Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, MK2012 είπε:

Λοιπόν πήρα τηλέφωνο κ είχε το πρώτο διαθέσιμο πρωινό στις 27/1. Οκ είναι λίγο μακριά αλλά είναι κ οι γιορτές στη μέση. Αν θες απογευματινό λέει μόνο πέμπτες και θα πρέπει να καλέσω τη Δευτέρα για αυτό. Έκλεισα στις 27 και θα καλέσω Δευτέρα μήπως βρω κάτι νωρίτερα σε απόγευμα. Τα απογευματινά δεν είναι δωρεάν αλλά οκ. Αν είναι να γίνει νωρίτερα.

Σε χιλιοευχαριστω!

Επειδή πρέπει να έχει ηρεμήσει λίγο το σώμα σου απτά φάρμακα καλητερα το 27

Κ σαν συμβουλή άφησε 2 κύκλους χωρίς φάρμακα . Αν θες να κάνεις ωοληψια κάνε αλλά χωρίς κανένα φάρμακο μόνο το ωάριο του κύκλου . Εγώ αυτό θα έκανα γιατί καμιά φορά μετά από τόσα φάρμακα ο οργανισμός λειτουργεί καλητερα μόνος του χωρίς τίποτα κ είναι Κ πιο σωστή η επιλογή του ωαρίου 

πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Λοιπόν πήρα τηλέφωνο κ είχε το πρώτο διαθέσιμο πρωινό στις 27/1. Οκ είναι λίγο μακριά αλλά είναι κ οι γιορτές στη μέση. Αν θες απογευματινό λέει μόνο πέμπτες και θα πρέπει να καλέσω τη Δευτέρα για αυτό. Έκλεισα στις 27 και θα καλέσω Δευτέρα μήπως βρω κάτι νωρίτερα σε απόγευμα. Τα απογευματινά δεν είναι δωρεάν αλλά οκ. Αν είναι να γίνει νωρίτερα.

Σε χιλιοευχαριστω!

Εννοώ θα βγει πιο αντιπροσωπευτικό αποτέλεσμα στις εξετάσεις αν είσαι μακριά από την λήψη φαρμάκων 

Οπότε καλητερα 27

Μαθήματα Αγγλικών

Recommended Posts

Γειά σας! Ονόμαζομαι Ανθή, είμαι απόφοιτη της Αγγλικής Φιλολογίας και έχω 7 χρόνια εμπειρίας σε παιδιά όλων των επιπέδων.Αναλαμβάνω ιδιαίτερα μαθήματα αγγλικών στις εξής περιοχές: Άγιος Δημήτριος, Δάφνη, Άλιμος, Ζωγράφου, Ιλλίσια, Παγκράτι και κοντινές περιοχές. Τιμές προσιτές. Τηλέφωνο επικοινωνίας :697 98 98 751

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...