Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , dimi.tra είπε:

Κορίτσι μου να ξέρεις το 1/3 των ατόμων με μετάλλαξη των επαναλήψεων της CGG αλληλουχίας (αυτό δλδ που προκαλεί το εύθραυστο Χ) εμφανίζει ΠΩΑ και ακόμα και αν το έχεις απλά κάνεις προεμφυτευτικό δλδ περνάς την επιτροπή πολύ πιο εύκολα χωρίς να χρειάζεσαι καν αποβολές. Τα περισσότερα περιστατικά με ΠΩΑ είναι αδιεκρινιστης αιτιολογίας γιατί μπορεί να υπάρχουν κι άλλοι παράγοντες εκτός από γενετικούς, μέχρι και οι παιδικές ασθένειες πχ ιλαρά, παρωτίτιδα κλπ μπορεί να ευθύνονται.
      Συνήθως μιλάμε για προκλιμακτηριο κι όχι απλά για ΠΩΑ αλλά έστω ότι θες να το τσεκάρεις και αυτό αν δεν κάνω λάθος το ΕΚΠΑ κάνει δωρεάν τον έλεγχο αυτό και έχω την εντύπωση και στο Λαϊκό. 
      Δεν έχεις κάνει καμπύλη σακχάρου; Βιταμίνη D έχεις κάνει εξετάσεις; Βιταμίνη Β12 έχεις κάνει εξετάσεις; Για αντίσταση ινσουλίνης έχεις κάνει εξετάσεις; Όλα αυτά παίζουν επίσης ρόλο στην κακή ποιότητα των ωαρίων. 

Μαζί γράφαμε, δεν θα είναι μαζί με τον καρυοτυπο θα ήταν ξεχωριστή εξέταση για το εύθραυστο χ αν αυτό θέλεις να ρωτήσεις. 

Από παιδικές ασθένειες πάντως μόνο ανεμοβλογιά και ερυθρά.

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα!!!

Νατάσα κουράγιο, υπομονή και βλέμμα σε ένα καλύτερο μέλλον! Κι εγώ πολύ χαλιέμαι όταν είναι να περάσουμε μερικές μέρες μακριά...

Θένα άντε φτου ξελεφθερία :tongue::tongue: Μα τον βάζουν τον Ιάσονα στο ριλάξ και κάθεται?!?!

Εμείς από χθες ξεκινήσαμε τα γκρεμίσματα και έχει γίνει ψιλοπανικός. Υπολογίζαμε 3-4 μέρες και τώρα μας είπαν 6-7. Αρχισε να χαλάει και ο καιρός και πολύ πιθανό να μείνουμε το χειμώνα με σκαμμενο μπαλκόνι (ενταξει πλακακια και συμμαζεμα θα γίνουν καποια στιγμη) και κουφώματα αλλα και σκαλακια κτλ να γινουν από άνοιξη. Οθφ θα δούμε.

Φιλάκια σε όλες!!!

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

koritsia euxaristo gia ti simparastasi!

kala fairy den exo logia gia ton andra sou! i Genevi einai kai polu omorfi/anthropini poli! Elvetia tha pigaina me ta 1000!

naya me to kalo koritsaki!

mou eirthe molis eforia na pliroso 750? me anergo andra kai mou xrostane kai 6500 pou perimeno akoma epistrofi forou! eimai na skaso!

alla den prokeite na pliroso mia

uDLqp1.png

kala fairy den exo logia gia ton andra sou! i Genevi einai kai polu omorfi/anthropini poli! Elvetia tha pigaina me ta 1000!

naya me to kalo koritsaki!

ναι γιατι θα επρεπε να παει για κανα χρονο μονος του, η δουλεια ηταν ενα χρονο κ μετα μονιμοτητα οποτε μεχρι να σιγουρευομασταν καλυτερα να πηγαινε μονος του κ μετα ας δηλωνα παραιτηση κ να ακολουθουσα!!! αλλα σκεφτηκε οτι δεν θα ηθελα να μεινω μονη μου με το παιδι :shock: κ το εμαθα για την δουλεια μεσα στο σουπερ απο τον συναδελφο του που τον ρωτησε αν θα παει τελικα!!!!! το βρηκα πολυ χαζο εκ μερους του...ηταν ενα μεγαλο κ πολυ καλο βημα για την καριερα του

ναι γιατι θα επρεπε να παει για κανα χρονο μονος του, η δουλεια ηταν ενα χρονο κ μετα μονιμοτητα οποτε μεχρι να σιγουρευομασταν καλυτερα να πηγαινε μονος του κ μετα ας δηλωνα παραιτηση κ να ακολουθουσα!!! αλλα σκεφτηκε οτι δεν θα ηθελα να μεινω μονη μου με το παιδι :shock: κ το εμαθα για την δουλεια μεσα στο σουπερ απο τον συναδελφο του που τον ρωτησε αν θα παει τελικα!!!!! το βρηκα πολυ χαζο εκ μερους του...ηταν ενα μεγαλο κ πολυ καλο βημα για την καριερα του

Kai ego nomizo oti eprepe na paei, alla fou apofasise na min paei euxomai na vrei kati exisou kalo i kai kalutero ekei!

uDLqp1.png

Kai ego nomizo oti eprepe na paei, alla fou apofasise na min paei euxomai na vrei kati exisou kalo i kai kalutero ekei!

ε παραμενει στην δουλεια που εχει η οποια μια χαρα ειναι αλοιμονο :rolleyes: αλλα να, η αλλη θα του εδινε ενα πολυ μεγαλο προβαδισμα :cool:

ολα καλα να σας πανε κ εσας κοριτσι μου....ο ανθρωπος που κανει τα παντα για την προοδο του δεν πηγε ποτε χαμενος ;)

Διαφημίσεις

Καλημερα απο τη μουσκεμενη και πλημμυρισμένη Θεσσαλονίκη!

Τι κανετε? Αχ κορίτσια σκεφτείτε όμως ότι έστω μπορείτε να κάνετε σχέδια και ψάχνετε τις επιλογές σας ακόμα και όταν αυτές συνεπάγονται μια δύσκολη απόφαση ή μια δύσκολη περίοδο στη ζωή σας.

Τώρα τελευταία συναντώ πολλού ανθρώπους τελείως παραιτημένους από την ίδια τους τη ζωή.... Καμία διάθεση για καμία προσπάθεια και απέραντος φόβος για την παραμικρή αλλαγή! Πολύ στεναχωριέμαι σε αυτές τις περιπτώσεις...

Ουφ και για να πουμε και κατι πιο ευχάριστο, είχα τα καλύτερα νέα αυτή τη βδομάδα! Μια από τις πολλές εγκυμοσύνες που σας είπα ότι ακούω συνέχεια είναι μια πολύ καλή μου φίλη που ο άντρας της έχει μεγάλο πρόβλημα υπογονιμότητας και έχουν και σοβαρό οικονομικό πρόβλημα και έκαναν εξωσωματική και πέτυχε με την πρώτη!! Τώρα περιμένουμε να δούμε αν έχει δίδυμα! Τρελή συγκίνηση σας λέω!!

Φιλάκια!!!

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!!!Το μωράκι μας είναι μια χαρά και περιμένουμε την δεύτερη κόρη. Αρε σερβιέτες θα γεμίσει το σπίτι!!!!!!πολλά φιλιά. Πάμε να πάρουμε κλειστά παπουτσάκια για την μικρή γιατί μουλιάσαμε και κρυώσαμε εδω πάνω. Πολλά φιλιά

eRUnp3.png

7Pgnp3.png

Τι ωραία που πάνε όλα καλά Ειρήνη μου!!! Με το καλό να έρθει και η δεύτερη κορούλα :D:D

Αντε να κανονισουμε και να βρεθούμε. Αλλά σε ελεγχόμενο χώρο γιατί αν ξεσάλλωσε μια φορά η δικιά μας όταν είχαμε βρεθεί τώρα είναι 10 φορές χειρότερη. Ούτε δευτερόλεπτο δεν κάθεται....

Θέλω να της πάρω και κανένα καινούριο παιχνιδάκι, καιρό έχουμε να πάρουμε κάτι και τα περισσότερα που έχουμε είναι για λίγο μικρότερες ηλικίες. Για πείτε καμια ιδέα, ποια αρέσουν στα δικά σας Μαγιόπαιδα?

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Γεια σας κοριτσακια μου!τι κανετε?βρηκα δουλεια επιτελους!!απο τη Τριτη ξεκινησα!με πηραν τη Παρασκευη τηλ για να παω τη Δευτερα να ξαναμιλησουμε κ μου λεει το αφεντικο αποφασισαμε να σε προσλαβουμε απο αυριο:shock::shock::shock: μου ρθε να του πω εισαι καλα ανθρωπε μου?το Ολγακι μου τωρα μενει μεχρι τις 5μιση στο παιδικο μιας κ γω σχολαω 5μιση!δεν προλαβαινω να τη περνω κ τη περνει η νυφη μου μεχρι να διαπραγματευτω λιγο το ωραριο μου να σχολαω 5!δυσκολευετε λιγακι αλλα που θα παει θα προσαρμοστει,ολο γκρινιαζει 2 μερες τωρα κ γω κλαιω!αλλα δυστηχως δε γινετε διαφορετικα!ουφ!!σας φιλω!οπως καταλαβαινετε θα προσπαθω να μπαινω!Καληνυχτα παω για νανι!!μουτς!

rXrPp3.png

Μπράβο andith! Καλή αρχή!!

Εγώ λίγο στεναχωρήθηκα τώρα, η μικρή ήταν το πρωί όλο κλάμματα και γκρίνιες και πήρε τώρα η πεθερά μου και είπε ότι κάπως έτσι συνέχισε και οτι πρόσεξε ότι αποφεύγει να χρησιμοποιήσει το δεξί της χέρι και πονάει όταν την πιάνει κοντά στον καρπό....

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Διαφημίσεις

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ!! μου λειψατε...

Ελπιζω να ειστε ολες καλα με τα παιδακια σας!Εμεις ειμαστε μια χαρα οικογενειακως!Η μπεμπουλα μας ειναι πολυ καλη, την αγαπαω πολυ πολυ και ευχαριστιεμαι το θηλασμο μαζι της!!!Ο Μαρινακος ειναι φοβερος!!εχει πολυ γελιο, κανει ολο κολπα και γκριματσες αστειες, τρεχει και τα πειραζει ολα στο περασμα του, λογακια λιγα λεει,τωρα αρχιζει να λεει περισσοτερα και βαζει τις φωνες αν δεν του κανεις το χατιρι. με την αδερφουλα του κανει χαρουλες αλλα οταν τη θηλαζω την κοπαναει στο κεφαλακι καμια φορα!ειναι ομορφα με τα 2 παιδακια, νιωθω πιο ολοκληρωμενη παρολο που εχει πολυ κουραση...

Σας στελνω την αγαπη μου κ τα φιλια μου!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!!!Το μωράκι μας είναι μια χαρά και περιμένουμε την δεύτερη κόρη. Αρε σερβιέτες θα γεμίσει το σπίτι!!!!!!πολλά φιλιά. Πάμε να πάρουμε κλειστά παπουτσάκια για την μικρή γιατί μουλιάσαμε και κρυώσαμε εδω πάνω. Πολλά φιλιά

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΡΗΝΑΚΙ!!!ΘΑ ΝΑΙ ΤΡΕΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΣΟΥ!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

κοριτσακια μου τι κανετε???

μου λειψατε!!!!!!!!!!!!!!

δεν εχω διαβασει τιποτα απλα να ευχηθω στο suedaki

NΑ ΤΟΥΣ ΖΗΣΕΙ Η ΜΙΚΡΗ ΤΟΥΣ ΠΡΙΓΚΗΠΙΣΣΑ!!!!!!!!!!!

οτι καλυτερο!!!

φιλια σε ολες θα επανελθω συντομα ελπιζω....:D

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

kαλημεεεεεεεεεεεερα

καλη βδομαδα

δεν σας εχω διαβασει , εφτιαξα το pc αλλα το βραδυ θ αμπω κανονικα που θα περασω το αντιβαιρους,τωρα μπαινω απτι κινητο.

ολα καλα κ με το δικαστηριο την παρασκευη .... εχουμε κι αλλα βεβαια μεχρι να βγει η αποζημιωση κ η αποφαση

ο γιωργης εχει παρει φορα κ τι δεν λεει το στομα του ..... με εχει σοκαρει κ μενα την ιδια.

τα λεμε αργοτερα

ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜακια

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...