Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , dimi.tra είπε:

Τελικά εσυ κορίτσι τι είδατε στον υπέρηχο; Συγγνώμη αν το έγραψες κάπου και δεν το είδα. Η εμφύτευση δεν σημαίνει αυτόματα τελειομηνη εγκυμοσύνη, ούτε το τέλειο έμβρυο σημαίνει πως δεν θα υπάρξουν επιπλοκές. Εσυ είχες μεταφέρει ελεγμένη βλαστοκύστη;  

Δυστυχώς δεν κατάφερε να δει κάτι αξιόλογο, έναν μικρό ενδομητριο σάκο με το ζόρι  οπότε χθες σταμάτησα τα φάρμακα και σήμερα έχω αίμα. Με χοριακη 3900 την μια μέρα και την επόμενη με έπιασε αιμορραγία με πήγματα. 
      Αυτή η προσπάθεια θεωρείται αυτόματη αποβολή όπου κατά κύριο λόγο οφείλονται σε έμβρυα με χρωμοσωμικες ανωμαλιες. 
      Οχι δυστυχώς δεν έχω μεταφέρει ελεγμένη βλαστοκύστη εως τώρα αλλά σκέφτομαι να το προτείνω στον γιατρό πριν την επόμενη ετ. 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Στο Αρεταίειο γεννάω! Είχα ακούσει πως δίνουν πανες όμως σήμερα που ρώτησα μου είπαν να πάρω απ' όλα!

Στην τελική αν δεν τα χρησιμοποιήσω θα τα φέρω πίσω. Γενικά για τι βαλίτσα βάζω ΑΠ' ΟΛΑ. Σαν να πάω κάπου που δεν έχουν τπτ.

χεχε κ εγω το ιδιο...καλυτερα ενα πραγμα παραπανω κ να μη το χρειαστεις παρα μεσα στη νυχτα να ψαχνεσαι :rolleyes:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Στο Αρεταίειο γεννάω! Είχα ακούσει πως δίνουν πανες όμως σήμερα που ρώτησα μου είπαν να πάρω απ' όλα!

Στην τελική αν δεν τα χρησιμοποιήσω θα τα φέρω πίσω. Γενικά για τι βαλίτσα βάζω ΑΠ' ΟΛΑ. Σαν να πάω κάπου που δεν έχουν τπτ.

καλα κανεις δεν το συζητω.τουλαχιστον ας υπαρχουν στο αμαξι να μην τρεχει ο συζηγος .να ρωτησεις και για μπιμπερο (σε περιπτωση που δεν θυλασεις αποκλειστικα) και για αποστειρωτη. Στο τζανειο που θα γεννησω εγω μας ειπαν μπιμπερο να παρουμε. σεντονια,κουβερτακια κτλ. μονο μπανιο το πρωι το κανουν οι μαιες και μετα αναλαμβανει η μαμα ολα!!

88M1p3.pngycQap3.png

Αστα fairy μου κι εγω ελπίζω να μην με ταλαιπωρήσουν αδικα αλλο...Αλλα ειλικρινά ήμαρτον με τις υπηρεσίες μας στην Ελλάδα!!!

Μεσα σε τρεις ωρες έπρεπε να εχω πάει σε τρία διαφορετικα σημεια της Αθηνας!!!!γκρρρρ

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

χρονια πολλα...αληθως ο Κυριος.

για καουρες γαλατακι....εγω ευτυχως δεν επαθα, αλλα εχω ακουσει κ διαβασει οτι το γαλατακι ειναι ενα κ ενα...

Το γάλα μου φέρνει ξινίλες... :-(

Εσύ fairy μου, είσαι καλά; Περάσατε, όπως διάβασα, πολύ όμορφα το Πάσχα. Χαίρομαι!

2522daf9de.png

swGop2.png

καλησπέρεςςςςςςςς....:D

Ακόμη ταλαιπωρείσαι ε???

Εγώ από καούρες αστα να πάνε ειδικα τα βραδια καιγεται ολος ο οισοφάγος μου!

Εχω διαβασει διαφορα αλλα δεν ειδα και καμια διαφορά!

Εμένα με "βαράει" στο κεφάλι! Νιώθω να καίγομαι στις ρίζες των μαλλιών μου.

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!

Χριστός ανέστη και χρόνια πολλά!

Πώς είστε;

Εγώ σήμερα δεν είμαι στα καλά μου. Δεν λένε να με αφήσουν οι εμετοί και το στομάχι μου έχει γίνει κουρέλι... Ευτυχώς δεν συμβαίνει πλέον κάθε μέρα.

Από καούρες πώς πάτε; Πείτε καμιά ιδέα...

εγω καπου διαβασα για τα ξυνομηλα, το δοκιμασα....και δεν ξερω αν ηταν τυχαιο αλλα βρηκα την υγεια μου !!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

χεχε κ εγω το ιδιο...καλυτερα ενα πραγμα παραπανω κ να μη το χρειαστεις παρα μεσα στη νυχτα να ψαχνεσαι :rolleyes:

Ακριβώς!

Εγώ πείρα 1 πακέτο με 28 πάνες στο μικρότερο νούμερο. Αν χρειαστεί (που μάλλον θα χρειαστούν) θα μου φέρει ο άνδρας μου.

uDLqp1.png

geia sas koritsakia!!!!xronia polla kai me to kalo ta bebakia mas!!1

apo kaourew ki egw pethainwww!!!!o giatros mou eipe mporw na pairnw malox alla vre paidia den mou kanei tipota!!!mono ypomoni mporoume na kanoume....

ti kanete allo?? egw trww to klotsidi tis zwis mou, impempa den prepei na xwraei allo!!!se opoia stasi kai na kathisw me tsakizei.....ade na perasei o kairos!!

bzUyp3.png

OoE2p3.png

πωπω mary πρεπει να είναι πολύ πίκρα αυτό...μου ειπε η μαία μου να καθομαι με ισια την πλατη και να μην /'βουλιάζω" για να μην χειροτερευει η κατασταση με τις καούρες!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

εγω καπου διαβασα για τα ξυνομηλα, το δοκιμασα....και δεν ξερω αν ηταν τυχαιο αλλα βρηκα την υγεια μου !!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Θα τα δοκιμάσω κι αυτά. Μακάρι να με βοηθήσουν. Σε ευχαριστώ.

geia sas koritsakia!!!!xronia polla kai me to kalo ta bebakia mas!!1

apo kaourew ki egw pethainwww!!!!o giatros mou eipe mporw na pairnw malox alla vre paidia den mou kanei tipota!!!mono ypomoni mporoume na kanoume....

ti kanete allo?? egw trww to klotsidi tis zwis mou, impempa den prepei na xwraei allo!!!se opoia stasi kai na kathisw me tsakizei.....ade na perasei o kairos!!

Μπέμπα περιμένεις; Ουαου! Είδος υπό εξαφάνιση αυτή τη χρονιά! Πήγε η μαμά μου να πάρει πάνες και δεν είχαν ούτε για δείγμα σιέλ! Όλες τις σήκωσαν οι αγορομάνες - και είμαστε πολλές! :cool:

πωπω mary πρεπει να είναι πολύ πίκρα αυτό...μου ειπε η μαία μου να καθομαι με ισια την πλατη και να μην /'βουλιάζω" για να μην χειροτερευει η κατασταση με τις καούρες!

Κι αυτό θα το δοκιμάσω. Thanks!

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

καλα κανεις δεν το συζητω.τουλαχιστον ας υπαρχουν στο αμαξι να μην τρεχει ο συζηγος .να ρωτησεις και για μπιμπερο (σε περιπτωση που δεν θυλασεις αποκλειστικα) και για αποστειρωτη. Στο τζανειο που θα γεννησω εγω μας ειπαν μπιμπερο να παρουμε. σεντονια,κουβερτακια κτλ. μονο μπανιο το πρωι το κανουν οι μαιες και μετα αναλαμβανει η μαμα ολα!!

Δεν έχω σκοπό να πάρω μπιμπερό και αποστειρωτή γιατί θέλω να θηλάσω αποκλειστικά. (Ελπίζω να τα καταφέρω αλλά θέλω να πάω με ηθικό ακμαίο!!!!!!!).

uDLqp1.png

Θα τα δοκιμάσω κι αυτά. Μακάρι να με βοηθήσουν. Σε ευχαριστώ.

Μπέμπα περιμένεις; Ουαου! Είδος υπό εξαφάνιση αυτή τη χρονιά! Πήγε η μαμά μου να πάρει πάνες και δεν είχαν ούτε για δείγμα σιέλ! Όλες τις σήκωσαν οι αγορομάνες - και είμαστε πολλές! :cool:

Κι αυτό θα το δοκιμάσω. Thanks!

τι πάνες γαλάζιες?

uDLqp1.png

τι πάνες γαλάζιες?

Εννοώ τις πάνες που στρώνουμε στους καναπέδες για να ξαπλώσει το μωρό από πάνω, πάνες αγκαλιάς, πάνες που κάποιες στρώνουν στα πορτ μπεμπέ... Κατάλαβες, ναι;

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...