Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσια!! ηθελα να ευχηθω σε ολες καλες διακοπες...δεν νομιζω να μπορεσω να μπω απο αυριο...εχουμε επετειο με τον αντρα μου γαμου 4 χρονια κ θα βγουμε για δειπνο τα δυο μασ

παρασκευη αναχωρω για λονδινο στην φιλη μου, κυριακη πεταω κ τριτη ερχεται κ ο αντρας μου

τα λεμε απο σεπτεμβρη/τελος αυγουστου

πολλα φιλια σε ολες

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ετοιμαζομαι να φυγω για οαεδ κ αποτι βλεπω στην tv γινεται χαμος στο λιμανι ,που θα παω οεο ?

δεν θα ευχηθω τωρα στην fairy θα γραψω μετα, μηπως γεμισει κ καμια σελιδα!

νατασσακι σε σκεφτομαι συνεχεια ......

"μεγαλο βημα κανετε αλλα θα σας βγει σε καλο ειμαι σιγουρη .... θελω πολυ να σε δω να μου τα πεις ολα απο κοντα

φιλια μανες!

θα σας γραψω το μεσημερι

88M1p3.pngycQap3.png

Καλημερααααα!!!!

fairy καλες διακοπες!θα περασετε τελεια ειμαι σιγουρη!!

εμεις ειμαστε μια χαρα επιτελους!εχουμε κ 4 καινουρια δοντια!!πεδευτηκαμε αλλα βγηκανε τα ατιμα!!!

φιλακια πολλα σε ολες!!

rXrPp3.png

Ριτα επειδη ειδα οτι ρωταγες για το γαλα εγω της δινω φρεσκο απο οταν εκλεισε 12 μηνων,επειδη ειμασταν Αθηνα της εδινα το Ολυμπος το βιολογικο,πολυ της αρεσε!εδω της δινω κανονικο,οποιο βρω στο φουρνο(απο μαρκα εννοω)εχει κ εδω βιολογικο αλλα ειναι ελαφρυ 1,5% λιπαρα κ επειδη ειναι αδυνατη δεν το περνω!τηναλλαγη της την εκανα σιγα σιγα μην της φανει αποτομη η καινουρια γευση,δηλ μεσα στη σκονη εβαζα λιγο φρεσκο κ καθε μερα προσθετα ακομα λιγο μεχρι που εφυγε τελειως η σκονη!αυτα!φιλακια!

rXrPp3.png

Αndith δηλαδη ο πυρετος ηταν απτα δοντια? η και απο αυτο ???τωρα ειστε καλυτερα?

για το γαλα που ρωτουσα, εμεις πινουμε ακομα σκονη απλα επειδη ο γιωργης καμια βδομαδα τωρα αρχιζει κ το κοβει σκεφτηκα μηπως το βαρεθηκε.ετσι εδωσα κ γω ολυμπος βιολογικο ενα βραδυ για να δω αν εφτεγα το γαλα σαν γευση η αν απλα ειχε αφαγιες. τελικα ουτε το ολυμπος ηπιε.οποτε εκρινα οτι απλα ειχε αφαγιες. εχτες κ σημερα το πρωι ηπιαμε απο 180 μλ σκονη (απτο τιποτα κατι ηταν κ αυτο)

στον οαεδ παλι μου ειπαν να περιμενω μια βδομαδα κ εγινα εξαλλη . ας μην σας γκρνιαζω ομως γιατι δεν θα χαλασει τιποτα την διαθεση σε 4 μερες παμε διακοπες κ θα τα ξαναπω μαζι τους οταν γυρισω ...... α ι σιχτιρ πια

fairy !!!!!!!!!!!!!! να περασετε πολυ πολυ ομορφα με την φιλη κ την φαμιλια! κ ειπαμε παρε μαζι σου ματακια σκορδακια κτλ μην σας βρουν κακοτοπιες. αντε ο γιωργος σας θα τρελανει τους παπουδες-γιαγιαδες!!!!!

ο δικος μου γιωργης χτες χτυπησε στις κουνιες. επεσε κατω τον πηρα αγκαλια κ ξαφνικα βλεπω αιματα πανω μου . ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ. δεν εχω ξαναδει αιμα να τρεχει απτο μωρο μου. τελικα με το πεσιμο ειχε χτυπησει στην γλωσσα του(την δαγκωσε λογικα) κ την εσκισε. σημερα ειναι πολυ καλυτερα κ σας στελνει τα φιλια του κ την αγαπη του

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Hello,

Fairy να περασετε τελεια και να είστε πάντα ευτυχισμενοι και αγαπημενοι! Με το καλο το 2ο!!!

Μπραβο στην Ολγιτσα για τα δοντακια

Ριτα κουραγιο μετον ΟΑΕΔ θα περασετε ομορφα στις διακοπες και θα ξεχαστεισ.

Δε θημαμαι ρε κοριτσια αν σας ειπα που προχθες έπεσε το ποδήλατο του ανδρέα πάνω στο παιδι :shock::shock::shock::shock::shock::shock:Αφηστε τα τρομαξα τόσο και συχτιριζω τον εαυτό μου που τον άφησε έτσι και με την αντιδραση μου που ήταν χειροτερη¨παγωσα, φοναξα και εκλεισα τα ματια!

Ντροπη μου έκανα ότι δεν πρεπει, ψυχραιμια μηδεν! Ευτυχως δεν χτυπησε πολυ!

Για τα κουνοθπια σας ειπα? τον έχουν τσακισει και το βραδυ ξυπναει και ξυνεται.

Ουτε θυμαμαι τι σας εχω γραψει γιατι προχθες είχα γραψει ενα μεγαλο ποστ με όλα τα νεα και μου σβηστηκε οποτε τωρα δε θυμαμαι τι έχω πει και τι οχι. Ελπιζω να μην επαναλαμβανομαι:oops::oops:

Για τισ εξετασεις αιματος σας ειπα ε? περιμενω κάποια αποτελεσματα σήμερα.

Αντε φευγω και θα μπω πιο μετα γιατι έχω δουλεια

uDLqp1.png

Ριτα,ιωση ειχε κ εκανε πυρετο απλα συνεπεσαν κ τα δοντια μαζι!39,6 αποκλειετε να ηταν δοντια!4 μερες!απλα της ετυχαν ιωση κ δοντια μαζι!

η Ολγα εχει πεσει με τα μουτρα 3-4 φορες κ εχει ματωσει!τη πρωτη φορα χεστηκα πανω μου,τωρα συνηθισα!τη μια φορα κιολας μιλαμε για πολυ αιμα!την ειχα γδυσει για μπανιο κ ετρεχε στο διαδρομο απ τη χαρα της,κατουρησε κ μετα τα πατησε κ σκοτωθηκε!δεν μπορουσα να καταλαβω απο που εβγαινε τοσο αιμα!απο τα ουλα της,γιατι ειχε τη πιπιλα στο στομα κ χτυπησε!

natassa να κανεις σιγα σιγα ασκησεις ψυχραιμιας,την επομενη φορα θα αντιδρασεις καλυτερα!η πρωτη ειναι η πιο δυσκολη!

rXrPp3.png

καλησπέρα κοριτσάκια !!!!!!!!!!!!!!!

Θενάκι και Ολγάκι περαστικά σας.

Φαιρυ να ζήσετε, να είστε πάντα ευτυχισμένοι και καλές διακοπές

Νατασσουλι καλά αποτελέσματα και καλό νεο ξεκίνημα

Ριτάκι καλά να περάσετε στις διακοπές σας

Δεν μάθαμε καν'ενα νέο για τη Sue ακόμη; Ελενάκι μάθε και πες μας

Εγω είμαι ανευ φωτεινής από την δευτέρα και μου λείπει αφάνταστα, τις δυο πρώτες μέρες έβλεπα φωτο και βιντεάκια και δάκρυζα, και τωρα περιμένω να έρθει το αύριο να πάω κοντά της. Επιτέλους πάω και εγω διακοπές, θα λείψουμε μεχρι τις 16-17. Η μικρ'η μου 'εβγαλε 6 δόντια μαζί, ευτυχως χωρις παρατράγουδα και πλέον έχουμε 10 σύνολο. Και εμεις ματώσαμε πρώτη φορα το προηγούμενο σκ και έπαθα ενα σοκ, αλλά συνήλθα γρήγορα. Η αυχενική και το papp-a βγήκαν μια χαρά, αλλά δεν ήθελε να μας δείξει το φυλλο το μικρό. Και προχθές που ξαναπήγα στον γιατρό πάλι κρυβόταν , που θα πάει θα το δούμε, αλλά τώρα αρχές σεπτέμβρη με το καλό.

Σας φιλώ όλες και καλές διακοπές !!!!!!!!!!!!

eRUnp3.png

7Pgnp3.png

Κοριτσαρες καλημερα!!!!

Ηρθα εκτακτως Αθηνα γιατι γεννησε σημερα το βραδυ η κουνιαδα μου την κουκλιτσα της και μπαινω στα γρηγορα να σας πω τα ευχαριστα.....

Χθες γνωρισε η Sue μας την κορουλα της!!!!!

Ειναι φαγανη και θελει ολο αγκαλιστες, γεννηθηκε 3350 και η φιλενεδα μας ειναι πολυ καλα. Της λειπει ο Μαρινακος της, αλλα θα της τον πανε να τον δει.

Εχετε ολες τα φιλια της.

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

Διαφημίσεις

καλημεριζω το αδειο καφε μας!!!!

ελενακι:confused: μπερδευτηκα .............. 2 γεννητουρια ειχαμε ε?

την κουνιαδα σου κ την sue μας? σωστα(νομιζω οτι καταλαβα?)

καλως ηρθες στον κοσμο μπεμπουλα!!!!!!!!!!!!

με τον καλο να πας σπιτακι σου sue κ ολα να πανε τελεια!

ολα τα μαγιοπαιδα σου στελνουν την αγαπη τους κ τις ευχες τους ..........μαρινακο να προσεχεις την μικρο νεραιδουλα κ την μανουλα σου !

ελενακι να σας ζησει κ σας η κουκλιτσα σας!!!!

ομορφο σαβ/ακο να εχετε ολες! τελευταια μερα αθηνα για μενα.

κ εχω κ αλλο ευχαριστω ..... ολα οκ επιτελους με τον οαεδ

θα μπω αργοτερα για περισσοτερα

σας φιλω !

88M1p3.pngycQap3.png

γεια σασ μανουλεσ

μπηκα στα κλεφτα φιλια σε ολεσ απο κερκυρα κ στο μικρο σουδακι να σασ ζηση παντα καλοτυχο:D:D

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Καλησπερα στο αδειο καφε μας!!!!!!!

Νατασα ελπιζω οι εξετασεις σας να ειναι ολες καλες και να μη χρειαστει να κανετε και αλλες.

Ριτακι μια χαρα με τον οαεδ εε????

Ειρηνη πολυ καλα το σπορακι εεε???

Εμεις ειμαστε στο χωριο, επιτελους ολοι μαζι, μεχρι τελος Αυγουστου. Την Τεταρτη θα παμε με τον καλο μου 3 μερες Χαλκιδικη και εχω ηδη στεναχωρηθει που θα αφησω το μπουμπουκι μου. Ειναι η πρωτη φορα που τον αφηνω και δεν μου αρεσει καθολου η ιδεα, ομως θα το τολμισω και ελπιζω να χαλαρωσω και να περασω ομορφα. Εχω αγχωθει και με το στηθος και την αντληση(εχω να αντλησω απο περισυ το καλοκαιρι).

Κατα τα αλλα ειμαστε καλα, εδω και 2 βδομαδες ξεκινησαμε εκπαιδευση υπνου και απο την τριτη μερα κοιμαται μονος του χωρις κλαματα(τις 2 πρωτες κλαιγαμε 2,5 και 2 ωρες). Οταν λεω μονος εννοω χωρις στηθος, χερια ή κουνημα, απλα πρεπει να καθομαι διπλα στο κρεβατι του. Μας παιρνει 20-30 λεπτα αλλα ειναι μεγαλη προοδος για εμας.

Απο φαγητο τρωμε πλεον κομματακια τα παντα, αυτη την περιοδο εχουμε τρελα με το καρπουζι και τη ντοματα, χθες τον εμαθε ο μπαμπας μας να κανει βουτα στη σαλατα και ξετρελαθηκε.....

Φετος εχω ιντερνετ στο χωριο οποτε θα μπαινω, αν και δεν βλεπω κινηση....

Καλες διακοπες σε ολες, να περασεται πολυ-πολυ ομορφα και να χαρειται τα παιδακια σας!!!!!!!!

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

καλημερούδια σε όλες! Σε όσες κάνουν διακοπές :P:p και σε όσες πήζουν :-(:-(.

Εμείς ακόμα εδώ.

Ελενάκι τα πρώτα αποτελέσματα ήταν καλά σχετικά περιμένουμε τώρα τα τεστ αλλεργίας. Με το καλό να πάτε το 3ημερακι και να περάσετε καλά. Μπρέβο και για την εκπαίδευση ύπνου μπραβο που τα πάτε καλά. Ακολούθησες κάποιο σύστημα (π.χ το γνωστό κοιμήσου παιδί μου?) Ο άνδρας μου δε θέλει καθόλου τέτοι σύστημα. Να μου πεις και πως τα πάτε με το θηλασμό μετά από αυτό γιατί εγώ φοβάμαι πως αν αρχίσει να κοιμάται μόνος του θα κόψει και το θηλασμό. Γιατί ποτέ δεν είχαμε στάνταρ ωράριο στο θηλασμό και το έχουμε συνδιάσει με τον ύπνο και τη χαλάρωση, εσείς? Όσο για το θήλαστρο εννοείς πως θα το βγάλεις για να το πιει ή για να μην πετρώσει όσο θα λείπιεις? Εμένα πλέον όταν δεν έχει στήθος δεν πίνει καθόλου γάλα :(:( ούτε μητρικό στο μπουκάλι ούτε φρέσκο.

Λοιπόν εμείς εχθές αρρωστήσαμε για πρώτη φορά:(:(:(. Εκανε πυρετό 39 και καίγεται το μαναράκι μου. Του κάνουμε και συχνα ντουζάκια. Προς το παρόν μονο depon αλλά τώρα θα πάρουμε και Ponstan. Ελπίζω να μην κρατήσει πολύ.

Ρε κορίτσια το μόνο που με αγχώνει είναι μην πείρε κανένα μικρόβιο από πουλιά γιατί προχθές βρήκα στο στόμα του ένα φτερό από πουλί που μάζεψε από το μπαλκόνι και έπαθα συγκοπή:shock::shock::shock::shock:. Κατα τα άλλα παιδάκι είναι και θα αρρωστήσει.

Α! βγαζουμε και 2 δόντια ακόμα τουλάχιστον. Αλλά δε νομίζω να είναι από αυτό γιατί έσκασαν ήδη.

Πολλά φιλάκια σε όλες και να περνάτε καλά ότι κιαν κάνετε

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...