Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Mανούλες Μαίου 2015

Present

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια..Ειμαι πολύ πρωινή Τελικά...Μάλλον κάνω προβες για τα μελλοντικά ξενύχτια...Σε 2 μηνες με βλέπω στο μπαλκόνι παρέα με τα κουνούπια...

Μαμα82 ήταν πόνος,όχι καουρα,και ναι μπορεί να με πίεζε το μωρο...Αλλά γενικά αποφεύγω τα φάρμακα,μόνΟ με την περίοδο έπαιρνα ένα πονσταν γιατί πονούσα πολύ..Άραγε μοιάζει ο πόνος της γέννας με αυτόν της περιόδου???

Χθες δε Σας διαβασα γιορτάζει η μανουλα αύριο Κ έφτιαχνα γλυκό,μεταετα μαγειρεψα,μια Καρμποναρα,έκανα κ μικρές δουλιτσες,αλλά ενημερωθηκα τώρα...

Εμενα Τον τράχηλο μου τον μέτρησε στη β επιπέδου Κ εευτυχώς ήταν οκ αλλά ενδοκολπικα..Πάντα είναι 3d Ο υπέρηχος κ πάντα Φωτογραφίες αλλά τώρα τελευταία δε κάθεται καλά ο γλυκούλης μου κ δεν έχουμε ωραίες φώτο,εμοιασε στον πατέραπατέρα του,δε τα πάειπάει καλά με τις φώτο,τις βαραριεται σε αντίθεση με μένα...Τώρα αν ντοπλερ λένε αυτό που κοιτάει τις αρτηρίες,φλέβες,αφαλόαφαλό κ κτ τέτοια έχω κκάνει κ νομιζωιζω ρρίχνει μια μάτια κθ φορά...Πρέπει να είναι αυτό που δείχνει κτ χρώματα,κόκκινο,πράσινο,μπλε...Κτ τέτοιο...

Χθες επλυνα τα νυχτικα,πυτζάμες,εσώρουχα κλπ δικά μου,είχα πλύνει μια μερα ΚΤ πετσέτες που θα πάρω μμαζί μου..Αα όσες θα έρθει ο αντρουλης μαζι,πάρτε του μια αλλαξια,μια πετσέτα,το νεσεσέρνεσεσέρ του,αν μπορει να φύγε για σπίτι...Εμεις ειμάστε 1.30 ώρα απόσταση οπότε μάλλον δε θα φύγει...

Οι Εμπειρες για πείτε από χαρτιά τι χρειάζονται,ταυτότητα,ληξιαρχική πράξη Κ τέτοια???

Το βλεπτε δηλ. Το τικερ μου?Αν ναι πολύ χαίρομαι...

Φιλιά σε όλες Κ να έχουμε μια ομορφή μερα...

καλημερα κοριτσια μου!!! τι κανετε;;;

Miamia κι εμενα το στομαχι εδω και μια βδομαδα με ποναει, αλλες φορες λιγο αλλες πολυ και αλλες μαζι μετο εντερο, απο οτι καταλαβα ειναι το μωρο που πιεζει και ακομα η κοιλια ειναι αρκετα ψηλα, αρχισα να μην μπορω να τρωω μεγαλες ποσοτητες βεβαια αυτο ειναι και κακο και καλο!!! χαχα

θα περασουν ολα λιγο υπομονη!!!!

το τικερακι σου δυστηχως δεν φαινεται:(:( ξαναπροσπαθησε απο αλλο σαιτ

ο πονος της γεννας εχω ακουσει οτι ειναι σαν πονος περιοδου αλλα φυσικα με μεγαλυτερη ενταση ευτυχως δεν ειναι συνεχομενος οποτε παιρνεις μια ανασα για να συνεχισεις, εχθες ειχα μαθημα ανωδυνου τοκετου, μιλησαμε για την διατροφη που πρεπει να κανουμε (λεμε τωρα) και μετα μας εδειξε τις αναπνοες!!! πρεπει να κανω εξασκηση στο σπιτι γιατι ειναι δυσκολες και ειδικα την ωρα του πονου αντε να της ακολουθησω!! οποτε εξασκηση!!

το ντομπλερ ειναι ο υπερηχος αναπτυξης (αν δεν κανω λαθος) και δειχνει γενικα τι γινεται με το μωρο

εγω εχω σημερα γιατρο!!! να δουμε ποσο μεγαλωσαμε χαχα!!!!

οσο για τον αντρουλη σου να ξερεις οτι δεν αφηνουν αντρα συνοδο το βραδυ και επισης σε περιπτωση καισαρικης αφηνουν μονο ενα βραδυ γυναικα (πιθανον την μαμα μας) αν σε αγχωνει ρωτα για να εισαι σιγουρη

απο χαρτια δεν θυμαμαι ακριβως τι χρειαζεται, μαλλον τις εξετασεις που εχεις κανει, ταυτοτητα σιγουρα αν δεν κανω λαθος πιστοποιητικο γαμου....θα το τσεκαρω και θα σου πω

οσο για φαρμακα κι εγω αποφευγω μεχρι και το ντεπον αλλα μου ειπε οτι μπορω να παιρνω μεχρι δυο ζαντακ και αν συνεχιστει αυτη η κατασταση θα παρω και βλεπουμε!!

οσο για αυριο να χαιρεσαι την μανουλα σου!!! χρονια της πολλα!!!!

yk1yp3.png

Miamia γέννησα στο πανεπιστημιακό Λάρισας και αν ισχύει το ίδιο και στα Γιάννενα να σου πω πως δεν αφήνουν κανέναν μέσα στο δωμάτιο πέραν του επισκεπτηρίου ούτε μαμά ούτε άντρα είναι πολύ αυστηροί σε αυτό. Ρώτησέ το καλύτερα. Γιατί έχω ακούσει ότι είναι κοινή γραμμή στα πανεπιστημιακά. Όσο για χαρτιά και λοιπή λίστα για το νοσοκομείο θα ανεβάσω στο blog μου σε λίγες μέρες υπεραναλυτικά τι χρειαζόμαστε.

MBtUp3.pngKAKIp3.pngRE4sp3.png

Niki ποιο ειναι το blog σου για να σε διαβασουμε???

Μια λυση που βρηκα χθες για την καουρα ηταν παγωτο βανιλια...ενιωσα αρκετα καλυτερα...θα χω και δικαιολογια για γλυκακι..χιχι!!!!

39WKp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!

Εγώ ξύπνησα στις 2.30 το βράδυ από την πείνα ,ήπια ένα γάλα και ξανακοιμήθηκα! Μετά ξύπνησα στις 7.30 για να πάω για καρδιοτοκογράφο.Είχα κάτι μικροσυσπάσεις στο nst και κάτι μικροπονάκια, το ομολογώ..πήγα στο γιατρό ο οποίος μου ξεκαθάρισε οτι κινδυνεύω γενικά με αφαίρεση μήτρας, ειδικότερα αν με πιάσουν οι πόνοι. Οπότε θέλει να μπω στο νοσοκομείο την Πέμπτη(που έχει και εφημερία) και ανάλογα με τις εξετάσεις να προγραμματίσουμε το χειρουργείο για πριν το Πάσχα. Στην ερώτησή μου αν το μωρό θα έχει θέμα, μου είπε οτι είναι πιθανό να μην υπάρχει πρόβλημα αλλά και ότι ναι έχει προβλημα μόνο ο ένας από τους 2 και όχι και οι 2!!Μου είπε οτι δεν θα προσβλήθεί καθόλου αν πάρω κι άλλη γνώμη αλλά αυτή είναι η δική του άποψη. Πήρα τηλ και το ιδιώτη με τον οποίο είχαμε ραντεβού την Πέμπτη για να μου πει τη γνώμη του και ουσιαστικά συμφωνεί...στενοχωρήθηκα δεν σας το κρύβω, αλλά ούτως ή άλλως την ξέρω την μήτρα μου και τα θέματά της..να αφήσω στην τύχη το θέμα? Αφού όσοι έχω ρωτήσει μιλάνε για πιαθνότητα ρήξης ούτως ή άλλως..Οπότε μπαίνω την Πέμπτη και θα έχω γενννήσει πριν το Πάσχα.Δεν ξέρω αν θα έχω πρόσβαση,θα μω μολις μπορέσω..Φιλάκια σε όλες!!

Qi0Mp3.png?ChdnBzhLZZCdp3.png?X2JaRTu1

Αννούλα μου εύχομαι ολόψυχα να μην έχεις κανένα θέμα, απλά να μπεις και να σε παρακολουθεί ο γιατρός σου και να γεννήσεις όσο πιο αργότερα γίνεται, εύχομαι και σίγουρα θα είσαι μια χαρούλα και θα γεννήσεις όσο κοντά στο Πάσχα γίνεται!!

Από ότι θυμάμαι έχει δωρεάν wifi στο Έλενας, όποτε μπορέσεις να μας γράψεις η Παναγιά μαζί σου με το καλό όλα!!!

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Αννούλα μου εύχομαι ολόψυχα να μην έχεις κανένα θέμα, απλά να μπεις και να σε παρακολουθεί ο γιατρός σου και να γεννήσεις όσο πιο αργότερα γίνεται, εύχομαι και σίγουρα θα είσαι μια χαρούλα και θα γεννήσεις όσο κοντά στο Πάσχα γίνεται!!

Από ότι θυμάμαι έχει δωρεάν wifi στο Έλενας, όποτε μπορέσεις να μας γράψεις η Παναγιά μαζί σου με το καλό όλα!!!

Σ' ευχαριστώ καλή μου! Σοβαρά έχει δωρεάν wifi?Μακάρι!!Δεν ξέρω πόσο κοντά στο Πάσχα θα γεννήσω καλή μου, μην ξεχνάς ότι οι γιατροί παίρνουν κι αυτοί άδεια το Πάσχα και μάλλον προτιμώ να γεννήσω λιγες μέρες νωρίτερα και να έχω μια καλή ομάδα γιατρών από πάνω μου!

Εσύ?'Ολα καλά?

Qi0Mp3.png?ChdnBzhLZZCdp3.png?X2JaRTu1

Έχεις δίκιο Άννα μου, λίγο πριν το Πάσχα θα τους έχεις όλους μαζί σου και οι μαίες είναι άψογες. Κάθε φορά που πάω στο Έλενας συνδέομαι και στα δωμάτια έχει μην σε απασχολεί. Εμείς όλα καλά ο μπέμπης δίνει συνεχώς παρουσία έχω παραφουσκωσει και κουράζομαι πολυ γρηγορα😊 με το καλό όλα σου εύχομαι να μα λες τα νέα σου. Τι κάνετε τα υπόλοιπα κορίτσια; Σαλώμη μου πως είναι τα θαυματακια σου; 😘 φιλάκια 😘 σε ολες

xoH6p3.png

1hQVp3.png

γεια σας κοριτσια!!! Αννα μου σου ευχομαι να πανε ολα καλα και να μην εχει κανενας απο τους δυο σας θεμα!!! με το καλο!!! και να μην στεναχωριεσαι , να σκεφτεσαι οτι σε λιγο καιρο θα χεις το μωρακι σου αγκαλια!!! και δεν θα θυμασαι τα κακα!!! μακαρι να μπορεις να μας λες τα νεα σου απο το νοσοκομειο!!! ευχομαι το καλυτερο!!!!

εμεις γυρισαμε απο τον γιατρο, ολα καλα, γιναμε και 1300 γραμμαρια!!!!

ευχομαι να στε ολες καλα!!! φιλια!!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια μου...Σας την έσκασα...Βραδινή απόψε...χι...

Πήγα στο γιατρό σημερα...2054 γρ το μωρακι μου...Όλα μιια χαρά είπε ο γιατρός..Δε ρώτησα πολλά,αφού μας εξηγεί ότι όλα είναι οκ,αμνιακο υγρό οκ,κτ με τη ροή οκ,κεφάλι οκ ,κάτω ακόμα οπότε παμε για φυσιολογικό αν βγει καλή κ η βυθοσκοπηση..

Κορίτσια γενναω πανεπιστημιακό Ιωαννίνων κ έχουν γεννήσει 2 κολλητές μου φυσιολογικά Κ δεν υπήρχε προβλημα με τους συνοδούς,ήταν κ ο πατέρας του παιδιού κ η μαμα της λεχωνας...Δυστυχώς η μαμα μου έχει τον μπαμπα μου να προσέχει,σας έχω πει την ιστορία του,οπότε ο σύζυγος κ η πεθερά μου θα έρθουν...Τους ζήτησα κ λίστα για το μαιευτηριο...Τα περισσότερα τα εχω,λίγα μένουν...

Κουράστηκα λίγο σημερα γιατί λειπαμε όλη μερα από το σπίτι..Πήγαμε γιατρό,mothercare όπου πήρα εσώρουχα μιας χρήσης κ βουρτσα για τα

μμπουκάλια dr Brown,jumbo για το βαφτιστήρι Κ πήρα κ πιπίλες nuk αν κ μπιμπερο εχω πάρει 2 Chicco,εσείς τι προτιματε??

Άννα μου εύχομαι ότι καλύτερο υπομονή και όλα θα πάνε καλά. Κάνε ότι είναι απαραίτητο δεν παίζουν με αυτά και είμαι σίγουρη ότι όλα θα έχουν αίσιο τέλος. Να σκέφτεσαι πως ότι γίνεται είναι για το καλό το δικό σου και του μωρού σου. Οι ευχές όλων μας να σε συντροφεύουν και η Παναγία να σου δίνει δύναμη. Φιλιά.

Έγραφα κ άλλα,χάθηκαν..Συμπληρωνω...

Άννα μου η μήτρα την έκανε τη δουλειά της,είτε τώρα,είτε σε 2 Εβδόμαδες όλα καλά θα πανε,το μωρο θα είναι μια χαρά κ θα γυρίσετε σπίτι αγκαλιά..Φαντάζομαι θα γίνει καισαρική κ θα διορθωθεί κ το πρόβλημα..Θα περιμενουμε Νέα σου κ think positive...

Ξέχασα να σας πω ο μικρός μας είχε γυρίσει την πλάτη Κ δεν είδαμε φατσούλα...Στεναχωρήθηκα λίγο αλλά αφού είναι καλά ,τα άλλα είναι περιττά...Λέτε να μου βγει αντικοινωνικό ή μας το παίζει δύσκολος??χαχα..Όλη μερα στο πόδι κ τώρα με τάραξε στην κλωτσιά...Τι να πω με ταλαιπωρεί ήδη αλλά τον αγαπώ...

Το τικερ θα ξαναπροσπαθησω Κ από το λάπτοπ γιατί πάντα μπαινω από το ταμπλέτ..Ε μέχρι να γεννήσω θα τα χω καταφέρει πιστεύω...

Καληνύχτα..Φιλιά σε όλες...

Καλημέρα!!miamia στη μικρή μου είχα πάρει μπουκάλια απο jumbo αλλά άλλαξα τις θηλές με νυκ και πιπίλα είχα νυκ επειδή έτσι έτυχε δεν το έψαξα αν και δεν είμαι και τόσο της άποψης ότι πρέπει να τα έχεις όλα ίδια ή το παιδί μπερδεύεται μία από το στήθος μία από μπουκάλι. Όταν ήταν 4 μηνών χρειάστηκε να την αφήσω για 5 μέρες είχα εξεταστική τι να έκανα έπρεπε να της μάθω μπουκάλι με ξένο από πιο νωρίς. Το δικό μου το αποθήκευα στην κατάψυξη. Όταν γύρισα την έβαλα στο στήθος και έφαγε κανονικά. Οπότε πάλι έρχεται το τετριμένο :να κάνεις ότι σου λέει το ένστικτό σου. Τι νυκ τι chicco πιπίλα θα την κόψει κάποια στιγμή.

Καλημέρα κοιλίτσες πως μεγάλωσαν τα μωράκια σας τελεια😊 εμείς είχαμε βολευτεί τις Chico περισσότερο παράλληλα με θηλασμό. Χρόνια πολλά λόγω ημέρας να χαίρεστε όποιον γιορτάζει.

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...