Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Geia sas koritsakia mou!

Ti kanete? Eisaste kala???

ego oxi kai toso! o androulis mou efuge extes gia UK kai dustixos tha eimai moni mexri 4/11! Anyway isos na katafero na anevo ego, i na katevei ekeinos sto endiameso.

Alla toulaxiston teleiosa me to Master mou mias kai i parousiasi pige kala to Savvato kai telika teleiosa!!!!

Mi xaneste!

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Νατάσα συγχαρητήρια για το master! Και μην το παίρνεις κατάκαρδα για τον καλό σου, είναι το πρώτο βήμα της καινούριας σας ζωής!

Εμεις εδώ τα γνωστά, κάνει πολλές ζουζουνιές η μικρή και δεν μπορώ να τη γράψω στην κάμερα γιατί μόλις τη δει παρατάει ότι κάνει και τρεχει να την πάρει....

Τον τελευταιο καιρό, το καλύτερο νομίζω είναι το "πού είναι?" που το λέει πολύ καθαρα και το λεει με όλο της το είναι. Λες και ειναι η σημαντικότερη ερωτηση του σύμπαντος :D:D Αφου λέει να τη γράψει επιτέλους στην κάμερα ο μπαμπας μας και να κάνει ένα μοντάζ με το περιβόητο "Λεφτά υπάρχουν" και να βάλει μετά τη Φωτεινή να ρωτάει "που είναι?" :tongue::tongue:

Φιλάκια!!

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

natasa πολλα πολλα συχαρητηρια για το μαστερακι!!!

μην μου στεναχωριεσαι κοπελα!!! θα δεις ολα θα γινουν πανεμορφα σιγα σιγα κ ο νεος χρονος θα σας βρει με νεα ονειρα κ προσδοκιες

Την καλησπέρα μου στέλνω σε όλες τις μαγιομανούλες (και τελος-απριλομανούλες ;) ) και τα μαγιόπαιδα!!!!

Πρώτα απ' όλα να πω Ριτάκι μου σου εύχομαι ό,τι καλύτερο για τη νέα σας αρχή και χάρηκα πολύ που κατάφερα και ειδωθήκαμε πάλι έστω και για τόσο λίγο από κοντά χθες! Ο γιος της κορίτσια δεν υπάρχει!!! Είναι ένα κουκλί δυο μέτρα και πολύ πολύ πολύ καλός!!! :)

Νατασάκι και σε σένα εύχομαι από καρδιάς ό,τι καλύτερο! Μη στενοχωριέσαι... θα δεις ο καιρός θα περάσει πολύ γρήγορα και θα είσαστε και οι τρεις ξανά μαζί! Πήρατε την καλύτερη απόφαση για την οικογένειά σας - αυτό να θυμάσαι τις δύσκολες στιγμές που θα σου λείπει πολύ ο αντρούλης σου!

Naya σε ευχαριστώ πολύ που κράτησες το καφέ μας ζωντανό! Διάβασα πολλές σελίδες μαζεμένες και παρατήρησα ότι ακόμα και όταν δεν πατούσε καμιά μας στο μαγαζάκι εσύ ήσουν βράχος και η πρώτη που ξαναμανά το άνοιγε το μαγαζάκι μας και το κράτησες πραγματικά ζωντανό! :) Θα'χει πολύ γέλιο το βιντεάκι που σκέφτεστε να κάνετε με τη Φωτεινούλα και το "που είναι" χαχαχα επιβάλλεται να γίνει!!

Irene με το καλό η δεύτερη κορούλα!!! :)

Θενάκι μακριά όλες οι ιώσεις από εσάς για φέτος εύχομαι!!! Άντε ευτυχώς θα έχεις λίγες ωρίτσες τα πρωινά να ξελαμπικάρεις κι εσύ λίγο μιας και ο Ιάσωνας ξεκίνησε κι αυτός παιδικό! :) Πραγματικά φοβερός ο Ιάσωνας στο ρηλάξ χαχαχα

pasxalitsa μου εύχομαι όλα καλά και απλά να τρέχεις και να μην προλαβαίνεις σα και μένα! :)

Αννίκο, fairy και Eleni πολλά πολλά φιλιά!!!! MaryPoppins και 3xmama επίσης πολλά πολλά φιλιά - ανησυχώ για εσάς - αν και νομίζω η naya ή η irene μας είπε τα νέα της MaryPoppins! Πολύ χαίρομαι για τον ασπρούλη, αλλά να μην παιδεύει πολύ τη μαμά! :) 3xmama είσαστε καλά; Ελλάδα ή Γερμανία; μετακομίσατε;

Έγω έχω εξαφανιστεί το ξέρω.... η αλήθεια είναι πως πρώτη φορά νομίζω κουράζομαι τόόόσο πολύ, αλλά και από την άλλη πρώτη φορά νιώθω τόσο μα τόσο γεμάτη... Τρέχω και δε φτάνω λίγο - τα έλεγα στο Ριτάκι που το συνάντησα χθες - και με είδε ολίγον τι κουρασμένη και να τα'χω λίγο χαμένα με τόσο κόσμο που ήταν εκεί! (να κάτι τέτοιες στιγμές μοιάζω στη μαμά μου!) - απολογήθηκα και λίγο που δε τα προλαβαίνα όλα... που δεν έχω καταφέρει να βρω τον άτιμο αλγόριθμο να τα προλαβαίνω ΟΛΑ! Καλή μητέρα, σύζυγος, κόρη, αδελφή, νύφη, φίλη, μεταφράστρια.... και να έχω χρόνο και για μένα! απολογήθηκα αλλά η αλήθεια είναι ότι την απολαμβάνω την κούρασή μου! Μαζόχα θα με πείτε!!! Αλλά νιώθω πολύ γεμάτη... Μου δίνει τρομερή δύναμη ο Γιάννος μου!!!! Ο οποίος ΚΑΘΕ μέρα κάνει και κάτι και νιώθω τόσο περήφανη η μάνα! :) Ο χαρακτήρας του, οι συμπεριφορές του, οι γκριμάτσες του... Δε λέμε λεξούλες όχι... κάτι λίγα όπως ντουζ, ντογκ, κατ, ντεντε (η μπάλα lol) - το'χω μπερδέψει λίγο το παιζί μου γιατί του μιλάω αγγλικά όταν είμαστε οι δυο μας και με τη μαμά μου κι έτσι θα αργήσει λίγο να μιλήσει... καταλαβαίνει όμως τα πάντα και στις 2 γλώσσες (κι εγώ δίγλωσσο παιδί είμαι - η μαμά μου είναι αμερικανίδα και ήρθα στην Ελλάδα όταν ήμουν 6 μηνών και η μητέρα μου δε μιλούσε γρι ελληνικά και μίλησα 20 μηνών - μαμά μπαμπά και τέτοια μη φανταστείτε - και στα 2α μου γενέθλια δεν έβαζα γλώσσα μέσα και στις δυο γλώσσες χαχαχα - οπότε Ισμήνη και Νατάσα μην ανησυχείτε καθόλου! είμαι ζωντανή απόδειξη ότι μια χαρά θα τα μάθουν τα παιδιά και τα δύο ;) ) Αλλά γενικά έχει πολύ πλάκα! Πέφτουμε ξεροί στα γέλια.. είναι γεννημένο entertainer αυτό το παιδί νομίζω ώρες-ώρες... βέβαια στον κόσμο δε τα δείχνουμε αυτά... ούτε και ντροπαλούς θα μας έλεγα αλλά ούτε και ιδιαίτερα θερμοί όσον αφορά κυρίως να δείξουμε τι ξέρουμε! Φυσικά είμαστε ευγενικά παιδιά, αλλά ως εκεί! χιχιχιχι

Έχω επίσης μεγάλη χαρά γιατί ο μπαμπάς μου χθες έβγαλε και τα τελευταία σίδερα από το πόδι του (να θυμίσω Φεβρουάριο είχε πάθει το ατύχημα)! Απίστευτο μου φαίνεται!!!! :) :) :) Τέλος καλό όλα καλά!!

Κοριτσάρες μου σας φιλώ πολύ γλυκά! και τα μαγιόπαιδα ακόμα πιο πολύ! Σας σκέφτομαι πάντα!

Πολλά φιλιά σε andith, xainti, μπουμπου, marsolan, georgina και fairybaby επίσης :)

Ας με συγχωρέσει όποια ξέχασα... :( :( :(

H7fep3.png

vkBmp3.png

4yGBp3.png

καλημερα!!!

δεν εχω προλαβει να σας διαβασω ακομα...

Νατασσακι συγχαρητηρια για το master!!!!!!!!!!!

οσο για τον αντρα σου εχω χασει επεισοδια αλλα ευχομαι ολα να ειναι για το καλυτερο...

Ριτακι ελπιζω κι εσεις ολα καλα με το νεο σας βημα...

πως νιωθεις που εισαι συνεχεια σπιτι με τον Γιωργη?

douar χαρηκα πολυ πολυ που σε ακουω καλα και καλο νεο ξεκινημα στον μπαμπα σου...ευτυχως το ξεπερασε...

ειρηνακι με το καλο η μικρουλα....θα κανει παρεα με της sue...:D

naya Μου να μου φιλησεις την μικρη...πρεπει να ειναι πολυ ζουζουνι...

ο Γιωργης μας περπατησε στους 14+ μηνες και πλεον εχει αρχισει το τρεξιμο.απο δοντια καλα παμε,εχουμε 4 και εχουν σκασει αλλα 4-5 και απο λεξεις λεμε καποιες οπως

μπαμπα

μαμα

παππου

γιαγια

αυτο

που

μπλε

ασπρο

ασανσερ (οσο απιστευτο κι αν σας φαινεται)

και σε πολλες ακομα λεξεις λεει μονο μια συλλαβη,την πιο ευκολη για εκεινον πχ..

πε (καναπε)

μπα (μπαλα)

ιιιι (τυρι)

κα (κατω)

κ.α και κανουμε και πολλα ζωακια...

μας εχει τρελανει.....!!!!!

εχω ερωτησεις...

ξεκινησατε καμια δραστηριοτητα με τα μικρα? σκεφτομουν τον Νακα ή καποιο αλλο ωδειο αλλα δεν το εχω ψαξει καθολου...

καμια ιδεα γιατι εδω που μενουμε δεν εχει ουτε παιδοτοπους....

θηλαζει καμια ακομη ή μονη μου εμεινα???

φιλακια πολλα στα υπολοιπα κοριτσια!!!!!

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

Τσουπρίτσες καλημέρα!!

Πόσο χαίρομαι που βλέπω να επανέρχονται η douar και η πασχαλίτσα:D:D:D:D

Πασχαλίτσα δεν είσαι μόνη και εμείς εδώ ακόμα θηλάζουμε και από δραστηριότητες τπτ ακόμα μιας και δεν ξέρω που να κοιτάξω εδώ ή εκει (Αγγλία)

Αχ! Ο μπαμπας μας έχει εγκατασταθεί στο νεο μας σπίτι εκεί και μιλάμε πολύ στο τηλέφωνο (εχω προγραμμα για δωρεαν τηλέφωνα :tongue::tongue:)

Οι εξετάσεισ τελικά του μικρού είναι καθαρές από αλλεργίες και ξανακάναμε γεν. αίματος στο ΜΗΤΕΡΑ και τα ιωσηνόφιλα είναι πιο λίγα (λίγο πάνω από τα φυσιολογικά). Η παιδίατρος επιμένει πως ο νικ είναι μια χαρά οπότε λέω να χαλαρώσω λίγο. Από κιλα χάσαμε λίγο και μας βρήκε 10 κιλά και από ύψος περι τα 81-83 εκατοστά. Βέβαια αυτή τη φορά οι μετρήσεις γινανε σε άλλη ζυγαριά (όρθια) και όρθιος το ύψος οπότε παίζουν λίγο. Όσο για τα παπούτια απλά ανατομικά μποτάκια με κορδόνια. Μάλλον κανενα kikcers θα του πάρω. Την Κυριακή είχαμε πάει σε μια βάφτιση και ο μικρός χόρευε με τη μουσική και ήταν γλύκας! αλλά καναδυο μας είπαν " αχ τι πλάκα ποτ έχει όταν περπατάει έτσι στραβά που πηγαίνει" και κάτι τέτοια :(:(:(

Καλά δε νομίζω ότι φαίνεται τόσο ή είμαι πολύ κουκουβάγια και τα βλέπω όλα τέλεια στο γιο μου.

Λοιπόν θα κανονίσουμε καμιά έξοδο??

Ριτάκι τι λές? Θα ρωτήσω και στο fb μήπως και δω περισσότερες συμμετοχές.

uDLqp1.png

νατασα χαιρομαι που ολα ειναι καλα κ πραγματικα ευχομαι να χαλαρωσεις :)

για τις δραστηριοτητες τωρα...θεωρω πως σε αυτη την ηλικια το καλυτερο ειναι να αμολας σε ενα παρκο κ να τρεχουν κ να παιζουν. για ωδειο εινια πολυ μικρα. πως θα μαθουν μουσικη? εμενα εχει αμεση επαφη με πιανο κ κιθαρα λογω του μπαμπα αλλα ακομα δεν καταλαβαινει πως να παιξει...αυτο που θα κανω ομως τωρα που μετακομισαμε ειναι να πηγαινουμε στη πισινα. μενουμε ακριβως απο πισω οποτε ειναι κριμα να ξεχασει ολα οσα εμαθε στο νερο το καλοκαιρι.

νατασα, εφοσον θα τον στειλεις κ παιδικο μην αχωνεσαι, εκει να δεις ασχολιες κ δραστηριοτητες που θα κανουν. δεν τα αφηνουν μονα τους ολη μερα να κοιμουντε...εμενα ερχεται τοσο πολυ κουρασμενος σπιτι, κοιμαται πλεον μια ωρα μονο το μεσημερι κ το βραδυ χτυπαει 11 με 12 ωρες!!!!

Α από πάρκο άλλο τπτ. Κανενα 3ωρο κάθε μέρα πάει με τη γυναίκα και γυρνάει κουρέλι:D:D:D, κάνει μπάνιο και κοιμάται από 1 έως 3 ώρες:shock::shock::shock::shock: κάποιες φορές μάλιστα τον ξυπνάω εγώ για να ξανακοιμηθεί το βράδυ.

Πάντως και εγώ πισίνα ήθελα. Τρελένομαι στην ιδέα αλλά τώρα και το οικονομικό είναι λίγο δύσκολο για εδώ. Φαιρυ νομίζω πως εκεί κάτι είδα για δωρεάν πισίνα στα παιδιά αλλά δεν θυμάμαι αν είναι για όλες τις ηλικίες και σε όλες τις περιοχές. οταν πάω το Νοέμβριο θα δω.

uDLqp1.png

δωρεαν????? απλα να μπεις στην πισινα μαζι του η σε μαθηματα? να μπεις ετσι ναι δεν πληρωνω για τον μικρο...αλλα τα μαθηματα ειναι τα swimcats h ta babysurf (δεν ξερω αν υπαρχουν κ αλλα) κ πληρωνεις ενα μικρο ποσο

Διαφημίσεις

http://www.plymouth.gov.uk/free_swimming_programme.pdf

gia des kati t;etoio eixa dei kai gia to Leeds

δεν το γνωριζα....μπορω να πηγαινω παρασκευες που δεν ειμαι γραφειο!!! τελειο μου ακουγεται :) μου εβαλες τα γυαλια νατασσα αχχαχαχαα

εστειλα μειλ να μου πουνε οντως αν ισχυει ακομα...στις 3 πισινες που δινει η μια ειναι πολυ κοντα μου αλλα δεν ειμαι σιγουρη αν ειναι η ανοιχτη...αλλα εχει κ μια αλλη που δεν εινια μακρια να παιρνω το λεωφορειο. βεβαια αν το λεωφορειο μου βγει στην τελικη οσο η μικρη συνδρομη στην αλλη πισινα πισω απο το σπιτι μου που σκοπευα να παω θα προτιμησω εκεινη γιατι χειμωνας ερχεται :) 5 λιρες μας ειπαν η φορα χωρις περιορισμο στον χρονο....το λεωφορειο θελει 2.70 επιστροφη για να παω στην αλλη πισινα...οποτε το σκεφτομαι αμα ειναι να κανει τον χειμωνα τον περσινο :)

λοιπον μου απαντησαν...δεν υπαρχουν δωρεαν για μωρα...απο 16 χρονων κ πανω μονο

η τιμη αυτη που σου ειπα ειναι για μονοι μας.

το waterbabies http://www.waterbabies.co.uk/?gclid=CMuHksypwqsCFQIKfAodsGhhrw ειναι πολυ καλο

αλλα εγω θελω να τον πηγαινω μονη μου...ηδη κολυμπαει καπως κ βουταει κατω απο το νερο...θεωρω πως κ εγω μια χαρα δασκαλα ειμαι αχαχαχααχαχαχ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...