Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

μολις τωρα μιλησα με τον αγγελο που ειναι στην σχολη ανεπισημη πληροφορια απο τον διευθυντη της σχολης.........τα πηραμε τα μαθηματα φιλες! σεπτεμβρη παραδιδουμε πτυχιακη !!!! καλα ο πεθερος μου θα παθει εγκεφαλικο απτην χαρα του !

οι ευχες σας κ οι θετικη σας ενεργεια επιασε τοπο κ νιωθω δικαιωμενη που αφησα την δουλεια κ εμεινα με το παιδακι μου κ βοηθησα κ τον μπαμπα μας:P:p

μαλλον θα καταφερουμε να αλλαξουμε ζωη κ να δωσουμε το καλυτερο στο θαυματακι μας !

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μπραβο Ριτακι,τελεια!!αντε παμε γι αλλα!!!

ειδατε το Γιανναρο που κολυμπαει????κουκλος ειναι!!

να σας ρωτησω κατι!κανουν κ σας ωρες ωρες σαν διαμονισμενα??ουφ!μερικες φορες μου αναιβενει το αιμα στο κεφαλι κ δε ξερω πως να αντιδρασω κ γω!αφηστε που σκαρφαλωνει παντου κ οτι κ να κανω συνεχιζει!ανεβενει στο καναπε κ τρεχει απο τη μια μερια στην αλλη η στο τραπεζακι του σαλονιου ορθια να χορεψει!φοβαμαι οτι θα πεσει!κ ολα αυτα σε χρονο dt!!τι να πρωτοπρολαβω!κ καθετε κ στο πατωμα κ χτυπιεται οταν τη κατεβαζω,εκει απλα σηκωνομαι κ φευγω,χωρις να της δινω σημασια μεχρι να σταματησει!δεν τρωει κιολας,ειμαι καπως ετσι:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:!

rXrPp3.png

αχ Ρίτα τέλεια τέλεια!!!!

άντε όλα δεξιά να σας ερθουν απο ε΄δω και πέρα!!!!

andith μου τι να πω, υπομονή. Και τη δική μας την πίάνει τρέλα αλλά ευτυχώς προς το παρόν αποσπάται εύκολα σε κάτι άλλο... Πού να φτάσουμε και στα περιβόητα terrible two!

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Διαφημίσεις

Καλημερα σε ολες τις μανουλες!!!!!

Λυσανε τα παιδακια μας, ε?? Κι εχουμε να ζησουμε χειροτερα απ' οτι ακουω!

Ο δικος μου δεν κανει ακομη τοσες ταρζανιες, μονο στο κρεβατι μπορει να ανεβει μια στο τοσο...

Ριτακι συγχαρητηρια στον αντρακο σου!!!Καλη επιτυχια στη νεα σας ζωη!!!!!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

καλημερουδια κ απο μας!!!!!!

ευχαριστω ολς για τα υπεροχα χαμογελα σας:tongue::tongue::tongue::tongue:

Andith μου κ μας τα ιδια κανει . τον κατεβαζω κ τον παω στην αναγκη σε αλλο δωματιο του λεω εντονα ΚΑΚΟ.τις περισσοτερες φορες πιανει (βρισκει κατι αλλο να κανει σκανταλια οχι τοσο επικυνδινο) ο αγγελος αν ειναι σπιτι τον βαζει τιμωρια σε ενα χαλακι (καθεται στον κωλο κ κλαιει κανενα 5λεπτο μετα ξενιεται )

πραγματικα κ γω ψαχνω το σωστο

sue μου μπηκες στον μηνα σου ?

ειρηνακι ???????ολα καλα???

naya?pasxalitsa? thena??????????? fairy ?????anniko ??? marsolan ? xainti? mpoumpou ???? νατασσα?ελενη ? douar ?????? georgina?OΛΕΣ ΚΑΛΑ??

88M1p3.pngycQap3.png

η περιπετεια του ταρζαν - γιωργου σημερα...............

ανεβηκε στην καρεκλα της βεραντας (τον ειδα) του φωναξα να κατεβει με γραψε του ξαναφωναξα κ μεχρι να παω να τον κατεβασω ειχε πιαστει απτο τραπεζι το μισο σωμα στο τραπεζι κ το υπολοιπο να κρεμετε γιατι την καρεκλα την ειχε κλωτσισει μακρυα.αρα ο μισος στον αερα ............... κ φυσικα δεν αντεξε αλλο μονοζυγο κ εσκασε με το κ@λο κατω .ευτυχως δεν χτυπησε κεφαλι.

τρομαξε κ εκλαιγε κανενα 10λεπτο τωρα απτην πτωση του ανοιξε η ορεξη κ εχει παει κ φωναζει στην κουζινα γιατι το φαι του δεν ειναι ετοιμο ακομα.

ταρζανακια εν δραση !

προσοχη μανουλες :rolleyes:

88M1p3.pngycQap3.png

χαχαχα!!μας κοροιδευουν τα παιδια μας!!!η

ολγα αν κραταει καποιο χαρτι που δεν πρεπει κ της πω τι κανεις εκει?προσπαθει να το κρυψει κ να τρεξει με αποτελεσμα να το τσαλακωνει η αν κραταει κατι αλλο το πεταει κ τρεχει να φυγει!κ εκει που θελω να της θυμωσω θελω να γελασω γιατι ειναι πολυ αστειο!

rXrPp3.png

Διαφημίσεις

andith ενα τηλ που ειχες δωσει στην ομαδα δεν ισχυει?

σου ειχα στειλει εκει μνμ για ευχες γενεθλιων αλλα τωρα μου ηρθε αποτυχια.

παντως ειναι μουρλια! οσο κ να με τρελαινει κ να με εκνευριζει το μικρακι μου , τοσο θελω να το λιωσω στην αγκαλια μου . νομιζω ειναι στα καλυτερα τους! εχω πια συνηδειτοποιησει παρα πολλα ............. ειμαι μαμα κ μου αρεσει :P:p:p

88M1p3.pngycQap3.png

Ριτα νομιζω πρεπει να συναντηθουν τα παιδια μας!!:tongue::tongue:ελπιζω μονο να μην ανατιναξουν τιποτα!!!!:D:D:D:D:D:D

ναι ναι ναι !!!! εμεις το ολγακι το θελουμε κ για νυφουλα!

αληθεια ψηλωσε κιαλλο ? θα την φτανει ο δικος τωρα? (ειμαστε 80 επιτελους)

κριμα που δεν συναντηθηκαμε πολυ κριμα. ειχα κ γω τρεχαματα με την δουλεια τοτε κ περιμενα απο εσας μηπως κανονιζατε κατι που με βολευε.

αληθεια ο μπαμπας σας ειναι ακομα εδω η τον εχετε κοντα σας?(συγγνωμη κιολας που ρωταω)

88M1p3.pngycQap3.png

ναι ναι ναι !!!! εμεις το ολγακι το θελουμε κ για νυφουλα!

αληθεια ψηλωσε κιαλλο ? θα την φτανει ο δικος τωρα? (ειμαστε 80 επιτελους)

κριμα που δεν συναντηθηκαμε πολυ κριμα. ειχα κ γω τρεχαματα με την δουλεια τοτε κ περιμενα απο εσας μηπως κανονιζατε κατι που με βολευε.

αληθεια ο μπαμπας σας ειναι ακομα εδω η τον εχετε κοντα σας?(συγγνωμη κιολας που ρωταω)

80 ποντους ειναι κ η ολγα(πριν ενα μηνα δε ξερω αν πηρε κιαλλο),ο μπαμπας δυστηχως ειναι Αθηνα!μαζευει λεφτακια!αλλα μαλλον μεχρι τελος Αυγουστου με αρχες Σεπτεμβρη θα μας ερθει!!το τηλ ειναι Ελληνικος αριθμος κ δεν το χρησιμοποιω στη Κυπρο γι αυτο!εχω Κυπριακο αριθμο,αλλα οταν ειμαι Αθηνα ισχυει!μπορει να ξαναερθουμε τον Αυγουστο!

rXrPp3.png

α ωραια σας φτασαμε κ σας !!!!:D:D:D:D

δηλαδη μπορει να ερθει μονιμα?

δυσκολο πραγμα να εχεις μακρυα το ταιρι σου . κ για κεινον κ για εσας......μπραβο ομως κοριτσακι μου που τα καταφερνετε.

αληθεια τωρα που μιλαω για ποστασεις , που `ειναι το νατασσακι μας??????????

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...