Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Χριστίνα μου♥️ Ο χθεσινός γιατρός είπε πως δε φαίνεται κάτι μεμπτό στις ορμονολογικές (παλιές μεν) πλην της ΑΜΗ. Δεν έδωσε ουσιαστικό λόγο για αυτή την ποιότητα και τα έμβρυα 6ης ημέρας με αργή ανάπτυξη διότι πρέπει να διερευνηθεί περαιτέρω. Για το σπερμα είπε πως ο κατακερματισμός δεν είναι καλός. Το ότι μπορεί να ευθύνεται και το σπερμα είναι μια πιθανότητα απλά συνήθως η χαμηλή ΑΜΗ συνδέεται και με κακής ποιότητας ωάρια. Είδες πάλι 4BC είχα τώρα. Δε θα προχωρήσω βέβαια με ετ αν διερευνήσω τα υπόλοιπα πρώτα. Υπάρχει περίπτωση να επηρεάζεται η ποιότητα των εμβρύων από ινσουλίνη και τα αποτελέσματα της καμπύλης ζαχαρου; Έτσι κατάλαβα με αυτά που λέγαμε στο φόρουμ χθες. Νόμιζα πως αυτά επηρεάζουν  μόνο την εμφύτευση. 

Α και το καλύτερο τελικά ο σύζυγος θα λείψει παραπάνω μέρες Αμερική οπότε πιάνει και την ωοληψια του Ιανουαρίου αν αποφάσιζα να κάνω και πάρα πολλούς γιατρούς που έχω κανονίσει. Παρόλα αυτά θα πάω μόνη μου, δε τα πάω και άλλο πίσω τα ραντεβού.

Κλείνω χρόνο τώρα σε αυτή τη φάση κ άλλο ενα χρόνο φυσικής προσπάθειας. Ναι ενδεχομένως ολα ισως γίνονται αλλα υπάρχουν και δυσκολες περιπτώσεις που δεν ευδοκίμησαν ποτε τους. Ακόμα και ο γιατρός που είδα χθες μου είπε, συνεχίζεις με 3 προσπάθειες με ημιφυσικό και μετά κοιτάς αν θες για δανεικά που ιδανικά ήθελα να εξετάσω σε μετέπειτα χρόνο.

Θεωρώ η ηλικία είναι πιο σημαντικός παράγοντας για την ποιότητα πάρα η ΑΜΗ, εγώ είμαι 41 με υψηλή ΑΜΗ αλλά λόγω ηλικίας έχω λίγα ποιοτικά ωάρια.

Επίσης όπως είπα πιστεύω παίζει σημαντικό ρόλο το πρωτόκολλο που ακολουθείς κ τον πιο σημαντικό το εμβρυολογικο!!

Όταν ξεκίνησα πήγα στο δημόσιο (επέμενε ο άντρας μου), οι γιατροι εκει κάνουν κ σε ιδιωτικά εξωσωματικες, έκανα 2 ωοληψίες κ οι βλαστοκυστες μου έφτασαν  4 απο 2 ωοληψιες, ήταν όλες χαμηλής βαθμολογίας 2ΒΒ, πρώτη ετ αποτυχία, δεν εκανα αλλη. Αλλάζω κέντρο με άλλο πρωτόκολλο άλλο εμβρυολογικο κ φτάνω στις 11 άριστες βλαστοκύστες, 2 υγιείς απο τις 11 , η μία είναι τα διδυμα μου τώρα!! Θέλω να πω πως άλλος γιατρός διαφορετική αντιμετώπιση μπορεί να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

• Μου αρέσει 1

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ρε fairy ξέρεις γιατι? γινετε και αλλού.

με το καλο να μπειτε στο σπιτι σας κ να ταχτοποιηθειτε!!!

για το μοσχαρι δεν γνωριζω διοτι εδω τους δινουν..κ εκει που ημασταν κ τωρα στου πανεπιστημιου τρωνε μοσχαρι...τα γευματα ειναι κυλιομενα, 4 βδομαδες καθε μερα διαφορετικο γευμα κ παλι απο την αρχη...να ρωτησεις μηπως ειναι καποια ιδιαιτερη διατροφη κ αποφευγουν κατι...να τους πεις τις δικες σας διαιτολογικες αναγκες κ λογικα θα σας προσαρμοσουν τα γευματα σας...ετσι γινεται συνηθως σε παιδια με αλλεργιες κ οτιδηποτε αλλη αναγκη εχουν

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

για πείτε ρε κορίτσια τι καρεκλακι φαγητού να του πάρω εδώ, τώρα που μεγάλωσε και που το σπίτι είναι πιο μικρό?

μπορεις να παρεις αυτα τα καρεκλακια που δενουν πανω σε καρεκλα..

http://www.amazon.co.uk/Baby-Polar-Gear-Booster-Seat/dp/B0037253S2/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1315080529&sr=8-1

εγω το εχω παρει για ελλαδα αυτο :)

φιλες καλημερα

δεν σας εχω διαβασει γιατι απο χτες δεν εχω υπολογιστη(ο γιωργης φροντισε γιαυτο!) μπαινω τωρα απτου αγγελου που ομως τον χρειαζεται γιατι ετοιμαζει πτυχιακη κ τον δουλευει φουλ.

αν χαθω για καμια βδομαδουλα θα ειναι μονο κ μονο για να σας δωσω χρονο να "μαζευττε επιτελους"

σας φιλω γλυκα κ ειμαστε ολες γαιδουρες σας το λεω, εδω συναντηθηκαμε με κατακλισμο κ βγηκαμε για καφε σαν τις τρελες κ τωρα που εχει μια χαρα καιρο εχουμε χαθει ΦΤΟΥ ΜΑΣ αλλα σας αγαπω :D

88M1p3.pngycQap3.png

Καλημερα και καλο μηνα!!!!

Δικιο εχεις βρε Ριτακι, το διαλλυσαμε το καφε, καιρος να μαζευτουμε.

Αννικο πολυχρονη, να χαιρεσαι την ομορφη οικογενεια σου!!!

Νατασα καλη προσαρμογη στα ξενα...και καλη αρχη

Andith ελπιζω η Ολγιτσα να ειναι ηδη περδικι...

Δεν θυμαμαι αλλα......

Εμεις ειμαστε καλα, αυριο εχουμε εμβολια(mmr kai mandoux) και εχω μαζευψει μια σελιδα ερωτησεις....

Αποθηλασαμε εδω και 10 μερες, που και που το θυματαικαι με ψαχουλευει αλλα οχι επιμονα.

Ο Νικολας μου ειναι τοσο υπερδραστηριος που αναρωτιεμαι αν ολα τα παιδια ειναι ετσι...δεν καθεται λεπτο σε ησυχια και δεν παιζει καθολου μονος του θελει οπωσδηποτε να συμμετεχουμε και εμεις.... Ξερω πως το παιχνιδι με εναν ενηλικα γινεται πιο δημιουργικο αλλα ασε με βρε παιδι μου να αδιασω το πλυντηριο....

Επισης δεν ακουει καθολου στο οχι και το μη, καταλαβαινει αλλα τελικα κανει το δικο του και αν δεν τον αφησω τσιριζει. Πρεπει να τον αποσπασω με κατι αλλο αλλιως γινεται χαμος. Τα δικα σας ακουνε ή ειναι η ηλικια ετσι;;;

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

Διαφημίσεις

Αχ!Καλημερα!!!η Ολγα πηγε παιδικο χτες μια ωρα και σημερα 3!θα παω κατα τις 11μιση να τη παρω!χτες εκλαιγε οταν την αφησα και σημερα!αλλα μετα οχι μου ειπε η δασκαλα!νιωθω μονη μου σημερα!!:-(:sad:ελπιζω να βρω συντομα δουλεια!

Ελενη να σου πω οτι μαλλον:-(ειναι της ηλικιας,η Ολγα χτυπιετε και δαγκωνει και 3-4 μερες ξεκινησε και οταν τη μαλωνω και της λεω οχι σκυβει και χτυπαει το κεφαλι της στο πατωμα!!:shock::shock::shock:δεν της δινω σημασια επιτηδες για να σταματησει και με πιανει ταχυκαρδια μηπως και χτυπησει δυνατα και παθει τιποτα!ελπιζω να ηρεμησουν,και τι μας περιμενει ακομα!λενε οτι τα 2 χρονια ειναι η πιο δυσκολη ηλικια!

νατασα εγω χρησιμοποιω κανονικα απορρυπαντικα για πλυσιμο,νομιζω δεν χρειαζονται παιδικα πλεον!

φιλια πολλα σε ολες!που θα παει θα μαζευτουμε σιγα σιγα!

rXrPp3.png

fairoula edo den exei Proderm? Exei kapoio allo proion gia plisimo rouxon k piaton gia mora?

Elpizo pos avrio tha mpoume sto spiti! Ante na doume. An nai den tha exo internet mexri na guriso.

θα συμφωνησω με την andith...εγω ποτε δεν εβαλα παιδικα απορρυπαντικα

εγω απλα χρησιμοποιω non-bio κ τα πλενω απο την ημερα που γεννηθηκε μαζι με τα ρουχα μας

παρολα αυτα μπορεις να πας σουπερμαρκετ κ θα δεις οτι εχει καποια για μωρα...δεν θυμαμαι ακριβως τις μαρκες γιατι ποτε δεν τις κοιταξα...αν googlareis επισης 8α βρεις κ αλλα

http://www.google.co.uk/products/catalog?q=baby+washing+powder&hl=en&prmd=ivnsfd&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.&biw=1876&bih=994&um=1&ie=UTF-8&tbm=shop&cid=8561060135315836731&sa=X&ei=HNBlTteXBoGx8QOYsMywCg&ved=0CFcQ8wIwAA

με το καλο να μπειτε στο σπιτακι

andith καλη αρχη στον παιδικο η μικρουλα σου :) θα δεις που συντομα θα βρει την σειρα της κ θα της κανει πολυ καλο :)

Καλημέρα!!!

εντάξει βαρέστε ελεύθερα, πολλά τα τρεξίματα αλλά δηλώνω ένοχη γαϊδούρα που βαριόμουν να μπω να πω καμια κουβεντα...

Ελπίζω να είστε όλες καλά και τα παιδάκια σας ακόμα καλύτερα! Εμας οι διακοπές ψιλοξινές μας βγήκαν φέτος και τώρα τα κεφάλια μέσα.

Σας φιλώ γλυκά και υπόσχομαι να τα λέμε πλέον συχνά!

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

καλε για να με τιμωρήσετε αποφασίσατε να με αφήσετε μόνη μου???

ουφ πήγαμε και σε ενα γαμο χθες, ήπια και λιγο παραπανω και εχω τρελο hang over σήμερα....

φιλκάκιααααα

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτισα.

Επιστρεψαμε και εμεις από τας Βρετανίας και το κρυο και ετοιμαζόμαστε για μπανάκι μιας και ο καιρός εδώ είναι τέλειος. Βέβαια εγώ μάλλον δε θα κάνω μπάνιο αλλά δεν πειραζει:-(

Λοιπόν τα μωράκια μας μεγαλώνουν συνέχεια. Λοιπόν ο μικρός πλέον όταν ξυπνάει κατεβαίνει από το κρεββάτι και μας ψαχνει! σαν παιδάκι κανονικό όχι πια σαν μωρό!

Κατά τα άλλα στις 24 έχω παρουσίαση της διπλωματικής μου και είμαι πολύ αγχωμενη/χαρούμενη.

Το σπίτι είναι πολύ ωραίο που νοικιασαμε επάνω και έχει πολύ ωραία θέα! Θα βάλω κάποια στιγμή φωτο στο fb για να δείτε!

Στις 26/9 φεύγει ο αντρούλης μου για πάνω και γύρω στις 15/10 και εγώ με το μικρό και τη μαμα μου που θα πάρει άδεια 2 εβδομάδες.

Εχθές είμασταν σε ένα γάμο και ο μικρός ξενύχτυσε αλλά ήταν πολύ φρόνημο παιδι!

Τα δόντια μασ είναι 16:shock:

Αυριο θα πάρω στο παιδων να δω αν οι εξαιτάσεις τις αλλεργίας έχουν βγει.

Σας φιλώ για τώρα:tongue::tongue::tongue:

Αντε να μαζευόμαστε

uDLqp1.png

γεια σας κοριτσια...εγω μοαινω καθημερινα σχεδον αλλα βλεπω λειπετε ολες!!!Νατασσα μου με το καλο κουκλα μου η ανοδος στα βορεια :) ολα να σας πανε καλα :)

εμεις σημερα μαθαμε να κανουμε κουτρουβαλες. ηταν απιθανα!!! καναμε μαζι διπλα διπλα σε κατι κατηφορες εδω που εχουμε σε χορταρι...κηνυγαγαμε κ σκυλακια να τα φιλησουμε κ ειχε πολυ πλακα χιχι....μου αρεσει τοσο πολυ που μεγαλωσε κ μπορουμε να παιζουμε!!! ειναι απιθανα!!!

Καθε μέρα και κάτι καινούργιο: παπάνια δηλαδή παιχνίδια!

Πολύ πλάκα ο μικρός.

Η νταντά μας μασ είπε να δούμε τα πόδια του γιατι λέει τησ φαίνονται λίγο στραβά!

Πού είστε καλέ; Θένα, Ρίτα, πασχαλίτσα, douar, naya, anniko, andith, eleni, georgia, sue kai eirinoula

Ελπιζω να μην ξέχασα καμία!

uDLqp1.png

Καλημέρααα!!!!

Αντε Νατάσα με το καλό! Και καλή επιτυχία με την πτυχιακή!

Είναι υπέροχες οι στιγμές με τα μικρά μας. Εμάς fairy δυστυχώς ο σκύλος υποφέρει αρκετές φορές από τη μικρή... Εκει που τον χαϊδεύει του τραβάει και τη μύτη ή πιάνεται από το τριχωμα/δερμα του και τον τραβάει με όλο της το βάρος. Το μόνο καλό είναι ότι άρχισε σιγά σιγά να μαθαίνει να του πετάει το μπαλάκι. Όταν πλέον το κάνει καλά θα είμαστε οι καλύτεροι του χωριού γιατί έχουμε ένα υπερκινητικό ζιζάνιο που δεν κουράζεται ποτέ να πετάει μπαλάκια και έναν υπερκινητικό σκύλο που δεν κουράζεται ποτέ να τα φέρνει :tongue::tongue:

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Σήμερα μαθαμε τελικά πως το Παίδων δεν έχει αντιδραστήρια για τα τεστ αλλεργιας οποτε αυριο θα πάμε να τα κάνουμε στη Βιοιατρική.

Που θα πάει αυτή η κατασταση! Το κράτος καταρέει!

Ο μικρός κοιμάται πολλές ώρες μέσα στη μερα (κάποιεσ φορες 3ωρα!) εσας κοιμουνται? Η μανα μου φοβαται πως έχει αδυναμια λόγω αναιμίας.

αντε που είστε?

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...