Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• dimu.tra Σε ευχαριστώ για την απάντηση...Ναι γνωρίζω την ανακατοσουρα του δημοσίου αλλά και τα λεφτά για τις ιδιωτικές κλινικές πολλά..Εννοεις να πάω επίσκεψη στο ιατρείο του γυναικολόγου κ να του πω αν μπορεί να μου κάνει λαπαροσκόπηση σε δημόσιο κ πόσα θέλει αν καταβαινω σωστά Ε;

Mανούλες Μαίου 2015

Present

Recommended Posts

Γειά σας κορίτσια...Τι κάνετε?Πάλι βροχές εδώ...Δε βλέπω να τα πλένω τα ρούχα κ να φτιάχνω βαλιτσα!

Θέλω κ εγώ τικερακι...Μόνο εγώ δεν έχω...Κλαψ...Το φτιάχνω αλλά δε μπορω να το βάλω..Άσε που μου βγάζει λάθος τις εβδομάδες κυησης...Κτ βάζω λάθος,στο event day που γράφει πάνω πάνω τη βάζουμε??

Αφήστε τώρα τελτελευταία νομίζω με πονάειπονάει λίγο το στομαχι μου,ανεξαρτήτως φαγητού...Όχι κθ μερα Κ όχι πολύ,ελάχιστα,αλλά με ενοχλεί...Anyway,θα περάσει κ αυτό..

Άντε ciao...kisses...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

http://www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/05/13/2015.png

Κορίτσια τα καταφερα,το έφτιαξα αλλά πως το βάζω κάτω...Για βοηθήστε....

Νίκη το έφτιαξες...Μπράβο...

http://www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/05/13/2015.png

Κορίτσια τα καταφερα,το έφτιαξα αλλά πως το βάζω κάτω...Για ββοηθήστε....

Εγώ το έφτιαξα στο daisypath. Μόλις το φτιάξεις σου βγάζεις διάφορους κώδικες. Πάτησα σε αυτόν που έλεγε BB code και κάτι άλλα που δεν τα θυμάμαι. Βγάζει από κάτω τον κώδικα. Πήγα στην επεξεργασία προφίλ στην επεξεργασία υπογραφής και στο μεγάλο κενό έκανα επικόλληση τον κώδικα αποθήκευση και είναι έτοιμο.

Ελπίζω να βοήθησα. Αν δεν μπέρδεψα τίποτα έτσι είναι. Ότι θες μη διστάσεις. Το στομάχι από καούρα σε ενοχλεί;;;φάε καμιά μπανάνα βοηθάει λόγω του καλίου που περιέχει!!

MBtUp3.pngKAKIp3.pngRE4sp3.png

Κορίτσια τα καταφερα,το έφτιαξα αλλά πως το βάζω κάτω...Για ββοηθήστε....

Εγώ το έφτιαξα στο daisypath. Μόλις το φτιάξεις σου βγάζεις διάφορους κώδικες. Πάτησα σε αυτόν που έλεγε BB code και κάτι άλλα που δεν τα θυμάμαι. Βγάζει από κάτω τον κώδικα. Πήγα στην επεξεργασία προφίλ στην επεξεργασία υπογραφής και στο μεγάλο κενό έκανα επικόλληση τον κώδικα αποθήκευση και είναι έτοιμο.

Ελπίζω να βοήθησα. Αν δεν μπέρδεψα τίποτα έτσι είναι. Ότι θες μη διστάσεις. Το στομάχι από καούρα σε ενοχλεί;;;φάε καμιά μπανάνα βοηθάει λόγω του καλίου που περιέχει!!

Οχι, δεν έχω καουρα...Με πονάει.Όχι ππολύ αλλά πονάει..Έφαγα μια φρυγανιά μηπως βοηθήσει...Κ σημερα Δεν έχω φάει κ πολύ...Αλλά έφαγα παντζαρια το μεσημερι Κ μπορεί να με πείραξαν αυτά..Ευχαριστώ πάντως Για το ενδιαφέρον...

Το τικερακι θα το ξαναδώ αύριο ή αργότερα...

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!! τι κανετε;;

Μιαμια μηπως πιεζει το μωρο και ποναει το στομαχι σου;;; γιατι κι εγω εχω κατι τετοιους πονους....εκτος και αν τα χαπια αρχιζαν να το ερεθιζουν και πρεπει να τα παιρνεις με γεματο στομαχι η με καποιο φαρμακο για το στομαχι, ρωτα τον γιατρο σου

Νικη πολυ ωραια τα τικερακια!!! με γεια!!!

πως περασατε το σαββατοκυριακο;;;

yk1yp3.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα, πως είστε;;

μεγιά τα τικεράκια είναι πολύ όμορφα

Εμείς όλα καλά, ο μπέμπης είναι ζωηρούλης και γω όλα καλά, λίγες δουλείτσες σιγά σιγά γιατί κουράζομαι αμέσως!!!

Κορίτσια πότε θα κάνετε dopler? εγώ σε μια βδομάδα και ανυπομονώ να δω τον μπεμπάκο που θα χει μεγαλώσει! πολλά φιλάκια σε όλες καλή εβδομάδα να έχουμε

xoH6p3.png

1hQVp3.png

καλημερα Βασω, ωραια τα νεα σου!!! να ξεκουραζεσαι κιολας ομως ε;;

εγω σημερα εχω μαθημα ανωδυνου τοκετου και αυριο γιατρο!!! για να δουμε ποσο μεγαλωσαμε;;;

εχω κατι πονους στο στομαχι και εντερο αλλα κανω υπομονη.....

ντοπλερ εγω αργω , θα κανω στις 20/4

αντε μια βδομαδα ειναι και θα περασει ευκολα!!!

φιλια σε ολες

yk1yp3.png

Αχ και εμένα με πονάει το έντερο αν και προσέχω τι τρώω για να μην ερεθίζεται. Ειδικά το βράδυ με τάραξε...ντόπλερ χωρίς να είμαι σίγουρη έχουμε στις 31 του μηνός που έχουμε ραντεβού. Με το τικεράκι έσπασαν λίγο τα νεύρα αλλά το κατάφερα.

Κοριτσια εγω απο τοτε που μπηκα στον 7ο κανω καθε φορα που πηγαινω στο γιατρο ντομπλερ..δυο φορες ως τωρα μια στις αρχες του 7ου και μια στις αρχες του 8ου. Μου το κανει ο ιδιος μαζι με τον υπερηχο κι απο οτι καταλαβα θα το κανουμε καθε φορα μεχρι το τελος..

39WKp3.png

Διαφημίσεις

Από ότι κατάλαβα είναι κάτι που πρέπει να γίνεται για να βλέπουν εάν τρέφεται σωστά το μωρό, το dopler θα το κάνω στον εξειδικευμένο γιατρό που είχα κάνει και την β επιπέδου λογικά θα είναι λεπτομερής εξέταση θα μετρήσει τράχηλο θα δω και το μωρό τριασδιάστατο και τέτοια (να δικαιολογήσουν τα 130 ευρώ!!)

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Εγω πιστευω ειναι και τι μηχανηματα εχει ο καθε γιατρος. Και ο δικος μας καθε φορα μας κανει το 3d και απο οτι καταλαβα θα μετρησει και τον τραχηλο.

Κοριτσια ενα εχω να πω μονο..καουρα..καουρα..καουρα..καουρα...

39WKp3.png

Μπανάνα μπανάνα μπανάνα...εγώ ευτυχώς δεν έχω αλλά μία θεία ακόμη και νερό να έπινε την έπιανε καούρα λύση μόνο στις μπανάνες βρήκε συζήτησέ το με το γιατρό σου μήπως υπάρχει κάτι που μπορεί να βοηθήσει.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...