Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , dimi.tra είπε:

Τελικά εσυ κορίτσι τι είδατε στον υπέρηχο; Συγγνώμη αν το έγραψες κάπου και δεν το είδα. Η εμφύτευση δεν σημαίνει αυτόματα τελειομηνη εγκυμοσύνη, ούτε το τέλειο έμβρυο σημαίνει πως δεν θα υπάρξουν επιπλοκές. Εσυ είχες μεταφέρει ελεγμένη βλαστοκύστη;  

Δυστυχώς δεν κατάφερε να δει κάτι αξιόλογο, έναν μικρό ενδομητριο σάκο με το ζόρι  οπότε χθες σταμάτησα τα φάρμακα και σήμερα έχω αίμα. Με χοριακη 3900 την μια μέρα και την επόμενη με έπιασε αιμορραγία με πήγματα. 
      Αυτή η προσπάθεια θεωρείται αυτόματη αποβολή όπου κατά κύριο λόγο οφείλονται σε έμβρυα με χρωμοσωμικες ανωμαλιες. 
      Οχι δυστυχώς δεν έχω μεταφέρει ελεγμένη βλαστοκύστη εως τώρα αλλά σκέφτομαι να το προτείνω στον γιατρό πριν την επόμενη ετ. 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Δεν έχω σκοπό να πάρω μπιμπερό και αποστειρωτή γιατί θέλω να θηλάσω αποκλειστικά. (Ελπίζω να τα καταφέρω αλλά θέλω να πάω με ηθικό ακμαίο!!!!!!!).

μακαρι να τα καταφερουμε κοριτσακι μου.υπομονη θελει. Σου εχουν πει και σενα πως αν θες να θηλασεις αποκλειστικα να μην χρησιμοποιησουν ουτε πιπιλα τουλαχιστον για μια βδομαδα????

εμενα μου το ειπε η μαια στα μαθηματα ανωδυνου τοκετου:rolleyes:

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Στο Αρεταίειο γεννάω! Είχα ακούσει πως δίνουν πανες όμως σήμερα που ρώτησα μου είπαν να πάρω απ' όλα!

Στην τελική αν δεν τα χρησιμοποιήσω θα τα φέρω πίσω. Γενικά για τι βαλίτσα βάζω ΑΠ' ΟΛΑ. Σαν να πάω κάπου που δεν έχουν τπτ.

κανενα μαιευτηριο δεν δινει...απλα οι εταιρειες περνανε κ δινουν...στο ιασω αλλα και στο γεννεσις στη θεσ/κη τους ειχαν πει να φερουν και αυτες,αλλα τους εδωσαν απο λιμπερο και απο παμπερς τοσα πολλα ,που αυτα που ειχαν αγορασει τελικα δεν προλαβαν να τα χρησιμοποιησουν,λογω του το οτι ειχαν μεγαλωσει πολυ τα μωρα...και τωρα τους εχει ξεμεινει ολοκληρο κουτι..βεβαια τα μωρα γεννηθηκαν ηδη 3800 κ 3750 το αλλο..και πραγματικα δεν τους χωρεσαν ποτε..και δεν ειναι για το κοστος αλλα για το γαμωτο...ασε που τους εδωσαν τοσες μα τοσες κρεμουλες και λοσιον κλπ...βασικο απο οτι μου ειπαν,οτι δεν μπορουμε να ξερουμε λεει τι πανες θα κανουν στο μωρο μας για μετα στο σπιτι,γιατι λεει μπορει δοκιμαζοντας αυτη που θα βαλουν στο μαιευτηριο,να μην κανει για το μωρακι μας...οποτε δοκιμαζοντας πχ στο μαιευτηριο μια λιμπερο,να το ενοχλησει πχ και αν εχεις παρει εσυ ηδη λιμπερο,να μην τις βαλεις ΚΑΝ...το ιδιο ισχυει και για το γαλα...σε περιπτωση μη αποκλειστικου μητρ.θηλασμου!!!!

Επεξεργάστηκαν by nektaria...

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

ΗΡΘΑ Κ ΕΓΩ . ΠΩΣ ΠΑΤΕ ΕΓΩ ΑΠΟ ΚΑΟΥΡΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 8 ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕ ΤΟ ΓΑΛΑ:shock:

ΔΕΝ ΕΠΙΝΑ ΓΙΑ 3 ΜΕΡΕΣ ΒΡΑΔΥ Κ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΟΙ ΚΑΟΥΡΕΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΟ ΜΗΛΟ ΓΕΝΙΚΑ ΟΛΑ Κ ΠΗΡΑ Κ ΤΟ GAVISCON .

ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΕΝΝΑΩ Κ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ 5 ΠΑΝΕΣ ΓΙΑ ΜΩΡΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ 5 ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ Κ 5 ΔΙΧΤΑΚΙΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΔΛΔ

ΑΠΟ ΚΙΛΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ 15-16 ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΟΡΟ ΓΙΑ ΦΑΙ ΠΛΕΩΝ Κ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΕΔΩ Κ 2 ΜΗΝΕΣ , ΤΡΩΩ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 7ΜΜ Κ ΜΕΤΑ ΤΙΠΟΤΑ.

ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ NON STRESS TEST ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑΣ ΕΚΑΤΣΑ 45 ΛΕΠΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΙΝΗΣΗ . ΠΗΓΑ 9:15 ΜΕ ΒΑΛΑΝ 09:50 ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΒΓΗΚΑ 10:30 Κ ΠΗΓΑ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΞΩ Κ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΜΕΧΡΙ 11:50 K ΑΦΟΥ ΗΡΘΕ Η ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΕΦΥΓΕ ΞΑΦΝΙΚΑ Κ ΕΜΕΙΝΑ ΠΑΓΩΤΟ . ΣΗΚΩΘΗΚΑ ΕΦΥΓΑ ΠΟΣΟ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΕΙΧΑ ΛΥΣΣΑΞΕΙ ΓΙΑ ΝΕΡΟ Κ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΕΝΑ ΤΣΙΡΛΙΟ ΙΣΑ ΠΟΥ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΑ:mad:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Το γάλα μου φέρνει ξινίλες... :-(

Εσύ fairy μου, είσαι καλά; Περάσατε, όπως διάβασα, πολύ όμορφα το Πάσχα. Χαίρομαι!

ναι μια χαρα..ησυχα φετος...αλλα ομορφα.

Αχ ούτε εσύ με κατάλαβες... Πάνες δεν τα λέμε αυτά τα φανελένια σεντονάκια;

νομιζω οι νεες τα λενε πανες αγκαλιας τωρα...:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...