Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

παλι το κλεισαμε το μαγαζακι τσουπρες! κ ακομα αυγουστος δεν μπηκε

λοιπον εμεις κ εχτες ψηθηκαμε στον πυρετο κ ηταν ενα απιστευτα δυσκολο βραδυ. αφηστε που δεν εφαγε κ σχεδον τιποτα.

σημερα σαν να φαινεται καλυτερα εχει πιει μονο γαλα μεχρι στιγμης κ μολις ξυπνησει θα δοκιμασει (αν εχει ορεξη μπιφτεκακια της μαμας με απεραντη αγαπη !) κατι λιγα δεκατακια μονο απτο πρωι που το ξεπερναμε με ντουζακια.ελπιζω να γινει καλυτερα το θαυματακι μου γιατι εχω σκασει απτην στεναχωρια μου . δεν με εχει συνηθισει κ σε πυρετους κ τετοια. ευτυχως η γιατρος δειχνει τρομερο ενδιαφερον (μεχρι κ τηλ με πηρε σημερα μονη της να δει αν ειναι καλυτερα ο μικρος) λειπει σε συνεδριο κ μονο στο τηλ μιλαμε δεν τον εχει δει. αχ αυτα τα κ@λοεμβολια. το ξερετε οτι υπαρχουν μανουλες που εχουν αποφασισει να μην κανουν ουτε ενα???????????? μεγαλη συζητηση ανοιγω κ μονη μου δεν λεει...τεσπα.....

ισως το απογευμα αν ειναι καλυτερα ο γιωργης, κανουν παρελαση γιαγιαδες-παπουδες-νονοι για να τον δουν ...........

αυταααααααααααααα

η εγκυουλα μας χαθηκε.....

σταματησε την δουλεια κ γιαυτο δεν μπαινει ? η εφερε στον κοσμο την κορακλα της αραγε??????

η παναγια κ η σκεψη μας μαζι της παντως !

σας φιλω προς το παρον :rolleyes:

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ένα γρήγορο γειααααααααααααααααααααααααααααααααααα

γιατί πάω να ξυπνήσω τα ζζνια.

Ριτακι καταρχήν συγχαρητήρια για τον Άγγελο και για σένα που τον στηρίζεις τόσο πολύ. Άντε είμαστε σε ίδια φάση τώρα και εγώ την πτυχιακή μου χρωστάω! Περαστικά στον ξανθομπαμπουρα σου, φαντάζομαι ότι από αύριο θα σου είναι απύρετος :D

Όσο για τα εμβόλια, ξέρω ότι οι περισσότερη που θα το διαβάσουν θα φρίξουν άλλα ούτε εμείς δεν έχουμε κάνει κανένα του Σωκράτη θα κάνουμε κάποια από τον Σεπτέμβρη. Θέλαμε να χρονίσει+ πρώτα.

φιλιά σε όλες

Λέτε να ήρθε το sueδακι Νο2 ;;;

πάωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

καλημερα!

καλη βδομαδα κουκλες κ κουκλια!

το μικρακι μου ειναι απυρετο αλλα κακοδιαθετο κ με νευρα! πολλα νευρα!

πεταει πραγματα κ γενικα δεν ξερει τι θελει . ελπιζω να επανελθει κ α[πλα να του φταιει η ζεστη η τα δοντια.

το σαββατο στον γυρισμο απο την θαλασσα ειδα την mpoumpou μας με τον αντρουλη της. στο αυτοκινητο ομως μεσα στην κινηση κ δεν καταφερα να της μιλησω. δεν ξερω καν αν με ειδε. παντως φαινοταν πολυ χαρουμενη :tongue: να της στελω κ απο δω τα φιλια μου λοιπον !

πολλα φιλια να στειλω κ στην αννικο μας κ στην οικογενεια της που περσυ τετοιες μερες περνουσαν εξαιρετικα δυσκολα. την αγαπαμε πολυ !

εχτες πηγαμε μονοηνερη στις σπετσες για να δουμε ενα δωματιο μιας φιλης (αυτης που ειχα παει στην γαμοβσφτιση αν θυμαστε) που αποτι φαινεται θα το νοικιασουμε για διακοπες φετος.μας κανει εξαιρετικη - φιλικη τιμη ! σαν μερος ηταν υπεροχα η θαλασσα 2 βηματα (κ οργανωμενη κ μη οργανωμενη) μονο που το δωματιο ηταν λιγο μικρο κ μονο εκει κολαμε.

νεα απτην sue μας εχουμε καλε????????????????????????????

το ειρηνακι μας?????????

88M1p3.pngycQap3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια. Μάλλον όλες την κοπανήσατε;

Ριτάκι συγχαρητήρια για τον Άγγελο και περαστικούλια στον Γιωργάκη.

Εμείς κάναμε σήμερα την αυχενική και το μωρό είναι μια χαρά και περιμένω την άλλη εβδομάδα και τις αιματολιγικές. Ο γιατρ'ος δεν μπόρεσε να δει το φύλο οπότε θα πρέπει να περιμένω μέχρι την επόμενη εξέταση. Η μικρή είναι μια χαρά, μακάρι και το μωρό να της μοιάσει στον χαρακτήρα είναι πολύ καλό παιδάκι.

Καληνύχτααααααααααααα

eRUnp3.png

7Pgnp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσάκια μου τι κάνετε?

εμεις είμαστε καλά. Εγώ έχω πολύ δουλεια και ο Νικ μεγαλώνει μερα με τη μέρα και με εκπλήσει! μιλάει όλη την ώρα στη δική του γλώσσα που κάποιες φορές καταλαβαίνω αλλά τις περισσότερες όχι.

Ακόμα δεν έχει ξεθαρέψει να κάνει κανενα βήμα αλλά δεν αγχώνομαι.

Τη Δευτέρα 25 Ιουλίου έχουμε R/V στο παίδων για τις αιματολογικές εξετάσεις αλλά κάτι μου λέει πως δε θα το γλιτωσω να τις πληρώσω στο Μητέρα αν αργούν να βγούν τα αποτελεσματα.

ειρινακι να εισαι πάντα καλά και να έχεισ μια καλή εγκυμοσύνη

η σουζανούλα θα περιμένει τώρα σε λιγο να έρθει το κοριτσάκι τησ!

αχ! τι ωραία ...

Δεν ξέρω γιατί αλλά πιστεύω πωσ σύντομα θα έχουμε και άλλα τέτοια νεα! Δυστυχώς όχι από μένα μιας και δεν προβλέπετε αν και θα το θέλαμε και οι 2 πολύ.

uDLqp1.png

καλημέρα σε όλες!!!!!

καλέ λέτε να γέννησε η sue και να μην το πήραμε πρέφα??? Αν μπορει να έχει τώρα ένα τόσοδούλικο μπεμπε αγκαλιά και ένα ζωηρό παιδάκι να την περιτριγυρίζει! Τέλεια!

Ειρήνη ωράια τα νέα με την αυχενική, μακάρι να πάνε όλα έτσι καλά. Δε σε ρώτησα κιόλας τις προάλλες, προτιμάτε αγοράκι αυτή τη φορά? Να είναι ένα και ένα, τι ωραία!

Ρίτα περαστικά σας, και να πατε διακοπούλες να ξεσκάσετε να το εφχαριστηθεί κι ο μικρός. Τόσο μικρό είναι το δωμάτιο?

Θένα που εξαφανίστηκές???? Κρατάς γερά????

Εγώ ήμουν το σ/κ στους δικούς μου (Καβάλα) και άφησα τη μικρή εκεί για μια βδομάδα. Η πεθερά μου έφυγε διακοπές 1,5 μήνα και φυσικά εμείς δεν έχουμε τόση άδεια..... Πιστευα θα στεναχωρηθώ πολύ με τη μικρή μακριά αλλά τελικά εντάξει είναι. Στεναχωρήθηκα την Κυριακή που την άφησα αλλά μετά έφτιαξαν τα πράγματα, είμαστε και όλη την ώρα με δουλειές και έξω από το σπίτι και μέσα δε μένω μόνη μου οπότε την παλεύω καλύτερα από όσο περίμενα. Καλά τα τηλεφωνα πέφτουν βροχή εννοείται :tongue::tongue:

Φιλάκια!!!

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

καλημερουδια!

βρε λετε να γεννησε η φιλεναδα μας?!

naya μπραβο που εστειλες την κορακλα σου διακοπουλες!

νατασσακι κ εμεις τα ιδια απο ομιλια. λεει μερικα πραγματακια καθαρα , αλλα κυριως μιλαει ασταματητα κινεζικα που καποιες φορες καταλαβαινω.δεν λεει να μαθει το ναι κ οταν πχ τον ρωταω θες νερο? υτος μουγκριζει (αυτο ειναι το ναι του :D)

χαθηκατε ολες πασχαλιτσα, θενακι , anniko, fairy , eleni , xainti , mpoumpou, andith, douar, 3xmama, marsolan , georgina, mary......

λοιπον εχω ενα θεματακι κ θελω να με βοηθησετε

γυρνωντας απο διακοπες θα παρουμε καινουργιο καθισμα αυτοκινητου

κ ειμαστε αναμεσα στο besafe χωρις isofix(γιατι με isofix ειναι πανακριβο) κ σε recaro h chicco με isofix ................

θελω να μου πειτε γνωμες

εχω μια δωροεπιταγη των 100 απτα λητω που θα αξιοποιησω παραλληλα με την αγορα.

θα με βοηθησετε?????????????????????????

88M1p3.pngycQap3.png

Ρίτα κι εμεις ψαχνόμαστε για καρεκλάκι, αλλά επειδή ακόμα η μικρή κάθεται άνετα να κοιτάει προς τα πίσω και κοιμάται πολύ στο αμάξι, θέλουμε κάποιο να κοιτάει προς τα πίσω (μόνο besafe βρήκα γι αυτό) και μάλιστα υπάρχει ένα της besafe που κοιτάει πίσω με isofix και αν χρειαστεί (μεγαλώνοντας δυσανασχετεί η μικρή) γυρνάει και μπροστά χωρίς isofix. Απλά αυτο το συγκεκριμένο παίζει να μην χωράει στο αμάξι μας οπότε πρέπει να το δοκιμάσουμε πρώτα (την Παρασκευή θα πάμε από Λητώ μήπως μας αφήσουν να το δοκιμάσουμε).

Εμεις επειδη έχουμε ήδη βάση isofix για maxi cosi, αν δεν πάρουμε το παραπάνω θα πάρουμε maxi cosi. Το recaro που λες το έχει η κουμπάρα μου στη μεγάλη της και είναι ευχαριστημένη πολύ αλλά για τον μικρό που πήγαμε μαζί και της επέμεινα να δει και το besafe έμεινε κατενθουσιασμένη (ειδικά με τον τρόπο που δένει στο κάθισμα) και τελικά πήρε besafe.

Επίσης ότι κι αν αποφασίσετε, δες λίγο και τιμές στο Ναρλή, μπορεί να αξίζει τον κόπο κι ας έχετε τη δωροεπιτεγή (σιγουρα κάπου θα χρειαστει να την εξαργυρωσετε :tongue:). Εμεις είχαμε πάρει το καρότσι (και σχεδον όλα τα πράγματα) από λητώ και μετά το βρήκα στο Ναρλή 140 ευρώ φθηνότερο!!

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

γεια σας κοριτσια...εγω εδω ειμαι καθε βραδυ :) ολα καλα..ταχτοποιηθηκαμε στο σπιτι μας κ τωρα θελω να κανω τα διακοσμητικα μου...κουρτινες κλπ

να σας πω την αμαρτια μου για το καθισμα?? πηρα ενα με 30 ευρω!!! ναι οπως το ακουτε....30 ευρω...δεν βρηκα καμια διαφορα με αυτα που εχουν 100 κ 200 απλα δεν ειναι καποια μαρκα...μας εχει βολεψει πολυ, κ το κεφαλι του μικρου δεν πεφτει μπροστα οπως συμβαινει σε πολλα καθισματα...ξαπλωνει πολυ ομορφα

κ αυτο που εχω ελλαδα το πηρα 50 απο το λητω....επισης με εχει βολεψει μια χαρα μιας κ εχουν κ ανακλιση κ απ ολα

Διαφημίσεις

καλημερα !

καπως φυσηξε ε?

εχτες ειχα την κορη της κουνιαδας μου εδω κ σημερα το σπιτι ειναι χαος.οποτε προσπαθω να το συνεφερω .αυριο εχω να παω οαεδ για την αποφαση του ταμειου ανεργειας κ ελπιζω να πληρωθω για να παμε να βγαλουμε τα εισητηρια για τις διακοπες.

fairy μου κ παλι καλοριζικο κ καλοτυχο το σπιτακι! οπου ναναι δεν ερχεστε ελλαδα?καλα θυμαμαι? ο γιωργης σου τι κανει ?

εμας εμαθε να λεει μπαλα(μπαλια) κ μας εχει τρελανει

σημερα εχει κ γενεθλια η sue μας! ΝΑ ΤΗς ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ κ σε αυτην κ στον μαρινακο κ φυσικα στην κουρακλα που πολυ πιθανον να εχει ερθει κ στην ζωη !

με το καθισμα δεν ξερω τι να κανω ρε κοριτσια

να παρω το besafe αλλα χωρις isofix ? η ενα αλλο με isofix?

88M1p3.pngycQap3.png

kalhsperes. sugnwmh gia ta greeklish mou eimai me to tablet

erxomaste ritaki 31/7 k tha fygoume 25/8...milame den tha to kounhsw apo th thalassa xixi...koritsia opoia mporei tha xarw na th dw sth xalkida na pame gia kana mpanaki k soublaki. lew na mhn katebw athina fetos to kalokairi alla an kanonisete tipota mporei k na to skeftw. tha sas steilw to kinhto mou giati den thavexw internet

emeis akoume klassikh sto dwmatio tou k h mama thumatai ta niata ths san mpalarina alla o gios ths ksekardizetai...shmera mathame omws na kanoume vurw gurw k ta xerakia panw katw k kanoume th petalouditsa

xronia polla sth sue mas

Μπαίνω στα πολύ γρήγορα να σχολιάσω για το κάθισμα... :) Σας σκέφτομαι όλες!! Και τις μέλλουσες ξαναμανουλίτσες και όλα τα μαγιοπαιδάκια!!! Sue με το καλό και χρόνια πολλά!

Ριτάκι δες εδώ http://www.rearfacing.co.uk/ εμείς έχουμε αναβάλει όσο μπορούμε την αγορά νέου καθίσματος αφού δε τον ενοχλεί το Γιάνναρο να κοιτάει προς τα πίσω... και εμείς είμαστε 10 κιλά και το κάθισμα είναι ως 13 κιλά... όσο για τα ποδαράκια του σε ένα μεγάλο ατύχημα θεός φυλάξοι θα ήταν πιθανότερο να έχει πρόβλημα στη σπονδυλική του στήλη κοιτώντας μπροστά παρά στα ποδαράκια του κοιτώντας προς τα πίσω... άσε που έχει μάθει και τα μαζεύει -δηλαδή τουλάχιστον δε τον ενοχλεί... βέβαια ο δικός μας δε διαμαρτύρεται που κοιτάει πίσω... αν έχεις ένα μωρό που δε μπορεί με τίποτα να κοιτάει πίσω και κλαίει και οδύρεται ενώ εσύ οδηγείς τότε είναι πιο ασφαλές ένα κάθισμα που κοιτάει μπροστά - είσαι πιο επιρρεπής στα ατυχήματα με ένα μωρό που κλαίει στο αυτοκίνητο... Αλλά αν ο Γιώργης γουστάρει να κοιτάει προς τα πίσω τότε προτείνω besafe που κοιτάει προς τα πίσω... η ασφάλεια σε πρώτο επίπεδο έγκειται μεταξύ του αν κοιτάει προς τα πίσω ή προς τα εμπρός... και μετά έχει να κάνει με μάρκες και ποιότητα κατασκευής και όλα τα άλλα... Έχει δίκιο η fairy που δεν πλήρωσε τα κέρατά της για κάθισμα που κοιτάει μπροστά... Δε λέει! Απλά εγώ θα επέλεγα κάθισμα που κοιτάει προς τα πίσω αφού είναι συνεργάσιμος κι ο Γιάνναρος... Το isofix είναι περισσότερο για δική σου ευκολία και επίσης μειώνει τις πιθανότητες να εγκαταστήσεις με λάθος τρόπο το κάθισμα στο αυτοκίνητο χρησιμοποιώντας τις ζώνες - αλλά αν μάθεις από την αρχή πως να το δένεις σωστά τότε δεν έχεις πρόβλημα!

Α και συγχαρητήρια στον Άγγελο κοριτσάκι!!! Όλα τα καλά σας εύχομαι!

H7fep3.png

vkBmp3.png

4yGBp3.png

δεν ξερω εχω μπερδευετει (κλασσικα!)

να κοιταει πισω δεν θα παρουμε. γιατι τα χρηματα ειναι παρα πολλα κ πραγματικα δεν υπαρχουν. αυτο δεν σημαινει οτι δεν αναγνωριζω πως προσφερει μεγαλυτερη ασφαλεια

μπορουμς να διαθεσουμε μεχρι 300 ευρω (-100 η δωροεπιταγη αρα 200)

κ ειμαι αναμεσα σε αυτα

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=10402&colID=1818&itmid=3284672

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=10402&colID=1257&itmid=1164911

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=10402&colID=1053&itmid=1160659

η δωροεπιταγη ληγει κ γιαυτο με εχει πιασει κ@λομπιλαλα :rolleyes: συγγνωμη αν σας πριζω

88M1p3.pngycQap3.png

rita an einai na min koitaei piso pare me ISOFIx!

einai polu pio asfales an to uposturizei kai to amaxi mias kai exeei kalutero desimo.

Sto Lito exei ena fthino ISOFIX tis Chicco. An thumamai kala peri ta 180 ?. Ego pira classic meso internet (den xero ti patisa kai ta vlazei italikcs) ena tis cam Isofix sta 170? me ta metaforika.

O dikos mou me tpt den mporouse to anapodo. opote opos leei i Douar itan ligotero asfales giati eklege polu kai kapoies fores anagkastika na ton vgalo kati pou to theoro eglimatiko

fairy thanks gia OLA

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...