Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

μια γρήγορη καλημέρα και από εμένα την Παρασκευή είχαμε πάει για τους αδένες για το μικρό στην παιδίατρο και είδε και την μικρή και την βρήκε καλά και να σταματήσουμε το aerolin και ο βήχας μας είπε θα έφευγε με ορό. Αλλά την Παρασκευή σήκώσε έναν πυρετό και όλο το Σαββατοκύριακο ψηνόταν και φυσικά πήρα την παιδίατρο και πάλι παίρνουμε αντιβίσωση . O πυρετός ειδικά την Κυριακή δεν έπεφτε με τίποτα . Μέχρι στιγμής είναι απύρετη για να δούμε.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα και ουφ!

Τελικα ο πυρετος μας εξελιχθηκε σε αιφνιδιο εξανθημα χθες αλλα η γιατρος μας ειπε να κανουμε προληπτικα και μια εξεταση ουρων γιατι ειναι δευτερη φορα ποθ ανεβαζει πυρετο. Ρε κορίτσια ΠΩΣ τους παιρνετε ουρα? Μια ώρα την περιμεναμε σημερα και τίποτα!

Georgina μη σκας για τον αποθηλασμο, νομιζω ότι έγινε με τον καλύτερο τρόπο, όταν ήθελε το παιδί απλά το σταμάτησε. Σε αυτες τιε περιπτώσεις νομίζω ξέρουν καλύτερα και πρέπει να τα εμπιστευόμαστε περισσότερο.

Φιλάκια και περαστικά!

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

περαστικα xainti και naya :)

πασχαλιτσα τι εκανες κ δεν πηρα χαμπαρι??? πριν αποφασισω αν θα σε συχωρεσω πρεπει να καταλαβω τα σφαλματα σου χαχαχαχαχα

πολλα φιλια!!! καλημερες

Διαφημίσεις

Καλημέρα και απο μένα!

Περαστικά σας naya και xainti!

ο μικρός μολις ξύπνησε και αφού φάει αυγό θα πάει κούνιες με τη γυναίκα και θα φάει ενα μπολ γεμάτο φρούτα!! ροδακινο, βερύκοκο και πεπόνι μιαμ μιαμ:tongue::tongue::tongue:

πλέον έχουμε 11 δόντα! δεν έχουμε περπατήσει ακόμα αλλά τις τελευταιες μέρες έχει σταθει για κάποια δευτερόλεπτα όρθιος χωρις να κρατιέται! Ελπίζω μέχρι το Σεπτέμβριο να περπατάει!

Φάγαμε ψάρι μια μέρα...κολιό στο φούρνο! αυτό είχε φτιάξει η θεία μου για φαγητό και ο Νικ δεν ήθελε να φάει το δικό του φαι οπότε έφαγε κολιό!!

Ρε κορίτσια όσες δίνετε ψάρι σας έχουν πει για συγκεκριμένο ψάρι καισυγκεκριμένο τρόπο μαγειρέματος? π.χ μονο μπακαλιάρο και μόνο βραστό?

Τελικά το σκ δεν πείγαμε για μπανιο αφού ο καιρός δεν ήταν καλός. Μάλλον αυτο το πσκ θα παμε.

Κυριακή πάλι φευγο για Γενευη και ο μικρός θα μείνει μόνος με τον πατερα του 2 βράδυα! Έχει να γίνει αυτό από το Δεκέμβρη και έχω άγχος πως θα τα καταφέρουν και ιδίως αν θα κοιμηθεί το βράδυ!

επιστρεφω στην εργασία μου αλλά θα σας διαβάζω:D:D:D

uDLqp1.png

καλημέρα καλημέρα :D:D

ευχαριστουμε για τις ευχες, ελπιζω να τελειωσει συντομα γιατι ενω δε φαινεται πλεον να υποφερει, ειναι .... πουα!

πουλάνε μια σακουλίτσα για τα μωρά στο φαρμακείο που κολλάει πάνω τους και έτσι συλλέγεις τα ούρα αν δεν κάνω λάθος. Περαστικά

ναι το πηραμε κι αυτο αλλα η γιατρος ειπε δεν κανει να μεινει πανω στο μωρο κολλημενο για περισσοτερο απο 15-30 λεπτα (μετα το αλλαζεις), αλλα και με αυτο τιποτα απλα αρνειτε να κατουρησει .... :confused::confused:

Πασχαλιτσα γιατι εισαι απαραδεκτη τελικα???

Νατασσα εμας στην αρχη (ξεκινησαμε ψαρι στον 10ο) μας ειχε πει γλωσσα και μπακαλιαρο μονο αλλα μετα το χρονο όλα. Καλό ταξίδι να έχεις!!

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Πολλές καλημερες!!!

Να ευχηθω περαστικα στα αρρωστουλικα!!!

Ψαρι εμεις αυριο θα φαμε, εστειλα τη μανα μου να παρει μπακαλιαρακι. Εμενα ο γιατρος μου επε οτι μπορω να το κανω και ψητο.Θα ξεκινησω ομως με βραστο και βλεπουμε.

Fairy χαιρομαι για τα νεα του γιου σου!!! Να ειναι καλα!

Ξερετε τι εχω παρατηρησει με τον γιο μου? Ενω πριν λιγους μηνες ελεγε λεξουλες οπως μαμα μπαμπα κακα παπα, απ οταν εκλεισε χρονο δεν λεει τιποτα!!!Μονο επιφωνηματα και μουγκρισματα!Αντε να βγαλει κανενα μπα η μα στο ασχετο.Εχετε παρατηρησει κατι αναλογο στα δικα σας? κατα τ αλλα κανει περισσοτερα σχεδια με τα χερακια, οποτε ακουσει μουσικη κουνιεται πανω κατω σαν ραπερ και ξεκαρδιζεται στα γελια οταν παιζουμε κρυφτο. Του λεω "κανε μα το μωρο" και σηκωνει την μπλουζα μου και φιλαει την κοιλια μου! Δεν νομιζω ομως οτι εχει καταλαβει τι ακριβως συμβαινει, θα το καταλαβει μια και καλη σε εναμισι μηνα..Καθε μερα και κατι διαφορετικο!Ειναι τελεια τα ζουζουνια μας σε αυτη τη φαση!!

Φιλια σε ολες!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

naya μου περαστικουλια τπτ δεν ειναι αυτο ολα καλα θα ειναι απλη ιοσουλα

σου τι κανουν τα σουδακια σου? κ εμενα ετσι εκανε ο Γιωργοσ ελεγε απο 8 μηνων λεξεισ κ μετα το το χρονο ολο αα κ ου κ αυτο ηταν δεν ξανα μηλησε μεχρι να παει παιδικο:(

κοριτσια δεν σασ σχολιαζω ολεσ διαβαζω τα κατορθοματα σασ κ σασ σκεφτομαι αυτεσ τισ μερεσ ειμαι καπωσ κ τρεχω σαν τον βεγκο τα εχω εδω λογο οτι τελειωσε κ ο Γιωργοσ το σχολειο του κ εχουμε πολλεσ γκρινιεσ με αποτελεσμα να παω σε νευρολογο χθεσ γιατι δεν μπορουσα τα βραδια να κοιμηθω ειχα τιναγματα παλι κ ειπα να προλαβω τα χηροτερα:(

μια πολυ καλη γυναικα που κ μονο με την κατανοηση τησ σε ηρεμη κ νιωθεισ καλυτερα κ χωρισ χαπια αλλα τελικα τα πηρα τα αγχολυτικα μου κ επιτελουσ κοιμυθηκα σημερα σαν ανθρωποσ πηρα κ τωρα το πρωι κ αλλου παταω αλλου βρησκομαι icon_lol.gificon_lol.gif

μια ζαλη την φερνουν για να μην πω μαστουρα για λιγο καμια ωρα μετα συνερχομαι κ μετα αντε παλι να παρω κ αλλο icon_lol.gificon_lol.gif 3 την ημερα icon_e_confused.gif απο μισα κ μετα μου λεει βλεπουμε icon_rolleyes.gif

να περασετε το σ/κ με ξεκουραση

φιλια πολλα παω στον γκρινιαρη ιασονα αυτεσ τισ μερεσ δεν με εχει αφυσει σε ησυχια καθολου ολο αγκαλια κ περα δοθε ποσο να αντεξω η ΜΑΝΑ icon_cry.gificon_cry.gificon_cry.gificon_cry.gificon_cry.gif

φιλακια μου λειπετε πολυ:rolleyes:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Thena μου λυπαμαι πολυ οταν ακουω τετοια...θα σου προτεινα να χαλαρωσεις κ να μην τρελλαινεσαι με ολα...βαλε τη φορμα σου, κατσε στο πατωμα με τα παιδακια σου κ απλα παιξε μαζι τους...μην σκεφτεσαι τιποτα....ασε τους ηχους που κανουν τα γλυκα τους στοματακια να γινουν τραγουδι στα αυτακια σου :)

σε φιλω γλυκα κ εδω ειμαι εαν θες να μιλησουμε...μπορω να σου τηλεφωνησω κιολας

πολλα φιλια

ευχαριστο πολυ fairy μακαρι να μπορουσα οι υποχρεωσεισ ειναι πολλεσ κ δεν με αφυνουν να ευχαριστηθω τπτ ...το σωμα μου θελει αλλα το πνευμα δεν με ακολουθει:confused:

παντοσ ειμαι πολυ καλυτερα με το χαπακι μου κ ελπιζω να μεινω ετσι κ χωρισ αυτο:tongue:

κοριτσια βληκε το οικογενιακο επιδομα αντε να κανετε τα χαρτια σασ;)

που χαθηκατε ολεσ καλε?

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Καλημεραααα :D:D:D:D

Αχ κορίτσια περασαμε το τελειοτερο σαββατοκυριακο επιτελους ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΑΣ με τις δουλιτσες και τις βολτιτσες μας, ευχαριστηθηκαμε το κοριτσάκι μας (που βάλθηκε να μας τρελανει με τα ναζια και τα κατορθώματά της) και ειδα και λιγο παραπανω και τον καλό μου!

Αφου έχει μεινει ένας τελευταιος γάμος Γρεβενα το αλλο σ/κ και λεγαμε να παμε και 2-3 μερες κερκυρα στον κουμπαρο μας και τα ακυρωσαμε ολα! Ας το καλο μας εχουν φάει τα σωθικα 2 μηνες τωρα οι υποχρεώσεις! ΟΥΦ!

Κατα τα αλλα η μικρη αναρωσε πληρως (ουρα δεν καταφεραμε να της παρουμε αλλα μαλλον δε χρειαζεται πλεον), θαλασσα δεν πηγαμε αλλα το αλλο σ/κ θα παμε οπωσδηποτε, και επιτελους αυτη θα ειναι η τελευταια βδομαδα που ο καλος μου εχει πολλες απογευματινες δουλειες!

Επισης μια που τα πραγματα στη δουλεια δεν εχουν βελτιωθεί και πολύ, εκτος απο τις 2 βδομαδες αδειας λεω να παρω και αλλες 2 ανεφ αποδοχων (4 εχει συνολο και ο αντρας μου) και να ευχαριστηθω καλοκαιρακι με την οικογενεια μου.

Θενα μου μη σε παιρνει απο κατω... Και αν σου τη δωσει μαζεψτους παλι ολους και ελατε εκδρομουλα Θεσ/νικη, να μεινετε ομως και ενα βραδυ να περασουμε καλα!!

Ααααα λειπουν και τα αφεντικα για τις επομενες 2 βδομαδες χιχιχι :cool::cool:

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

αχ βρε thenaki είναι δύσκολα να μεγαλώνεις παιδιά σου δοκιμάζουν τα όρια σου και ξεσπάμε όλοι δυστυχώς. Και ο ύπνος είναι πολύ βασικό πράγμα αν δεν κοιμηθούμε το βράδυ μετά δεν μπορούμε να λειτουργήσουμε.

Είναι που τώρα τα έχεις και τα τρία στο σπίτι και φαντάζομαι θα γίνεται ένας χαμός και εσύ ΄σο πήγαινες στη δουλειά φαντάζομαι θα ήσουν κάπως καλύτερα γιατί θα ξέφευγες ενώ τώρα είσαι κλεισμένη.

Εύχομαι να περάσουν όλα γρήγορα και βουρ για ταξιδάκι όπως λεέι και η naya!

Εμείς πάλι άρρωστοι η μικρή τελειώνει την αντιβίωση και ο βήχας επιμένει μου κάνει και κάτι δέκατα και όλο βάζει τα χέρια της στο στόμα αλλά είναι εδώ και 3 ημέρες. Εσάς όταν βγάζουν δόντια έχουν πυρετό ? Μου έχουν πει ότι πυρετός είναι πάνω από 38 για τα μικρά ισχύει?

Και φυσικά και ο μικρός σήμερα είναι με πυρετό πάλι είπαμε να βγούμε και εμείς το Σαβ/κο αλλά ξινό μας βγήκε.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...