Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσακια,

τι κανετε??Εγω τρεχω να συντονισω τα μαστορια,αν δεν ημουν πισω απο τον κωλο τους πραγματικα θα πηγαιναν με το πασο τους!Μα δεν καταλαβαινουν λεμε οτι θελω μεχρι τελος Ιουλιου να ειναι ετοιμο το σπιτι,να μετακομισω να ξεμπερδευω...Ελεος,θελω στις 15 Αυγουστου να φυγω για το χωριο κι απο Σεπτεμβριο που ξεκιναω δουλεια να μηνε χω εγνοιες στο κεφαλι μου!!

Μερικες φορες σκεφτομαι αυτους που φτιαχνουν μονοκατοικες και τι τρεξιμο εχουν με την μαστορατζα και φρικαρω....

Δεν αντεχω αλλο...θελω να τελειωνω!!

Τεσπα μην σας τσιτωνω κι εσας.

Εμεις απο καθισματακι εχουμε το Besafe Izi Combi X3 isofix,η μικρη κοιταζει πισω συνεχεια κι ετσι θα παραμεινει διοτι δεν εχουμε κανενα ζητημα,το καθισμα ειναι πολυ ψηλο κι η μικρη βλεπει εξω ανετα..Ειναι καταπληκτικο καθισματακι και γενικα η besafe φημιζεται για την ποιοτητα και ασφαλεια.Μπορεις να το γυρισεις και μπροστα με ζωνες απλα καταργειται το isofix τοτε.Γενικα τα καθισματακια της που δεν εχουν isofix εχουν παρα πολυ καλους οδηγους για τις ζωνες και δεν τιθεται θεμα να μην το ασφαλισεις καλα.Εμας η μικρη μπηκε εκει απο 7 μηνων γιατι ειχε ψηλωσει αρκετα για το 0-13 που ειχαμε οποτε το χρησιμοποιουμε εδω και πολυ καιρο και ειμαι σουπερ ευχαριστημενη.

Πριν ειχαμε Recaro μαζι με βαση η οποια ειναι ξεχωριστη οχι ενσωματωμενη οπως στα 9-18 ήκαι ημουν κι εκει πολυ ευχαριστημενη επισης.Ομως κανενα απο τα ρεκαρο καθισματα της β'κατηγοριας δεν κουμπωνε αναποδα πανω στην βαση οποτε η πιο ασφαλης επιλογη για εμας ηταν το besafe.

Δεν το ρισκαρω με τιποτε,στην Ελλαδαρα ζουμε και οι οδηγοι ειναι ασυνειδητοι σε πολλες περιπτωσεις.Μπορει να μην κανουμε μεγαλα ταξιδια με το παιδι αλλα και μονο η μετακινηση μας σε επαρχιακους δρομους που μπορει να σου ξεπεταχτει το ημιφορτηγακι ή το τρακτερ στα καλα καθουμενα και χωρις φλας ειναι αρκετο......

Κατα τα αλλα κι εμεις απο κουβενταρια παμε συννεφο...

Μαθαμε και φωναζουμε και τον Σαααααααακηηηη...τον Ρουβα καλε:D:tongue:Ταααατηηηηηη τον λεει βεβαια αλλα εχει πολυ γελιο...τον θυμαται συχνα πυκνα και τον καλει αλλα απαντηση καμια..χαχαχαααααα..Επισης δειχνουμε ολα τα μερη του σωματος και του κεφαλιου και καταλαβαινουμε οταν ειμαστε στα καλα μας ολα οσα μας ζηταει η μαμα και τα φερνουμε..

Οταν την πιανει η ζαντζα ομως...πολλη τσιριδα,κλαμα και νευρο ρε σεις.....Πολλη απαιτηση και δεν κανει πισω με τιποτα η ατιμη...Κατι τετοιες στιγμες μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι και με το ζορι κρατιεμαι μην το αρχισω στις φωνες...οχι οτι δεν τα ακουει αλλα συγκρατουμαι η μανα...

Ελπιζω να περνατε ολες πολυ-πολυ καλα!

Καλησπερααααααααααααα!!τι κανετε?το sueδακι μαλλον θα κραταει τη κορουλα της αγκαλια αφου εχει τοσες μερες να μπει!!

Ριτα νομιζω μου ειχες πει για τη γιορτη της Ολγας?(νωρις το θυμηθηκα:tongue:),ναι γιορταζε το κοριτσακι μου ευχαριστουμε πολυ!!

ουφ!το πρωι θα παει ο μπαμπας μου το σκυλακι μας για ευθανασια,ειναι μεγαλη,16 χρονων,δεν βλεπει,δεν ακουει,δεν μπορει να περπατησει καλα κ καποιες φορες ουτε να σταθει!τη πηγε η μαμα μου προχτες στο κτηνιατρο κ της ειπε οτι ειναι χαλια γενικα κ να το σκεφτουμε!αχ,πολυ στενοχωριεμαι:-(:-(:-(:-(:-(,αλλα ταλαιπωρηται η καημενη

rXrPp3.png

Καλησπερα!!!!

Εχω διαβασει τα νεα σας αλλα δεν θυμαμαι τιποτα....μπαινω βιαστικα γιατι πρεπει να κοιμηθω για να βγει η μερα(το παιδι μου εκτος οτι ειναι πρωινος τυπος ξυπναει ακομη 1-2 φορες τα βραδυα)

Αυριο τελευταια μερα στη δουλεια!!!!!! Καθομαι 10 μερες δουλευω 3 και μετα κλεινει η εταιρια για 3 εβδομαδες!!!!!! Παω θαλασσα λεωωωωωω!!!!!!

Εμεις ειμαστε καλα, ο Νικολας μου ζουζουνευει και μας τρελαινει, εχει γινει πολυ συνεργασιμο παιδακι. Σημερα ολη μερα λεει μα μα μα μα μα και εγω λιωνω καθε φορα...

Η Sue μας δεν εχει γεννησει ακομη, σημερα ειχε καποια συμπτωματα αλλα οχι πονους, μου ειπε να σας δωσω πολλα φιλια.

Κοντα ειναι η μπεμπουλα, αντε βρε suedaki με κανενα πονο ευχομαι!

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

Διαφημίσεις

καλημέρα πρωινές πρωινές μανούλες.

Τι μου κάνετε?

εγώ είμαι ενθουσιασμένη μιας και εχθές κλείσαμε εισητήρια για UK για να βρούμε σπίτι και να κάνουμε τα απαραίτητα. Φευγουμε 26 Αυγούστου!!! Έχω πολύ άγχος και ενθουσιασμό μαζί!!!!!

uDLqp1.png

καλημερα σας!!!

με το καλο νατασσακι!!!! 25 Αυγουστου γυριζω Αγγλια οποτε θα ειμαι εδω να σας σταθω εστω τηλεφωνικα :) καλα συγνωμη αν σε εχω πρηξει αλλα το εχω αυτο οταν ερχεται καποιος Αγγλια θελω να βοηθησω γιατι θυμαμαι τα δικα μου ...χεχε...20 χρονων ηρθα μονη μου με 3 βαλιτσες ασηκωτες :)

anyway...σημερα εχει σιδερο...ερχεται κ η ντουλαπα μας να τελειωσει πλεον το συμμαζεμα

νατασουλι στελνω αστεροσκονη τυχης κ ευτυχιας για την καινουργια σας ζωη που αρχιζει ! ολα να σας πανε καλυτερα αποτι νομιζεις κοπελαρα μου . κ πολλα συνχαρητηρια κ στον αντρουλη σου για την θεση που πηρε!

88M1p3.pngycQap3.png

ε ρε μοναξιες!

αχ μονη μου θα τα πω η χαζομανα !

λοιπον ο γιωργης πλεον μεσα στο σπιτι με φωναζει συνεχεια "ΜΑΜΑ....." κ η μου δειχνει τι θελει η μιλαει κινεζικα.αυτο το κανει αρκετο καιρο

σημερα ομως ειπε ΜΑΜΑ ΚΑΚΑ ...............τρελαθηκα οταν το ακουσα γελασα κ τον φιλησα(κ του δειξα ποσο τον αγαπω σηκωνοντας τα χερια ψηλα) μετα απο λιγο ξαναρχεται.............ΜΑΜΑ ΚΑΚΑ σκεφτομαι η ξανθια..βρε λες????? κ κοιταω την πανα του ................ κ ναι ο γιωργης ειχε χεστει κ μου το πε.κ μαζι με αυτον κ γω απτην περηφανια μου .

μεχρι σημερα οταν τον πηγαινα στην αλλαξιερα να τον αλλαξω του ελεγα ΚΑΚΑ κ το λεγε. αλλα αυτο που εκανε σημερα , τυχαιο η οχι δεν ξερω αλλα με εκανε να τρελαθω ! μαλλον το συνδεσε, ξερω γω

αυτα απτην τρελομανα , περιμενω τωρα τον αγγελο να του το πω :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

ειμαι χαζομαμα κ τρελαμενη με το θαυματακι μου κ πολυ το χαιρομαι

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

ε ρε μοναξιες!

αχ μονη μου θα τα πω η χαζομανα !

λοιπον ο γιωργης πλεον μεσα στο σπιτι με φωναζει συνεχεια "ΜΑΜΑ....." κ η μου δειχνει τι θελει η μιλαει κινεζικα.αυτο το κανει αρκετο καιρο

σημερα ομως ειπε ΜΑΜΑ ΚΑΚΑ ...............τρελαθηκα οταν το ακουσα γελασα κ τον φιλησα(κ του δειξα ποσο τον αγαπω σηκωνοντας τα χερια ψηλα) μετα απο λιγο ξαναρχεται.............ΜΑΜΑ ΚΑΚΑ σκεφτομαι η ξανθια..βρε λες????? κ κοιταω την πανα του ................ κ ναι ο γιωργης ειχε χεστει κ μου το πε.κ μαζι με αυτον κ γω απτην περηφανια μου .

μεχρι σημερα οταν τον πηγαινα στην αλλαξιερα να τον αλλαξω του ελεγα ΚΑΚΑ κ το λεγε. αλλα αυτο που εκανε σημερα , τυχαιο η οχι δεν ξερω αλλα με εκανε να τρελαθω ! μαλλον το συνδεσε, ξερω γω

αυτα απτην τρελομανα , περιμενω τωρα τον αγγελο να του το πω :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

ειμαι χαζομαμα κ τρελαμενη με το θαυματακι μου κ πολυ το χαιρομαι

eiste Ritaki mou se polu kalo dromo! Kai emena pleon mou leei kaka kai pigainoume sto giogio. vevaia leei kaka kai otan thelei na katourisei.

An theleis pare ena giogio kai arxise na kaneis prospatheies. Vaze ton tin ora peripou pou sunithos kanei kaka kai pes tou na kanei kaka.

uDLqp1.png

σήμερα είμαι βραδυνός τύπος κοριτσάκια μου γλυκά. Καλά τι να πρωτοσχολιάσω θα πω ότι θυμάμαι και μου έρχεται. ritaki τα θερμά μου συγχαρητήρια με το καλό το πτυχίο και να πάρεις και το επίδομα του ΟΑΕΔ.όσο για καθισματάκι και εγώ ένα φτηνό είχα πάρει γιατί και εμένα δεν καθόταν με τίποτα προς τα πίσω και γενικά δεν καθόταν στο καθισματάκι και φυσικά αυτό έχω και για τη μικρή.

fairy καλές διακοπούλες και από εμένα να έχετε εμείς λέμε να πάμε στο Ναύπλιο και θα δούμε μήπως και πάμε και κανένα τριήμερο στην ερέτρια που είναι σχετικά κοντά από Αθήνα.

marsolan εύχομαι να τα καταφέρετε και να μπείτε γρήγορα στο σπιτάκι σας.Natasa καλή αρχή σας εύχομαι και όλα να πάνε καλά.

χρόνια πολλά και στο suedaki με το καλό να έρθει και η κορούλα της.

Εμείς καλά είμαστε μετά τη λοιμώδη μονοπυρίνωση του μικρού ευτυχώς δεν την κόλλησε και η μικρή ελπίζουμε να μην κολλήσει κάτι άλλο και ο μικρός και τον Αύγουστο να πάμε διακοπούλες. Η μικρή μου έχει πλάκα κάνει παλαμάκια γελάει πολύ με τον αδερφό της είναι ο καλύτερος δάσκαλος της μαθαίνει τα πάντα(εννοείται σκανταλιές)!φιλάκια αννικο,duar,thena,andith,eleni,naya,georginasantorini και όποιαάλλη ξέχασα ας με συγχωρήσει

καλημερα κορεσ:D

λιγα διαβασα στα γρηγορα με τουσ ταλιμπαν στο σπιτι ολη μερα

κ ακομα γραφω με διακοπεσ γιατι ο ιασονασ εχει αποθρασυνθει τελειωσ:tongue:

ειναι κ αρρωστοσ με πυρετο ..ηταν ο γιωργοσ κ τωρα εχει 3 μερεσ κ ο ιασονασ:-(

η πεθερα λιγο βοηθαει εχει τον κηπο τησ (πατατεσ ντοματεσ κτλ) ολη μερα εκει:mad: εγω το μονο που κανω ειναι να τρεχω απο θεατρο σε θεατρο τα βραδια :tongue: η μονη μασ διασκεδαση πεον:confused:

αυτα τα λιγα θα με φανε παω.

νατασσα με το καλο η μετακομιση

χαιντη περαστικα

ριτα σ αγαπω πολυ κ μπραβο στο γιωργη:D

φιλια σε ολεσ κοριτσια σασ διαβαζω οσο μπορω αλλα λεξη δεν προλαβαινω να γραψω (τωρα ακουνε χριστουγεννιατικα τραγουδια κ ξεφυγα λιγο:shock::tongue:)

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

χαχαχα Χριστουγεννιατικα χαχαχα Αυγουστο μήνα:P:p:D:D:D Αυτα τα παιδιά έχουν πολύυυυυυυυυυυ πλάκα.

Θενάκι κουράγιο!!!

Ριτα τα είπες στον Άγγελο τα κατορθώματα του γιού σου?

uDLqp1.png

καλημερα φιλες!

ομορφο σαβ/ακο για ολες!

σημερα για μας εν εχει μπανακι γιατι ο μπαμπας μας δουλευει , ισως υριο παμε θα δουμε. σε 8 μερες ομως εκτος απροοπτου φευγουμε διακοπες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

νατασσακι φυσικα κ το ειπα αλλα ανυπομονω σημερα να το ζησει ο ιδιος:D εσεις ετοιμαζεστε ε? θα φυγετε ολοι μαζι ?η πρωτα ο μπαμπας σας κμ ετα εσεις?

θενακι κοριτσακι μου τι σου κανουν κ σε τρεχουν τοοοοσο πολυ ?

κ τι διαβαζω ?παλι με πυρετους???? κ η πεθερουλα αποτι θυμαμαι ηταν απικο κ βοηθουσε, τωρα τι εγινε κ κολλησε στα ντοματινια???????

sue ???????????? κοντευουμε κοντευουμε??!!!!!!!

xainti ποτε παιρνεις αδειουλα?που θα πατε?

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...