Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

hellos hellos!!! κ εμεις να μπουμε περικαλω στην ομαδα των ταρζαν!!!! τωρα με το πακεταρισμα ικανος να ανεβει 5 κουτες ειναι σκαρφαλωνοντας αχαχχαχα

τιμωρια κ εγω τον εχω βαλει αλλα γελαει ρε κοριτσια...δεν με παιρνει στα σοβαρα....τον βαζω κ καθεται μπροστα στην πορτα του δωματιου του γιατι παει κ χτυπαει το στεγνωτηριο να ανοιξει να βαλει τα παιχνιδια του...αλλα δε φταιει το παιδι...το εχω κ εγω στο διαδρομο...ευτυχως στο καινουριο σπιτι θα μπει στη σωστη του θεση :)

ειναι ομως κ νοικοκυρης το παιδι μου....ολο κ μαζευει χαρτακια απο κατω κ μου τα φερνει...οταν σιδερωνω ξεχωριζει τις καλτσες να τις εχω ετοιμες για διπλωμα κ αλλα πολλα

εχουν τοσο πλακα!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΠΟ ΠΟ ΤΑΡΖΑΝΙΕΣ ακουω χιχι

εμενα ειναι μπουλησ ακομα ..δεν λεει να περπατησει με τπτ ..τοιχο τοιχο παει κ μετα μπουσουλιμα κ ολη του η ζωη :tongue:

καλυτερα να μηνεχω το νου μου για καρουμπαλα χεχε αλλα βαραινει κ θελει πολλεεεεεσ αγκαλιεσ ..τι να πω ειναι σαν να εχω ενα μονιμο μωρο:shock::tongue:

λετε να μηνει ετσι για παντα:rolleyes::shock::tongue::confused:

εμεισ καλα τα παιδια τα αλλα φωναζουν κλαινε τσιριζουν κ εγω προσπαθω να ανταπεξελθω με τα χαπακια μου(αννικο θα το δοκιμασω αυτο;))

λιγεσ μερεσ κ το κοβο μου ειπε κ μετα βλεπουμε :!:

ριτακι μου ωραια νεα αλλα δε μου λεσ μετα τι θα κανει θα μπαρκαρει? κ εσυ τι θα κανεισ?

φιλια παω να την πεσω αρχισε να με πιανει το χαπακι χιχι

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

α ωραια σας φτασαμε κ σας !!!!:D:D:D:D

δηλαδη μπορει να ερθει μονιμα?

δυσκολο πραγμα να εχεις μακρυα το ταιρι σου . κ για κεινον κ για εσας......μπραβο ομως κοριτσακι μου που τα καταφερνετε.

αληθεια τωρα που μιλαω για ποστασεις , που `ειναι το νατασσακι μας??????????

οχι μπορει,θα ερθει!!

εγω ειχα παει σινεμα!τωρα γυρισα!2 φορα που βγαινω το βραδυ απο τοτε που γεννησα!ωραια ηταν!ειδα το τρανσφορμερς!3D!τελειο!!

Καληνυχταααααα!!!

rXrPp3.png

Γειά σας κοριτσάκια!!!!!!!!!Σας διάβασα τόσο γρήγορα και νομίζω οτι τα ξέχασα όλα. Δεν θυμάμαι απο πότε έχω να μπω. Γενικά πολύυυυυυυυυυυυυυυυ τρέξιμο και προσπαθώ να συμμαζευτώ μετά την βάφτιση. Καλοφώτιστος και νικόλας σου Ελενάκι μου. Εμείς στην βάφτιση πάντως ρίξαμε πολύυυυυυυυ κλάμα, άσε που τρόμαζε κάθε φορά που ππηγαινε κοντά της ο παπάς, ο οποίος ήταν 200 κιλά χωρις υπερβολές. Μόνο σε κάποια φάση σηκώθηκε ένας δυνατός αέρας και μας ανατάραξε, αλλά τελικά όλα ηταν πολύ ωραία και πρόλαβα να τελειώσω τις μπομπονιέρες και τα δωράκια για τα παιδάκια. Μόλις πάρω τα δείγματα θα σας βάλω μερικές φώτο.

Εμένα βρε κορίτσια η μικρή δεν λέει τίποτα, μόνο μπαμπα, μαμα γιαγια και νταντα, το οποίο δεν ξέρω τι σημαίνει. Μόνο μουγκρίζει και δείχνει. Έχει ένα μήνα που περπατήσαμε και τώρα τρέχουμε. Στην θάλασσα πάντως δεν μπήκαμε κατευθείαν αλλά μετά απο μια ώρα και αφού είδαμε την ξαδέρφη μας, αλλά στην άμμο τρελενόμαστε να κυλιόμαστε.

Με την εγκυμοσύνη όλα καλά μέχρι στιγμής και σε 10 μέρες έχω αυχενική, για να δούμε θα μπορέσουμε να δούμε και το φύλο να έχουμε μια ιδέα. Πάντως ακόμη δεν το έχω συνειδητοποιήσει και είμαι πολύ πιο χαλαρή από την πρώτη, αφού πολλές φορές με ρωτάνε σε ποια βδομάδα είσαι και κάθομαι να υπολογίσω γιατί δεν θυμάμαι.

Naya την επόμενη εβδομάδα δεν έχω τίποτα κανονισμένο,αν είστε εδώ θα πάρω και την μαίρη και θα κανονίσουμε να βρεθούμε πριν φύγουμε.

Ριτάκι με το καλό το πτυχίο και η καινούργια ζωή!!!!

Φαίρυ καλό κουράγιο!!!!!!!Εγω πάντως δεν θα ξαναμετακομίσω ποτέ!!!!!!!!!!!!!!

πολλά φιλιά σε όλες τις υπόλοιπες

eRUnp3.png

7Pgnp3.png

καλημέρα τρελομαμαδες

Ριτακι με το καλό το πτυχίο. την πτυχιακη την έχει αρχίσει ή θα την πάρει απο Σεπτέμβρη;

fairymummy μήπως να κάνουμε ομάδα ορειβασίας; πότε η μετακόμιση;

THENA όλα αυτά τα κάνει ο δικός μου και ουσιαστικά δεν έχει περπατήσει ακόμα κανονικά. Φαντάσου τι θα τραβήξω μετά:shock::rolleyes:. Όπως έλεγε και ο μπαμπάς μου υπομονη τα πρώτα 100 χρόνια είναι δύσκολα μετά συνηθίζεις.θα σου στείλω π.μ

andith αχ εχω να πάω σινεμά από την εγκυμοσύνη της Ευαγγελίας:( σε ζηλεύω:tongue:

irene.pap να σου ζήσει η μικρή. Να μας ενημερώσεις όταν πας για αυχενική .οσο για το οτι είσαι πιο χαλαρή είναι φυσιολογικό και με το μωρό θα είσαι πιο χαλαρή απο οτι με το πρώτο.

Παω να τα σηκώσω φιλακιααααααααααααα

ααααααααααααα και να μην ξεχνιόμαστε

opcc_-_breakfast_buffet_closeup.jpg

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!!

Αυπνοι για δευτερη βραδυα......ενω νυσταζει κατι τον ενοχλει και κοιμαται με δυσκολια και ξυπναει στη μιση-μια ωρα.......δεν τρωει τιποτα εκτος απο γιαουρτια και εκανε διαρροια σημερα.......

Δεν ειχε αρρωστησει καθολου ενα χρονο και τωρα σε 2 βδομαδες 3η φορα(ιωση παλι λεει η γιατρος)

Ας κεραστω απο το πρωινο της Αννικο γιατι δεν βλεπω να βγαινει η μερα.......

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

πολύ καλημέρα σας!

αχ κοριτσια κι εμεις με το σκαρφαλωμα μια απο τα ιδια ειμαστε και τσιριδες τρελες! Μου φαινεται πρεπει να τα παμε σε κανενα παιδοτοπο με αφρολεξ παντου και να τα ξαμολησουμε να κοπανηθουν οσο θελουν μπας και ηρεμησουν 1-2 μερούλες!

Αλλά έχετε δίκιο, μια σου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι και μια θες να τα ζουπηξεις μέχρι να σκασουν!

Fairy πότε με το καλό τελειώνετε? Εγώ τιμωρία δεν έχω δοκιμάσει προς το παρόν γιατί το βλέπω καταδικασμένο σε αποτυχία :tongue::tongue:

Πολύ νοικοκύρης ο Γιώργος σου!!

Θένα κράτα γερά κοπέλα μου. Τεμπελιάζει μου φαίνεται ο Ιάσονας με το περπάτημα :tongue::tongue: Κι εμεις με τα δόντια, ΟΥΤΕ ΕΝΑ!!!!

Ειρήνη καλοφώτιστη! Άντε περιμένουμε fotos! Εμεις για αλλες 2 βδομαδες εδω θα ειμαστε, μετά δεν ξέρω, ακόμα δεν έχουμε αποφασίσει. Εσεις πότε φεύγετε???

Είχα σκοπό να σας πάρω κι εγώ από βδομάδα, θέλω και μια χάρη από τη mary. Θα τα πούμε σίγουρα! Λέτε τίποτα στη Φωτεινή για αδελφάκι και νινι στην κοιλίτσα της μαμας και τέτοια ή είναι νωρίς ακόμα?? Έλεγε η sue που δίνει η Μαρίνος φιλάκια στην κοιλίτσα και τρελάθηκα με την εικόνα!!!

Ελένη περαστικά σας! Έτσι είμασταν κι εμεις, αρρώστησε για πρώτη φορά στα γενέθλια της και μας πήγε 2 βδομαδες και, μια αρρωστη, μια λίγο καλύτερα και φτου κι απ την αρχή.

Φιλάκια!!!!

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

καλησπερα κ απο μας!!!!!

θενακι υπεροχα τα δωματια που φτιαξατε για τα ταλιμπανακια σας!!!

κ για τον αγγελο που ρωτας ναι θα μπαρκαρει πρωτα εξωτερικο που ειναι καλυτεροι οι μισθοι κ μετα λεμε για καπου εδω γυρω(με κατι γνωριμιες που εχουμε) κ γω φυσικα δεν θα ξαναδουλεψω.....τουλαχιστον οχι τωρα που ειναι ακομα μικρος.το εζησα 3 μηνες κ δεν μπορουσα μου ελειπε αφανταστα το παιδι μου γιατι ημουν απειρες ωρες μακρυα του . δυστυχως η δουλεια μου εχει γιορτες σαββατα πολλες ωρες.

ειρηνακι περιμενουμε φωτο απτην βαφτιση σας! κ νεα ομορφα απτην αυχενικη ......αληθεια εσυ εχεις καποια προτιμηση σε φυλο παιδιου ? σιγουρα βεβαια πανω απολα γερο !

ελενη μου περαστικα σας! καλα κουραγια κ γρηγορα σιδερενιος ο νικολας!περιμενουμε κ απο σας καμια φωτο να σας καμαρωσουμε!

αννικο μου πτυχιακη πρεπει να παραδωσει σεπτεμβρη κ μετα εχει να κανει κ καποια εχτρα μαθηματα.....καπου να παραιτηθει απτην δουλεια του κ μετα αν ολα πανε καλα να λειψει κανενα 7 μηνο εξω κ μετα εδω τριγυρω ..... φανταζομαι οτι μεσα σε καμια 10αρια μερες θα εχουμε κ τα επισημα αποτελεσματα των εξετασεων στα χερια μας:tongue: δυσκολη αποφαση πηραμε αλλα νομιζω οτι ειναι το καλυτερο .....μακαρι παναγια μου

τι καλο μαγειρεψατε σημερα? εγω εβαλα στουν φουρνο γιγαντες......

τι λετε να δωσω στον μικρο η οχι ? θα του πεσει βαρη ? απο οσπρια εχει φαει μονο φακες

88M1p3.pngycQap3.png

ουφ κοιμηθηκε ο γιωργης κ η μανουλα εκανε γενικη τις βεραντες...... πατζουρια, καγκελα κτλ κτλ ..... το σπιτι το χλωρινιαζω καθε μερα αλλα την βεραντα την ειχα αφησει λιγακι (ντροπη μου:oops:) σκουπισμα-σφουγγαρισμα κανω κ κει καθε βραδυ αλλα οχι πολλα πολλα κ τωρα εβγαλα τρελη σκονη .......

ουφ παει κ αυτο ..............!

μια γενικη στο σπιτι αυτες τις μερες μονο κ οκ ! τι ωραια που ειμαι σπιτι κ εχω τον ελενχο, δεν μαζευονται τοσα πολλα..........

fairy μου ? ποτε ξεμπερδευεις εσυ ?

κ τα μαθηματα ποτε τελειωνουν ?

εσεις οι θεσ/ικιες αν συναντηθειτε κ δειτε την mary να της δωσετε πολλα πολλα φιλακια κ να της μεταφερετε οτι μας εχει λειψει πολυ !

88M1p3.pngycQap3.png

Καλημέρααα!!!

επιτελους φάγαμε το πρώτο μας γεύμα, ψαράκι με λαχανικά χωρίς άλεσμα. Το σπίτι όλο κι εμεις βρωμάμε ακόμα ψαρίλα αφού πασαλήφτηκε το σύμπαν, έφαγε συνολικά πολύ μικρότερη ποσότητα από όσο συνήθως και σε πολύ μεγαλύτερο χρόνο αλλά πώς αλλιώς να μάθει η καρδούλα μου :D:D

Ρίτα μακάρι να γίνουν όλα όπως τα υπολογίζεται και ακόμα καλύτερα! Να σε ρωτήσω όμως, δεν μπουχτίζεις όλη μέρα σπίτι με τον μικρό? Ρωτάω γιατί έχει αρχίσει να παίζει το σενάριο να σταματήσω κι εγώ από δουλειά αλλά νιώθω ότι αν το κάνω θα χαπακώνομαι μετά παρέα με τη Θένα... Εδώ δεν μπόρεσα ούτε το εξάμηνο να εξαντλήσω και στο τρίμηνο πάνω άρχισα έστω ένα τετράωρο.... Η αλήθεια είναι ότι δεν κάθομαι τόσες πολλές ώρες στη δουλειά όπως εσύ οπότε είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα...

Ούφ δεν ξέρω...

Αααα λέμε σήμερα να κάνουμε και το πρώτο μας μπανάκι!!!

Φιλάκια!!!

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Διαφημίσεις

καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ο μικρος αλονιζει στην βεραντα κ γω προσπαθω να πιω μια γουλια καφε!

naya μου οταν δεν τους τα αλεθουμε αλλα τα τρωνε σε κομματακια η πατημενα με το πηρουνι , οντως φαινεται λιγοτερη ποσοτητα.

οσο για το αλλο που λες ΟΧΙ φυσικα δεν μπουχτιζω. ετσι νομιζα κ γω οτι θα γινει αλλα πριν με πιασει η φρικη βουταω τον μικρο κ βουρ εξω ! βοηθαει κ η εποχη φυσικα που δεν εχει βροχες κ κρυα κ τετοια.τον χειμωνα δεν ξερω πως θαμαι μην λεω μεγαλη κουβεντα.

απλα τωρα ειναι καθαρα δικη μου επιλογη. ειδα πως ειναι να δουλευεις 10 ωρες κ οοοοοοοολο βραδινα κ να εισαι χωρις το παιδι σου , οποτε προτιμω αν ειναι να αρχισω τα χαπακια να ειναι επειδη με εχει φαει η κλεισουρα κ οχι επειδη δεν βλεπω κ δεν ζω το παιδι μου . αλλα μην νομιζεις κ οτι κλεινομαι μεσα.αργα το απογευμα παντα παμε κουνιες κ βολτες κ ολο κ καποια αφορμη θα βρουμε να βγουμε μην νομιζεις :P:p:p:p

88M1p3.pngycQap3.png

Καλημερα σας!!!!

Ριτα σε χαιρομαι, εισαι χαροπη μαμα και νοικοκυρα!!!!Να περνας καλα με το παιδακι σου!Εγω σημερα σταματαω τη δουλεια, απο βδομαδα θα μαι κι εγω σπιτι αλλα δεν θα χω δυναμεις για νοικοκυριο, φτανει το κυνηγητο του Μαρινου και η κοιλουμπα μου για να νιωθω οτι κουραστηκα απο τις δουλειες;)! Εχω μπει στο μηνα μου, ηδη εχω παρει μια εβομαδα.Τελευταια μερα του Ιουλιου αναμενεται το νεο μελος!

Eleni πως ειναι ο μικρος?Καλυτερα? Τι στο καλο παθαινουν,η ζεστη φταίει?Εγω ειχα το αντρα μου με πυρετο μια μερα και το λαιμο του χαλια και χτες μου εκανε δεκατα και ο μικρος.Ξυπνησε απο χτες με τσιμπλες στο ματι και ειμαστε με κολυρια και σημερα ξυπνησε με κλαματα απο τις 5 το πρωι και δεν μπορουσε να κοιμηθει παλι,8-9 μονο νανουριστηκε στο καροτσι...Και τωρα εγω σκουντουφλαω...

Irene καλα αποτελεσματα στην αυχενικη κοριτσακι!!!!Ολα καλα!!!Να σας ζήσει η νεοφωτιστη!!!!

Fairy καλη συνεχεια με την μετακομιση!!!

Πολλα φιλια σε ολες τις μανουλιτσες!!!! Να στε καλα με τα παιδακια σας!!!!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

ναι ναι το χαιρομαι πολυ !

ΠΟΤΕ δεν ειχα την δυνατοτητα να μην δουλεψω, οχι οτι τωρα την εχω ακριβως αλλα τωρα εχω ιερο σκοπο ! :P:p:p:p

λοιπον εχτες του εδωσα λιγους γιγαντες τελικα(χωρις την φλουδα) κ τρελαθηκε το μικρακι ......γλυφοταν κ μυ δειχνε με το δαχτυλακι του το φασολι!!!! χεχεεχ τι πλακα που ειχε. αλλα δεν του εδωσα ολοκληρο γευμα, ετσι λιγακι απτο δικο μου .

σημερα για ολη την οικογενεια εφτιαξα γαλεο πλακι (πρωτη φορα το κανω για να δουμε !)

το απογευμα θα παω μαζι με τον γιωργη για περιποιηση τον σκυλο , σκοπευουμε ν ατον αφησουμε εκει κ να παμε κ μεχρι τις κουνιες....

κυριακη μπανακι !!!!! ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ !!!! εχουμε κανει 2 μεχρι στιγμης .....αχ αχ καλα θα ταν να ειχα παρει κ λιγο χρωματακι αλλα ειμαι κατασπρη .......τι αλλο??????

αν sue μου κοντευεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ποσο ευτυχισμενη νιωθεις?!!!!!!!

ερχεται η κορακλα!

αρχιζω κ θελω κ γω μια κορη(σε 1-2 χρονια) βλεπω τον γιωργη πως κανει με αλλα παιδακια που τρελαινεται.βεβαια καμια φορα σκεφτομαι αν θα το αγαπαω το ιδιο αν θα ειναι τοσο ομορφο τοσο καλο κ τετοια........βλακειες ε?

απτην αλλη εχω κ ενα ψυχολογικο με το θεμα κοιλια(ειμαι απο αυτες που μισουσαν το σωμα τους κ την κοιλια τους)

πλεον παντως το σωμα εχει γινει φυσιολογικο. σε κιλα ειμαι πιο κατω κ απαυτα που ξεκινησα την εγκυμοσυνη κ ο σκελετος(λεκανη κτλ) εχουν ερθει στα ισια τους!

88M1p3.pngycQap3.png

οσες δεν εχετε δοκιμασει στα παιδακια σας ψαρακισ τον φουρνο(τυπου πλακι) καντε το !!!!!!!!!!!!!!!!!

Απορω γιατι δεν του ειχα κανει τοσο καιρο !!!!!

τα κατασπαραξε ο γιωργης!!!!!

κ για να μην μιλαω αλλο μονη μου καλοκαιριατικα παω για ντουζακι κ βγαινουμε εξωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

σας φιλω γλυκα γλυκα !

μην χανεστε κοπελιες!

88M1p3.pngycQap3.png

γεια σας κοριτσακια!!! πακεταρισαμε τα παντα κ περιμενουμε να ερθει η Δευτερα...ειμαι τοσο κουρασμενη

naya κ εγω δεν μπουχτιζω καθολου στο σπιτι κ θελουμε πολυ να κανουμε ενα δευτερο παιδι...αλλα ειπα να τελειωσω το ρημαδοδιδακτορικο μου...του τα ελεγα πριν του αντρα μου κ με ειχαν πιασει τα κλαμματα...θελω πολυ δευτερο χεχε

να σας ρωτησω βρε κοριτσια...εμεις εδω οπως ξερετε ολα τα σπιτια εχουν μοκετα....κ εκει που παμε ετσι ειναι μονο το μπανιο κ η κουζινα δεν εχει μοκετα. η μοκετα αυτη εινα πολυ καλη κ ολοκαινουρια. στο δωματιο του μικρου θα ηθελα να βαλω κατι για να τη προστατεψω ομως...εχει αρχισει κ ζωγραφιζει κιολας...τι λετε να βαλω? να βαλω ενα χαλι που να μπορω ευκολα να το πλενω? η να εχω κατι να στρωνω οταν κανει καλλιτεχνιες? εσεις τι εχετε? ακουω ιδεες χεχε

φιλια σε ολες

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...