Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 56 λεπτά , Antonia_ είπε:

Κ θρομβοφιλια έκανα μετά την πρώτη αποβολή. Βγήκε ότι έχω αλλά δεν προκαλεί λέει αποβολές απλά είναι επικίνδυνο γ εμένα. Έκανα με τη σύσταση της αιματολογου αντιπηκτικες

Τι εννοείς όμως ότι το θέμα σας είναι ο ανδρικός παράγοντας; Τι πρόβλημα έχετε εντοπίσει; Γιατί το dfi είναι σχετικά οκ. Δεν είναι το τέλειο αλλά ούτε κάτι τρομερό. Και οι 8 βλαστοκύστες είναι ένα καλό νούμερο στατιστικά. Εκτός αν μορφολογικά δεν ήταν καμία καλή. Τις εμβρυομεταφορες τις κάνατε όλες με τον ίδιο τρόπο; Δεν ξέρω πόσο τυχαίο μπορεί να είναι και η αλήθεια είναι πως επειδή με ξέρω θα απαιτούσα προεμφυτευτικό. Τώρα είπες θα αλλάξεις κέντρο και γιατρό; 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

hello!!!

Τι μου κανετε τσουπριτσες μου?

Εγώ τρελή ! δεν προλαβαίνω!!!!! Ποσα πράγματα έχω να κανω και δεν προλαβαίνω!

Λοιπον εν ταχυ τα νεα μας:

Ξανα αρρωστησαμε λιγακι (38 πυρετο) αλλα ελπιζω πως δεν θα κρατήσει πολύ γιατι την Παρασκευή φεύγω για Αγγλία!

εχουμε πλεον 14 δόντια και βγαίνουν αλλα 2!

ΠΕΡΠΑΤΑΜΕ Κανονικα πλέον και δίνουμε φιλάκια κάνοντας μα

χαιδευουμε

λεμε κανονικα ΜΑΜΑ και ΜΠΑΜΠΑ για να μας φωνάξει και έχουμε κάνει και την πρώτη μας πρώταση: Μαμά κακά!

πηγαίνουμε στο γιογιο και για τσισα αλλά όχι πάντα

οταν τον ρωτάσ πως σε λένε λέει Νι

Αυτα!

Εχω τρελαθεί με το γιο μου!

Λοιπον μολισ επιστρέψω θα τα πουμε και απο κοντα στα σίγουρα!

επάνω θα έχω ιντερνετ αλλά δεν ξερω αν θα προλαβαίνω να γράψω.

Να ξέρετε πάντως πως ακόμα και όταν δεν γράφω σας διαβάζω!

πολλά φιλάκια σε όλες

uDLqp1.png

νατασσακι καμαρωνουμε τον γιοκα σου !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εχεις οληηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη την αγαπη μας κ την θετικη μας ενεργεια!!!!!!!!!!!!!!!!!

το τηλ μου το εχεις δεν το εχεις?????????????????

οποτε γυρισεις απαιτω να με παρεις τηλ να παμε για καφε ΜΗΝ ΜΕ ΞΕΧΑΣΕΙΣ

σε παρακαλω

σε αγαπαμε πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

88M1p3.pngycQap3.png

γεια σασ κ απο μια ακομα την ταλεπορη μανα:confused:

αντιθ τι παθατε καλε? τι εχει η παπαρουνιτσα σου ...το γλυκο μασ κοριτσακι?κολλησε απο τον Γιωργο μου?:shock:

αχ αυτεσ οι παλιαρρωστιεσ θα μασ πεθανουν!!!!!!!!!!!!!!!!!

νατασσακι καλο ταξιδι να προσεχετε εχει κρυο εκει πανω(που εισαι μορ fairyyyyyyyyyyyyyyyy):tongue::tongue::tongue:

xainti υπομονη κ σε σενα ...κ εμενα κ τα 3 μετα απο τισ βαφτισεισ τουσ αρρωστεναν κ ηταν καπωσ για λιγο κερο ισωσ απο το μυστιριο που γινοντε χριστιανοι:rolleyes:

ριτακιιιιιι που εισαι?

εμεισ καλα περπατησαμε κ εμεισ τελειωσ τωρα εχουμε 12 δοντακια κανουμε πολλα ναζια στη μαμα αλλα οτι ωρα κοιμηθοθμε το βραδυ παντα το πρωι θα ξυπνησουμε 8 παρα:mad::-x:-x:-x το μεσημερι κουτουλαω κ κοιμαμε κανα διωρο κ εγω ειναι κ η ζεστη δεν αντεχω να κανω δουλειεσ κ εχω καθε μερα ενα σπιτι μεσ τη μπιχλα χιχι.

αυτα τα λιγα βρηκα ευκαιρια να γραψω εβαλα τα παιδια για υπνο κ ο συζυξ ειναι για μπαλα στη καφετερια κ εγω μονη σαν το λεμονι χιχι.

παω να την πεσω

σασ αγαπωωωωωωωωωωωωωωωωωω:tongue:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

hellooooooos!!! γυρισαμε κ εμειιιιιις....περασαμε απιστευτα τελεια...πολλα μπανια κ ο μικρος Γιωργακης κολυμπαει κ βουταει κανονικα κατω απο τοπ νερο...εγινα λιγο ο τρομος στις υπολοιπες μαμαδες της παραλίας αλλα δεν με νοιαζει χαχαχαχα

αναλυτικα αργοτερα!!!

μου λειψατε!!!

fairy ! καλως ηρθες! χαιρομαστε ιδιαιτερα που ακουγεσαι τοσο ευτυχισμενη ! περιμενουμε λεπτομεριες!

andith περαστικα στην παπαρουνα σου ! κ τα φιλια μας! ακηθεια νομιζω περιμενες κ κατι απαντησεις απο καποια δουλεια που ετρεχες.....εγινε κατι ? ειχες νεα? η μικρη ποτε θα παει παιδικο ? ιδιωτικο ? δημοσιο? πως ειναι εκει ? για δωσε λεπτομεριες

ομορφο σαβ/ακο φιλες μου !

αντε να μαζευομαστε!

88M1p3.pngycQap3.png

fairy ! καλως ηρθες! χαιρομαστε ιδιαιτερα που ακουγεσαι τοσο ευτυχισμενη ! περιμενουμε λεπτομεριες!

andith περαστικα στην παπαρουνα σου ! κ τα φιλια μας! ακηθεια νομιζω περιμενες κ κατι απαντησεις απο καποια δουλεια που ετρεχες.....εγινε κατι ? ειχες νεα? η μικρη ποτε θα παει παιδικο ? ιδιωτικο ? δημοσιο? πως ειναι εκει ? για δωσε λεπτομεριες

ομορφο σαβ/ακο φιλες μου !

αντε να μαζευομαστε!

ευτυχως σημερα ειναι καλα!χτες δεν εκανε πολυ πυρετο αλλα ειχε διαρροια και εκανε ενα συγκαμα που δεν με αφηνε τιποτα να της κανω!σπαραζε!ευτυχως ο λαπας εκανε δουλεια και σημερα ειναι καλα και ολη μερα εκανε ζαβολιες!σπασανε τα νευρα μου!χτυπησε και 2 παιδακια στη παιδικη χαρα,πρωτη φορα και σηκωθηκαμε και φυγαμε!!

απο δουλεια τιποτα ακομα!ψαχνω για γραμματεας,περιμενω απο βδομαδα!αλλα εκανα το λαθος και εγραψα για τη φιλολογια,φαγωθηκε η νυφη μου!και οσοι πηγα μου λενε οτι μετα θα φυγω για να δουλεψω σαν φιλολογος,παρολο που τους εξηγω οτι δεν με νοιαζει κατι τετοιο!για να εξηγησω κιολας,δεν εχω τελειωσει τη σχολη,την εχω αφησει καποια χρονια αλλα μου ελεγε γραψε οτι εισαι τελειοφοιτη!το εβγαλα απο το βιογραφικο εννοειται!!

ο παιδικος ειναι ιδιωτικος,δεν εψαξα καθολου τι παιζει με τους δημοσιους!ειναι απο τις 6:45 μεχρι τις 15:00 320ευ και αν θελω μεχρι τις 5:30 ειναι 50ευ παραπανω η 40ευ αν θελεις τις 4 μερες κ.ο.κ!εξαρταται τι δουλεια θα βρω!1 Σεπτεμβρη θα τη παω για μια ωρα να δουμε πως θα αντιδρασει,2 Σεπτεμβρη μεχρι 3 ωρες κλπ,οταν πηγαμε να τον δουμε την εβαλα με τη δασκαλα να κατσει αλλα εκλαιγε με λιγμους και μου την εφερε!για να δουμε τωρα!

rXrPp3.png

andith kali tuxi me tin anazitisi douleias!

Fairy kalosirthate! Kai o Nik olo to kalokairi ekane vouties me to kefali mesa sto nero me ena tropo pou mou eipe mia fili mama pou pigainei babyswimming

Emeis edo sto mageutiko Bradford!!

Loipon san poli einai apo psilo eos xontro xalia alla tha meinoume edo mexri na doume ti paizei.

Βλεπουμε σπιτια αλλά δεν εχουμε βρει ακόμα.

Κανει και αρκετο κρύο μπρρρ!

φιλακια θα σας ξαναγράψω!

uDLqp1.png

natassa kalwsorisate, otan exeis thlefwno steilto mou an tbes na se pairnw na exeis pareoula sto uk mexri na breis ekei :)

egw bouties ton kanw apo th mera pou gennhtike.ton ekana k sth thalassa persu to kalokairi k olo to xrono sth mpaniera,afou sto nero megalwnan krima na ta afhsoume na to ksexasoun , egw apla tou lew tha kanoume boutia trellainetai apo th xara tou metraw mexri to 3 k ton boutaw katw apo to nero

polla filia k siga siga tha epanelthw k tha sas diabasw

Διαφημίσεις

kαλημεεεεεεεερα!

καλημερα!

αντε φευγει ο αυγουστος! θα μαζευτουμε καμια φορα?

εμεις καλα, εγω λιγο συναχωμενη αλλα ολο υπο ελενχο. ετοιμαζομαι να φυγω σε κατι εξωτερικες δουλειες κ να αφησω το αγορακι μου με τον μπαμπα του.....αυτο σημαινει οτι μαλλον θα μου γκρεμισουν το σπιτι χεχεεχεχ με τις μπαλες τους κ τα τηλεκατευθυνομενα εδω μπορω να παρω μια ιδεα του τι θα με περιμενει μετα !

σας φιλω κ θα τα πουμε αργοτερα

τα φιλια μου !!!!!!!!!!!!!!

ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜαακια

88M1p3.pngycQap3.png

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑΑΑΑΑ!!!!

(κακος,ψυχρος κ αναποδος ετσι οπως μπηκε αν με ρωτατε!)

οχι αλλο καρβουνο!!δεν αντεχω αλλο πυρετο!!!ελεος!οπως βλεπετε μπηκα για να γκρινιαξω πρωι πρωι!!η Ολγα εκανε παλι πυρετο χτες το βραδυ κ συνεχιζει κ σημερα!χασαμε κ τη πρωτη μερα στο παιδικο που ανυπομονουσα!το ιδιο κ η ανιψια μου,που ειναι κ εκεινη με πυρετο!η γιατρος μου ειπε οτι εχει πολλες ιωσεις αυτη την εποχη,ε ολες εμεις τις κολλησαμε?κ οι γιατροι δεν δουλευουν σημερα το απογευμα!αν προλαβω θα τη παω μεχρι τις 2!

ειχαμε κ μαμαδοσυναντηση σημερα αλλα δε θα παμε παλι κ τη προηγουμενη φορα παλι πυρετο ειχε κ δεν πηγαμε!!

ελπιζω τωρα που μπηκε ο Σεπτεμβρης να τα λεμε πιο συχνα!

rXrPp3.png

καλο μηνα φιλες!

χαμενες ειστε ολες.....θα φυγω θα παω αλλου σας το λεω!

λοιπον andith μου δεν εξρω τι να πω για την ταλαιπωρια που περνατε, νομιζω ομως πως πρεπει να το ψαξεις λιγακι παραπανω με τυχον εξετασεις.δεν θελω να σε ανησυχησω αλλα τοσο συχνα πυρετο?κ μαλιστα υψηλο?

κ μεις στον πειραια εχουμε μαμαδοσυναντηση την αλλη κυριακη σε παιδοτοπο! φυσικα οσες μπορειτε κ θελετε ειστε καλεσμενες!

το πρωι ειμασταν στις κουνιες κ ηταν μια μαμα που επιασε την κουβενατα με μια αλλη κ το παιδακι της (κοντα στα 2)ανοιξε την πορτα κ βγηκε στον δρομο.....περασε απεναντι κ χαζευω σε ενα ψλικατσιδικο περιοδικα κ παιχνιδια.....το νου σας φιλες. η συγκεκριμενη κυρια ηταν στον κοσμο της βεβαιως βεβαιως αλλα οταν ακουσα τις στριγκλιες που ειχε χασει το παιδι με επιασε πανικος κ μπηκα για λιγο στην θεση της...δεν θελει πολυ για να γινει το κακο

88M1p3.pngycQap3.png

andith πηγες την ομορφη παπαρουνα σου στον γιατρο ? ειστε καλυτερα????

ο γιωργης κ γω σας σελνουμε πολλα φιλια σε ολες! κ στην κοιλιτσα της ειρηνης μας ! κ στην μπεμπουλα της sue μας! κανενα αλλο σπορι εχουμε κρυμμενο σε καμια κοιλιτσα?

περιμενουμε τους νονους μας για φαγητακι κ παρεουλα!

μας εχετε λειψει .......................

88M1p3.pngycQap3.png

Πέρασε σχεδόν ενας μήνας και ούτε σελίδα δεν αλλάξαμε! Ντροπή μας!!

Λοιπόν την Τρίτη μπένουμε στο νέο μας σπίτι στην Αγγλία! Έχει 2 κρεββατοκαμαρες και κουζίνοσαλονοτραπεζαρια.

εδώ 2 μέρες τώρα ο καιρός είναι καλός!

Ο μικρός εξελίσεται πολύ! Αγχώνομαι λίγο με το τι θα τον κάνω όταν δουλεύω. Ο παιδικός είναι πολλά λευτα και σε ενα που πήγα σήμερα δεν έμεινα ευχαριστημένη. Δςν τα ταιζουν καθόλου μοσχάρι!

Ρε fairy ξέρεις γιατι? γινετε και αλλού.

προσπαθώ να σκευτώ τι μπορώ να κάνω για να τον κρατάω απασχολημένο μερικές ώρες σπιτι χωρια να με ενοχλεί. Τι να τον βάζω να παίζει χμ.

Εχετε καμια ιδεα.

Λοιπόν το σπίτι ειναι στον 4ο οροφο πολύ μονδερνο κάπως έτσι

http://www.rightmove.co.uk/property-to-rent/property-27246895.html

http://www.rightmove.co.uk/property-to-rent/property-29242012.html

Ανυπομονώ!!!

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...