Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

geia sas filenades mou! Sas diavazo edo kai meres grigora alla den prolaveno na grapso.

Tin proigoumeni Paraskevi gennise i kouniada mou ti 2i korakla kai emeina ta vradia mazi tis sto meaiutirio opote den prolavena. Meta eixa meinei ligo piso me ti douleia kai nustaza apo to xenuxti kai pali den prolavena.

Loipon tha sxoliaso oti thumamai:

Rita oraia pou ginontai ta pragmata opos ta thelete kai tha mporeis na meneis me to Giorgi

Sue ante me to kalo

Eirini enimerone mas gia tin exelixi tis eggumosunis

Andith me to kalo na dexteis ton androuli sou

Anniko se xasame!

Fairy: kai ego thelo san treli 2o alla tora den paizei me tin katastasi mas. Sou euxomai na erthei opote to apofasisete! A! oso gia patoma ego tou exo kati pazl pou einai gia to patoma san afrolex kai ta exei kataeuxaristithei

Loipon ta dika mou:

Katarxin exthes mas dierixan to spiti :( kai mou eklepsan ola ta kosmimata :((( eutuxos den eimastan mesa. exoun spasei to parathuro tis krevatokamaras. eutuxos avrio feugoume gia mia vaftisi ektos Athinon kai isos xexasto ligaki giati den eimai kai polu kala!

to Nik ton tsimpise kounoupi sto xeri kai mallon molunthike kai exei pristei polu kai exei puon kai san atopiki dermatitida :((

pigame doc simera kai mas vrike mia xara alla plantaxame sto klama me to emvolio an kai kata ta alla eimaste sunexeia xamogelastoi!!

apo tarzanies allo tpt alla den perpatame akoma!

emeis eimaste mprosta sta dontia (12 parakalo) kai sta kaka opou pleon ta kanoume arketa eukola sto giogio!

A episeis simera ton rotaga na mou diexei ta dontakia tou, ti muti, ta autia, ti glossa kai alla tetoia kai ta edeixna.

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πωπω βρε νατασα μου τι ειναι αυτα που λες....σημασια εχει που ειστε καλα...την αδερφη μου διερρηξαν πριν κανα 6μηνο κ τα σηκωσαν ολα...

περαστικα στο αντρακι σου....οπου εχει σημαδια ατοπικης δερματιτιδας βαλε sudocream ..εμεις εχουμε εκζεμα, το πηρε απο εμενα ατοπικη δερματιτιδα κ αυτο κ εδωσα ενα σωρο λεφτα σε κρεμες κ τελικα μονο η sudocream κανει καλο οταν κοκκινισε πολυ. βεβαια τωρα αλλαξα παλι τα σαμπουαν του κ βρηκα κατι υπεροχα χωρις παραμπεν κλπ που μεσα εχουν μαλακτικο...κ ετσι σωθηκαμε...

πολλα πολλα φιλια σας στελνω κ ολα τα κακα να φυγουν

οσο για το παζλ...το σκεφτηκα...αλλα ειμαι σιγουρη πως θα το χαλαει συνεχεια...κ θα παιζει...

καλησπέρα και από εμένα είχα καιρό να μπω γιατί είχα πολύ δουλειά και γενικά μας έτυχαν διάφορα με το μικρό μου και δεν είμασταν στα καλύτερα μας. Πάθαμε λοιμώδη μονοπυρρίνωση πυρετό μια εβδομάδα να μην πέφτει σκοπεύουμε να αλλάξουμε και παιδίατρο γιατί το είχε πάθει πριν την βάφτιση της μικρής και η γιατρός δεν το κατάλαβε και πήγαμε σε άλλο γιατρό και μας είπε ότι είναι η δεύτερη φορά που το περνάει αλλά το περνάει τώρα γιατί την πρώτη φορά δεν είχε κάνει τον κύκλο της. Οι αδένες παραμένουν πρησμένοι μας είπε όχι μπάνια και γενικά κούνιες και όχι παιδικό είμαστε στα όρια να ακυρώσουμε και τις διακοπές μας και θέλαμε τόσο πολύ να πάμε γιατί πέρσι λόγω της μικρής δεν πήγαμε πουθενά. Αλλά το σημαντικότερο είναι να γ΄νει καλά ο μικρός. Η μικρή έχει αρχίσει να περπατάει και σκαρφαλώνει σε καναπέδες και καρέκλες έχει άλλωστε και καλό δάσκαλο είναι εξαιρετική μαθήτρια. Αυτά με τα δικά μου μη σας κουράζω άλλο.

Ritaki με το καλό εύχομαι μακάρι ο αντρούλης σου να τα καταφέρει που είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά γιατί η δουλειά σου είναι δύσκολη γιατί δουλεύεις και γιορτές και σάββατα και για μια γυναίκα δεν είναι και ότι καλύτερο!

Sue με το καλό να γεννηθεί και η κοράκλα σου άντε πέρασε ο καιρός και σε λιγότερο από μήνα θα εχεις 2 παιδάκια στην αγκαλιά σου.

Natasa τι να πω εύχομαι να το ξεχάσεις γρ'ηγορα και καλά που δεν είσασταν μέσα.

Irenepap με το καλό έφτασε κιόλας η αυχενική πως περνάει ο καιρός.

άντε και στα υπόλοιπα κοριτσάκια να αποχτήσουν και δεύτερο μωράκι.

Και σε όσες βαφτίσατε να σας ζήσουν τα νεοφώτιστα!

Διαφημίσεις

καλημερουδια τσουπρες μου !

χαθηκα ομολογω !

γιατι κυριακη ολη μερα την βγαλαμε στην θαλασσα κ εχτες ημουν με πρισμενο ματι (κατι σαν αλλεργια) σημερα λιιιιιιγο καλυτερα. το βραδυ θα φιλοξενησουμε κ εναν φιλο(θα κοιμηθει εδω)

ο γιωργης μια χαρα σας στελνει χαιρετισματα.

νατασσα μου τι κακο ηταν αυτο που σας βρηκε?:shock: δηλαδη τι να πω .σοκαριστηκα οταν μας εκλεψαν το μηχανακι κατω απτο σπιτι αλλα αυτο που παθατε εσεις ειναι ανατριχιαστικο.μεσα στο σπιτι σας οι αλητες να μπουν .δεν ξερω ευχομαι να μην ζησουμε χειροτερες καταστασεις. καταλαβαινω απολυτα οτι θα νιωθεις περιεργα τωρα ν αμενεις μεσα στο σπιτι .....ξεπερνιεται αυτο ?

xainti μου περαστικα κ σε εσας. σας εχουν τσακισει οι αρρωστιες βρε κοπελα μου ελεος πια. γρηγορα σιδερενιοι ολοι σας!

fairy καλοριζικο το σπιτακι το καινουργιο ! ειδα φωτο απτην κουζινα κ ειναι μια τρελα!!!!!!! μονο χαρες να σας χτυπουν την πορτα! κ γρηγορα μια αδελφουλα στον γιωργο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! χεχεχεχεχχε

ερηνη μου τελειες οι φωτο απτην βαφτιση της φωτεινουλας!!!!!!με το καλο κ το αδελφακι!

SUE????????? κοντευουμε?????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!

θενακι ? 3xmama??????? naya? mpoumpou?pasxalitsa? anniko? ,mary ?????

88M1p3.pngycQap3.png

αντε βρε θα σας πω κ ενα κοτσομπολιο !!

λοιπον την κυριακη τσακωθηκα με την πεθερα μου γιατι η κορη της(ναι ναι αυτη που γεννησε) αφησε κ τα δυο παιδια κ πηγε για μπανιο με φιλες της.οποτε την κυριακη η πεθερα μου μας ελεγε γιατι δεν περνετε μαζι σας κ την ευγενουλα?(την μεγαλη κορη της 2 χρονων) κ φυσικα εγω δεν ηθελα οχι απαραιτητα απο κακια αλλα επειδη δεν μπορω να προσεχω 2 παιδια στην θαλασσα.κ ουτε καρεκλακι για την ευγενια ειχαμε κ επρεπε 1μιση ωρα δρομο να την εχω αγκαλια στα πισω καθισματα.

ρε κοριτσια ειχα αδικο? ζητουσε η πεθερα μου να λυπηθω εγω την μικρη που μενει μεσα στο διαμερισμα, ενω η η ιδια η μανα της την ειχε παρατησει για να παει με φιλες της. ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ!

ευτυχως στην συζητηση πηρε μερος κ ο αγγελος γιατι εγω ιχα βγει εκτος ελενχου με τα κουλα που ακουγα

ειναι κ καλα λεχωνα κ δεν κανει να την πιεζουμε ψυχολογικα(γιαυτο εχει δικαιολογια που παρατησε τα παιδια της) :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted: αφρους βγαζω παλι που τα σκεφτομαι !

88M1p3.pngycQap3.png

γεια κοπελεσ

ριτακι μου μακια πολλα ...απα πα αν το εκανεσ εσυ θα ελεγε τα παρατησε κ σουρτουκευει ενο τωρα......

καλα μπελαδεσ στο κεφαλι σου θα εβαζεσ ειναι κ μικρη να την τσιμπουσε κ τπτ να σου ελεγαν κ κουβεντεσ απο πανω ...ποτε τετοιεσ ευθυνεσ !

χαιντι περαστικα σασ ...μια απο τα ιδια περασαμε κ εμεισ πριν κανα μηνα με τογιωργο κ πρωχθεσ εκανε ο ιασονασ πυρετο ειχε μεχρι σημερα απο το πρωι ειναι καλυτερα αλλα σαν να παει κ η μικρη να κανει ειχε ενα 37+ :mad:

δεν τελειωνουν ποτεεεεεεεε

fairy με το δεξι:tongue: καλοριζικο ;)

αμαν ξυπνησε ο ταλιμπαν κ ηθελα κ αλλα να πω:(

τελευταιο νατασσα κι πωσ ειστε τωρα? αμαν κοπελα μου βαλτε κανα συναγιαρμο

φιλακια σε ολεσ

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

αντε βρε θα σας πω κ ενα κοτσομπολιο !!

λοιπον την κυριακη τσακωθηκα με την πεθερα μου γιατι η κορη της(ναι ναι αυτη που γεννησε) αφησε κ τα δυο παιδια κ πηγε για μπανιο με φιλες της.οποτε την κυριακη η πεθερα μου μας ελεγε γιατι δεν περνετε μαζι σας κ την ευγενουλα?(την μεγαλη κορη της 2 χρονων) κ φυσικα εγω δεν ηθελα οχι απαραιτητα απο κακια αλλα επειδη δεν μπορω να προσεχω 2 παιδια στην θαλασσα.κ ουτε καρεκλακι για την ευγενια ειχαμε κ επρεπε 1μιση ωρα δρομο να την εχω αγκαλια στα πισω καθισματα.

ρε κοριτσια ειχα αδικο? ζητουσε η πεθερα μου να λυπηθω εγω την μικρη που μενει μεσα στο διαμερισμα, ενω η η ιδια η μανα της την ειχε παρατησει για να παει με φιλες της. ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ!

ευτυχως στην συζητηση πηρε μερος κ ο αγγελος γιατι εγω ιχα βγει εκτος ελενχου με τα κουλα που ακουγα

ειναι κ καλα λεχωνα κ δεν κανει να την πιεζουμε ψυχολογικα(γιαυτο εχει δικαιολογια που παρατησε τα παιδια της) :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted: αφρους βγαζω παλι που τα σκεφτομαι !

Ειχες απολυτο δικιο και πολυ καλα εκανες Ριτα..Η πεθερα σου μπορει να το βλεπει οπως θελει αλλα εγω το βλεπω υπευθυνοτητα....οχι τοσο γιατι θα επρεπε να προσεχεις δυο παιδια στην θαλασσα,που δεν ειναι λιγο αλλα γιατι δεν ειχατε καρεκλακι στο αυτοκινητο για το παιδι....Μακρυα απο εμας κι απο ολους τετοιες ευθυνες κοριτσια....

Δεν ξερω αλλα εμενα η ασφαλεια στο αυτοκινητο ειναι η ευαισθητη χορδη μου...και ο μη γενοιτο οταν ερχεται η κακια η ωρα ολοι ψαχνουν σε ποιον να τα ριξουν!

Καλε...παρασυρθηκαααααα..

καλημερα ειπα???

Οχι??Ε,πολυ καλημερα σας λοιπον!Τρεχουμε κι εμεις και δεν φτανουμε,τελος του μηνα μετακομιζουμε κι εμεις κι ειμαι υπ'ατμον...Θελω να ξεμπερδευω,με εχει κουρασει η αναμονη...θελω να μπω στο σπιτι μου!!!

Καλημεραααααα!!!!

Ριτα θα συμφωνισω με τα κοριτσια!απαπα(που λεει κ η Ολγα!)τετοιες ευθηνες!κ να γινει τιποτα στο δρομο η στη θαλασσα!εδω εγω προσεχα στο σπιτι την ανηψουλα μου απο ημερων που πηγαινε η νυφη μου δουλεια,για κανενα 2ωρο κ δυσκολευομουν παρα πολυ!!με ενα μωρο να τρεχει γυρω γυρω κ οχι 2!κ στη θαλασσα!

καλες μετακομισεις κοριτσια!αντε ερχεται κ η σειρα μου!!!

rXrPp3.png

καλημερα κ απο μας!

ζεστουλα και σημερα. ο μπαμπας ειναι πρωινος αυτη την βδομαδα κ ευτυχως καθε απογευμα το περναμε μαζι του εξω για καφε κ βοοοοοοοοοοοοοολτες! ειναι πολυ ομορφα!

μεσα στην γκαντεμια μας, μου ηρθε κ ενα χαρτι για ενα δικαστηριο που ειχε γινει κ ημουν μαρτυρας κατηγοριας(σε ενα τροχαιο ατυχημα με εμενα θυμα που προκαλεσε ενας αλβανος περνωντας κοκκκινο φαναρι) ειχε γινει λοιπον αυτο το δικαστηριο οταν ημουν λεχωνα κ δεν ειχα παει τωρα μου ζηταν να πληρωσω τα εξοδα της δικης κ κατι αλλα............ κανενα κατοσταρικο ολα μαζι . αν εχεις τον θεο σου ! τελος παντων θα παμε στον δικηγορο το απογευμα να ρωτησουμε. σαν σημερα περσυ ο αγγελος ειχε το ατυχημα κ ειμαι καπως ..... αλλα λεμε δοξα το θεο ....

οσο για τα παιδια της κουνιαδας μου εχω να πω πολλα αλλα εδω μεσα δεν θελω γιατι ποτε δεν ξερεις.

88M1p3.pngycQap3.png

καλα andith ???????????????

προχτες γιορταζε η κορακλα σου ??????????????

ρε τι γαιδουρα που ειμαι , την θελω κ για νυφη κ ξεχασα την γιορτουλα της

να την χαιρεσαι την παπαρουνα σου φιλεναδα!

απο μενα κ τον γιωργη ενα τεραστιο φιλι ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜακια!

υ.γ.

χρονια πολλα εστω κ καθηστερημενα κ στην mpoumpou μας! να χαιρετε την οικογενεια της κ τον ηρακλακη της!

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...