Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

γεια σασ πολυλογουδεσ:tongue:

αχ κοριτσια τι να σασ πω ..γιατροσ νευρολογοσ μου εδωσε το αγχωλιτικο το ειχα ξαναπαρει πριν 3 χρονια αν θυμαστε σασ ειχα πει10μηνεσ πριν μηνω εγκυοσ στον ιασονα ειχα δει κ ψυχολογο αλλα η καταστασι μου τοτε ηταν τοσο χαλια που η ιδια μου ειπε οτι επρεπε να με δει ψυχηατροσ για να μου γραψει χαπια...ηλικρινα δεν ειμε των φαρμακων ουτε ντεπον δεν περνω αλλα οταν ημουν χαλια τοτε περασα τοοοσο πολυ ασχιμα που πηρα απο φοβο τωρα κ με το παραμικρο που νιωθω χαλια νομιζω θα χειροτερεψω σαν τοτε :confused:

δεν μπορητε να φανταστιτε τι περασα αυπνη 40 μερεσ με 2 μωρα ολη μερα σπιτι κ χημωνασ να μην τρωω τπτ κ να κλαιω με το παραμικρο να βλεπω τηλεοραση κ να εχω σπασμουσ στα χερια κ στα ποδια να τρομαζω με το παραμικρο κ να εχω ταχυπαλμιεσ...δεν θα αντεχα μια απο τα ιδια κ αυτοσ ηταν ο λογοσ που λεω ΝΑΙ στα χαπια κ τοτε εκανα κ ψυχοθεραπια μετα αμηνα εγκυοσ αλλα ημουν ηδη καλα πετουσα κ χωρισ φαρμακα ειμαι εδω κ 2 χρονια αλλα ξαφνικα πριν 2 βδομαδεσ αρχισα παλι να εχω ταχυκαρδιεσ κ τιναγματα στον υπνο μου το αφυσα 3 μερεσ αλλα για να μην χειροτερεψω πηγα σε νευρολογο για αλλαγη να παρω μια αλλη γνωμη....δυστιχωσ κοριτσια αυτα ειναι κ κληρονομικα εχω κ ξαδερφο με 20 χαπια την ημερα οχι με ενα που περνω εγω κ γενικα κ η μανα μου τα ψυχολογικα τησ την χτυπανε στο στομαχι τρχουμε στα νοσοκομεια εκει γινετε καλα κ μονο που φτανουμε εκει:shock: νιωθει συγουρια .

τι να πω μασ εφαγε το αγχοσ.ολα ειναι στη ζωη κ κανενασ δεν ξερει τι του ξυμερωνει κ εμενα ποτε δεν μου ειχε περασει απο το μυαλο οτι θα εφτανα μια μερα στο σημειο να επερνα αγχολιτικα μαλιστα τελειταια εμαθα κ για μια φιλη μου που αρχισε να παθαινει κρισεισ πανικου(εχω παθει κ απο αυτο:confused:) αλλα αυτη ειναι σε ασχιμη κατασταση εχει κ 2 παιδια μικρα χωρισ βοηθεια κ δουλευει. αλλα ο μικροσ τησ 2,5 χρονων ειναι πολυ ζωιροσ ενα μεσημερι να φανταστιτε ενο κοιμοντουσαν βγηκε απο το σπιτι κ εφυγε μενο με μια μπλουζα ηταν κ τον εψαχναν 3 ωρεσ με την αστυνομια κ αυτοσ πηγαινε λεει σε μια θεια του :shock::tongue: εβαλαν συναγιαρμουσ παντου σε ολα τα δωματια.

τεσπα αυτα πολλα ειπα

να ειμαστε καλα να εχουμε υγεια κ τα μαυαλα μασ σωστα κ ασ δουλευει κ με μπαταρια αχαχαχαχαχα

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ritaki ειναι τρελα τα αγορακια μας πλεον!!!! Κι εγω τον χαζευω και αναρωτιεμαι πως μεγαλωσε και το θαυμαζω το αγορακι μου!!!! Καλη επιτυχια στον αντρα σου! Την Παρασκευη μπαινω στον μηνα μου!Και δεν εχω ετοιμασει τιποτα ακομη...! Δεν εχω και πολλα φετος να κανω, θα προλαβω πιστευω...

Fairy κουραγιο κοριτσαρα, σκεψου οτι σε ενα μηνα θα ερθεις Ελλαδα για διακοπες!!!!

Natassaki μπραβο για την διπλωματικη!!!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

γεια σας κοριτσακια,τι κανετε??

ολες καλα??Εχω πολυ καιρο να γραψω στο καφε αν και διαβαζα τα νεα σας που και που...Χαιρομαι που μαθαινω για την εξελιξη στις προχωρημενες αλλα και τις νεες εγκυμοσυνες!

Τι νεα??Τι κανουν τα μωρακια σας τα γλυκα??Πως πανε απο επιτευγματα??Αααχ,καθε μερα ειναι και μια κατακτηση για τα παλιοζουζουνα μας!

Βλεπω αρχισατε και μπανακια....Εμεις,τιποτε ακομη,τον Αυγουστο με το καλο..να σας πω και την αληθεια δεν μου λειπουν ισως επειδη ακομη δεν επιασαν οι μεγαλες ζεστες,εχει ψυχρα...Εχουμε και το τρεξιμο με τα διαφορα που προκυπτουν....Περιμενω να κανω την μετακομιση στο σπιτι μας μεχρι τελος Ιουλιου...δεν αντεχω αλλο,θελω να ξεμπερδευω κι απο αυτο...ειλικρινα με εχει πιασει μια ανυπομονησια αλλο πραγμα!Να μπω μεσα,να ξερω οτι θα εχω τις βολες μου και θα ειμαι στον χωρο μου...

Η Πηνελοπη βαφτιστηκε και πηρε επισημα το ονομα της στις 12.06.Ολα καλα πηγαν τελικα αν και ειχαμε διαφορα τραγελαφικα.

Αλλαξε και ωραρια,κουραζεται πολυ περισσοτερο απο τοτε που περπατησε μονη της και ολη την ωρα δεν στεκεται σε μερια...οποτε πλεον στις 14.00 το μεσημερι το αργοτερο ξεραινεται για καμια 2-2.5 ωρες και το βραδυ κοιμαται απο τις 22.00 ξερη.Παμε στο παρκο και ολο τρεχει στο γρασιδι,παει στα μεγαλα παιδια και τους παιρνει την μπαλα η τσουχτρα και δεν τους τη δινει πισω κι αυτα την αφηνουν χωρις να δυσανασχετουν και γελανε,κανει κουνιες με ορεξη κι αν κανεις να την βαλεις στο καροτσι κι εχει ακομη ενεργεια γινεται ο χαμος...Πηραμε και πισινουλα και κανει σαν τρελλη να μπει μεσα στο νερο,ξετρελλαινεται...πηραμε και κουνια για το μπαλκονι και περναει ετσι λιγο κι η ωρα στο σπιτι...Πηραμε κι ενα ακομη πιο ελαφρυ καροτσι απο το Μακλαρεν και σωθηκαμε(της Disney απο το Λητω),δεν το ξαναχρησιμοποιω το Μακλαρεν...σε δευτερο μωρο ξανα θα μπει σε χρηση....

Απο φαγητο τρωμε τα παντα πλεον και με ορεξη ευτυχως,αλλα κιλα ευτυχως δεν παιρνουμε...εχει αδυνατισει κιολας απο τοτε που περπατησε αν και τωρα θα μετρηθουμε τον Σεπτεμβρη ξανα...

Το στομα της παει ροδανι,το τι λεει δεν περιγραφεται...και μας εχει ξετρελλανει..ολο μελι ειναι τα λογακια της...

Αυτα σε γενικες γραμμες τα νεα μας...Ελπιζω να περνατε πολυ πολυ καλα ολες σαςΡιτα με Γιωργο,Θενα με τον γαμπρο και τα μεγαλα της,Πασχαλιτσα με το μελανουρι της,Sue,naya,andith με την τρομερη Ολγαρα,natassa και Νικ,fairy κι οποια αλλη κοπελα με το παιδακι της ξεχναω συχωρειστε με..Φιλακια πολλα!

Θενακι εχεις περασει τραγικα οντως...Ευχομαι να μην ξαναζησεις ποτε κατι αναλογο!! Μακαρι με τα φαρμακα να φτιαξει η κατασταση...

Marsolan να σας ζησει η Πηνελοπιτσα!!! Να τη χαιρεστε και να σας τρελαινει!!!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Καλημέραααα :D:D

Τι ωραία να μπαίνω και τα βλέπω μηνυματάκια και νεάκια σας :D:D

Φιλάκια γλυκά σε όλες, χαιρόμαστε κι εμεις τη μικρή μας όπως κι εσεις, μπανακι ακόμα δεν καναμε (μα πως κρυωσε έτσι ο καιρος??) αλλά φχαρηστόμαστε τα καμώματά της!!

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Διαφημίσεις

Καλημερα φιλες μου!!!!!

Εχω μερες να μπω αλλα θα επανορθωσω....

Θενακι περαστικα κοπελα μου, η ψυχολογια ειναι πολυ περιεργο πραγμα, μπορει να σε κανει αλλο ανθρωπο στα καλα καθουμενα, κανε αυτο που αισθανεσαι οτι σε βοηθα..

Ριτακι καλη επιτυχια στον αντρουλη σου.

Νατασα συγχαρητηρια για την πτυχιακη σου.

Sue μπηκες στην τελικη ευθεια......ετοιμασε τα πραγματακια σου καλου κακου μην σας κανει καμια εκπληξη η μικρη(δουλευεις ακομη ?)

Marsolan καλοφωτιστη η μικρη Πηνελοπη, να σας ζησει!!!

Naya καλημερααααααα!!!!!!

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

Καλημέρα Μαγιομανούλες!

Τι μου κανετε σήμερα? Εγώ δεν είμαι και πολύ καλά μιας και ο καλός μου είναι παρμένος (με το δικιο του βεβαια) με όλους και ιδιος με τους δικούς μου που όλη την ώρα φέρνουν την καταστροφή και μας "συμβουλέυουν" να μη φύγουμε ή να φύγει μόνος του. Μα είναι δυνατόν???? Και γω τι θα γίνω? Θα χωρισω δλδ με τον καλό μου? Κια αφού τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο όχι μόνο για μας αλλά για ολόκληρη τη χώρα. Εντάξει καταλαβαίνω το βασικό τους επιχειρημα ότι εγώ έχω μια καλή δουλειά που ίσως μπεί σε κίνδυνο αλλά πρέπει να παίρνουμε ρίσκα στη ζωή μας. Ασε που ότι έχουμε καταφέρει το έχουμε καταφέρει με την υποστήριξη ο ένας του άλλου.

Sorry αν σας μαυρίζω πρωινιατικα αλλά έτσι κι'αλλιώς ήλιο δε βλέπω (κυριολεκτικά και μεταφορικά)

φιλάκια

uDLqp1.png

Καλημέρα Μαγιομανούλες!

Τι μου κανετε σήμερα? Εγώ δεν είμαι και πολύ καλά μιας και ο καλός μου είναι παρμένος (με το δικιο του βεβαια) με όλους και ιδιος με τους δικούς μου που όλη την ώρα φέρνουν την καταστροφή και μας "συμβουλέυουν" να μη φύγουμε ή να φύγει μόνος του. Μα είναι δυνατόν???? Και γω τι θα γίνω? Θα χωρισω δλδ με τον καλό μου? Κια αφού τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο όχι μόνο για μας αλλά για ολόκληρη τη χώρα. Εντάξει καταλαβαίνω το βασικό τους επιχειρημα ότι εγώ έχω μια καλή δουλειά που ίσως μπεί σε κίνδυνο αλλά πρέπει να παίρνουμε ρίσκα στη ζωή μας. Ασε που ότι έχουμε καταφέρει το έχουμε καταφέρει με την υποστήριξη ο ένας του άλλου.

Sorry αν σας μαυρίζω πρωινιατικα αλλά έτσι κι'αλλιώς ήλιο δε βλέπω (κυριολεκτικά και μεταφορικά)

φιλάκια

Νατασσα,κοιτα να ηρεμησετε κοπελα μου και να κανετε αυτο που πρεπει για την οικογενεια σας...Στο κατω-κατω εσεις αποφασιζετε και αν το να φυγετε ειναι κοινο θελω νομιζω οτι δεν χρειαζεται να ακουτε κανεναν αλλον...ακομη και τους γονεις σας!

Εγω προσωπικα αν δεν ημουν διορισμενη στο Δημοσιο θα εβρισκα τροπο και θα εφευγα...Στον κουνιαδο μου που ειναι ηδη Κοπεγχαγη απο τον Γεναρη με το προγραμμα Leonardo εχω πει αν βρει σταθερη δουλεια εκει να μην ξαναγυρισει πισω...και γενικα να ψαξτει εξωτερικο...

Οι γονεις μας ειναι σε μια ηλικια που αν φυγουμε τα παιδια τους νιωθουν να χανουν την γη κατω απο τα ποδια τους...Ποιος ξερει τι σκεφτονται...οτι δεν θα σας βλεπουν,δεν θα βλεπουν τον εγγονο τους,νομιζουν οτι ειναι οπως παλια που εκαναν να δουν συγγενεις χρονια ολοκληρα...Δυστυχως λιγοι ειναι αυτοι που σκεπτονται πρακτικα,οι περισσοτεροι επηρρεαζονται απο το συναισθημα....

Η δουλεια σου ειναι πραγματι τοσο μοναδικη??Θελω να πω οτι στην Αγγλια δεν θα βρεις κατι αναλογο ισως και καλυτερο???

εγω παντως εφοσον οοι συνθηκες το επιτρεπουν δεν αφηνα τον αντρα μου να παει μονος του εξω κι εγω να μεινω πισω...ισως στην αρχη μεχρι να τακτοποιηθει αλα μετα θα πηγαινα μαζι του....Το θεωρω πολυ ασχημο και για τον ιδιο,και για την γυναικα και για το παιδι....

Τι κανετε κοριτσακια μου??

το τρελοκοριτσο κοιμαται απο τις 12μιση!να δω ποτε θα ξυπνησει να φαει μεσημεριανο!μαλλον φταιει που δροσισε σημερα εδω!πρεπει να 29-30 βαθμους το πολυ ενω τις προηγουμενες μερες ειχε 36-38 κ δεν πολυκοιμοταν το μεσημερι!!

νατασα μου αποφασιστε τι ειναι καλυτερο για εσας κ καντε το!μην ακουτε κανεναν.στην Ελλαδα για να στρωσουν το πραγματα χρειαζονται τουλαχιστον μια 10ετια!αν φτιαξουν δηλ γιατι νομιζω προσπαθουν να μας κανουν τη Κινα της Ευρωπης δηλ φτηνα εργατικα χερια!!!το συναισθημα μονο δεν σε ταιζει,ασχημο αυτο που λεω αλλα δυστηχως τα χρηματα εχουν γινει απαραιτητα!

sue μου βιαζετε να βγει το κοριτσακι σου??να προσεχεις!!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!

rXrPp3.png

ΜΑς εχουν ταραξει στις διακοπες ρευματος κ τωρα που ηρθε ετοιμαζω το σπιτι γιατι θαρθει μια φιλη (μην τρομαξει κιολας) χαιρετω το ελενακι μας το χαμενο κ την andith με την κορακλα!!! marsolan να σας ζησει η κουκλα νεοφωτιστει παντα τυχερη κ χαμογελαστη !!!!!

νατασακι επειδη εξω απτον χορο πολλα τραγουδια λεγονται ......δεν θα σου λεγα ν ακλεισεις τα αυτια σου , αλλα απτο ενα να μπαινουν κ απτο αλλο να βγαινουν . να κανεις μονο αυτο που λεει η καρδια σου .μονο εσυ ξερεις τι ειναι το καλυτερο για σενα κ την οικογενεια σου . κ οικογενεια σου πλεον ειναι αυτος ο αντρας κ ο νικανδρος...............

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Νατασα μου συμφωνω με τα κοριτσια, ειναι ομως λογικο οι δικοι σας να μην θελουν να φυγετε μακρια.Ειναι μια αποφαση που αφορα μονο εσενα και τον αντρα σου ομως, οποτε αποφασιζετε και κανετε και ας λενε οτι θελουν οι υπολοιποι.

Εμεις περασαμε 2 τρελες εβδομαδες. Εγω ετρεχα πανικοβλητη να προλαβω τις ετοιμασιες της βαφτησης, ο Νικολας μου περασε και 2η ιωση με πονολαιμο,μπουκωμα και φλεματα(που δεν μπορουσε να διαχειριστει και εκανε και εμετο). Ενω ειχα κανονισει να μην παω στη δουλεια Παρασκευη αρρωστησε μια συναδελφος και επρεπε να παω ακομη και την Δευτερα (που κανονικα δεν πηγαινω).

Περασε ομως.....

Εγινε η βαφτηση μας την Κυριακη, στην αρχη ημασταν πολυ γελαστοι με ολο τον κοσμο, προσπαθουσαμε με μανια να πιασουμε το μουσι του παππα:shock:...την γραβατα του νονου:shock:.... και οτι αλλο μας εκανε εντυπωση.

Απο την ωρα ομως που προσπαθησε(δεν τα καταφερε τελικα) να μας βαλει στην κολυμπυθρα εγινε ο κακος χαμος.

Πολυ κλαμα βρε κοριτσια με λιγμους και αναφιλιτα, το λυπηθηκα το παιδακι μου...μου απλωνε τα χερακια του και ο παππας μου εκανε νοηματα να μην τον παρω απο τον νονο.

Στο κεντρο περασαμε πολυ καλα αν και ο Νικολας κοιμηθηκε 2,5 ωρες(ηταν σαν να μην ηταν εκει)

Ειναι γλυκα το μαναρακι μου, καθε μερα με κανει περισσοτερο χαζομαμα!!!!!!!! :D:D

Πολλα ειπα βραδυατικα.....πολλες καλυνυχτες απο μαμα Ελενη και μπεμπη Νικολα

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

Καλημέρααα!!!

Αχ Νατασα δύσκολη απόφαση μεν, αποκλειστηκά δική σας δε... Το βασικό είναι να μη χαλαστείτε μεταξύ σας με τον αντρα σου...

Ελένη καλοφώτιστος!

Μπανακι ακομα δεν καναμε, όλο χαλάει ο καιρος :(:(

Φιλάκια!!

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Γεια σας φιλεναδες!!!

Eleni να σας ζησει ο νεοφωτιστος Νικολάκης!!!! Να τον χαιρεστε και να σας τρελαινει!! Τωρα που ειστε καλα και εγινε και η βαφτιση να κοιταξετε να ηρεμησετε!

Νατασα ελπιζω να εχετε ηρεμησει λιγο.Να κανετε οπως νιωθετε εσεις καλυτερα!

Εγω εδω σταθερα στη δουλεια.Το παω απο μερα σε μερα για να σταματησω αναλογως τις δυναμεις μου.Η μπεμπα εχει ησυχασει τωρα μου φαινεται... Ο Μαρινος δεν φανταζεται ακομη τι τον περιμενει σε λιγο καιρο...

Εχετε κανει καμια μαντου? Μας ειπε ο γιατρος να το κανουμε αυτον τον μηνα.

Φιλια σε ολα τα μαγιοπαιδα!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

ελενακι μπραβο για την βαφτιση σας! να σας ζησει ο Νικολας σας !!!!!! κ παντα χαμογελα στην οικογενεια σας

καπου μαζι σας δεν βαφτιζε κ η νατασσα? η το εχω χασει ?

sue μου να προσεχεις , μπηκες στην τελικη ευθεια ! υπομονη κ οσο γινεται ξεκουραση :P:p:p ο γιωργης το εχει κανει το (δοκιμαστικο) μαντου μια χαρα αν εξαιρεσεις το οτι πρωτη φορα χτυπιοταν τοσο πολυ σαν χταποδι .την δευτερα τωρα εχουμε παλι εμβολιο ......

εμεις καλα ......συνεχιζουμε ενωμενοι κ αγαπημενοι για τον κοινο μας στοχο (σαν οικογενεια) 2 μαθηματα μεινανε κ ολα δειχνουν πως θα το παρει το πτυχιο επιτελους!

τα οικονομικα λιγο χαλια αλλα το προσπαθουμε αλλωστε ηταν επιλογη μου να μην εχω δουλεια οποτε δεν μου αξιζει να κλαιγομαι . ελπιζω 22 ιουλιου που θα παω ΟΑΕΔ να εχω καλα νεα οτι δηλαδη μπαινω στο ταμειο καπως να ανασανουμε....δειλα δειλα προσπαθουμε να κανονισουμε κ διακοπες φετος επιτελους ! η λημνο θα παμε η κερκυρα(στο βαφτιστηρι μου) η κεφαλλονια ............ακομα δεν ξερουμε ομως κατι σιγουρο παρα μονο οτι θα ειναι τις πρωτες 20 περιπου μερες του αυγουστου .

η douar εβαλε κ κατι καταπληκτικες φωτο του γιανναρου στην ομαδα.....πραγματικο μοντελο ο γιος της!!!!

τα φιλια μας να στειλω στον γιανναρο κ στον παππου του φυσικα.....κ μας μας λειπετε!!!

mary poppins

mpoumpou

anniko

xainti ποιες αλλες εχουν χαθει ?????????????????????????????

ελπιζω να ειστε καλα

88M1p3.pngycQap3.png

καλε αραχνιασαμε εδω μεσα?

θενακι που εισαι ??????fairy πως παει η μετακομιση ????

αραχνες πιασαμε κοπελιες !

εμεις σημερα δεν πηγαμε για μπανακι γιατι ο πατερουλης μας δουλευει κ αυριο εχει διαβασμα(αυριοισως παω μονη με τον γιωργη αν δεν με πιασουν οι τυψεις)

ο μικρος κοιμαται στην κουνια εγω εκανα δουλειες -μπαλκονια κτλ τωρα βαριεμαι κ δεν ξερω τι να μαγειρεψω.

andith μου πολυχρονη !!!! να χαιρεσαι την πανεμορφη παπαρουνα-ολγα σου !!!

τι θα γινει βρε μανες θα κανουμε καμια συναντηση τωρα που δεν δουλευω ?αντε γιατι μπαινει καλοκαιρι κ θα σκορπισουμε εντελως

ασχετο............απο σ$χ πως τα πατε?

γιατι δεν ξερω αν ειναι η εποχη , αλλα ο δικος μου εχει λυσσαξει :oops:

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...