Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

κοριτσια

κοριτσιααα

κορίτσιααααα

Τι μου κάνετε. Πο πο εχω να μπω τόσο πολύ καιρό. δεν εχω διαβάσει κανένα νέο σας. Μονο 2-3 μνμτα πιο πάνω που λέει το ριτάκι οτι άφησε την δουλεία (αφού μπορείς να το κάνεις αυτό ΜΠΡΆΒΟ σου)

και για την αγχωμένη την Thenoula μας, για δοκίμασε να πάρεις μία ΚΑΛΉ RHODIOLA καταλαβαίνεις εδώ και ένα χρόνο μετά την δολοφονία του Σωκράτη πως είναι τα νεύρα όλων μας και κυρίως τα ψυχοσωματικά. Την παίρνει ο Νικ τώρα (εγώ δεν μπορώ λόγο θηλασμού) και έχουμε δει διαφορά!!!

Sue άντε έφτασε η ωρα να έρθει και το δευτερο Sueδακι... με το καλο:tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τα δικά μας τώρα :

Από υγεία όλοι καλά,

Ο μικρός είναι πολύ ζωηρώς και ριψοκίνδυνος ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΡΟΛΑΒΑΊΝΩ, ανεβαίνει παντού καρέκλες, καναπέδες, καλοριφέρ, τραπέζια, στο παράθυρο από την αλλαξιερα, μόνος του στην τσουλήθρα μας (150 ύψος) τελευταία του προσπάθεια ήταν να σκαρφαλώσει από τα χερούλια στα ντουλάπια της κουζίνας ευτυχώς χωρίς επιτυχία. κάνει ποδήλατο (βρεφικό χωρίς πετάλια) κάνει μόνος του τραμπάλα. Καταλαβαίνεται τώρα γιατί χάθηκα:rolleyes:

Εχει αρχίσει και "μιλάει" σιγά σιγά και έχει πολύ πλάκα. Το πρωί τον ρωτάω πως κοιμήθηκε και μου λέει καα (καλά), μετραγα στην μικρή και λέω ΕΝΑ και ακούω μια φωνούλα να λέει ΔΥΟ, Το πρωί βλέπει Ντεγκο (Ντιέγκο).Λέει κοκά το καπάκι, νεό το νερό, όταν τον χαιρετάνε χαιρετάει και λέει γεια Όταν θέλει κάτι λέει ατο. Χορεύει όληηηηηη την ώρα

η Ευαγγελία κάθε μερα μας κάνει και πεθαίνουμε στα γέλια με αυτα που λέει τώρα πριν την βάλω για υπνο της λέω :

Ευαγγέλια αύριο θα πάμε εκκλησία και μετά θα έρθει ενας παπάς να κάνουμε ευχέλαιο.

Και τι μου απαντάει το όργιο:

Όχι μαμά έχουμε μπαμπά όχι άλλoν μπαμπα.

Ουφ μην σας ζαλίζω άλλο με τα παιδιά που μπορώ να μιλάω ώρες.

Τα δικά σας να μαθω θελώ

αχ,να μαι κι εγω...

σας διαβαζω στα πεταχτα,μετα λεω να σχολιασω και ποτε δεν προλαβαινω....

απαραδεκτη....

μου φαινεται απο Σεπτεμβρη θα βρουμε παλι τους ρυθμους μας...

τα ζουζουνια σας πολλα κατορθωματα κανουν...

εμενα μαλλον πολυ ησυχος ειναι...

απλα ειναι συνεχως διπλα μου..μονος του δεν καθεται δευτερολεπτο...ετσι κανουν κι εσας?

γενικη αιματος κανατε???

εμενα δεν μου ειπε και αναρωτιομουν γιατι καπου διαβασα οτι στον χρονο καλο ειναι να τα ελεγχουμε τα ζουζουνια...

φιλακια σε ολες ελπιζω να σχολιασω συντομα...

suedaki το μαντου εμενα μου ειπε να το κανω ΜΟΝΟ αν τον παω παιδικο του χρονου αλλιως οχι...με το καλο η μικρη...!!!

να μας ειδοποιησεις ε???

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Καλημέρααααα!!!!

Αχ Ριτα έλα να βάλεις καμια φωνή μπας και μαζευτουμε γιατι καλοκαιριασε κιολας και το διαλύσαμε!

Αννίκο τι κατορθώματα είναι αυτά??? Τέλεια τα ζουζουνια!

Sue περιμένουμε νεάκια και κοίτα τα ζόρια με το μαλακό να μας τα πεις μπας και το πάρουμε κι εμεις απόφαση :tongue::tongue:

Φιλάκια!!!

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

kαλημερουδια!

καλη βδομαδα σε μανουλες κ παιδακια! (οχι μωρακια πια)

αννικο μου !!!!!!!!!!!!!!!!!! τι καλα που διαβαζουμε νεα σας! μπραβο στην ευαγγελια που μαθαινει στον σωκρατη τοοοοοοοοοοοοσα πραγματα! εχουν κοινο στοχο να τρελανουν την μανουλα κ τον μπαμπουλη ! κ ο δικος μου σκαραλωνει σε καναπεδες κ τραπεζια κ κανει μονοζυγο στα υπολοιπα. αλλα σε λεξεις, καμια σχεση . τι "γλωσοδαρροια" ο γελαστουλης σου ?! ΟΥΑΟΥ!

εμενα εκτος απο μαμα-μπαμπα....λεει τατα(βολτα) νινι(ο σκυλος) παααααααααπου. κικο(νικο) κοκο(δεν ξερω τι σημαινει ακριβως) παει κ κατι σαν μπραβο οταν κανει παλαμακια.χορευει .δειχνει με το δαχτυλο πλεον.φτυνει! δειχνει την μυτη του βαζοντας ολο το δαχτυλο μεσα . δειχνει το πουλακι του κ τα μαλλακια του. κ οτι σας ειχα βαλει στο βιντεο(κανει το πουλακι.στελνει φιλακια.δειχνει ποοοοοοοοοοσο σε αγαπαει κ κανει μμμμμμμμμμ την αγγελαδα και αβ αβ τον σκυλο)

καλα τωρα αν με αφησετε να γραφω μπορω "να φανταστω" χιλια δυο κ για αλλα τοσο να κοκορευτω η μανα. ειμαι εντελως εξαρτημενη κ τρελαμενη

τι αλλο ???? οι κοιλουμπιτσες μας ???????????// πως πανε???????????

εχουμε εμβολιο κ μετρησεις το απογευμα (ανυπομονω να σας πω την αληθεια) ο μπαμπας μας δεινει μαθημα σημερα κ αυριο κ μετα περιμενουμε τα αποτελεσματα .....

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Καλημεραααααααααααααααα!!

Ριτα ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου!!κ η Ολγα τα ιδια ολο καινουριες σκανταλιες!αλλα απο κουβεντες λιγα πραγματα,λεει ακι και εννοει σκυλακι,παιδακι,πυργακι(στη θαλασσα)οτιδηποτε σε ακι!μαμα,μπαμπα γιαγια,παππου οχι ακομα,το θειο της τον λεει νταντα κ το σκυλακι κανει βα βα βα!αλλα ολη την ωρα δειχνει κ μιλαει κινεζικα!καποια στιγμη θα καταλαβουμε τι θελει να πει ο ποιητης!:tongue::tongue:

Αννικο τελεια τα ζουζουνια σου!

φιλακια!!!!

rXrPp3.png

Καλημερα κοριτσια!!!

Σας ευχαριστώ πολυ για το ενδιαφερον κ τις ευχες σας για το bebe! Προσεχω και δεν ζοριζομαι ιδιαιτερα.Θα σας ενημερωσω οταν ερθει η ωρα!

Αvviko πολυ χαρηκα που εμαθα νεα σου! Τρομερος ο γιος σου!!! Ανεβαινει κιολας σε καρεκλες?Μπραβο!! Θα χουν πολυ πλακα και τα δυο μαζι!Καπως ετσι θα ναι τα δικα μου σε ενα χρονο φανταζομαι...Να στε καλα και να περνατε καλυτερα!

Ριτακι καλα αποτελεσματα σημερα! Φοβερος κι ο Γιωργακης!

Pasxalitsa για γενικη αιματος δεν μας ειπε τιποτα ακομη. Ο δικος μου καθεται και μονος του στο παρκο για καμια ωριτσα κι εγω πηγαινοερχομαι κανοντας δουλειες.Το καθενα εχει τα δικα του...

Andith να τα εκατοστήσεις!!!!

Ο γιοκας μου δεν λεει και πολλα, σχεδον τιποτα."Παει" και "bye" του χει κολλησει τελευταια αλλα δεν σημαινει κατι, απλα τα λεει.Τα καταλαβαινει ολα ομως που του λεμε και πρατει αναλογως.

ΦΙλια σε ολα τα κοριτσια!!! Μην χανεστε!!!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Καλησπερα μανουλες και μαιοπαιδα!!!

Ποσο μου αρεσει αν διαβαζω για τα κατορθωματα τους!!!!

Ο Νικολας μου λεει μαμ(φαγητο και το στηθος), ατα(βολτα), αμπρ(νερο), νταν (το φως). αβ-αβ(πως κανει το σκυλακι),μπαμ(οταν ριχνει κατι και κανει θορυβο), μαμα- μπαμπα δεν εχει πει ακομη. Διχνει τη μυτη του, το αυτακι το, τον εαυτο του οταν ρωταμε ποιος ειναι ο Νικολας και διαφορα παρομοια, αλλα απο λεξουλες λιγα πραγματα.

Οπως λεει και η Sue καταλαβαινει πολλα αλλα δεν μπορει να τα εκφρασει(συνεχεια μουγκριζει και διχνει), χθες τον εβαλα στην κουνια του και του λεω καθησε κατω και βγαλε τις παντοφλιτσες σου, μεχρι να παω τουαλετα και να γυρισω τις ειχε στα χερια και μου τις εδινε.....:D

Εχει αρχισει και τρεχει, αλλα ευτυχως δεν σκαρφαλωνει σε καρεκλες και τραπεζια.

Δινει φιλια, κανει γεια και την τελευταια βδομαδα με κανει αγκαλια οταν του το ζηταω!!!:D:D

Ας με σταματησει καποια γιατι σαν χαζομαμα μπορω να γραφω κατεβατα......

Καναμε χθες το 2ο μπανακι μας. Δεν μπορω να πω οτι τρελενεται, αλλα ουτε οτι δεν θελει. Μπηκε μια χαρα, βγηκε χωρις προβλημα, παιξαμε με τα κουβαδακια, αυτο που δεν ηθελε ηταν η αμμος επανω του...σηκωνε το ποδι του και δεν το ξανακατεβαζε αν δεν το καθαριζα:shock:

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

Και συνεχιζω.....

Αννικο, θηριακι ο Σωκρατακος....

Ριτα καλη επιτυχια με τα μαθηματα του καλου σου.

Andith πολυχρονη!!!

Sueeeee φιλια στον Μαρινακο και την κοιλιτσα!!!

Pasxalitsa ουτε εμας μας ειπε για εξετασεις(αν και τωρα που το σκεφτομαι παλιοτερα που την ειχα ρωτησει ειχε πει πως μετα τον χρονο κανουμε). Το Σεπτεμβρη εμεις θα κανουμε μαντου και mmr.

Ειρηνη να σας ζησει η νεοφωτιστη Φωτεινουλα!!!

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

γεια σας κοριτσια μου,.εμεις εδω πακεταρουμε...την αλλη δευτερα μετακομιζουμε

εμεις το καναμε το MMR...το μαντου το κανεις πριν το MMR? δεν καναμε παντως μαντου...εξετασεις αιματος παλι δεν καναμε μιας κ δεν φαινεται να υπαρχει λογος ανησυχιας...εχω την εντυπωση πως στην ελλαδα αυτο ειναι στη κριση του εκαστοτε γιατρου :)

φιλια πολλα σε ολες

Διαφημίσεις

Και επειδη πρεπει επιτελους να αλλαξουμε σελιδα θα γραψω και αλλα.......

Πηγαμε παιδιατρο, 11 κιλα και 81 ποντους το μπουμπουκι μου, μπορουμε πλεον να τρωμε τα παντα και συμφωνα με την doc "πρεπει επιτελους να κοψω τον θηλασμο γιατι δεν του προσφερω τιποτα και τον κανω εξαρτημενο"...............:shock::shock::shock:

Εχω σκοπο απο Σεπτεμβρη αλλα φυσικα οχι για αυτους του λογους.....

Πριν απο 10 μερες και ενω ο Νικολας μου ειχε ιωση, εκανε για πρωτη φορα απο τη γεννηση του εμετο. Τρεις φορες η μια μετα την αλλη.

Το Σαββατο και ανω ηταν μια χαρα, ξυπνησε το μεσημερι στη μιση ωρα και εγινε ακριβως το ιδιο σκηνικο, τεσσερις φορες εμετο και μετα μια χαρα....

Το κοινο που ειχαν αυτες οι δυο μερες ηταν οτι το πρωι εφαγε αυγο και το μεσημερι ψαρι....:confused:

Δεν μου ειχε περασει καθολου απο το μυαλο οτι αυτος ο συνδυασμος καποιους ανθρωπους τους πειραζει..........το εκανα και υπεφερε το παιδακι μου......

Ξυπνησαμεεεεε

Πολλα φιλια

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

τι κανετε κοριτσακια μου??

δεν ειναι τελεια τωρα που καταλαβαινουν τι τους λεμε?π.χ κανε αυτο,φερε μου εκεινο,πηγαινε στη γιαγια κ αλλα τετοια?εμεις mmr εχουμε τον Αυγουστο,για μαντου δε ξερω ποτε,θα μας πει ο γιατρος,κ γω θελω να της κανω εξετασεις γιατι δεν τρωει πολυ καλα,κρεας κυριως,τα αγαπημενα της ειναι τυρι,ψωμι κ καρπουζι!το μεσημερι εφαγε 5 κουταλιες φακες!ευτυχως τρωει το αυγο!

Ελενακι ναι,αυγο με ψαρι συνηθως πειραζει κ γω οταν της δινω ψαρι δεν της δινω αυγο!

να σας ευχαριστησω για τις ευχες σας!!του χρονου το μεγαλο παρτυ που κλεινω τα 30!!

κ νομιζω δεν εχω ευχηθει στα φρεσκοβαπτησμενα μας!!να σας ζησουν!!να ειναι παντα γερα κ ευτυχισμενα!!

Καληνυχτααααα!!

rXrPp3.png

Γεια σας κοριτσακια,

τι κανετε?/Πολυ χαιρομαι που διαβαζω τα νεα σας και κυριως τα κατορθωματα των Μαγιοπαιδων...ειναι απιστευτη η φαση αυτη..:tongue:

Εμεις ως γυναικες ειμαστε λαλιστατες μπορω να πω...αλλα τον Σωκρατη δεν ξερω,τον φτανουμε??χιχιχι

Η Πηνελοπη λεει μπαμπα,μαμα,παππου,γιαγια,φωναζει τον θειο της τον Γιαννη--Γκυυυυυυ:tongue:,οταν την ρωταμε "ποια εισαι εσυ" λεει Μπεμπα(το Πηνελοπη μας πεφτει λιγο μακρυναρι),το ιδιο λεει κι οταν βλεπει μωρα γενικα,μας αναγνωριζει σε φωτογραφιες ολους..λεει μαμ,παπα,νονε,μι το ψωμι,γαλα,γεια,φωναζει την γειτινονισσα "Ποπππηηηη" και εχει πολυ γελιο...καταλαβαινει την πορτα της γιαγιας της κι αν ακουσει την φωνη της απο το μπαλκονι της κανει χαρες...κι εχουμε και μια αγαπη στο ζωικο βασιλειο..αλλα τα λεμε με τις φωνες εννοειται...την παπια,την αγελαδα,το γουρουνακι,τον σκυλο,την γατουλα,το αλογακι,το προβατακι ειναι η λατρεια της(μεχρι και στον υπνο της βελαξε μια νυχτα:D),το γαιδουρακι και τωρα τελευταια μας κανει και την κοτουλα δειλα-δειλα...και πως στο καλο εμαθε και την λεξη τρακτερ...και δεν λεει να μαθει το νερο

Φιλαμε και τις εικονες,και τον σταυρο..αμε,ολοκληρες μετανοιες η θρησκα μας,δειχνουμε δοντια,αυτια,μυτες,ποδια..τα κουναμε να στεγνωσουν κατα παραγγελια...και ποσα αλλα που μας αφηνουν συξυλους..

Ολα τα λεφτα ομως ειναι οταν λεει κατι αλαμπουρνεζικα και μαλιστα με υφος..την Κυριακη εβαλε ποστα την γιαγια της,στεκοταν ορθια και την στολιζε κουνωντας το χερι της πανω-κατω αυστηρα...βλεπεις η καημενη η γιαγια τολμησε να φαει και δεν της εδινε πολλη σημασια οποτ η κυρα Πηνελοπη την μαλωνε...

Πωπω..βρε κοριτσια,ποσο ραγδαια αλλαζουν τα μωρα μας..Και πραγματι καταλαβαινουν τα παντα πλεον..και ας μην μπορουν να τα πουν ολα κι ειναι ολο "αααααααααα" και να δειχνουν

Εμεις για μπανια δεν εχουμε παει ακομη αλλα δεν με εμπνεει κι ο καιρος βρε σεις..Ειναι κι αυτη η μετακομιση προ των πυλων...αντε να ξεμπερδευω,δεν παει αλλο...θελω να παω στο σπιτι ΜΟΥ!!:confused:

Το mmr εγω το αφησα για τον Δεκεμβριο,οσο για το mantoux δεν μας ειπε κατι η γιατρος..μονο οτι τον Σεπτεμβρη θα κανει μια γενικη αιματος προληπτικα...Απο τωρα σκεφτομαι πως θα το κρατησω το μικρο ζιζανιο που δεν στεκεται σε χλωρο κλαρι για να το τρυπησουμε....

Αυτα κι απο εμας...

θα τα ξαναπουμε εν ευθετω χρονω..Φιλια σε ολες σας και στα μικρουλια σας!

Καλημέραααα!!!

Αχ τι τέλεια λογάκια λένε όλα τους!!! Εμείς τίποτα ακόμα, μόνο τα δικά της τα αλαμπουρνέζικα!

Αλλά ότι καταλαβαίνει καταλαβαίνει. Αυτα που λέτε κι εσείς, έλα εδω, φέρε εκείνο, πάνε αυτό στον μπαμπα κτλ. Δειχνουμε και τα αυτοκολητάκια στο δωμάτιο της, που είναι ο παπαγάλος, η πεταλούδα κτλ.Και έχουμε και ενα λιονταράκι που όλο ξεκολάει και πέφτει και αν το βρει κάτω το φέρνει και μουγκρίζει και σηκώνει τον κόσμο μέχρι να πάμε να το βάλουμε πάλι πίσω :tongue::tongue:

Θάλασσα δεν πήγαμε ακόμα λόγω καιρού αλλά πιστεύω θα ξετρελάθει. Ήδη βλέπει νερό και κάνει τρέλες!

Α! Από χθές την έπιασε και μια μανία να βάλει το χέρι της στο στόμα του σκύλου!:shock::shock: Κάθεται και τον χαιδεύει ή τον παρατηρεί και μόλις πάει ο κακόμοιρος να χασμουρηθεί, τσουπ χώνει το χέρι της!!

Αχ κορίτσια να μπαίνετε να λέμε τα κατορθώματα να φτιάχνει η μέρα μας!!

Φιλάκια!!!

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

καλημεεεεεεεεεεεεεεερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

λαος στο καφε !!!!!

θενακι που εισαι βρε συ ?????????????????????

μπραααααααααααααααααααααααααβο για τα κατορθωματα ολων των ζοουζουνιων !!!!! ειμεις εχτες ειχαμε εμβολιο (το priorix) κ ειπε η γιατρος οτι εχει παρενεργειες απτην 5η μερα εως την 12η......... εχετε τετοια εμπειρια?κ τελος του μηνα εχουμε ιλαρας(αν δεν κανω λαθος) λοιπον πηρμε 4 ποντους κ γιναμε κ μεις 80 ! κ απο βαρος ειμαστε 10.030 απο 10100 συνεχιζουμε να εχουμε 8 δοντια κ πλεον βγαζουμε τα πισω.τι αλλο ? διατροφη ειπε πληρης.δεν μου ειπε τιποτα για αιματολογικη . στραβωνει λιγο παραπανω το ενα ποδαρακι του κ μου ειπε οτι θα το αφησουμε λιγακι κ αν δουμε οτι το συνεχιζει κ μετα τα 2 θα τον δει κ ενας ορθοπεδικος.....

σημερα θα τον παω στην ξαδελφη του να ταρζανεψει !

douar μου ιδιο σωσιβιο εχουμε κ μεις(απτα λητω στην πειραιως) μονο που εμεις δεν ξερω, ισως κανω κατι λαθος γιατι ο δικος μου εκει που παιζει κ κολυμπαει κ γελαει ξαφνικα τον παιρνει το βαρος μπροστα κ βρισκεται το κεφαλι του μεσα στην θαλασσα.2 μπανια εχουμε κανει κ στα 2 μου συναιβει αυτο. την κυριακη πρωτα ο θεος θα κανουμε το τριτο .....για να δουμε

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...