Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα και από μενα!

Ευχαριστώ για τη συμπαρασταση!

Αρχίζω και το παίρνω απόφαση πως τα κοσμηματα μου έκαναν φτερα!

χαιντι περαστικα σας κοριτσακι! Ελπιζω να μπορέσετε να κάνετε ,ερικες μέρες διακοπές!

φαιρυ καλοριζικο το νεο σπιτακι! Από Σεπτεμβριο θα είμαι σε παρομοια κατασταση! τελικά μάλλον θα πάμε Leeds ή Bradford μιας και τον δέχτηκαν και στο Bradford και είναι καλύτερο Πανεπιστήμιο. Οπότε αντίο ο ήλιοσ :(

Ριτα αυτό με το αυτοκίνητο είναι σοβαρό αλλά μωρε και το κοριτσακι τι εφτεγε εαν η μανα του δεν πάει καλά! παρατησε τα μωρα για να παει για μπάνιο μονάχη! Καλά τι ναπώ γιαυτήν. Τελοσπάντων ίσως τα βλέπω λίγο διαφορετικά γιατι με την κουνιάδα μου έχω ΤΕΛΕΙΑ σχεση και τη μεγάλη κορη της (χα χα εγινε και η Μαρια μασ μεγάλη ) την έχω βαφτηστήρα και τρελή αδυναμια!

Α! να μην ξεχασω ευχαριστολυμε για την ειδοποιηση! Λοιπόν κοριτσια σωθηκαμε με τα 98 ?! Α η Θένα πάλι θα κονομισει γερά και θα λύσει όλα της τα προβλήματα!

andith τι γινετε εκει με το δυστυχημα?

Λοιπόν ο μικρός μεγαλώνει και με τρελένει. Λέει καεκα και εννοεί καρέκλα! μπα και εννοει διάφορα (μπα-λα, μπα-λονι, μπα-νιο). Λέει κακα και τραβαει την πάνα του και πάμε στο γιογιο για κακα. τον ρωτας που ειναι τα αυτια, μύτη, δοντια, γλώσσα, μαλια, πατουσεσ και τα δειχνει. Αυτα! αν θυμηθώ τπτ αλλο θα σας πω!

φιλακια και υπομονή με τη ζέστη

uDLqp1.png

γενικα νατασουλι μου δεν εχω καποιο προβλημα με την κοπελα γιατι ειλικρινα δεν μου εχει κατι . απλα εχει προβλημα νοημοσυνης αποτι φαινεται δεν μπορω να εξηγησω αλλιως πραγματα κ καταστασεις . οποτε το ριχνω εκει . τωρα θα μου πεις τι σε νοιαζει εσενα πως μεγαλωνει το παιδι της? δεν μου πεφτει λογος οκ αλλα φρικαρω με οσα βλεπω κ ζω.

χαιρομαι που σταματησα την δουλεια κ πια το παιδι μου δεν ζει εκει μεσα 10 ωρες την ημερα.

ειμαι μια μανα υπερβολικη (οχι στο μη κ τετοια) αλλα στην αντροφη του μικρου . παντα ημουν παρτακιας αλλα τωρα πρωτα απολα σκεφτομαι τον μικρο σε οτιδηποτε κανω.πρωτα το δικο του καλο . υπαρχουν γυναικες που δεν σκεφτονται ετσι κ μου κακοφαινεται .οκ εγω ειμαι στο ενα αλλο ακρο αλλα κ εκεινη ειναι στο αντιθετο ακρο της αναισθησιας.

οσο καιρο ο γιωργης μου πηγαινε στην πεθερα μου πηγαινε με το μαγειρεμενο του φαγητο ΑΠΟ ΜΕΝΑ . καθε μερα. για μενα κ τον αγγελο πολλες φορες δεν μαγειρευα αλλα παντα για το παιδι . σε αντιθεση η κοπελα που σας λεω 2 χρονια μαγειρευε η πεθερα της (γιατι εκει ζουσε) κ τωρα τα κανει ολα η μανα της. κοιταει μονο τον εαυτο της . μου γυριζει το ματι γιατι σκεφτοαμι αυτα τα παιδια. καποια στιγμη οι παπουδες θα φυγουν κ τοτε οχι μονο ποιος θα μαγειρευει αλλα ποιος θα τους ζει ???????/ ε??????

εγω? θα τους παρω σπιτι μου μηπως???????????

οκ αρκετοι ειναι κατα των εκτρωσεων .

αλλα πειτε μου γιατι εφερε στον κοσμο το δευτερο παιδι ????????

χωρισμενη κ μπαλακι απτο ενα σπιτι στο αλλο (να την φλοξενουν)

μετα απορουμε γιατι γεμιζουν τοσα ιδρυματα.

να γιατι ............ γιατι καποιοι ειναι τοσο κολλημενοι με τις εκτρωσεις.

σιγουρα πανω απολα η αντισυληψη αλλα ρε κοριτσια τα παιδια ειναι καλο να ερχονται οταν υπαρχουν καποιες λιγοστες συνθηκες. οταν δενε χεις στον ηλιο μοιρα κ το μυαλο σου ειναι σαν κουκουτσι δεν κανεις παιδια το ενα μετα το αλλο .

κ να σας πω κ την συνεχεια?

σε λιγο κ καλα θα τα ξαναβρει με τον "αντρα της" θα παει στην πεθερα της να μεινει κ σε λιγους μηνες θα ειναι παλι εγκυος.............

θυμηθειτε το ποστ μου κ οταν θα σας ανακοινωνω την εγκυμοσυνη της

βλεπετε εχει κ ενα κολλημα που σας το εχω πει γιατι θα γελασετε. επειδη εχει πρασινα ματια η κοπελα κ κανενα παιδακι της δεν τα εχει παρει εχει παθει 'καταθλιψη" σαν επιλοχειο κατθλιψη αυτο περασε........ να λεει κ να ξαναλεει γιατι το δικο μου εχει ανοιχτα ματια..........

με χει πιασει τωρα κ μπορω να γραψω χιλια δυο κ ετσι μπερδεμνα που μου ρχονται αντε να καταλαβαινετε κιολας.......

νατασσακι ποτε φευγετε?

θα σε δουμε πριν φυγεις?

σου ευχηθηκα για την μπεμπουλα? να σας ζησει βρε!!!!!!!

η sue μας που ειναι ?

88M1p3.pngycQap3.png

κοριτσια συγγνωμη για το μπερδεμενο κατεβατο .δεν ξερω τι με επιασε.

fairy κ παλι καλοριζικο το σπιτακι!!!!!

θεσ/ικιες αν δειτε την mary η αν μιλησετε δωστε της τα φιλια μας κ μας λειπει !!!!!!!!!!!!!! προσοχη στον ασπρουλη γιατι φημες τον θελουν μουρνταρη :tongue: με τα κοριτσακια!

θενακι μου υπεροχα τα δωματια των ζουζουνιων σου.κανατε εξαιρετικη δουλεια.ελπιζω η δαναη σας να μην κολλησε απτον ιασονα κ χιλια περαστικα κοπελαρα μου !

αυτα κοριτσακια μου

μου λειπετε πολυ

σας αγαπω ολες

χαιρομαι που σας εχω εστω με αυτον τον τροπο στη ζωη μου

88M1p3.pngycQap3.png

Ritaki mou coolare giati tha mas patheis kai tpt kai ti tha kanei to cafe dixos esena.

kala kai ego eimai pano apola to paidi kai theoro skopo ti zois mou ti sosti anatrofi tou kai den sumfono katholou me osa les pos kanei auti i kopela. Otan ginesai mana eisai prota mana kai meta ola ta alla. An se pernei kai mporeis na kaneis kati gia ton eauto sou ok kanto alla min afuneis to paidi sou. Na fantasteis thumono polu kai dustuxos milao otan vlepo manades na kanoun proagmata ta opoia nomizo vlaptoun i den voithoun ta mora tous. Kakos vevaia giati stin teliki den mou peftei kai logos. An kai nomizo pos mou peftei mias kai ta morakia den mporoun na prostatepsoun tous eautous tous opote otan vlepoume kati kakoprepei na milame. oxi kati diaforetiko alla kati pou tha dimiourgisei provlima metepeita sto paidi. Anyway kai poios mporei na to xexorisei tha mou peis kai tha anoixoume terastio kefalaio!!!!

Mallon telos augoustou tha fugoume kai elpizo na ta poume apo konta mexri tote an kai trexo me diafora. Pantos 1 fora to mina toulaxiston tha erxomai kai mallon xoris ton andra mou opote tha ta leme sigoura!

sorry gia ta Greenglish!

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

χαιρομαι που δεν ειμαι η μονη που οταν βλεπει κατι τραγικο ....μιλαει

ειλικρινα πολλα θελω να γραψω ΑΛΛΑ...........

:rolleyes:

κ σιγουρα αυτο που ειπε η θενα πως αν το κανα εγω θα με ειχαν κρεμασει ειναι τοσο μα τοσο σωστο !

νατασσακι θελω τοσο να βρεθουμε

κ το σπιτι μου αν θες ανοιχτο ειναι κ μονη μου ειμαι την μιση μερα

αν δεν εχεις προβλημα με τον σκυλο θα χαρω πολυ να σας δω

κ οποια αλλη θελει φυσικα

douar ακους????????????????????????

σας εχω κ μπομπο φυλαγμενες :D

88M1p3.pngycQap3.png

εχουμε χασει την αγαπημενη μας 3xmama απτην παρεουλα μας, ελπιζω να ειναι καλα κ αυτη κ οι κορακλες της!

αχ κοριτσια μου παω να δω φαγητο πριν ξυπνησει το μικρακι μου .

αληθεια εχετε δωσει καθολου παγωτο στα παιδακια σας?

εχτες του δωσα λιγο να γλυψει κ πριν μερες εφαγε κ την πρωτη του τηγανιτη πατατα:shock:

88M1p3.pngycQap3.png

Αν και εχω πολύ δουλεια ανέβασα μερικες φωτο!

Ριτα πατατα τηγανιτη έχω δόσει και εγώ (φτού μου!) αλλα παγωτό όχι. Ειπαμε να αποφύγουμε ζαχαρη και αλάτι για όσο περισσότερο μπορούμε

uDLqp1.png

επειδη η μανουλα του γιωργου (του δικου μου ντε) ηταν εξαιρετικα κακια σημερα την τιμωρησε ο Θεουλης κ ο γιωργακης ανεβασε πυρετο στα καλα καθουμενα . 38.5 -38.2 εκει παιζουμε .

μαλλον ειναι απτο κ@λοεμβολιο που ειπε η παιδιατρος οτι κανει περενεργιες την 5-12η μερα.μια βδομαδα μετα το εμβολιο να ο πυρετος

του εδωσα το μεσημερι ντεπον δεν ειχε ορεξη ιδιαιτερη για καφε κ τωρα εριξε κ εναν υπνακο(ασυνηθιστο τετοια ωρα αλλα τον αφησα)

περαστικα κ σε μας λοιπον :-(

αληθεια, πυρετος απο ποσο κ πανω θεωρειτε??????????

88M1p3.pngycQap3.png

Αχ!Ριτακι μου κ γωετσι σκεφτομαι!κ μενα η νυφη μου,ενω την αγαπαω πολυ,εγω την γνωρισα στον αδερφο μου!ολο να δουλευει θελει κ να βγαινει για να ξεσκαει,προς θεου δεν εννοω οτι ειναι κακο να βγεις,αλλα ολο μου λενε εσυ γιατι δε βγαινεις,δεν μπουχτισες κ τετοια,την εχει πιασει σαν μανια να βγει οπωσδηποτε!εγω μια χαρα ειμαι με τη ζουζουνα μου!μου την ειπανε ενα Σαββατο που δεν βγηκα,γιατι σκεφτηκα οτι θα παμε θαλασσα τηνΚυριακη κ ηθελα να παιξω με την Ολγα χωρις να ειμαι κομματια κ να νυσταζω!λες κ δεν υπαρχουν αλλες μερες!κ για τη δουλεια που λεω εννοω να δουλευεις νορμαλ!εχει πρωινη δουλεια(τωρα εχει αδεια)κ θελει να γεμισει κ τ απογευματα με μαθηματα ιδιαιτερα!γινεται?κ το μωρο ποτε θα το βλεπεις της ειπα προχτες!κ τα οικονομικα τους ειναι νορμαλ!

Ριτα πυρετος θεωρητε πανω απο 37,2 αλλα αντιπυρετικο καλο ειναι να δινεις οταν ειναι πανω απο 38!!περαστικα σας!!

Μηπως γεννησε η sue μας??μερες εχει να μπει!

Νατασα τι να γινει?για ακομα μια φορα οι κυβερνησεις κανουν εγκληματα κ τωρα προσπαθουν να τα κρυψουν!πεθαναν 12 ανθρωποι,13 γιατι πεθανε σημερα κ το παιδι που ηταν κρισιμα,ο οποιος δυσκολα σωζοταν γιατι δεν ειχε προσωπο,η μαμα του τον αναγνωρισε απο ενα σημαδι στο σωμα του! το κοντεινερ ειχαν φουσκωσει εδω κ καιρο κ το ηξεραν κ τους εριχναν νερο:shock:κατι το οποιο τα εκανε χειροτερα!τωρα δεν ξερω αν σιγουρα φταιει η ζεστη(πιανει 45 υπο σκια στη Κυπρο,οποτε φανταζεστε στον ηλιο!)η αν καποιος εβαλε τη φωτια,πολλα λεγονται!παλευανε απο τις 4 το πρωι να σβησουν τη φωτια αλλα δεν τα καταφεραν,ευτυχως ο διοικητης(ο οποιος σκοτωθηκε)ειχε στειλει τους φανταρους στα χαρακωματα(που εχουμε για περιπτωση πολεμου)κ σενα καραβι μακρια κ γλιτωσαν,μονο τα παιδια το διδυμα κ αλλοι 2 φανταροι!οι υπολοιποι ηταν αξιωματικοι κ πυροσβεστες που σκοτωθηκαν!κ τα παιδια τα διδυμα τα εδιωχνε αλλα ο ενας ηταν οδηγος βιτιοφορου κ ηθελαν να βοηθησουν!!!

συγνωμη για το κατεβατο κ για τις λεπτομεριες,μας κοβουν κ το ρευμα ενα 2ωρο τη μερα!

rXrPp3.png

Διαφημίσεις

κ συνεχιζω!(δεν θα πω τιποτα αλλο) φανταστητε οτι η εκρηξη ηταν τοσο μεγαλη που εφτασε στα 5 χιλιομετρα το κυμα απο την εκρηξη κ επεφταν θραυσματα μεχρι τα 10 χιλιομετρα,ευτυχως ηταν πολυ πρωι κ δεν ειχε πολλα αμαξια ο αυτοκινητοδρομος αλλιως θα ειχαμε κ αλλα θυματα,παει κ ο ηλεκτροπαραγωγικος σταθμος,το μελλον θα δειξει!

rXrPp3.png

γεια σας κοριτσια...εδω παλευουμε να τα βολεψουμε ολα...σιγα σιγα μεχρι το τελος της βδομαδας θα γινουν ολα...

νατασα μου οτι χρειαστεις οταν ερθετε μην διστασεις...θα σου στειλω κ το κινητο μου, εσυ θα μου κανεις αναπαντητη κ εγω θα σε παιρνω τηλεφωνακι χεχε

εμενα παντως κοριτσια απο ολα τρωει πλεον, παγωτο δεν του εχω αγορασει αλλα εχει γλυψει απο το δικο μου, πατατες δεντ ου εχω τηγανισει, αλλα εχει φαει κανα 2 πατατες απο τον αντρα μου. οσο αυστηρη ημουν οταν ξεκινησαμε τις στερεες τοσο εχω αλλαξει πλεον...ολα χρειαζοντε με μετρο :)

Andith οι περιγραφες ειναι ανατριχιαστικες!

φαιρούλα ευχαριστώ πολυ, σίγουρα θα χρειαστώ βοήθεια.

Ριτα περαστικά σας!

Εγώ μολις γύρισα απο το ΜΗΤΕΡΑ οπου πήγαμε για επανεξέταση Γεν Αιματοσ.

Ασ τα πάρω με τη σειρά. Εχθές κάναμε εναν προλυπτικό αιματολογικο έλεγχο και σήμερα πείραμε τα αποτελεσματα. Σιδηρο, φεριττινη χαμηλα, αιματοκρίτης χαμηλός και στην Γεν. ΑΙματοσ Παρατηρήσεις¨Ουδετεροπενια, ωριακή Ηωσινοφιλία και σπάνια διεγερμένα λεμφοκύτταρα. Τις εξετάσεις τις έκανα στη Βιοιατρική.

Googlaroume λιγο και κλασσικά αγχωνόμαστε! παμε στην παιδιατρο η οποια μασ στέλνει στο μητερα για επανάλληψη της Γεν. Αίματος. Τελικα αυξημένα Ηωσινόφυλα και χαμηλός αιματοκρίτης. Η γιατρός προτείνει σε 10 μερεσ επανάληψη Σίδηρο, φεριττίνη και Ραστ για Γαλα μιασ και πιστευει πως έχουμε αλλεργία! Για να δούμε! Και εγώ που είχα αρχίσει να προσπαθώ να του δώσω φρέσκο και εκείνος αρνιοταν πεισματικα! Μακάρι να είναι αυτό ή τπτ γιατι όσο διαβαζω στο δικτυο ....!

Καλά μη βαρατε το ξέρο πως δεν πρέπει να τα ψαχνω πολύ και να αγχώνομαι αλλά χάθηκε ρε παιδι μου να κάνουμε μια εξέταση και να είναι εξαρχής εντελώς φυσιολογική?

uDLqp1.png

Καλημέρα κορίτσια!!

Νατάσσα ελπίζω να μην είναι τίποτα σοβαρό, κι εγώ την πατάω πάντα με το ψάξιμο στο δίκτυο αλλά θέλει να μπορείς να αποστασιοποιηθείς και να μην ταυτίζεσαι με όσα διαβάζεις! Μακάρι να είναι καλές οι επαναληπτικές εξετάσεις.

Αρχικά γιατί σας είπε για γενική? Εμεις δεν έχουμε κάνει καμία εξέταση στη μικρή και ούτε έχει αναφέρει κάτι ο παιδίατρος... Μήπως να τον πιέσω λίγο??

Όσες μιλάτε όταν βλέπετε ας πω "περιεργες" για να μην πω τπτ χειροτερο συμπεριφορες προς παιδια κάνετε παρα παρα πολυ καλά! Εγώ ντρέπομαι και το μετανιωνω και το σκεφτομαι μετά μια βδομάδα! Μπορει τα παιδια να είναι ευθύνη των γονιών τους αλλά πιστευώ ότι είναι παιδιά όλων μας. Εξάλου από αυτά τα παιδια θα εξαρτηθεί και το μέλλον των δικών μας παιδιών...

Και για να παω και στα πιο ξενοιαστα, βρεθήκαμε χθες με την Ειρήνη και τη Mary, δυστυχως δεν τις είδα όσο θα ήθελα γιατι η μικρή μας κοιμάται νωρίς και άρχισε η γκρίνια της νύστας...

Η Mary είνα μια χαρά, στέλνει φιλιά σε όλες. Έχει σηκώσει λέει τον υπολογιστή οπότε δεν τον ανοίγει καθόλου. Ο ασπρούλης της είναι παληκαράκι ολόκληρο, δεν περπατάει ακόμα μόνος αλλά με χεράκι και είναι ένα ζωντανό και χαμογελαστό παιδάκι.

Και η Ειρήνη είναι μια χαρά ελπίζω να μπει σύντομα να τα πει και η ίδια, η Φωτεινούλα της πολύ ήσυχη και γλυκιά σε σχέση με το δικό μας το ζωντόβολο που δεν ησύχασε στιγμή όλο περα δωθε και τσιρίδα! Αφού πηγε έτσι με φόρα και τσιρίδα να την αγκαλιάσει και η καημένη τρόμαξε! Είναι πολύ γλυκιά σας λέω, έδινε και φιλάκια στον ασπρούλη και αυτός το έπαιζε αδιάφορος!!

Αχ να ήσασταν και οι υπόλοιοπες πιο κοντά να βρισκόμασταν!!!

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

μπαινω γρηγορα γρηγορα να σας πω οτι σας ευχαριστω για την θετικη σας ενεργεια ολες!

επισημα πλεον περασαμε τα μαθηματα κ την σχολη !!!!!!!!!!!!!!!!!!

βουρ για πτυχιακη κ πτυχιο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ειμαι 6μιση χρονια με τον αγγελο κ δεν πιστευα οτι θα το ζησω αυτο ειλικρινα

υγ.εχτες ψηθηκε το μικρακι μου κ κοντευα να σκασω κ γω , ματι δεν εκλεισα.σημερα κατι δεκατακια μεχρι στιγμης.

δεν σας εχω διαβασει συγγνωμη που δεν σχολιαζω

ελπιζω να ειστε ολες καλα

ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ !

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...