Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 37 λεπτά , Xristina96 είπε:

Καλησπέρα,

φαντάζομαι θα εννοεί προεμφυτευτικό. Αυτό θα είναι το ιδανικό γιατί θα ξέρεις ότι βάζεις άριστα έμβρυα. Για το σπερμα τι ακριβώς είπε; Τι πρωτόκολλο πρότεινε δηλαδή; 
      αυτό που σου είπα το πρωί, κανείς υστεροσκοπηση και στέλνεις και δείγμα για το era test. Επισης era test ή scratching κάνουμε συνήθως μετά από 1-2 αποτυχημένες ετ. Οπότε οκ αυτά τα σχόλια τα κάνουν για να τα κάνουν. 

Αυτό ακριβώς που σου ειπε. Τι εννοείς δεν βγάζει νόημα; Φυσικός σε εσένα, ο σύζυγος σου το ίδιο σπερμα έδωσε. Εννοώ με κατακερματισμό που ο άλλος σου γιατρός δεν το σχολιάζει καν. 
      Αυτός που πήγες τώρα, σου είπε τίποτα για την χαμηλή ΑΜΗ ότι είναι και χαμηλή ποιότητα; 

Εννοώ δεν είναι τόσο υψηλός ο κατακερματισμός που κάνει τη διαφορά. Είπε πως παίζει ρόλο προφανώς κ πως εφόσον είναι άντρας 35 ετών είναι πολύ νέος να έχει τέτοιο κατακερματισμό και αντιοξειδωτικό στρες.  
      Προτεινε εναλλάξ femara serpafar στον ίδιο κύκλο αλλά σε μεγαλύτερη δόση και όχι ενέσεις orgalutran όπως έκανα ως τώρα αλλά arvekap.

πρίν από 2 λεπτά , Ιουλιέτα είπε:

Μου είχε προτείνει κι εμένα η κόρη του Πάντου τη συγκεκριμένη εξέταση για το Εύθραυστο Χ. Δεν φαίνεται στον καρυότυπο. Επίσης ο κίνδυνος είναι όντως μεγαλύτερος για τα αγόρια.

Ο Πάντος δεν μου την ανέφερε ποτέ και τελικά δεν την έκανα.

Όντως - η συχνότητα στα κορίτσια είναι 1/5000.

πρίν από 8 λεπτά , dimi.tra είπε:

Να μου στείλεις ότι θέλεις δεν έχω πρόβλημα. Απλά να ξέρεις θα σου έγραφε κάπου αριθμό επαναλήψεων CGG και θα έγραφε αν είναι φυσιολογικό ή όχι. Δλδ κάπως έτσι βγαίνει το αποτέλεσμα. Και το γονίδιο είναι το FMR1. 

Δε μου επιτρέπει επισύναψη έτσι κ αλλιώς. Αναφέρει μόνο την τεχνική ζωνωσεων G- high resolution 550 bands. Αρα σίγουρα δεν είναι αυτό.

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

αχ ευχαρισυουμε νατασσακι!

γενικα ηταν κ αυτος ενας λογος που ειχα χαθει.... τρεχαμε σε δικηγορους, ασφαλιστικες, ιατροδικαστες σε γιατρους κτλ .....ξερετε για να βεβαιωσουν οτι η ζημια ειναι μονιμη (κ μαλιστα εχει χειροτερεψει κιολας)

ο δικηγορος λεει οτι την πρωτη φορα θα ζητηθει ναβολη απτην μερια τους , την δευτερη ισως βγαλουμε ακρη. αχ ομως καναμε μηνυσεις σε ολους. κ στην ασφαλιστικη του κ στον οδηγο κ στον κατοχο της μηχανης. πειτε με κακια αλλα εγω ξερω τι τραβηξα ολο το καλοκαιρι περσυ

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ευχαριστω κοριτσαρα κ μονο που το λες:P:p:p:p

ειναι notebook (καλα το λεω?:confused:) το δικο μου κ ολα τα περναμε με φλασσακι κτλ κ θελει χρονο κ υπομονη μεχρι να στθει ασε

ναι ναι καλα το λες :D

φαιρυ εκει που λέει άνταλαγή άμεσων μηνυμάτων---> bberry messanger?εγώ νόμιζα πως δεν χρειάζεται να είσαι στο ιντερνετ γι'αυτο και οτι ειναι δωρεαν τουλαχιστον εντος ελλάδος (βλακείες νόμιζα?)

uDLqp1.png

χωρις συνδεση στο ιντερνετ δεν στελνει μηνυματα απο οσο γνωριζω...κ το δοκιμασα κιολας το καλοκαιρι που δεν εχω στην ελλαδα ιντερνετ κ δεν πηγε το μυνημα

Do I need a data plan to use BlackBerry Messenger?

Yes, BlackBerry Messenger sends pin messages through the BlackBerry servers. A BlackBerry internet plan is required to use this functionality.

Does BlackBerry Messenger cost money to use?

No, BlackBerry Messenger is free to use. It simply uses data from your data plan. It does not use SMS.

Διαφημίσεις

χωρις συνδεση στο ιντερνετ δεν στελνει μηνυματα απο οσο γνωριζω...κ το δοκιμασα κιολας το καλοκαιρι που δεν εχω στην ελλαδα ιντερνετ κ δεν πηγε το μυνημα

Do I need a data plan to use BlackBerry Messenger?

Yes, BlackBerry Messenger sends pin messages through the BlackBerry servers. A BlackBerry internet plan is required to use this functionality.

Does BlackBerry Messenger cost money to use?

No, BlackBerry Messenger is free to use. It simply uses data from your data plan. It does not use SMS.

ρε συ Φαιρυ ιδεα δεν έχω τι είναι το data plan!

δεν έχω κάνει κάποιο ιδικο πρόγραμμα με δωρεαν ιντερνετ εχω αυτό που είχα και πριν πάρω το bberry

uDLqp1.png

data plan ειναι απλα ιντερνετ..δηλαδη ποσα ΜΒ σου δινει η εταιρεια τον μηνα? το συμβολαιο σου λογικα λεει τοσο χρονο ομιλιας, τοσα μηνυματα κ τοσο ιντερνετ :)

το εχεις χρησιμοποιησει το τσατ του καθολου?

data plan ειναι απλα ιντερνετ..δηλαδη ποσα ΜΒ σου δινει η εταιρεια τον μηνα? το συμβολαιο σου λογικα λεει τοσο χρονο ομιλιας, τοσα μηνυματα κ τοσο ιντερνετ :)

το εχεις χρησιμοποιησει το τσατ του καθολου?

den exo katholou dorean internet.

to exo xrisimopoiisei kapoies fores. Tha do stin analusi logariasmou

uDLqp1.png

πηγαινουν τα μηνυματα σου? μηπως χρησιμοποιει wifi στο σπιτι πχ?

exo alla to exo kleisi to wifi sto kinito giati teleionei i mpataria grigora.

Otan mou erxontai ta mail sto bberry kai exo kleisto to wifi plirono?

den katalavaino re su eimai oligon ti stournos

ta perissotera mnmta pigainoun

tora vlepo tin analusi tou logariasmou alla den tin polu katalavaino

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

τα services του ΒΒ θελουν ιντερνετ...εκτος αν εχεις μονο push συνδεση κ δουλευουν μερικα απο αυτα...οπως πχ μειλ το τσατ...στην αναλυση σου λεει για ιντερνετ? μηπως εχεις καποιο πακετο που σου δινει καποια services...κ εγω δεν ξερω περισσοτερα να σου πω δεν ξερω πως δουλευουν στην ελλαδα οι συνδεσεις...

mια γρηγορη καλημερα κ φευγω για εξωτερικες δουλιες με τον μικρο !!!!!!!!

καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!

σημερα γιορταζουν τα μελινακια???

η κορακλα της 3xmama αν δεν κανω λαθος ειναι βαφτισμενη μελινακι ....στελνω τις καλυτερες ευχες μου λοιπον

88M1p3.pngycQap3.png

Αχ επιτελους λιγη κινηση στο καφε μας!αλλαξαμε κ σελιδα!ουτε εγω πολυεμπαινα!θα προσπαθησω περισσοτερο!

η Ολγα καλα τα παει στο παιδικο,τις πρωτες μερες εκλαιγε λιγο αλλα μετα σταματουσε!τωρα μουρμουραει λιγο το πρωι οταν την αφηνω κ το το μεσημερι οταν τη περνω!κ μαλλον θα της αλλαξουν ταξη,θα τη πανε στα λιγο μεγαλυτερα παιδακια γιατι τωρα ειναι στο βρεφικο κ ουτε στην αυλη βγαινουν κ τα παιδακια ειναι λιγο πιο μικρα απο αυτη,εκτος απο 1-2 που εχουν την ιδια ηλικια κ χτες τη δοκιμασανε στην αλλη ταξη κ ενθουσιαστηκε μου ειπαν,βγηκε κ στην αυλη κ επαιξε κ μιλησαμε το πρωι με τη διευθυντρια κ θα τη παμε στην αλλη ταξη!

Ξεκινησα κ μαθηματα λογιστικης!!2 εχω κανει μεχρι στιγμης,ωραια ειναι!

θα μπω κ μετα!!φιλακια!

rXrPp3.png

Καλημέρααα!!!

πολύ τρεχάτη βδομάδα βρε κορίτσια, αντέ ένα ακόμα τρέξιμο σήμερα και από αύριο πιο χαλαρά.

Δε σας είπα, από Δευτέρα ξεκινάμε και οικοδομικές εργασίες. Θα κατεβασοθμε σε ύψος το μπαλκονι (κομπρεσερ κτλ κτλ) γιατι ειναι λιγο πιο ψηλα από το επίπεδο του σπιτιού και θα βάλουμε εξωτερική μόνωση. Λόγω του μπαλκονιού θα πρέπει να αλλαχτούν και κάποια κουφώματα, ένα μήνα γιαπί μας βλέπω :tongue::tongue:

Θενάκι καλή αρχή και μη χάνεσαι ε???

Ααααα επίσης αυτή τη βδομάδα όλο για εγκυμοσύνες ακούω, μήπως κάποια σας κρύβει κάτι???

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...