Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

εκτοσ απροοπτου κ εμεισ φευγουμε 30 του μηνα ....

ναι ριτακι η πεθερα το παιζει αλεκοσ τωρα....ειναι ο μικροσ πολυ κουραστικοσ κ δεν τον αντεχει καθολου ...οταν την βλεπει θελει να τον παρει αγκαλια αλλιοσ κλαιει κ χτυπιετε ακομα δεν εχει περπατησει καλα κ θελει να τον πηγαινουμε συνεχεια βολτεσ κ γενικα να τα κανει ολα μαζι μασ.ιδικα αν τον παω κατω στην αυλη (εγω ειμαι επανω να κανω καμια δουλεια κ τα αδυνω λιγο κατω με την πεθερα) εκει τα δινει ολα το σκατοπαιδο κ τησ βγαζει την ψυχη οποτε κανα μισαωρο μονο μετα η θα τον ανεβασω σπιτι η θα κατεβω κ εγω...το σπιτι μπουρδελο εχω ακομα απο χθεσ το μεσημερι τα πιατα απλητα:shock: ασε χαμοσ με λιγα λογια αντε να πανε σχολειο μπασ κ ηρεμισω λιγο χιχι

αυτα παω γιατι κατι κλαματα ακουω παλι:mad:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μπηκα να σας γραψω κατι ευχαριστο ετσι για ν αμην μενουμε στις ιδιες σελιδες

λοιπον πηγε ο αγγελος να πληρωσει το νοικι κ μας περιμενε μια εκπληξη ! μας ειχε πει η σπιτονοικοκυρα οτι ηθελε να μας μιλησει . κ ανακοινωσε στον αγγελο μονη τηςωρις να το εχουμε ζητησει, καν δεν ξερει οτι δεν δουλευω πλεον) οτι μας κανει μειωση 100 ευρω με \καινουργιο συμβολαιο 2 ετιας !

κ οπως κατλαβαινετε ειμαι πολυ χαρουμενη .

περιμενω την μανα μου τωρα ν ακρατησει τον μικρο κ να βγουμε ν απιουμε ενα ποτακι !

σας φιλω ολες!

88M1p3.pngycQap3.png

Γεια σας!!!!!χαου αρε γιου τουντει????:tongue:

Ριτα καλο ποτακι!!!!τα ειπαμε κ στο φεισμπουκ!!!

Θενα τι να πω!υπομονη!που θα παει θα μεγαλωσουν!!

Η Ολγα εχει πυρετο απο χτες,τη μερα μεχρι 38,5 κ το απογευμα ο πυρετος περνει τις αποφασεις του κ ανεβενει στο 39 κ!σημερα 39.6!ο γιατρος δεν μας βρηκε κατι οποτε μαλλον δοντια!ειναι ολα τα ουλα της πρισμενα ετσι κ αλλιως,πανω κατω,αριστερα δεξια!

Ριτα μπραβο στο γιωργη,η δικια μου για κανενα λογο!την αφηνω που κ που με βρακακι να περνει λιγο αερα,κ της λεω οταν θελεις τσισα να μου πεις να παμε τουαλετα,της δειχνω κιολας μπας κ καταλαβει!αλλα μολις κατουρησει πιανει το βρακακι κ το κοιταει!σημερα εκανε κ κακα!γιατι εκανε το πρωι κακα κ δεν ειπε τιποτα,δεν βρωμαγαν κιολας να το καταλαβω κ εγινε ο ποπουδακος κοκκινος!της εβαλα κρεμα κ την αφησα με το βρακακι να παρει αερα κ ξαναεκανε κακα!!:mad::mad:

επισης λεει κοιτα,κοικα κοικα κοικα συγκεκριμενα κ χορευει!!

rXrPp3.png

καλημερουδια!

ομορφη κυριακη για ολες!!!!!!

πως παν τα κεφια????

η παπαρουνα μας η ομορφη ειναι αρρωστουλα εμαθα. μα κανουν τοσο πολυ πυρετο τα δοντια?δεν το ηξερα.αντε γρηγορα να βγουν να μην ταλαιπωρουν κανενα παιδακι . κ εμας βγαζει πισω δοντια κ εχουμε ξυπνηματα μεσα στην νυχτα με ουρλιαχτα(παλιες καλες εποχες) αλλα τον βαζω στο διπλο κ τον κραταω αγκαλιτσα κ ηρεμει καπως. περαστικα στο ολγακι μας λοιπον !

ο γιωργης εχει καθιερωσει το ΜΑΜΑ ΚΑΚΑ, αλλα παντα αφου τα κανει .

παει εχτες λοιπον στον αγγελο κ του λεει ΜΑΜΑ ΚΑΚΑ πλακα ειχε.

ξεπερασαμε την φαση που ελεγε μονο ΜΠΑΛΙΑ(μπαλα) κ τωρα λεει ολη μερα ΝΙΝΟ(ο σκυλος) Κ ΓΙΑΓΙΑ

σημερα δεν εχει μπανακι γιατι η μανουλα ειναι αδιαθετη αλλα θα βολταρουμε πολυ.....ταβερνακι εξω καφεδακια κ πλατεια κ παιχνιδι μεχρι να βγουμε οφ .εσεις μπανακι ??????

ουυυυυυυυυυυ σε μια βδομαδα φευγω διακοπουλες !!!

τρεμω την στιγμη που θα φτιαξω βαλιτσες, με βλεπω να κουβαλαω ολο το νοικοκυριο ! χχεχεχεεχ

88M1p3.pngycQap3.png

καπου πηρε το ματι μου τον γιωργη της fairys μας με το σκειμπορτ ......καλα μιλαμε τρελα! μικρα αντρακια πλεον !

καλε η μανουλα του αλλου γιωργη η pasxalitsa που εχει χαθει ??????? διακοπες μαλλον ε?! τα φιλια μας!

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

θενακι τι σου συναιβει κοριτσαρα μου ? απτην ζεστη ολα αυτα?η εγω δεν καταλαβα??

καλε ακομα στην ιδια σελιδα?

το νατασσακι ετοιμαζεται??? αχ κοριτσακι μου δεν ξερω τι να σου πρωτοευχηθω ...... ολα να τα βρειτε ακομα καλυτερα αποτι πιστευεις

οι υπολοιπες???????????

κανενα νεο? τιποτα?????????????????????

h sue μας??????????????????????????????????????? εχουμε κανενα νεο ?

αχ φιλες ανυπομονω να φυγουμε διακοπες

τι να πρωτοπαρω δεν ξερω

1αλλαξια του γιωργη για καθε μερα?(εκει δεν θαχω πλυντηριο)

μπουφανακι η μακρυμανικη, για να υπαρχει ?

πειτε πειτε εσεις οι εμπειρες !

δωστε συμβουλες

88M1p3.pngycQap3.png

Thena περαστικα!!!

ριτακι οπωσδηποτε παρε κανα ζακετακι, καλτσακια κ κανα πιτζαμακι μακρυμανικο...δεν ξερεις καμια φορα με τα μελτεμια του Αυγουστου ;)

με το καλο να φυγετε!!! κ εγω Παρασκευη φευγω με τον μικρο μου, παμε Λονδινο στην φιλη μου κ Κυριακη πεταμε...την Τριτη ερχεται κ ο μπαμπας

γεια σασ μανεσ

σημερα ειμαι καλυτερα ...κολλησα ιωση καλε απο τα παιδια χαλια σασ λεω ελπιζω μεχρι το σαββατο να μην ξανα ρθει τπτ .

ριτακι θα σου πω εγω τα κυριοτερα που περνω.

θερμομετρο ντεπον χανσαπλαστ σταγονεσ σολντεσανιλ κ διαφορα αλλα

μπιμπερο πιπιλεσ πανεσ παιχνιδακια σιδερο σεσουαρ μπλεντερακι κ γκαζακι κ μπρικι φυσικα(εκει θα εχουμε πρωινο αλλα το γαλα τα παιδια το θελουν αλλιωσ)

τα ρουχα θα ειναι ολα καλοκαιρινα αλλα θα τουσ παρω μπουφανακια

κ του ιασονα κουβερτουλα πικε.

απο ρουχα να υπολογισεισ απο 2 αλλαξιεσ την ημερα για να μην πλενεισ ...πολλα φανελακια για την παραλια κ αμανικα .....καπελακια πεδιλακια παρε κ ταπερακι κουταλακι αν θα φτιαξεισ καμια φρουτοκρεμα.

τα υπολοιπα τα ξερεισ;)

αυτα ελπιζω να βοηθησα...αληθεια που θα πατε?

καλεσ πτισεισ fairy:tongue: ποπο εχετε πολυ δρομο να κανετε:D

αντε καληνυχτα

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Γεια σας κοριτσακια μου!

νατασα φευγετε τελικα ε?ωραια!καλα κανετε!!ευχομαι να πανε ολα τελεια!

ριτα δε κρατιεσε!!!καλες διακοπες!!

θενα μου περαστικα σας!

εμεις πηγαμε σε αλλο γιατρο σημερα γιατι απο τη Παρασκευη ειναι με πυρετο κ επειδη εκανε πανω απο 39 δυσκολευομουν να πιστεψω οτι ειναι μονο τα δοντια της!γιατι πρηστηκαν τα ουλα της κ ηταν κοκκινα κ ματωναν,σαν ουλιτιδα!τελικα ειναι ιωση,ο λαιμος της ειναι γεματος αυθες!να τρωει παγωμενα κ οχι ξινα!γιατι τσουζει!οχι οτι τρωει κατι αλλα δε πειραζει,3-4 μερες κραταει κ θα βγαλει εξανθηματα οταν τελειωσει,στη κοιλια εχει ηδη βγαλει!κ το απογευμα ηταν καλυτερα!μα ειναι δυνατον το Σαββατο να μην ειδε τιποτα ο γιατρος?τελοσπαντων!παω για νανι!Καληνυχτα!

rXrPp3.png

Διαφημίσεις

περαστικα αντιθ....μια απο τα ιδια κ εγω αυθα στο λαιμο κ 39+ πυρετο εβγαλα κ εγω εξανθιμα στο λαιμο κοντα στο στηθοσ:shock: τι να πω ξαναμωραθικα:tongue:

τα δοντια δεν κανουν τοσο πυρετο μεχρι 38 μου εχουν πει ολοι οι γιατροι κ εμενα ο μικροσ χθεσ που τον πηγα στη γιατρο (καναμε κ το μαντου)ηταν μια χαρα αλλα στο σπιτι εκανε 38 μια φορα ...μου ειχε πει οτι ο κατω τραπεζιτησ ειναι ετιμοσ να βγει ...πραγματικα το ιδα κ τον λοιπηθικα ....τουμπανο ηταν το ουλο τωρα εχει 10 δοντακια αλλα δεν πολυτρωει ισωσ απο τα ουλα του.

στισ διακοπεσ να παρετε κ τα βιβλιαρια τουσ ...ποτε δεν ξερεισ τι γινετε!

καλημερα ειπα?

καλημεραααααααααααααααααα

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

περαστικα κ παλι στο ολγακι μας. μα ειπα κ γω τοσο πυρετο κανουν τα δοντια, μου ειχε φανει περιεργο της μανας.

fairy μου καλο ταξιδι κ σε εσας κ αυτη τη φορα χωρις καμια περιπετεια.

πηγα σουπερ μαρκετ με τον μικρο σημερα δωσαμε σοου . στα λαχανικα φωναζε μαμ κ παει καθε φορα που μια κυρια επερνε καροτα κ ντοματες κ τα βαζε στη σακουλα. κουβαλησαμε μετα ενα σωρο πραγματα με το καροτσι μου φυγαν τα χερια.τωρα εχει ξεραθει κ ετοιμαζω παστιτσιο. λογικα κυριακη(δεν βγαλαμε εισητηρια ακομα) φευγουμε για σπετσες κ θα μεινουμε 13 μερες περιπου. εχω τρελαθει φιλες μου γιατι εχω να παω διακοπες 3 χρονια ...δεν κρατιεμαι με τιποτα. αφου να σκεφτειτε η αποφαση απτον οαεδ δεν εχει βγει, με πανε απο βδομαδα σε βδομαδα αλλα ουτε αυτο με κραταει ουτε θα μου χαλασει την διαθεση. μας εκανε κ καλη τιμη μια φιλη μου κ ειναι ευκαιρια.

παω να κανω μπεσαμελ κ ερχομαι

88M1p3.pngycQap3.png

ερημο τοπιο το καφε μας

αχ τα νευρα μου κροσσια σημερα. με πηραν απτον οαεδ κ τι χαρτι λετε οτι τους λειπει κ καλα ?????

απτον προηγουμενο εργοδοτη που ειχα παραιτηθει (μου με ειχε στειλει στην αλλη ακρη της γης να δουλεψω, αν θυμαστε)........

μεσα στην μερα θα μου το στειλουν με φαξ (ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΘΕΛΩ) κ αυριο παλι οαεδ μηπως κ πληρωθω επιτελους.βρε φιλες μου εχω κανει τα χααρτια απο 14 ιουνιου. αγανακτησα....κ τοσο καιρο δεν μου ελεγαν τι τους λειπει να τελειωνουμε? τεσπα τα ειπα κ θα ηρεμησω τωρα..

εσεις καλα? το ολγακι μας καλυτερα?

το νατασσακι τρεχει καταλαβαινω (διαβαζω κ καποια νεα της)

οι υπολοιπες?

πηρε το ματι μου κατι φωτο απο μια μανουλα που βαφτισε τον γιοκα της κ ηταν τοσο ομορφη μα τοσο ομορφη! χιλιες φορες λεμε για τα παιδακια μας αλλα ρε μανουλες, ειμαστε θεες!!!! χεχεχεχχ

τι αλλο ??????

απτην sue κανενα νεοτερο ?????????????

ειρηνακι εσυ πηγες γιατρο ?ποτε θα πας?

ο γιωργης σημερα ειπε τυχαια μαμακα κ τρελαθηκα σας λεω

σημερα εχει βολτα το απογευμα

88M1p3.pngycQap3.png

Geia sou Ritaki οντως τρέχω αρκετά (εχθές ήμουν Θεσσαλονικη για δουλεια και γυρισα βραδυ).

περαστικα σε Ολγιτσα και Θενακι.

κανενα νεο απο τις εγγυούλεσ?

Τη Δευτερα καναμε εξετασις στο Παιδων και περιμενω με αγωνια τα αποτελεσματα. Η γιατρος εκει που μασ τα εγραψε μας ειπε αν δεν ειναι απο αλλεργία να πάμε σε αιματολόγο.

Τον μικρό τον έχουν ταράξει τα κουνούπια και έχει γίνει τούμπανο απο το πριξιμο. μαλιστα εκει που τον τρώνε τα κουνούπια είναι πολύ ζεστό.

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...