσπνοια μάλλον είναι απο την θέση του μωρού που πιέζει το διάφραγμα σου, υπομονή!!!

Δεν σε βρίσκω υπερβολική κι εγώ το σκεφτόμουν, Το καρότσι δεν το πλυνα όπως και να χει μέχρι να μπει θα γίνει 1,5-2 μηνών ε;;; στην βαλίτσα όμως θα βάλω ενα φρεσκοπλυμενο με τα απορρυπαντικά του μωρου σεντόνι και θα βάλω μεσά τα ρουχαλακια του, εγω μαλακτικο δεν θα χρησιμοποίησω το θεωρώ περιττό όπως και όταν γεννηθεί δεν θα πλένω και τα δικά μας με μαλακτικο να μην το ενοχλήσουν οι μυρωδιές και γενικά φοβάμαι τις αλλεργίες. Εγώ θα πάρω το Αρκάδι που είναι σαπουνι που είναι πιο αγνο

yk1yp3.png

Καλησπέρα κοιλίτσες 😊 τα χρήματα για τις 56 μέρες πριν τον τοκετό που μου έβγαλαν ότι θα πάρω σήμερα είναι 1200 θεωρώ ότι είναι μια χαρά. Αρκαδι σαπούνι χρησιμοποιώ και γω καλύτερα μην χρησιμοποιήσεις μαλακτικό γιατί αυτό δεν ξεπλένεται καλά και μένει στο βρεφικό δέρμα. Νίκη τέλειο το blog σου το καλοκαίρι ξεκίνησα να μαθαίνω βελόνες. Αλλά δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ αλλά μου άρεσαν όλα παρα πολύ. Κορίτσια και γω το βραδυδεν μπορώ να κοιμηθώ, υπομονή 😊 😘 φιλάκια σε όλες

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Βασω κι εγω νομιζω το μαλακτικο ειναι περιττο για τα μωρα , εχουν και αυτην την μυρωδια!!!!

εγω το βραδυ εκτος οτι σηκωνομαι 2-3 φορες για κατουρημα, με ενοχλουν πολυ οι πονοι στους γοφους!!! υπομονη.... αν και ειμαι ενα βημα πριν απο σας κοντευουμε σιγα σιγα και με το καλο!!!!

αυτα τα 1200 ειναι ολα τα επιδοματα ε;;; εγω θα παρω μονο το κυοφοριας και αργοτερα το λοχειας , ε τον αλλον μηνα που θα καταθεσω τα χαρτια θα μου πουν αναλυτικα!! ευχαριστω παντως!!!

οι υπολοιπες τι απεγιναν;;; :confused:

και η Σαλωμη;;:confused:

ευχομαι να στε ολες καλα!!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...