Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια κ απο μενα

σου κατσε καλα ηρεμισε αν κ σε περνει να γεννησεισ κ τωρα αφου μπαινεισ στο μηνα σου;)

fairy το μαζεμα το αντεχω το ξεπακεταρισμα ειναι το πακετο το μεγαλο:mad: κουραγιο κοπελιαααα χιχι

ριτα δευρο εξω ...που εισαι καλε? σε απελησαν η σε σκοτωσαν τελικα να ξερουμε!?:tongue:

εμεισ βαφουμε γι αυτο χαθηκαμε ...αλλαξαμε τα δωματια ο Γιωργοσ πηρα τον ιασονα συγκατοικο κ η πριγκιπεσσα μονη τησ πηγε στο μικρο ακομα δεν τησ το εβαψα ...παλευαμε με των αγοριων θα βαλω καμια μερα φοτο να δειτε;)

εμασ τα ταβανια ειναι ξυλινα καφε κ του το εβαψα γαλαζιο κ φωτισε το δωματιο κ τελικα θα τα βαψουμε ολα οχι τωρα ολα μαζι λιγα λιγα θα δουμε;)

με το θεμα μου καλυτερα ειμαι οσο παιρνω το χαπακι μου χιχι μετα δεν ξερω θα δουμε:tongue:

εμεισ ειπαμε μετα απο 6 χρονια να παμε τα διο μασ θαλασσα την κυριακη θα δουμε γιατι μασ πιανουν τυψεισ οταν τα αφυνουμε αλλα που θα πεια αυτη η κατασταση θα πανε λυκειο για να ξεκολλησουμε:shock: παντου μαζι αμαν σαν ζευγαρι μονο σε κανα γαμοτραπεζο πηγαινουμε επειδη ειναι αργα κ κοιμουντε αλλιοσ ουτε για ποτο !

τεσπα αυτα καληνυχτεσ πολλεσ

μμμμμαααακια

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

τι κανετε κοριτσακια μου??γυρισα Κυπρο!δεν κανονισαμε τελικα συναντηση!

ειμαι απιστευτα κουρασμενη!ολο βολτες στην Αθηνα,τελεια ηταν!εδω εχει πολυ ζεστη κ ο ηλιος καιει παρα πολυ,για να βγουμε πρεπει να παει 7 το απογευμα!τη Κυριακη θα παμε κ μεις για μπανιο,πρωι πρωι γιατι το πολυ να κατσουμε μεχρι τις 11,μετα τελος!να δω κ πως θα αντιδρασει η μπουμπου!περισυ τα τραβαγε τα ποδαρακια πανω!

θα μπω αυριο να σας σχολιασω γιατι ειμαι κομματια,εμαθε κ σκαρφαλωνει παντου το τρελοκοριτσο κ ολη μερα οχι θα χτυπησεις λεω!μαλλιασε η γλωσσα μου!ουφ!

rXrPp3.png

τι κανετε?

χαθηκα κι εγω....

τρεχαμε με κατι οικογενειακα...

ο Γιωργής μου εδω και 3 μερες θελει να τον κραταμε και να περπαταει...

μου εχει φυγει η μεση...

ετοιμαζεται και το 5ο δοντι και τρωει πολυ δυσκολα...

ολο γαλα και κρεμες...

λιγο φαι και καθολου φρουτα και γιαουρτι...

δεν ξερω τι να τον κανω...

το αυγο δεν το θελει με τιποτα...εσεις πως το κανετε?

σφιχτο η μελατο??

ΕΙΡΗΝΗ μου ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

με το καλο το μπεμπακι σας....

αντε να παιρνουμε σειρα και οι υπολοιπες...:D

φιλακια σε ολες...!!!

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

Καλη εβδομαδα!

Andith καλως επιστρεψατε!καλα μπανακια στη θαλασσα!

Thena πηγατε τα δυο σας τελικα για μπανιο? Χρειαζεται να θυμομαστε οτι ειμαστε και ζευγαρι εκτος πο γονεις που και που...!Μεγεια τα δωματιακια!

Pasxalitsa το αυγο κι εμενα δεν το ετρωγε στην αρχη, αλλα τωρα το τρωει.Σφιχτο το κανουμε, μονο κροκο ακομη.Απο βδομαδα θα του βαλω ολοκληρο. Κι εμενα τον ενοχλουν πολυ α δοντια αλλα δεν κοβει το φαι.Θελει να δαγκωνει οτιδηποτε σκληρο και τρελαινεται να δαγκωνει εμας!

Τελικα πηρα το yutopar προχθες για να σταματησουν οι συσπασεις και μου πε να το παρω λιγες μερες μεχρι να μπω στο μηνα μου..Και να μην κουραζομαι για να μην εχουμε προωρο τοκετο.. Για να δουμε θα βγει βιαστικη η μικρουλα?

Φιλια σε ολες!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

καλημερα φιλες μου καλη βδομαδα δεν εχω διαβασει τιποτα ντροπη μου αλλα συμβαινουν παρα πολλα ......η γκαντεμια συνεχιζεται για το σπιτι μας.....

θα σας πω 2-3 για να καταλαβαιτε.............

εκλεψαν το μηχανακι του αγγελου, που το ειχε αφησει στην πεθερα μου για 2 βραδια(ναι ναι το σηκωσαν κ εφυγαν κ κανεις δεν καταλαβε τιποτε) ο αγγελος οταν το μαθε εριξε μια με το κεφαλι του στον τοιχο κ ανοιξε το κεφαλι του τωρα τον εχω με διασση κ ραμματα...........

εγω εκανα αυτο που σας ελεγα με την δουλεια κ περιμενω την αποφαση κ την πληρωμη απτον ΟΑΕΔ πια.

παραλληλα ο αγγελος παλευει να παρει το πτυχιο του για να αλλαξουμε ζωη (οπως σας ειχα πει )

αυτα τα λιγα μας συμβαινουν

ο γιωργης μου μια χαρα μας τρελαινει κ λιωνουμε !

σας φιλω προς το παρον

88M1p3.pngycQap3.png

βρε Ριτακι μου!!!! κοριτσι μου τι σας βρηκε !!! ολα να πανε καλα κ αλλο κακο να μην σας βρει!!!

sue μου πολυ πολυ ξεκουραση :) λιγο ακομα :)

εμεις πλεον το αυγο μελατο κ το τρωει ολο...του αρεσει πολυ κ συνηθως το τρωμε απογευματινο κ βαζω κ μια σταγονα λαδακι μεσα.

Ritaki κράτα γερά :D:D:D να μας λες τα νέα σου!

sue-δακι και γω νόμιζα πως ο μικρος θα έρθει γρηγορότερα αλλά τελικά 40+1!!!

Thenaki ελπίζω να περάσατε όμορφα και ρομαντικά τα 2 σας! Κοιτα να μας ετοιμάσετε ξαφνικά το 4ο :D:D:D:D

και εμεις το μικρό δεν τον αφήνουμε σχεδον ποτε.

Το Σάββατο καναμε μπανακι και πάλι μας άρεσε πολύ αλλά την Κυριακή είχε βροχή και ψύχρα.

Κορίτσια δεν τα προλαβαίνω τα δόντια του γιού μου...12! και ίσως έρχετε και άλλο γιατι με έχει ταράξει στις δαγκωνιές!!!! Και αυτό που με προβληματίζει είναι πως δεν έχουμε αρχίσει να τα πλένουμε ακομα :(:(:( το προσπάθησα μερικές φορές αλλά δεν το κατάφερα. Μάλλον πρέπει να ξαναδοκιμάσω.

Α! και η ποδάρα του γιου μου δεν περιγράφετε νομίζω. Εσάς τι νούμερο φοράνε σε παπούτσι και τι σε αθλητικό?

uDLqp1.png

εμεις αυγό προς το σφυχτό για αποφυγή σαλμονέλας. συνήθως με λαδάκι. τρελενεται. πλέον το τρώμε κάθε πρωί και μετα αργότερα στις κουνιες τρώει φρούτα! όσο δεν τα έτρωγε μωράκι τώρα τα καταβροχθίζει (πεπόνι, κεράσι, νεκταρίνια, μουσμουλα)

fairy εκει τι φρούτα έχει? Α! και κάτι ακομα στον παιδικό του δίνεις εσύ φαγητό? αν θέλεις να τρώει το δικό σου γίνετε?

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

εμεις αυγό προς το σφυχτό για αποφυγή σαλμονέλας. συνήθως με λαδάκι. τρελενεται. πλέον το τρώμε κάθε πρωί και μετα αργότερα στις κουνιες τρώει φρούτα! όσο δεν τα έτρωγε μωράκι τώρα τα καταβροχθίζει (πεπόνι, κεράσι, νεκταρίνια, μουσμουλα)

fairy εκει τι φρούτα έχει? Α! και κάτι ακομα στον παιδικό του δίνεις εσύ φαγητό? αν θέλεις να τρώει το δικό σου γίνετε?

κανει αυγο καθε μερα? εγω 2-3 φορες τη βδομαδα του δινω

εδω εχει πολλα φρουτα γιατι σχεδον ολα ειναι εισαγωγης ;) κ φυσικα τρωμε απ' ολα

για παπουτσι δεν τρελλαινομαστε εμεις...ιδιως τα χριτς χρατς μας αρεσει να τα βγαζουμε...του εχω ενα ζευγαρι αθλητικα κ τα κουβαλαω μαζι κ οπου καθομαστε τα φοραει για να περπαταει....ειδαλλως δενφ οραει παπουτσι....4 φοραει, δε ξερω πως ερμηνευεται αυτο στα ελληνικα νουμερα:rolleyes:

στον παιδικο οχι δεν του δινω εγω φαγητο περαν του πρωινου...δεν νομιζω να σε αφησουν να δωσεις δικο σου γιατι δεν ειναι δικαιο προς τα αλλα παιδακια κ μπορει να αρχισουν ζηλιες κλπ...ξερω ομως τι ειδους φαγητο τρωνε ;)

κανει αυγο καθε μερα? εγω 2-3 φορες τη βδομαδα του δινω

εδω εχει πολλα φρουτα γιατι σχεδον ολα ειναι εισαγωγης ;) κ φυσικα τρωμε απ' ολα

για παπουτσι δεν τρελλαινομαστε εμεις...ιδιως τα χριτς χρατς μας αρεσει να τα βγαζουμε...του εχω ενα ζευγαρι αθλητικα κ τα κουβαλαω μαζι κ οπου καθομαστε τα φοραει για να περπαταει....ειδαλλως δενφ οραει παπουτσι....4 φοραει, δε ξερω πως ερμηνευεται αυτο στα ελληνικα νουμερα:rolleyes:

στον παιδικο οχι δεν του δινω εγω φαγητο περαν του πρωινου...δεν νομιζω να σε αφησουν να δωσεις δικο σου γιατι δεν ειναι δικαιο προς τα αλλα παιδακια κ μπορει να αρχισουν ζηλιες κλπ...ξερω ομως τι ειδους φαγητο τρωνε ;)

Ναι η παιδίατρος μας είπε μέχρι 2 ετών ενα αυγό την μέρα. Η χολιστερίνη βοηθάει στην ανάπτυξη των εγκεγαλικών κυττάρων! Η αλήθεια είναι πως οι περισσότεροι λένε καθε 2-3 μέρες αλλά αυτή έτσι μασ είπε. Ασε που βοηθάει και στο σίδηρο που έχουμε θέμα. Γι'αυτό άλλωστε μας είπε 6 μέρες τη βδομάδα τουλάχιστονβ κρέας και αργότερα που θα μπει το ψαρι και ψάρι. εμεις ξεκινήσαμε δειλα δειλά το ψΆΡΙ.

εκεί τι ψάρι τρώνε τα μωρά?

uDLqp1.png

εκεί τι ψάρι τρώνε τα μωρά?

Νατασσα μου κ εδω ολα υπαρχουν.....τα ψαρια βεβαια ειναι πιο μεγαλα λογω του ωκεανου...εκει που θα ειστε θα δεις απο που φερνουν ψαρια...εμεις εχουμε τοπικους ψαραδες πχ που φερνουν απο τα δικα μας νερα ψαρια....εμενα τα τρωει ολα τα ψαρια....μπακαλιαρο...κολιο....οτι θες...:D

Νατασσα μου κ εδω ολα υπαρχουν.....τα ψαρια βεβαια ειναι πιο μεγαλα λογω του ωκεανου...εκει που θα ειστε θα δεις απο που φερνουν ψαρια...εμεις εχουμε τοπικους ψαραδες πχ που φερνουν απο τα δικα μας νερα ψαρια....εμενα τα τρωει ολα τα ψαρια....μπακαλιαρο...κολιο....οτι θες...:D

ok thanks! αγχώνομαι με το τι θα βρίσκω!

και εμείς κολίο, γλώσσα και μπακαλιάρο εχουμε φάει

uDLqp1.png

ok thanks! αγχώνομαι με το τι θα βρίσκω!

και εμείς κολίο, γλώσσα και μπακαλιάρο εχουμε φάει

μην ανησυχεις καθολου :) υπαρχει πολυ μεγαλη ποικιλια σε ολα!!!

να κοιταξεις να δεις που πουλανε κ ελληνικα προιοντα...αλλες φορες τα εχουν Τουρκοι, αλλες Ελληνες/Κυπριοι...εμεις εχουμε την κυρια Ολγα εδω της οποιας το μαγαζακι ειναι λες κ μπαινεις σε μπακαλικο της γειτονιας χεχε...ειναι πολυ ωραια κ καθομαστε ωρες εκει μεσα χαχαχαχα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...