Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 56 λεπτά , Antonia_ είπε:

Κ θρομβοφιλια έκανα μετά την πρώτη αποβολή. Βγήκε ότι έχω αλλά δεν προκαλεί λέει αποβολές απλά είναι επικίνδυνο γ εμένα. Έκανα με τη σύσταση της αιματολογου αντιπηκτικες

Τι εννοείς όμως ότι το θέμα σας είναι ο ανδρικός παράγοντας; Τι πρόβλημα έχετε εντοπίσει; Γιατί το dfi είναι σχετικά οκ. Δεν είναι το τέλειο αλλά ούτε κάτι τρομερό. Και οι 8 βλαστοκύστες είναι ένα καλό νούμερο στατιστικά. Εκτός αν μορφολογικά δεν ήταν καμία καλή. Τις εμβρυομεταφορες τις κάνατε όλες με τον ίδιο τρόπο; Δεν ξέρω πόσο τυχαίο μπορεί να είναι και η αλήθεια είναι πως επειδή με ξέρω θα απαιτούσα προεμφυτευτικό. Τώρα είπες θα αλλάξεις κέντρο και γιατρό; 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια!!

Περαστικά στους αρρωστούληδες και τις καλύτερες ευχές σε όλες τις αρχές (νέα παιδάκια, νέες αρχές, μεγάλες αλλαγές) :D:D

Εμεις δηθεν καναμε λιγες διακοπες αλλα σκ..α! Μια "αρρωστησα" εγω (μετα απο 4 νοσοκομεια και αμετρητους γιατρους ακομα δε μου εχει πει καποιος τι εχω...:mad:) και μια η μικρη μετα το τριπλο εμβόλιο έκανε και ερυθρα και ιλαρα... Τωρα ήρθαμε για 2 μερες σπιτάκι μας (όλο στη μανα μου τη βγαζαμε γιατι με τα χαζοχαπια που μου εδωσαν δεν την παλευω) και πέμπτη λέμε να δοκιμάσουμε την τυχή μας στο βουνό. Ελπίζω αυτή τη φορά να καταλάβουμε διακοπές.

Φιλάκια σε όλες!!!

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τι επαθες ρε κορίτσι? Περαστηκα. Εμείς σήμερα μοιάζει να είμαστε κάπως καλύτερα. Θα δείξει όμως. έχουμε κλείσει 3 24ωρα! Όσο για το εμβόλιο ρε κορίτσια εγώ δεν το έχω κάνει και θα προσπαθήσω να μην το κάνω.

uDLqp1.png

Καλημερα!!

Μπραβο για τα βηματακια σας και περαστικα Νατασα, ελπιζω ο Νικ να ειναι ηδη τελειως καλα και σε εσας naya και να περασετε πολυ καλα στο βουνο!!!

Εμεις ειμαστε Χαλκιδικη απο χθες και τωρα αντλω(οχι με μεγαλη επιτυχια).

Ο Νικολας μου εδω και 1 μηνα πινει φρεσκο γαλα πρωι και βραδυ οποτε δεν ειχα θεμα να του αφησω δικο μου.

Ειμαστε σε διαδικασια αποθηλασμου, πινει απο εμενα μονο στο βραδινο του ξυπνημα, στην αρχη με εψαχνε μεσα στη μερα, μου σηκωνε μπλουζες, με τραβαγε να καθησω στον καναπε που τον ταιζω, αλλα τωρα τα εχει σταματησει αυτα.

Ειμαι και εγω λιγο μπερδεμενη, ενω ειχα αποφασισει να αποθηλασω τωρα δεν ειμαι σιγουρη και το τραβαω πισω.....

Για τον υπνο δεν εφαρμοσα καποια μεθοδο, αλλα ακολουθησα το παιδι μου. Δεν του αρεσει καθολου να ειναι μονος του, οποτε δεν γινοταν να τον αφηνω στην κουνια και να φευγω, καθομαι διπλα του, αν υπαρχουν παιχνιδια αποσπαται, τα κρυβω και τα εμφανιζω το πρωι.

Οι 2 πρωτες βραδυες ηταν δυσκολες και ειναι λογικο, ξαφνικα του αλλαξαμε τις συνηθιες χωρις να καταλαβει γιατι, ομως τωρα ειμαστε πολυ καλα, καποιες φορες ψιλογκρινιαζει οταν το βαζω στη κουνια, ομως γρηγορα σταματαει και προσπαθει να κοιμηθει, μας παιρνει 20-30 λεπτα. Θελω το επομενο βημα να ειναι να κοιμαται μονος του αλλα θα δουμε ποτε....

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

Ax elenaki mou dineis toso kouragio!!! Isos kapoia stigmi to katafero kai ego!!!

bravo sto Nikolino sou! makari kai o dikos mou na kataferei na piei fresko kai na koimithei stin kounia tou i se kapoio allo krevvat telospanton.

Exthes pali xupnise 10 fores!!!!!! Ipie arketo nero alla ithele oposdipote kai vuzi gia na koimithei. Den anteho allo auto! Anyway min griniazo ego ftaio! Pantos an kano deutero 40 imeron tha parei pipila thelei den thelei!

uDLqp1.png

καλημερα κοριτσια μου ελπιζω να ειστε ολεσ καλα κ εσεισ κ τα μαγιοπαιδακια σασ.

δεν προλαβα να σασ διαβασω γενικα δεν προλαβαινω να μπαινω:tongue: εχω τα ταλιμπανακια απο το πρωι μεχρι το βραδυ κ δεν εχω χρονο ουτε να ξυθω:tongue:.περασαμε πολυ ωραια στη κερκυρα ...τα καψαμε κκ ηρθαμε χεχε.

φιλακια σε ολουσ απο σεπτεμβρη που θα αρχισουν τα σχολεια θα ειμαι πιο χαλαρη αφου εγραψα κ τον ιασονα σε βρεφο/κο κ θα κανω παρτι καθε μερα σπιτι;):mrgreen::mrgreen::mrgreen:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

Χρονια πολλα!!!

Ax elenaki mou dineis toso kouragio!!! Isos kapoia stigmi to katafero kai ego!!!

bravo sto Nikolino sou! makari kai o dikos mou na kataferei na piei fresko kai na koimithei stin kounia tou i se kapoio allo krevvat telospanton.

Exthes pali xupnise 10 fores!!!!!! Ipie arketo nero alla ithele oposdipote kai vuzi gia na koimithei. Den anteho allo auto! Anyway min griniazo ego ftaio! Pantos an kano deutero 40 imeron tha parei pipila thelei den thelei!

Σε σχεση με το φρεσκο εμεις καναμε περιπου μια βδομαδα να ξεκινησουμε να το πινουμε, στην αρχη επινε με το ζορι μια γουλια, εκανε γκριματσες και τελος. Προσπαθουσα καθε πρωι και βραδυ και μια μερα ηπιε λιγο και σιγα σιγα το εχουμε φτασει στα 300 μλ.

Επισης την πιπιλα την πηραμε 40 ημερων και 3 μηνων την πεταξαμε, δεν την ηθελε με τιποτα. Οχι οτι ημουν πολυ πιεστικη αλλα εδειχνε οτι δεν την θελει...ειναι στο παιδι? ειναι ο θηλασμος? δεν ξερω.....

Ελα μωρε μην στεναχωριεσαι, και γαλα θα πιει και θα κοιμηθει μονος του.

Παντως και εγω φοβομουν την εκπαιδευση και την καθυστερουσα, διαβαζοντας ομως 1-2 βιβλια πειστικα οτι πρεπει να τον βοηθησω να μαθει να κοιμαται μονος του....

Εμεις γυρισαμε στο χωριο, ομορφα περασαμε στη Χαλκιδικη και τωρα εχουμε διακοπες αλλες 2 βδομαδες με το μπουμπουκι μας!!!!

Θενα καλο κουραγιο με τα θηριακια σου...

Πολλα φιλια σε ολες!!!!!!

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

καλησπερα ΦΙΛΕΣ !

γυρισαμε απο διακοπες περασαμε ομορφα κ ειμαστε μια χαρα

ενα ομως τραγικο γεγονος σκιασε τα παντα ..... μια πολυ καλη μου φιλη 7 μηνων εγκυος εχασε το μωρακι της. κατλαβαινετε δεν χρειαζεται να πω πολλα κ να σας στεναχωρω. ειναι απιστευτο οτι συμβαινουν τετοια τραγικα πραγματα.

υποσχομαι σε λιγες μερες να μπαινω κ να ειμαι μια χαρα, να σας πω κ λεπτομεριες για τις σπετσες κ για τον γιωργη μου .

εσεις καλα?????

μιλησα μεσω μηνυματων κ με την sue μας !

να στειλουμε ολες μαζι την αγαπη μας για αλλη μια φορα στην κουλιτσα της κ τον μαρινακο της?

88M1p3.pngycQap3.png

Ritaki πολύ λυπάμαι για τη φίλη σου, ελπίζω να το ξεπεράσει γρήγορα αν και ξέρω πως δεν είναι καθόλου εύκολο. Ο Θεός να φυλάει όλες τις εγγυούλες και τα μωράκια όλου του κόσμου.

Πάντως μπράβο που περάσατε καλά.

Εμείς είμαστε στον Κάλαμο στον Ωροπό στο εξοχικό της κουνιάδας μου (ήρθαμε προχθες) και περνάμε όμορφα αν και εγώ τα πρωινά δουλεύω. Τώρα έχυν πάει όλοι για μπάνιο και εγώ είμαι εδώ και κάνω δουλειά και προσέχω τη μικρούλα την ανηψούλα που κοιμάται! Η μαμακα της θα γυρίσει πριν ξυπνήσει και αρχίσει να θέλει γαλατάκι! είναι μια σκέτη γλύκα και αυτό!

Ο μικρός μου έχει αρχίσει και περπατάει κάπως:P:p:p:p

:tongue:Κανει κατι βήματα :tongue: περιπου 5-10 αλλα μικρά όμως είμαστε κοντα!!!

Σήμερα του έβγαλα και την πάνα κάνοντας μια προσπάθεια να δούμε αν μπορεί αλλά κατουρήθηκε 2 φορες ήδη πανω του. Πάντως θα ξαναπροσπαθήσω να δω αν μπορεί.

πολλά φιλακια σε όλες

Α! Μαρία και Θένα χρόνια Πολλά και για τη γιορτή σας!

uDLqp1.png

επιστρέψαμε και εμείς από τις διακοπούλες μου περάσαμε πολύ ωραία η μικρ΄΄η δεν βγήκε από το πρόγραμμα της καλά έχω δύο εβδομάδες να πιάσω πληκτρολόγιο και γράφω σαν χελώνα. περισσότερα θα σας γράψω άλλη στιγμή α και να μην το ξεχάσω ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ SUE ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΑΣ ΚΑΙ να είστε ευτυχισμένοι όλοι.

καλησπερα ΦΙΛΕΣ!

χρονια πολλα σε οσες ειχαν γενεθλια κ γιορτη!

πολλες απουσιες εχω σημειωσει αλλα σας δινω περιθωριο μεχρι κ αρχες σεπτεμβρη για να επανορθωσετε!

ο γιωργης κοιμαται κ βρηκα ευκαιρεια να σας γραψω.

εχτες την βγαλαμε σχεδον ολη μεα στο allou που ο μικρος κ η ξαδελφη του εδωσαν ρεσιταλ.ο γιωγης να μην θελει με τιποτα ν ακατσει στο καροτσι κ μαλιστα να θελει να το σπρωχνει κιολας.

εχει μεγαλωσει τοσο που οι αντιδρασεις πια ειναι κανονικου παιδιου......παει δεν εχουμε πια μωρακια αλλα παιδακια το εχετε συνειδητοποιησει ε? εμενα καθε μερα με εκπλησει παντως. απο κουβεντες την μια μερα δεν σταματαει να μιλαει κ την αλλη μονο μαμα μπαμπα μπαλα γιαγια τατα κ τα σχετικα. παντως εχω παρατηρησει διαφορετικη συμπεριφορα μεσα στο σπιτι , διαφορετικη εξω κ αλλη παλι αν ειναι παιδακια μαζι. εχεια ρχισει κ χορευει ασταματητα κ μου δειχνει να του βαζω cd κοιμαται πια(αρκετο καιρο αυτο) χωρις κουνημα η αγκαλια.μονος του αρκει να εχει πιπιλα κ πανι. πολυ ευκολο εγινε απο μονο τελικα. εγω πανω που ειχα αρχισει για δευτερο ζουζουνι εγινε αυτο με την φιλη μου κ φοβαμαι κ λεω να αφησω τον καιρο να περασει λιγακι (φανταζεστε τωρα να τη ανακοινωνα δικη μου εγκυμοσυνη?) αλλα κ η δικη μου ψυχολογια δεν ειναι καλα. τελικα ειμαστε τοσο τυχερες που εχουμε γερα παιδακια.

νατασσακι δεν φυγατε ακομα ???? κ κατι εξετασεις που ηταν να παραλαβεις του Ν. (νομιζω τοτε εφευγα για διακοπες) ολα καλα??????????????????????

douar?????????ειστε καλα???????????????????

andith ηρθε ο μπαμπακας σας???ειστε ολοι μαζι ? το ολγακι ?

θεναααααααααααααααααααααααα κουμπαρα που εισαι χαμενη ? τα ζουζουνια?

mary, 3xmama, pasxalitsa, mpoumpou, georgina, marsolan, naya, irene μας ξεχασατε τελειως ελπιζω να ειστε καλα

anniko μου κ εσυ χαθηκες βρε.....γιατι ?????? διακοπαρετε?

elenaki να χαιρομαστε τα αγγελακια μας! 15 μηνων σημερα ε!!!!!!!!! να μου τον φιλησεις!

fairyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy τι κανει ο γιωργος????? ελλαδα ειστε?περνατε ομορφα????

sue μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! περιμενουμε νεα της κουκλιτσας σου κ του μαρινακου ! ευχομαι να ειστε καλα κ παντα με το χαμογελο οπως σε ξερουμε!

xainti που ειχατε παει ? περασατε ομορφα ε???? αχ ωραιες ειναι οι διακοπες αλλα η επανενταξη πραγματικα ειναι δυσκολη ............. εχεις κ αλλη αδεια η αρχιζεις δουλεια?

ξεχασα καμια? αν ναι χιλια συγγνωμη ! σας αγαπω κ περιμενω να κανονισουμε συναντηση γιατι ειμαστε απαραδεκτες!

ο αγγελος ετοιμαζει πτυχιακη να την παραδωσει κ να παρει την βεβαιωση απτην σχολη (το πτυχιο στην ορκομοσια) μετα εχει κατι εχτρα μαθηματα κ μετα θα εχω αντρα ναυτικο επισημα.............

αυτα τ λιγα νεακια μου

μου λειψατε

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

παω να βαλω του γιωργη καμια φωτο στην ομαδα κ παρακαλω να ακουλουθησουν κ αλλες φωτο απο μαγιοπαιδα !

ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜακια

(σας τις εβαλα κ σκορπιες τις φωτο , τις εβαλα κ σε αλμπουμ ! αντε ποιος την χαρη σας !)

88M1p3.pngycQap3.png

Γεια σας κοριτσακια μου!εμεις διακοπες δεν πηγαμε!!

sue μου να σας ζησει το κοριτσακι σας!παντα γερο κ ευτυχισμενο!

Ριτα τελειες οι φωτο!φτου κουκλοι εισαστε οικογενειακως!!

εμεις καλα ειμαστε!ανασα δεν εχουμε παρει απο τα δοντια,εβγαλε και 2 κυνοδοντες κ ειναι ετοιμοι να σκασουν και οι αλλοι 2!ευτυχως δεν γκρινιαζει πολυ!οι αταξιες καλα κρατουν!και η μαμα ειναι καπως ετσι!:mad::twisted::twisted:

ειχα παει σε μια συνεντευξη για δουλεια και περιμενω απαντηση και τη Δευτερα θα παω σε αλλη μια!για να δουμε!η Ολγα ξεκιναει παιδικο 1η Σεπτεμβρη,για να δουμε ποσες μερες θα κλαιει!ελπιζω να προσαρμοστει γρηγορα!

rXrPp3.png

να μαι κ εγω στα γρηγορα οπωσ παντα.

τι κανετε τσουπρεσ μου εμεισ καλα ΤΩΡΑ icon_e_surprised.gificon_e_surprised.gificon_e_surprised.gificon_e_surprised.gif

ειχαμε τον ΓΙωργο με πυρετο που σασ ειχα πει του πηραμε για αλλη μια φορα απο το λαιμο υγρο τελικα ηταν ιοση απλα αυτον τον χτυπαει παντα στισ αμυγδαλιεσ ...τουμπανο σασ λεω κ με πειων μεσα...ο κακομοιρησ βρομαγε κ το στομα του εβγαλε κ αυθεσ αμαν αυτεσ οι αφθεσ ...μπα αρχιζω κ πιστευω οτι ειναι ψυχολογικο γιατι εχουμε πεσει ολοι πανω στον ιασονα κ αυτοσ σκαει ολο γκρινια κ μουρμουρα δεν τρωει κ καλα εωσ καθολου δηλαδη φαγητο γιατι απο αλλεσ βλακιεσ πρωτοσ ειναι....δεν ξερω πωσ να του φερθω ενο θελει χαδια μολισ παω κοντα του αυτοσ απομακρινετε κ γκρινιαζει αλλα ειναι τραβαλε κ ασ κλαιω θελει πολλα παρακαλια ...αχ φοβαμε οτι θα μου γινει κολοπαιδο κ ναρκομανεισ κ θα βγαινει στα καναλια κ θα λεει η μανα μου φταιει γιατι δεν μου εδινε σημασια οταν ημουν μικροσ icon_eek.gificon_e_confused.gificon_rolleyes.gificon_lol.gif τι να πω βρε κοριτσια δεν ξερω.

τωρα λεμε να ναι ολα καλα κ να παμε να κανουμε γενικεσ εξετασεισ κ στο Γιωργο κ ανοσολογικεσ να δουμε τι φταιει παραγγειλα κ αυτην εδω τη βλακια μπασ κ κανει κατι γιατι ΤΙ ΑΛΟ ΝΑ ΚΑΝΩ Η ΜΑΝΑ ΛΕΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!! http://www.pharmacy4u.gr/product_info.p ... ts_id=7875

σημερα πηγα τον Ιασονα για εμβολιο τησ ιλαρασ τωρα κοιματε τον εβαλα με το ζορη τα αλλα πηγαν κατω στην πεθερα περασα κ απο το ΚΔΑΠ που τον εγραψα τον Γιωργο κεντρο απασχολισεισ ειναι θα πηγαινει καθε μερα 4-9 το απογευμα κ τα καλοκαιρια ειναι πρωινα τελεια θα περασω icon_lol.gificon_lol.gificon_lol.gif κριμα μορε το ξερω ολη μερα σχολειο ολοημερο κ μετα εκει δεν θα βλεπομαστε καθολου ειπα να τα ξαναπαω κ κολυμβητηριο χαχαχα θα γιρνανε πτομα στο σπιτι (κ μετα αναρωτιεμαι γιατι αρρωσταινει icon_lol.gificon_lol.gificon_lol.gificon_lol.gificon_lol.gif ).

μμμμμ τι αλλο...........αααα ειχαμε μουσαφιρεουσ απο γερμανια την αδεργη τησ πεθερασ μου κ τισ μικρεσ τουσ για λιγεσ μερεσ σπιτι χθεσ εφυγαν παει κ αυτο icon_e_smile.gif

καλε εσεισ τι εγινε ποτε λετε να μαζευτουμε αντε χειμωνιασε icon_lol.gificon_lol.gificon_lol.gificon_lol.gif κ εξω σκαει ο τζιτζικασ icon_lol.gificon_lol.gificon_lol.gif

φιλια σε ολεσ μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμαααααααααααααααααα

απο σεπτεμβρη τωρα χιχι

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

χαιρετω οχι τα πληθη αλλα τους τοιχους του καφε μας.καλε τι ερημια ειναι αυτη ??????

εμιες μια χαρουλα. εχτες πηγαμε θεατρο (σεφερλη...........για σχολιαστε) μας εδωσαν κατι εισητηρια κ ειπαμε να μην τα αφησουμε να πανε χαμενα. ετσι λοιπον αφησαμε τον μικρο στην γιαγια του μετα απο πααααααααααααααααρα πολυ καιρο. κ φυσικα μου τον εβγαλαν απτο προγραμμα.τον εμαθαν να χοροπηδαει πανω στο κρεββατι(κ καναπε) κ σημερα μου εχει φυγει η ψυχη που τον βλεπω να το κανει.του φωναζω τον μαλωνω αυτος εκει . εχω απελπστει κ πια του λεω μονο "κακο" κ τον κατεβαζω.αλλα σκεφτειτε οτι μπορει να το κανει κ 1980927302197 φορες. τον κοιμησαν χωρις γαλα με αποτελεσματα εχτες οταν πηγαμε να τον παρουμε κατα τις 2μιση να του δωσω γαλα(τραγικο λαθος)γιατι αυτος ξυπνησε κ ισως νομιζε οτι ηταν πρωι κ μετα για να ξανακοιμηθει καναμε βολτες με το αυτοκινητο.

ο μικρος ζηλευει λιγακι την ξαδελφη του(1χρονο μεγαλυτερη που μενει στην πεθερα) αλλα το δειχνει με ομορφο τροπο κ νιαζιαρικο. εχει τοσο γελιο πραγματικα την αλλη φορα θα τον γραψω βιντεο

τι αλλο ???? δεν θυμαμαι

θενακι μου καταλαβαινω οτι τα εχεις παιξει με 3 παιδακια αλλα δεν ξερω το προγραμμα του γιωργου μου φαινεται ιδιατερα εξοντωτικο.δεν ξερω αλλα μηπως εισαι υπερβολικη?συγγνωμη κιολας ας μην λεω μεγαλη κουβεντα.

αχ αντε να μαζευτουμε ρε φιλες να κουτσομπολευσουμε

ερχεται κ σεπτεμβρης εχω κ γενεθλια κ θελω να θυμθουμε κ τα τεστ εγκυμοσυνης μας πριν δυο χρονια. αντε νακλαψουμε κ λιγο κ να συγκινηθουμε βρε:rolleyes:

88M1p3.pngycQap3.png

καλησπέρα και από εμένα αύριο τελειώνει η άδεια μου και εμένα και είμαι στα μαύρα πανιά μπορεί να μην ξεκουράστηκα γιατί μια μάνα ποτέ δεν ξεκουράζεται αλλά άδειασε το κεφάλι μου από τη δουλειά και τις σκοτούρες της.

Thenaki σε καταλαβαίνω με τον μικρό και εμένα έτσι κάνει αλλά και εγώ προσπαθώ να είμαι όλο και πιο κοντά του δεν ξέρω τα αγόρια είναι μου φαίνεται λίγο πιο δύσκολα στο μεγάλωμα τους από τα κορίτσια.Εμένα έχει αρχίσει και ζηλεύει και η μικρή μόλις πάρω αγκαλιά τον μικρό αρχίζει την γκρίνια να την πάρω αγκαλιά και φυσικά και το αντίθετο. Και εγώ πιστεύω ότι θα κουράζεται ο Γιώργης αλλά το πολύ πολύ να το αρχίσεις και αν δεις ότι είναι κουραστικό το σταματάς. Καταλαβαίνω ότι και 3 παιδιά είναι δύσκολα.

Ritaki καλά ο μικρός έγινε αντράκι σωστό και δεν σου μοιάζει καθόλου χι χι συμφωνώ με την thena.

έχω ένα θεματάκι με τη μικρή το τελευταίο καιρό και συγκεκριμένα μετά την βάφτιση κάθε βράδυ σχεδόν ξύπναγε έπινε γάλα και μετά ξανακοιμόταν αλά μετά την βάφτιση της ξυπνάει σχεδόν καθημερινά με πολύ κλάμα δεν πίνει γάλα της δίνω νερό και αυτό 2 γουλιές πίνει και από τις 3 ως τις 6 προσπαθώ να την συνεφέρω την κρατάω αγκαλιά με το που κάθομαι αγκαλιά κλαίει και ξανά όρθια αλλά καιι πάλι δεν της αρέσει και συνεχίζει το κλάμα. Δεν μπορώ να καταλάβω τι της συμβαίνει.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...