Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

γεια σας κοριτσια!!!

xainti εμενα δεν κανει πυρετο αλλα αυτο που σου ειπαν ειναι σωστο...απο 38 κ πανω θεωρειται πυρετος στα μωρα....ελπιζω να μην ειναι τιποτα :)

αχ κοριτσια εχω τελεια νεα!!!!! επιτελους μετακομιζουμε σε μονοκατοικια!!! με 3 μεγαλες κρεβατοκαμαρες, να εχει το τερατακι μου χωρο κ ισως να του κανω κ κανα αδερφακι....τραπεζαρια, σαλονι...απιστευτη κουζινα κ φυσικα χωρο για το γραφειο μας!!! ειμαι απιστευτα ευτυχισμενη!!!!! σε 2-3 βδομαδες μετακομιζουμε οποτε αν θελει καποια να βοηθησει στο πακεταρισμα μην ντραπειτε αχαχαχαχα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αντε fairy με το καλό! Και επιτελους κιολας, τόσο καιρό ψάχνετε! μακάρι να κάνετε σε αυτό το σπίτι μια πανευτυχισμένη και μεγάλη οικογένεια :D:D

επιτελους σημερα εφαγε η μικρη λίγο μόνη της με το κουτάλι και κυριως δοκιμασε βερίκοκο κομματακι λιωμενο λιγο στα δάχτυλα και οχι κρεμα στο μπλέντερ. Αντε μπας και ξεκινησουμε να τρωμε κανενα κομματακι.

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

naya εγω του αφηνα κομματια απο φρουτα στον δισκο του να τα περιεργαστει...σιγα σιγα καταφερε να τα τρωει ολα μονος του...απλα αστα μπροστα της κ εχε το νου σου μην της κατσει κανα κομματι

αχ fairy μου αυτο κανουμε τοσο καιρό τώρα αλλά μέχρι τώρα ή που τα πολτοποιει με τα χερια και τα τριβει πανω της και στα μαλλια της ή που θελει να τα ταΐζει σε μας :shock::shock: πιστευω ομως οτι αφου εκανε το βημα με το κουταλι θα το κανει και με τα κομματια που θα παει...

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Καλημερα!!!

Θενα μου τι διαβαζω?Γιατι σε παιρνει απο κατω? Σιγουρα σου ερχεται τρελα καποια στιγμη με 3 παιδια, αλλα προσπαθησε οσο μπορεις να μην τσιτωνεις!Μπορει να ειναι φαση και να περασει...Ελπιζω να εισαι ηδη καλυτερα!!!

Χainti τι ειναι αυτο με τις ιωσεις που εχετε παθει..Μακαρι να φυγει αυτος ο μηνας και να φυγουν μαζι και ολες οι αδιαθεσιες και οι αρρωστιες! Να περασετε μετα ενα ηρεμο καλοκαιρι...

Ναya χαιρομαι που ειστε καλα εσεις! Αν μπορεις να παρεις αδεια και να την περασεις με την οικογενεια!

Κι εγω του δινω να μασουλαει διαφορα και οσα δεν ειναι σκληρα δεν τα αλλεθω, τα λιωνω για να μαθει να μασαει σιγα σιγα!

Fairy πολυ χαιρομαι που βρηκατε ωραιο μεγαλο σπιτακι γαι την οικογενεια!Ευκαιρια να την μεγαλωσετε λοιπον!!! Και οσο για τη μετακομιση, θελεις να σου στειλω τον αντρα μου που ειναι η δουλεια του??Θα στειλω και τον μικρο μαζι να βοηθησει μαζι με τον δικο σας!! Με το καλο να πατε σπιτακι σας!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

σου τι κανουν τα σουδακια σου? κ εμενα ετσι εκανε ο Γιωργοσ ελεγε απο 8 μηνων λεξεισ κ μετα το το χρονο ολο αα κ ου κ αυτο ηταν δεν ξανα μηλησε μεχρι να παει παιδικο:(

Ελπιζω να μην μου κανει τετοια κολπα και ο δικος μου με την ομιλια...:(

Κατα τ' αλλα ειναι μια χαρα το αγορακι μου! Εχτες ηταν τοσο γλυκουλης, κανει ολο γκριματσες και ναζια, θεατρινος ειναι! Τον κοιταζα και ελιωνα παλι!! Νιωθω ερωτευμενη πολυ!!Ετσι θα ναι παντα αραγε? Θα νιωθω ετσι και για την μπεμπουλα, αναρωτιεμαι...Καλα ειναι και αυτη 2200 ειναι τωρα, ας κατσει στην κοιλια οσο θελει, δεν βιαζομαι να βγει..!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

αχ,ελπιζω να ειστε ολες καλα...

δεν προλαβαινω αλλα θα επανελθω,συντομα ελπιζω....

διαβασα στα βιαστικα για νεο μπεμπακι....

δεν θυμαμαι ομως ποια....:confused::confused::confused:

η ειρηνη??

με το καλο!!!!!!!!!!!!!!!

fairoulini καλοριζικο το νεο σπιτι,θα ειναι τελεια φανταζομαι...

thenaki κουραγιο....

στις υπολοιπες φιλια.....:D

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Μια γρήγορη καλημέρα και από μένα!

Thenaki: Μάνα κάνε κουράγιο!!!!

fairy: Με το καλό η μετακόμιση!!!

Λοιπόν κορίτσια το Annecy πολύ ωραίο!!!! Μου άρεσε πολύ. Αν σας αρέσουν τα ταξίδια στο εξωτερικό το συστήνω για 3μεράκι!

Το ΣΚ είχαμε πάει για μπάνιο και ο μικρός τρελάθηκε! ελπίζω να πάμε και αυτό το ΣΚ.

Ο δικός μου πάντος δεν τρώει πλέον τπτ αλεσμένο. Και έτσι με τα κομματάκια τρώει και πάρα πολύ φρούτα! αν είναι πολύ μαλακά δεν του αρέσει. προτιμάει σκληρά και ξινά!

βέβαια έχουμε και 11 δόντια!

uDLqp1.png

Καλημέρα εξαφανισμένες (και μαλλον τρεχατες) μανουλες!!!

Χθες επιτελους φαγαμε τραχανα χωρις αλεσμα!! Ξερω ακουγεται τραγικο να χαιρομαι για κατι τετοιο σε αυτη την ηλικία της μικρής αλλά είμαι κατενθουσιασμένη γιατί έχουμε μείνει λίγο πίσω στο θέμα αυτό. Όπως και στα δόντια! ακόμα φαφούτα ... :shock::shock::confused::confused:

Τι κάνουν τα πιτσιρίκια σας???

Ειρήνη πως ξεκίνησε η δευτερη εγκυμοσύνη? Όλα καλά? Αντε μολις τελειώσετε τη μετακόμιση να βρεθούμε!

Φιλάκια!

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!!!!!

Εμεις ειμαστε καλα!!

Αν και αυτη τη στιγμη εχω συσπασεις και ποναω...Δεν θυμαμαι να ειχα τοσο συχνα συσπασεις στον 8ο περισυ...Λετε να γεννησω νωριτερα και να μην παρω παλι ολο το μηνα?Θα δειξει...

Ο γιοκας μου ειναι μια χαρα!Τον εχει πιασει λογοδιαρια 2 μερες τωρα και εχει αρχισει να λεει διαφορες λεξουλες δικες του και να τραγουδαει!

Που ειστε ολες?Πηγατε διακοπες απο τωρα???

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

suedaki καλημέρα! εγώ είχα συσπάσεις από τον 7ο και έπερνα yutopar μίλα και με το γιατρό!

εμείς περιμένουμε την άλλη Παρασκευή την κουνιάδα μου να γεννήσει με καισαρική το 2ο! 3η ανιψούλα και ξαδερφούλα για το Νικ.

Εχθές το απόγευμα πήγαμε για μπάνιο στο Σχοινιά και σήμερα το απόγευμα θα φύγουμε πάλι για τον Κάλαμο στο εξοχικο της κουνιάδας μου. Θα μεινουμε μέχρι Κυριακή και θα κάνουμε και κανενα μπάνιο γιατι κανονικες διακοπες δεν έχει φέτος :(:(:(.

uDLqp1.png

καλημερες...εγω καθε μερα τριγυριζω εδω αλλα δεν βλεπω κανεναν χεχε

συνηθως τα βραδυα βεβαια ειμαι εδω...η Ριτα που χαθηκε?

εγω εχω κανει το σπιτι ανω κατω ...αρχιζω κ πλενω τα παντα κ σιγα σιγα να βολεψω σε κουτες....μου τη δινει το πακεταρισμα σας το ειπα?????

Τον παιρνω και δεν τον βρισκω τον γιατρο...Μου χε πει αν εχω πολλες σε μια μερα να του το πω να παρω χαπια, αυτα ισως εννουσε..Ακομη δεν εχω ηρεμησει, καθε δεκα λεπτα με πιανει...Το χω ξαναπαθει και οταν εφυγα απο τη δουλεια ηρεμησα...Ισως την κανω...

Με το καλο η ανηψουλα!!!! Κι εγω περιμενω την πρωτη μου ανηψουλα τον Αυγουστο απο την αδερφη μου!! Μαζι μαζι οπως κι εσυ με την δικια σου περισυ!Καλα να περασετε στη θαλασσα!!!Καλες βουτιες!!!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...