Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέραααα

Sue υπομονή και ηρεμία, ας μείνει λίγο ακόμα η μπεμπούλα στην κοιλιά!

Ρίτα μου κουράγιο και από εδώ και πέρα μακριά σας οι κακοτυχίες!

Θένα άντε όλο και καλύτερα και χώρις τα χάπια σου εύχομαι!

Εμεις μπανάκι δεν κάναμε ακόμα, είπαμε να παμε το Σάββατο αλλά μου ήρθε περίοδος και έβρεξε. Είπαμε να παμε Κυριακή και πάγωσε ο καιρός!

Κατα τα άλλα περάσαμε ένα σ/κ με συνεχείς πτώσεις και χτυπήματα μια που έχει πάρει το κολλάει η κυρία και κάνει ταρζανιές! Μάλιστα την Κυριακή βρήκε μια σακούλα με ψώνια (μέγα λάθος μας εκει που την αφήσαμε) και άνοιξε ένα αφρόλουτρο, το πασάλιψε στο πάτωμα και άρχισε φυσικά και να το δοκιμάζει! Κατατρομάξαμε που την είδαμε με τους αφρούς! Ευτυχώς δεν την πείραξε.

Φιλάκια!

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ηρθα κ τα λεω γρηγορα:tongue:

η ΔΕΗ μασ εχει ταραξει:mad::-x:-x:-x:-x

ωραια στη θαλασσα μονο που τελικα δεν ηταν τοσο ρομαντικα γιατι βρηκαμε τη νονα του Γιωργακη κ αλλα 7 ατομα κ κατσαμε:shock:

ο Αηδονησ επαιζε βολει -ρακετεσ χαλασε το ποδι πηγε γιατρο περνει χαπια ισωσ παει για μινισκο γιατι κ λογο υψουσ κ κουρασησ ειχε ενα θεμα με τα γονατα:(.

τα παιδια καλα χαμπαρι δεν πηραν οτι πηγαμε θαλασσα νομιζανοτι πηγαμε για καφε:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

σημερα εχασε το καινουριο τηλεφωνο ο Αηδονησ κ ηταν μεσ τα νευρα:(

εγω καλουτσικα χαπακονομαι αλλα ισωσ παρω πιο 'σκληρα' γιατι δεν βλεπω μεγαλη διαφορα θα παρω τη γιατρο αυριο τηλεφωνο:confused:

αυγο δεν του πολυ δινω ξεχναω κ ολασ:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: 1 την εβδομαδα:confused:

νατασσα εμεισ 20-21 φοραμε αναλλογα το παπουτσι αν κ του εχω κ ενα 22 πεδιλο αλλα ειναι η φορμα του μικρη;)

sueeee κανε υπομονη ,πεσ τησ μπεμπουλασ βιαζετε να μεγαλωσει αχ γυναικεσ βιαζοντε για να παν στα μπαρ κ στισ καφετεριεσ χαχαχαχα

ριτακι δεν του εδινεσ κ εσυ μια να ερθει στα ισια του! καλα για το μηχανακι κανει ετσι αμαν αυτοι οι αντρεσ ενα κακο γινετε 10 φερνουν δε λεω δεν ειναι λιγο πραμα αλλα οχι κ το κεφαλι στο τοιχο!!!

αυτα φιλια πολλα

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Καλημεεραααααα!!!!

Ριτα μου τι να πω!περαστικα κοριτσακι μου!αλλα οντως γιατι χτυπησε το κεφαλι του??καντε ασκησεις ηρεμιας,θετικες σκεψεις,κοιταξτε κ το γιωργη σας που εχει γινει ολοκληρος αντρας πια,φτου φτου κ ολα θα πανε καλα!

Καινουριο μπεμπακι στη παρεα διαβασα!Ειρηνακι μου με το καλο!!

fairy καλη μετακομιση στο σπιτακι σας!!!φιλια στο γιωργη σου!!

natassa η Ολγα φοραει 20-21.

Θενα φιλακια πολλα,ευχομαι να περασει συντομα!!!

δε θυμαμαι κατι αλλο!!

Η Ολγα ολο κ ζωηρευει!αχ!!!τη θαλασσα τη λατρεψε!μολις φτασαμε και την αφησα κατω,ετρεξε σταθηκε μπροστα,τη χτυπησε 2-3 φορες το κυμα στα ποδια κ ξεκινησε να μπει μεσα!:shock:ουτε το νερο που ηταν λιγο κρυο την ενοιαξε τιποτα!τη πηρα για να της ξαναβαλω αντηλιακο,να της βγαλω την πανα,να βγαλω κ γω το φορεμα μου κ τσιριζε!!!χαχα!το δελφινακι μου!ευτυχως!σκεφτομουνα μηπως κ δεν της αρεσε αλλα ξετρελαθηκε!!!

Φιλακια πολλα σε ολες!!!

rXrPp3.png

Καλημερα!!

Τι ωραια η αντιδραση της Ολγιτσας!! Μπραβο της!! Εμεις δεν εχουμε παει ακομη στη θαλασσα και πολυ θελω να δω το αγορακι μου πως θα αντιδρασει!!

Ριτακι περαστικα στον αντρα σου...Γκαντεμια μεγαλη βρε παιδι μου...Ο γιωργακης ειναι χαρμα!!!

Θενα και στον δικο σου περαστικα!! Κι εσυ κοιτα να ηρεμησεις και μονη σου, μην περιμενεις τα φαρμακα να κανουν δουλεια...

Ναya δεν ειναι να τα αφηνουμε τα μικρα μας πανω απο 2 λεπτα μονα τους, μπορουν να κανουν θαυματα!!Κι εγω πολλες φορες μεχρι να παω απο πισω του, εχει φτασει στην αλλη ακρη του σπιτιου και τον ψαχνω κιολας!Και που να μεγαλωσουν και να σκαρφαλωνουν καρεκλες, αυτο σκεφτομαι...

Νουμερο παπουτσιου κι ο δικος μου 21 φοραει.

Αυτα, φιλακια και καλημερες σε ολες!!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

καλημερουδια φιλες μου ! ολα καλα εδω . ο μπαμπας μας ειναι στη σχολη δινει μαθημα κ κανονιζει κ κατι σχετικα με την πτυχιακη του κ εγω με τον γιωργη κυνηγιομαστε:shock::shock::shock: τα πρωινα μαζι του δεν συγκρινονται με τιποτα. μα ποσα εχουν μεγαλωσει τα ατιμα βρε κοριτσια! ο δικος μου απτο πασχα κ μετα εχει γινει αντρακι κ εχω τρελαθει ....πειτε πειτε μου πως νιωθετα εσεις?

κουμπαρουλα προσεχε τα με το χαπακωμασε παρακαλω περαστικα κ στον αντρουλη σου

εμεις αυγο πρεπει να τρωμε μερα παρα μερα αλλα του δινω 2 την βδομαδα(γιατι κ γω ξεχναω) κ το τρωμε μελατο

παπουτσακι φοραμε 20-21 τι αλλο εχετε ρωτησει καλε?

sue μου ποτε μπαινεις στον μηνα σου ? προσεχε κοπελαρα μου μην κουραζεσαι .....κ συ ειρηνακι προσοχη με τις μετακομισεις

andith μου τα ιδια κ ο γιωργης με την θαλασσα.......τρεχει κ δεν τον σταματαει τιποτα (να κ κατι που πηρε απτον πατερα του τελικα)

παω γιατι ο ταρζαν κανει μπεν μαρι το μπουκαλι με το γαλα του στον ελληνικο καφε μου ...........εεεεεεεεεεεερχομαι

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Ρε Θενάκι δεν πας σε κανένα γιατρό να σε βοηθήσει με τιποτε πιο φυσικες μεθόδους?

Καμια ψυχοθεραπευτικη ομάδα. Ψαξτο λιγο. Η ψυχική υγεία είναι πολύ σημαντική και αν δεν βρεις απο που προέρχονται όλα αυτά και πως θα μπορέσεις να τα ελέξγεις θα γίνεσαι χειρότερα γιατι θα χρειάζεσαι όλο και πιο ισχυρά φάρμακα.

Ξέρω πως μόνη σου είναι δύσκολο γιαυτο σου λέω πήγσινε σε κανενα ψυχολογο ή κανενα κέντρο ψυχικής υγείας. Και κανε και τπτ για τον εαυτό σου διχως τα παιδια (κολυμβητηριο, γυμναστήριο, spa:shock::shock::D:D:D:D κλπ)

Συγνώμη αν επεμβαίνω σε κάτι που σίγουρα δεν με αφορά αλλά είπαμε πως εδω ειμαστε μια παρέα για τα ωραία αλλά και τα δύσκολα.

φιλακια πολλά

uDLqp1.png

θενακι μου γλυκο κ εγω θα συμφωνησω με την νατασσα μας. με τα χαπια φοβαμαι μην χασεις την μπαλα.φανταζομαι πηγες σε γιατρο κ σου ειπε για χαπια? μηπως να τον ξανεπισκεφτεις?η μηπως να παρεις κ μια δευτερη γνωμη ????

νατασσακι , fairy πως ειστε????

88M1p3.pngycQap3.png

λογικο ειναι να φρικαρεις! εχεις παρει καμια αδεια? η παραλληλα εχεις κ δουλεια μαζι ????

παντως ειναι για καλο σκοπο οποτε αξιζει !!!!!!!!!!!!!!!!!

δεν μου λες βρε φιλεναδα, αυτες τις περιεργες κ ομορφες ματαρες ο γιοκας σου απο που τις πηρε?????????!!!!!!!!!!!!

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

λογικο ειναι να φρικαρεις! εχεις παρει καμια αδεια? η παραλληλα εχεις κ δουλεια μαζι ????

παντως ειναι για καλο σκοπο οποτε αξιζει !!!!!!!!!!!!!!!!!

δεν μου λες βρε φιλεναδα, αυτες τις περιεργες κ ομορφες ματαρες ο γιοκας σου απο που τις πηρε?????????!!!!!!!!!!!!

μπααα τι αδεια!!!! ολα μαζι :D:D:Dmultitasking

τι χρωμα σου φαινοντε? πρασινωπα ειναι...η πεθερα μου εχει γαλανα, ο αντρας μου πρασινομελια κ εγω καστανα....ε τα εμπλεξε ο γιος μου κ βγηκε τουρλου...αλλα νομιζω δεν εχουν σταθεροποιηθει ακομα.,..θα σκουρυνει

αχ καταλαβα ! οοοοοοοοοοοολα μαζι , καλα κουραγια τοτε, δεν σε φοβαμαι εσενα να σου πω την αληθεια, μια χαρα θα τα καταφερεις :tongue::tongue::tongue::tongue: σε βοηθαει καθολου ο γιωργης??? χεχεχεχε

τα ματια του γιοκα σου πρασινωπα οπως ειπες κ συ τα βλεπω...... πολυ ξεχωριστο χρωμα μακαρι να του μεινουν ειναι τρελα !!!!!!!!

88M1p3.pngycQap3.png

εμποροπλοιαρχων νατασσουλι μου .τα ειχε παρατησει να σου πω την αληθεια.αλλα ζητησε παραταση απτο υπουργειο(τελευταια εξεταστικη που ειχε δικαιωμα να δωσει ηταν περσυ που ειχε το ατυχημα κ δεν εδωσε) χρωσταει 4 μαθηματα.....εχει δωσει τα 2 κ μενουν αλλα 2 που τα δινει την αλλη βδομαδα. μετα περιμενουμε τα αποτελεσματα κ μετα παραδιδει πτυχιακη κ επιτελους θα εχει το χαρτι κ αποτι φαινεται θα ταξιδεψει ...για να δουμε.....

μπαρβο για την διπλωματικη φιλεναδα! κ με την καινουργια αρχη να δεις οοοοοοοοοοοοοολα θα πανε τελεια!!!

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...