Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , dimi.tra είπε:

Κορίτσι μου να ξέρεις το 1/3 των ατόμων με μετάλλαξη των επαναλήψεων της CGG αλληλουχίας (αυτό δλδ που προκαλεί το εύθραυστο Χ) εμφανίζει ΠΩΑ και ακόμα και αν το έχεις απλά κάνεις προεμφυτευτικό δλδ περνάς την επιτροπή πολύ πιο εύκολα χωρίς να χρειάζεσαι καν αποβολές. Τα περισσότερα περιστατικά με ΠΩΑ είναι αδιεκρινιστης αιτιολογίας γιατί μπορεί να υπάρχουν κι άλλοι παράγοντες εκτός από γενετικούς, μέχρι και οι παιδικές ασθένειες πχ ιλαρά, παρωτίτιδα κλπ μπορεί να ευθύνονται.
      Συνήθως μιλάμε για προκλιμακτηριο κι όχι απλά για ΠΩΑ αλλά έστω ότι θες να το τσεκάρεις και αυτό αν δεν κάνω λάθος το ΕΚΠΑ κάνει δωρεάν τον έλεγχο αυτό και έχω την εντύπωση και στο Λαϊκό. 
      Δεν έχεις κάνει καμπύλη σακχάρου; Βιταμίνη D έχεις κάνει εξετάσεις; Βιταμίνη Β12 έχεις κάνει εξετάσεις; Για αντίσταση ινσουλίνης έχεις κάνει εξετάσεις; Όλα αυτά παίζουν επίσης ρόλο στην κακή ποιότητα των ωαρίων. 

Μαζί γράφαμε, δεν θα είναι μαζί με τον καρυοτυπο θα ήταν ξεχωριστή εξέταση για το εύθραυστο χ αν αυτό θέλεις να ρωτήσεις. 

Από παιδικές ασθένειες πάντως μόνο ανεμοβλογιά και ερυθρά.

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

bravo sto Olgaki!

Mana kouragio! (gia Thena)

Naya kalo treximo!

Loipon emeiw simera pigame gia tis exetaseis sti Bioitriki kai oi protes anamenontai to apogeuma eno ta RAst ti Deutera.

Nayoula ego poluuuuuuuuuuuu thelo ena paidaki akoma alla tora etsi opos exei i katastasi einai exeretika duskolo!

fairy akri den evgala me to logariasmo alla tha paro tin Cosmote kapoia stigmi na mou pei

filakia

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ουφ να μαι κ γω. πηγα οαεδ να πληρωθω μετα τραπεζα,σε μια φιλη κ μετα λαικη κ μαζευτηκα κ γω!

δεν εχω μαγειρεψει η γαιδουρα (ο αγγελος ειναι βραδινος ομως) θα κανω τωρα φασολακια......

naya μου εγω εχω αρχισει κ θελω κ αλλο παιδακι οχι για να καλυψω δικες μου αναγκες αλλα για τον γιωργη.ειναι αλλο παιδακι οταν εχει παρεα κ δεν μπορω να του στερησω. η αληθεια ειναι οτι νομιζα οτι ημουν εγγυος αλλα αδιαθετησα τελικα οποτε τωρα περιμενω να δω τι θα γινει με τον μπαμπα μας κ αν θα ταξιδεψει κ ποτε κ βλεπουμε...

εχτες το καμαρι μου μου ειπε ΟΣΙ (οχι) οταν κατι του ζητησα κ κουφαθηκα. σημερα το εχει πειε μια φορα μονο (κ ευτυχως εδω που τα λεμε)

andith μπραβο στην παπαρουνα σου που τα παει μια χαρα στον παιδικο (καλυτερα με τα μεγαλυτερα παιδακια ειναι η γνωμη μου) κ πολλα μπραβο κ στην μαμα που εχει ορεξη για μαθηση κ δουλεια!τα καλυτερα ευχομαι !

απτον ειρηνακι μας εχουμε κανενα νεο ?μεγαλωνει η κοιλιτσα? τι γινεται ??

κ η sue μας θα πεταει στα συννεφα με την κορακλα!

88M1p3.pngycQap3.png

Γεια σας κοριτσάκια μου. Τί κάνετε; Έχω να μπω πολύ καιρό, αν και δεν ήταν καμία σας.

Απο οτι διάβασα είστε όλοι καλά και χαίρομαι.

Και εμείς είμαστε μια χαρά. Η κοιλίτσα μεγαλώνει και δεν μας αφήνει να δούμε τι είναι, αλλά την τετάρτη έχουμε τον μεγάλο υπέρηχο και δεν θα μας την γλιτώσει. Έχει αρχίσει να χτυπάει και θυμάμαι την φωτεινούλα μου . πόσο μου αρέσει αυτή η αίσθηση!Η μικρή έχει αρχίσει να ζωηρεύει αρκετά αλλά από λεξούλες οχι και πολλά πράγματα. Δείχνει όμως τα πάντα και ευτυχώς καταλαβαινόμαστε. Και εμείς πρέπει να κάνουμε εξετάσεις γιατί η μικρή είχε μερική έλλειψη ενζύμου αλλά φομάμαι πως θα την πάρουν αίμαι και δεν το έχω πάρει απόφαση.

Νατάσσα για δουλειές θα έρθεις εδώ. Θα κάτσεις καμιά μέρα;

eRUnp3.png

7Pgnp3.png

Γεια σου Ειρηνάκι με την κούκλα και την κοιλίτσα!

Ναι για δουλειές έρχομαι και φεύγω αυθημερόν. Αλλά μου φαίνεται πως από δω και πέρα θα ανεβαίνω συχνότερα μιας και μετακομίζουν η αδερφή μου με το άνδρα της και την κόρη της στο τέλος του μήνα :(:(:(:(

Ο μικρός το βράδυ όπως περπάταγε έπεσε και χτύπησε το κούτελό του στα πλακακια και έκανε μια μελανιά και ένα καρούμπαλό... αφήστε τα.

όλο χτυπάει ρε παιδι μου! Σημερα λέγαμε να πάμε για μπανιο αλλά φοβόμαστε μην ανεβάσει πάλι κανενα πυρετό και ίσως χρειαστούν αυτή τη βδομάδα και άλλες εξετάσεις οπότε μάλλον θα το αφήσουμε. Από του χρόνου πάλι μπάνια!

uDLqp1.png

kαλημερα τσουπρες!

δεν βέπω κινηση

ειρηνακι σε σκεφτομουν !!!!!! χαιρομαι που ολα πηγαινουν καλα! να προσεχεις κορτσακι μου το σπορακι ε?

η μικρη καταλαβαινει οτι ερχετε μωρακι ?για πες αντιδρασεις

νατασουλιιιιιιιιιιιιι μην λες για χτυπηματα γιατι εμεις εχτες σπασαμε το δοντι μας σε μια τουμπα στην μαρινα φλοισβου που ειχαμε παει .......:shock::shock::shock::shock:

ναι ναι καλα ακουσατε επεσε κατω χτυπησε το σαγωνι του (να ενα σημαδι) κ σημερα ιεδα οτι εσπασε κ το δοντι του το καημενο. κ φανταζομαι ποναει το κακομοιρο .πολυ στεναχωρεθηκα, ειχε τι ωραια δοντακια κ τωρα ειναι σαν τρακτερωτο . παλι καλα δεν χτυπησαμε κεφαλι

σημερα θα παμε στην πεθερα , για παρτυ γενεθλιων στον παπου μας ....

πριν δυο χρονια στα γενεθλια του πεθερου μου ανακοινωσε ο αγγελος οτι ειμαι εγγυος κ δωστου κλαμα εγω....την συνεχεια την ξερετε:rolleyes: κ στις 23(στα γενεθλια μου!) πριν δυο χρονια ακουσα την καρδουλα του !

αντε σας αφηνω γιατι θα με παρουν τα ζουμια κ θα σας λεω παλι οτι στην αρχη δεν το ηθελα κ τετοια.

ομορφη κυριακη σε ολες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Αχ ρε Ριτακι τι έπαθε ο κακομοιρούλης! οχι μωρε το δοντάκι του :(:(:(

Κοιτα μην αρχίσεις τα κλαματα πάλι γιατι πλέον τα παιδακια μας καταλαβαίνουν και στενοχωριούνται όταν κλαίμε! εμενα δλδ το κάνει συνέχεια, αν με δει κάπως ή προσπαθει να με κάνει να γελάσω ή κλαίει!

uDLqp1.png

το φάρμακο για τις μελανιές και τα καρούμπαλα είναι το βούτυρο. Εμείς το χρησιμοποιούμε πολύ συχνά. Η μικρή δεν έχει καταλάβει ακόμη τι την περιμένει από τον ιανουάριο. Το μόνο που κάνει, τώρα πιο σπάνια, την έλεγα κάνε μα το νινι και φιλούσε την κοιλιά μου αλλά μάλλον το έκανε μηχανικά. πάντως με τα μωρά τα πάει μια χαρά.

Νατάσσα μου όταν θα έρχεσαι πιο συχνά να κανονίσουμε για κανένα καφεδάκι.

eRUnp3.png

7Pgnp3.png

γεια σας κοριτσια :)

αν στεναχωριεστε με τα δικα σας που να σας πω τα δικα μας αχαχαχαχαχ εμεις ματωνουμε κανονικα διοτι κανουμε κανουμε σκειτμπορντ κ πεφτουμε...τη παρασκευη ανοιξε η μυτη κλπ κ εχοπυμε γρατσουνιστει...κλαιμε οταν μας παιρνουν απο το νερο γιατι θελουμε να παιξουμε κ αλλο χαχαχαχαχα

να ειστε καλα φιλια στα μωρακια που περιμενουμε :) καλη εβδομαδα εγω γενικα πηζω

Καλημέρα κορίτσια και παιδάκια και κοιλίτσες!!!

Πώς ήταν το Σαββατοκύριακό σας??? Εμεις κλασικά πήγαμε στο κτήμα αλλά ετυχε και ήρθαν και όλα σχεδόν τα ανήψια του άντρα μου και έγινε χαμός και ξεσάλωσε βέβαια και η Φωτεινή. Μόνο εμένα δεν ήταν και η καλύτερή μου γιατί με έπιασε η αλεργία μου και ούτε φάρμακα με βοήθησαν ούτε τίποτα.

Νατάσα άντε μολίς τακτοποιηθείτε λίγο βάλτε μπρος και θα έρθουν όλα στη θέση τους σιγα σιγα :D:D

Για μελανιες - χτυπηματα - καρούμπαλα (όχι ανοιχτές πληγές) συνιστώ ανεπιφύλακτα άρνικα (εγώ η κρέμα που έχω λέγεται arnicare). Βάζεις λίγη μόλις χτυπήσεις και αποφεύγονται όλες οι επιπτώσεις.

Ρίτα τι κακό ήταν αυτό με το δόντι??? Δεν πήρες κανένα γιατρό να σου πει αν πρέπει να προσέξεις κάτι? Άντε βάλτε κι εσείς μπρος για το δεύτερο και θα ακολουθήσουμε κι εμεις...

Ειρήνη μου φιλάκια πολλά και να προσέχεις τα παιδάκια σου και τον εαυτό σου! Άντε να δείτε και το φύλο να μας πεις!!

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

kaλη βδομαδα φιλες !!!!!!!!!!!!!!

κοιμαται ο μικρος κ η μαμα κοιμαται ορθια αλλα εχει μαζευα γιατι μετα απο σαβ/ακο το σπιτι παντα ειναι χαος...πως τα καταφερνω μου λετε?

το μικρο καλα, χτες πηγαμε στον παππου κ την γιαγια κ ειδαμε κ τα ξαδελφακια μας κ ο μικρος του δωσε κ καταλαβε. χωρους με την ξαδελφη κ τρελο παιχνιδι. το απογευμα τα πηγα κ στιςκουνιες κ αφου ο γιωργης εχγινε καταμαυρος τον εκανα βραδυνο μπανιακ κ ξεραθηκε. ωραια ηταν !

το δοντακι το σπασμενο ακομα να το συνηθισω.βεβαια στην γιαγια που τον πηγαμε, τοσος οσμος εκει κανεις δεν το παρατηρησε. σημερα εννοειτε πηρα την γιατρο κ της το ανεφερα κ μου ειπε ν απροσεξω αν κουνιεται(το ειχα κανει ηδη) κ απλα να προσεξω τα ζεστα η τα κρυα για λιγες μερες....

fairy k o δικος σας γιωργης διαβαζω σωστο αντρακι με τα αιματακια του τα πεσηματα του κ το σπειτμπορντ;);););) ψυχραιμη σε βρισκω μπραβο!

naya την κρεμα που λες ουτε που την ηξερα ουτε που την εχω ακουσει κ γω εχω γινει κολλητη με το βουτυρο (για μελανιες κ καρουμπαλα)

αυταααααααααααααααα

αντε μαζευτειτε κ οι υπολοιπες καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

auto me to voutiro mou to exei pei kai mena i mana mou alla telika kai me ton pago den ekane melania megali oute kai kanena terastio karoumpalo!

Simera kai genikos auti ti vdomada trexo. Se mia evdomada feugei o androulis mou gia pano kai me pianei panikos kai katathipsi. Ego mallon tha anevo Noemvrio! Den exoume meinei POTE toso kairo makria o enas apo ton allo!

uDLqp1.png

natassaki μου να σκεφτεσαι τον κοινο σας στοχο! αυτη την συμβουλη εχω να σου δωσω μονο κ μονο αυτη !

ολα θα πανε καλα φιλεναδα μην ανησυχεις!!!!!!

κ σκεψου λιγο πως εσυ εδω αυτο το λιγο διαστημα θα εχεις τον Ν. ενω εκεινος (αν εχω καταλαβει καλα φυσικα) θα ειναι μονος του

88M1p3.pngycQap3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑ κ απο δω:D

αχ αχ επιτελουσ κοριτσια νιοθω λιγο λευτερη χιχι

ολεσ αυτεσ τισ μερεσ πηγαινα τον ιασονα σχολειο το οποιο ειναι στο κεντρο 7 χιλ.απο το σπιτι μου κ καθοταν 2 ωρεσ κ για να μην πηγαινοερχομαι καθομουν κ εγω στο κεντρο μετα τον επερνα ερχομουν σπιτι οπου γινομασταν 1..δεν ξεκολλαγε απο πανω μου:mad:.

απο σημερα θα τον πηγαινει ο αηδονησ κ θα τον περνω κατα τισ 12,5 μεχρι να συνηθισει γιατι με κλαματα καθετε ακομα:(.

τα μεγαλα τελειωνουν 4 οποτε τα ξεχναω για λιγεσ ωρεσ. αυτα απο μασ ελπιζω να μην ξαναχαθω.

σασ διαβασα αλλα λιγα θυμαμαι

νατασσα υπομονη μεχρι να μπει το νερο στο αυλακι θα ειναι δυσκολο στην αρχη μονη σου αλλα σκεψου οπωσ ειπε η ριτα οτι ολα αυτα γινοντε για καλο λογο;)

ειρηνακι φιλια πολλα κ περημενουμε τα νεα τησ τεταρτησ:tongue: κ εγω αυτο με το βουτιρο κανω ;)

ριτακι μου γλυκο με το ζωηρο γιωργη κοιτα μη τα σπασει ολα κ ξαναμωραθει :tongue::tongue::tongue::tongue:

antithμια απο τα ιδια κ εμενα ο ιασονασ ειναι μεγαλοσ για εκει που τον εχουν αλλο ενα ειναι σαν αυτον ισωσ τουσ πω κ εγω να τον αλλαξουν μπασ κ βγαινει κ λιγο εξω αν κ οταν παω να τον παρω ολο σε ριλαξ τον εχουν γιατι ετσι μου λενε οτι ηρεμει:shock::tongue: καλα ειναι πολυ μωρο το μωρο μου :!:

φιλια σε ολεσ

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Κοριτσάκια ευχαριστώ για τη συμπαρασταση! Από εβδομάδα θα σας χρειάζομαι πιο πολύ!

Λοιπόν τα νεα μας:

Αλλεργίες δεν έχουμε, ξανακάναμε Γενική Αίματος στο Μητέρα και τα Ηωσινόφιλα είναι λιγότερα αλλά πάλι πάνω από τα φυσιολογικα. Η παιδιατρος λέει πως μπορεί να είναι και φυσιολογικό (θα το παρακολουθούμε)

Κάτι σπυράκια έχει βγάλει στο κεφάλι και μας είπε μπορεί να φταίει το σαμπουαν (Welleda χρησιμοποιούμε) αν και δε νομίζω, αλλά θα πάρουμε τώρα ένα άλλο. Πιο πολύ από ιδρώτα μου μοιάζει γιατι ιδρώνει ΠΟΛΥ.

Το ποδαράκι μας το ένα είναι λίγο στραβό και μας είπε οτι συνήθως φτιάχνουν με τον καιρό. να του πάρψ λέει μποτάκι με κορδόνια ορθοπεδικό, αν και νομίζω ενοει ανατομικο. Την Παρασκευή θα πάμε για εμβόλιο και θα διευκρινίσω.

Θενούλα ο μικρός κάθετε ακόμα στο ριλάξ έ! εμενα ούτε μωρό δεν το ήθελε!

Φιλακια πολλά.

Ριτα την Πέμπτη έχω Γυναικολόγο αλλά την άλλη εβδομάδα θα κανονίσουμε οπωσδήποτε. θα είμαι και μόνη οπότε θα είναι και πιο ευκολο και αναγκαίο!

uDLqp1.png

νατασακι οπως λενε τα κοριτσια ολα θα πανε καλα κ παλευετε για ενα καλυτερο μελλον :) i have been there που λενε κ οι Αγγλοι :) κ ισως ξαναβρεθω στο μελλον...ο αντρας μου ειχε προταση για δουλεια στην ΓΕνευη 100000 κ αρνηθηκε ο χαζος!!!

με τη weleda εμεις παθαμε πολυ μεγαλη ζημια!!!! οποτε μπορω να πω οτι ισως ειναι κ απο αυτο, δεν ξερεις....παρε κατι με βαση το χαμομηλι πχ χωρις παραμπεν κ παραφινες...μην ξεχνας εμενα εχει εκζεμα οποτε τα εχω δοκιμασει ολα χιχι

ολα θα πανε καλα θα δεις :) ο καιρος περναει γρηγορα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...