Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

γεια

ριτακι μου τι κανεισ? πωσ κ εισαι φρι σημερα δεν δουλευεισ?τι εκανεσ τελικα με τη δουλεια?

ακουσατε τπτ για το οικογενιακο επιδομα ποτε θα το δωσουν η αν ?

ευτυχωσ δεν μου εκοψαν(ακομα)το τριτεκνο κ κανει τρυπεσ μπαλωνω:tongue:

εμεισ καλα ακομα δεν το πιστευει η γιατροσ με περνει καθε τρισ κ λιγο τηλεφωνο να δει πωσ ειναι:tongue:

τελευταια εβδομαδα σχολειου του Γιωργου κανουν γιορτη την παρασκευη θα πουν κ ποιματακια τελικα του χρονου που θα ειναι κ τα δυο στα νηπια λεω να τα γραψω ολοημερο δεν θα αντεξω ενα χημωνα με τα τρια κ εγω χωρισ δουλεια ολη μερα σπιτι :( τεσπα θα δουμε

φιλια σε ολεσ δεν θυμαμαι κ πολλα να σχολιασω9.gif

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ειρηνακι!!!!!!!!

Συγχαρητηρια κοπελα μου, σου ευχομαι μια ευκολη εγκυμοσυνη και ενα γερο μωρακι!!!

Διαβαζω για θαλασσιτσα κια μπανακια και πολυ ζηλευω, καλες βουτιες κοριτσια!!

Σημερα ξυπνησαμε απυρετοι ευτυχως, βγαλαμε εξανθηματα που το περιμεναμε και λογικα αυριομεθαυριο θα ειμαστε καλα. Να φυγει η παλιοιωση που ταλαιπωρησε το παιδακι μου....

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

ελενακι μου κ παλι περαστικα σας κ σιδερενιος ο κουκλος σας!

θενακι εχω χρωστουμενα ρεπο κ θα παω στην δουλεια την δευτερα.εντομεταξυ θα παω αυριο κ μεθαυριο ΟΑΕΔ για να επιβεβαιωσω οτι μπαινω στο ταμειο αν απολυθω. κ οντως ισχυει κ μπαινω, αυτο θα γινει .....κουραγιο λιγο ακομα κ μετα σπιτακι μου με το θαυματακι μου.εχω συζητησει κ θα μου κανουν εικονικη απολυση (αφου μου δωσουν ολ ατα χρωστουμενα κ τις αδειες, για να μην πληρωσουν κατι) αυριο λοιπον θα παω ΙΚΑ για εκτυπωση ενσημων κ μετα ΟΑΕΔ να μου πουν τι δικιολογητικα θελω κτλ κ να δουμε πως θα το "μαγειρεψουμε" αλλιως δεν ξερω ...η θα κανω την βλακεια να παραιτηθω η θα ζητησω να μου αλλαξουν την συμβαση σε 4ωρη................ 10ωρο κ 11 δεν μπορω να μπορω συνεχεια ΕΛΕΟΣ!

88M1p3.pngycQap3.png

ετοιμαζομαστε να παμε στην νονα κ τον νονο μας να κανουμε σκανταλιες! με εχει ξεθεωσει το ατιμο ..........μεχρι κ τσουλυθρα εκανα πριν στις κουνιες! φοραγα κ σαγιοναρα κ εγιναν τα ποδια μου χαλια αλλα χαλαλι του ! σημερα λεει κ ΑΝΤΕ ολη μερα βεβαια δεν καταλαβαινει τι λεει ουτε γιατι το λεει απλα ασταματητα ΑΝΤΕ ΑΝΤΕ ΑΝΤΕ ΑΝΤΕ.μαλλον θα του το μαθαν στο σπιτι της πεθερας μου τι να πω η μανα.........

χρονια πολλα σε μια μανουλα φιλη μα ςπου γιορταζει σημερα !!!

να σε προσεχουν μπαμπας κ κορη κ να σε αγαπανε!

88M1p3.pngycQap3.png

καλημερουδια!!!

απεργιες σημερα κ ετσι δεν βγηκα για δουλειες. ισως πεταχτω στην πεθερα μου που θελει να δει τον μικρο κ αν την δω ορεξατη θα της τον αφησω μηπως φτιαξω κ κανενα μαλλι (αν εχει ραβεντου ελευθερο)

τι αλλο?σημερα το μενου εχει ψαρακι για τον μικρο (εχει φαει αλλες 3 φορες)

τα αρρωστουλικα παιδακια πως ειναι ???? καλυτερα?????

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

BRAVO Ειρηνάκι! αντε να παίρνουμε σειρά μια μια! χιχιχι

εμεις είμαστε Ξάνθη και έχει πολύυυυυυυ ζέστη! Εγώ δουλευω και οι άνδρες μου είναι βόλτα!

Προχθές κάναμε όλοι το 1ο μπανάκι για φέτος στην πισινα του Makedonia Palace και ο μικρος το καταχαρηκε! δεν ήθελε να βγεί.

Όσο για τα παπουτσάκια, εμεις φοράμε μόνο όταν είναι να πατήσει κάτω έξω από το σπίτι, π.χ στις κούνιες! Αλλά αν τύχει και τα φοράει στο καρότσι... τα μαζευω από το δρόμο! Πάντως αν και είχα πει πως δεν θα του έβαζα μεχρι να μάθει να περπαταει κλπ, επιρεασμένη από όσα διάβασα κατάλαβα πως ο μικρός έκανε τα πρώτα του βήματα με παπούτσια και όχι ξυπόλητος. τώρα βεβαια κάνει και βήματα ξυπόλητοσ. (φυσικά αν κρατιεται!)

Θα σας γράψω και στο fb για μεγαλύτερη ανωνυμία

uDLqp1.png

Επιτέλους ιντρερνετ σπίτι!!!!!!!!!!

Ευχαριστω όλες για τις ευχες σας!!!!!!!!

Δεν μπόρεσα να σας διαβάσω όσο έλειπα, ελπίζω να μην έχασα τίποτα συγκλονιστικό. Περαστικά στα αρρωστούλικα παιδάκια.

Naya μου είμαι απαράδεκτη, με όλο αυτό ξέχασα να σου ευχηθώ για την φωτεινούλα σου, ούτε ένα τηλ πήρα η γαϊδούρα. Τελοσπάντων να την χαίρεσαι και πάντα γερή και ευτυχισμένη.

Εγω έχω παρατήσει μερικες κούτες και βαλίτσες γιατί προσπαθώ να τελειώσω τα προσκλητήριαγιατί φτάνει ο καιρός (26-6) και απο βδομάδα θα αρχίσω να τα μοιράζω και να φανταστείτε τις μπομπονιέρες δεν τις άρχισα ακόμη, ούτε έχουμε πάει για ρούχα!!!!!!!!!!Και θα φύγουμε και το τριήμερο χαλκιδική!!!!!!!!!!

Να σας πω τι έγινε στο γιατρό. Μετά την εγκυμοσύνη είχα πολύ ανώμαλη περίοδο και συχνά επειδή καθυστερούσε μέχρι και 50 μέρες έπερνα χάπια για να την φέρνω. Τελευταία περίοδο είχα 11 απριλίου και στο γιατρό πήγα πάλι 6 αυτού του μήνα έχοντας κάνει ένα τεστ εγκυμοσύνης αρνητικό για να μου γράψει ορμονικές εξετάσεις για να δούμε τι φταίει και αφού συζητήσαμε πως θα κάνω και τι εξετάσεις πήγαμε να κάνουμε υπέρηχο. Με το που με εξέταζει και μου λεει οτι είμαι έγκυος νόμιζα μου έκανε πλάκα και όταν το κατάλαβα πάτησα τα κλάματα.Και το τεστ είχε βγει αρνητικό γιατί σύμφωνα με την περίοδο έπρεπε να ήμουν περίπου 8 εβδομάδων και είμαι 6 και κάτι. Φυσικά το έχω πει παντού απ την χαρά μου και εύχομαι μόνο να είναι γερό. Πάντως ευτυχώς που πήγα απο το ιατρείο και δεν τον πήρα πάλι τηλ να μου δώσει χάπια γιατί θα το σκότωναν το έμβυο.

Είπα πολλά μάλλον και θα σας καληνυχτίσω. πολλά φιλιά

eRUnp3.png

7Pgnp3.png

Καλημερα!!!!

Ειρηνη καλοριζικο το σπιτι σας, μην αγχωνεσαι να τελειωσουν ολα αμεσως. Και εμεις 26/6 βαφτιζομαστε.

Το μπουμπουκι μου ακομη ταλαιπωρειται....δεν εχουμε πυρετο αλλα εχουμε αιφνιδιο εξανθημα απο την Τεταρτη, εχει γεμισει ολο το κορμακι του και το κεφαλι και εχει φαγουρα(και αρκετη γκρινια...)Δεν κανει να τον δει ηλιος και ζεστη. Ηταν να παμε στο χωριο το σκ(εχω αφησει πολλες εκρεμμοτητες για τη βαφτηση) αλλα αν δεν ειναι καλυτερα αυριο δεν θα παμε.....

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

καλημερα κοριτσια....κ εγω βρε ειρηνη ανωμαλιες στον κυκλο κ με αντισσυληπτικα παρακαλω!!!!!πριν την εγκυμοσυνη δεν ειχα τετοια πραγματα γιατι επαιρνα χαπια για αντισυλληψη κ μονο για 7 χρονια...κ τωρα επρεπε να εχω περιοδο κ εχω 5 μερες καθυστερηση!!!με βαλατε σε σκεψεις να κανω τεστ.....αν κ δεν μπορει....δηλαδη ειμαι συνεπης στο χαπι!!! καθε μερα την ιδια ωρα!!! σας μιλαω ειλικρινα αν με γκαστρωσε με το χαπι θα του στησω ενα αγαλμα με μια @@@@ ΝΑ με το συμπαθειο χαχαχαχαχαχα

καλημερα φιλες μου καλες!

δροσισε σημερα ε?????

διαβαα τα νεακια σας ...με το καλο οι βαφτισεις σας κοριτσια ! ολα θα πανε τελεια !!

ελενακι μου για ααααααααααααααλλη μια φορα περαστικα σας κ μακρια η παλιοιωση ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ

ΕΙΡΗΝΑΚΙ να προσεχεις με την μετακομιση κ τις κουτες κ περιμενουμε ολοι τον επομενο υπερυχο !!! τελειο το τικερακι σου !:P:p κ εγω αρχιζω κ θελω ενα αδελφακι για τον γιωργο μου αλλα λεω απτου χρονου να το βαλω μπρος....θα δουμε............παντως ανωμαλιες εχω κ εγω με την περιοδο .......

εχτες στο φαρμακειο συναντησα μια κοπελα που δουλευαμε μαζι κ ειμασταν με τις κοιλιες τουρλα...... κ μετακομισε απεναντι απτην πεθερα μου πριν μια βδομαδα.ξαναβρεθηκαμε λοιπον κ ειμασταν ολη μερα βολτα με τα παιδακια μας! ΤΕΛΕΙΑ!

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

ειμαστε στην αυλή της γιαγιάς μου στην ξάνθη και εχω βάλει στο μπανακι νερό και το έχω μετατρέψει σε πισινούλα!

ο μικρός έχει τρελαθεί. Αυριο μάλλον κανονικό μπάνιο στη θάλασσα!!!!!!!

uDLqp1.png

Γεια σας και από εμένα irene με το καλό σου εύχομαι όλα να πάνε καλά και να αποκτήσει η μικρή σου ένα αδερφάκι.

Eleni περαστικά στο μικρό σου γρήγορα να αναρρώσει.

Georgina τι καλά που είσαι στη Σαντορίνη είσαι τυχερούλα.

Εμείς δεν έχουμε βελτιωθεί ακόμα η μικρή έχει πιο πολύ βήχα παρόλο το αερολίν και τον ορό και ο μικρός έχει πάλι πρησμένους αδένες με πυρετό και πάμε για καλλιέργεια φάρυγγα ούτε ξέρω τι είναι. Και μετά σου λένε το καλοκαίρι δεν έχει ιώσεις. Στο μικρό είχα κρατήσει την βραδυνή πάνα δεν την είχαμε κόψει γιατί δεν άντεχα το ξενύχτι είπα να το αφήσω μόλις καλοκαιριάσει τελείως και στρώσω λίγο από την αυπνία αλλά ο μικρός τώρα που είχε πυρετό σηκωνόταν μόνος του και πήγαινε τουαλέτα και χθες που δεν είχε πυρετό σηκώθηκε από μόνος του και ήρθε και με βρήκε. Μακάρι να την κόψει από μόνος του και να το συνεχίσει.

Douar όλα καλά να πάνε με τον μπαμπά σου και υπομονή με την δουλειά.

φιλιά σε όσες δεν σχολίασα αλλά είμαι στη δουλειά και είπα να κάνω ένα διάλειμμα

κοριτσακια γεια σας....

ειμαι πανω στο λαπτοπ κ κλαιω.......:-(

ειμαι πολυ μπερδεμενη...με το θεμα του αποθυλασμου..

ειχαπροσπαθησει πολλες φορες να δικιμασω μηπως ι νικολας πιει κ ξενο γαλα ( απο σκονη μεχρι φρεσκ) αλλα τπτ.. εδω ομως κ μια εβδομαδα ξυπναγε το παιδι στις 2 το πρωι κ εκλαιγε κ κοιμοταν μετα απο 3ωρες εξαντλημενο ...δεν σκεφτηκα οτι μπορει να ειναι απο πεινα κ καθως του εχω προγραμμα να μην τον ταιζω την νυχτα δεν το θηλαζα αυτες τις ωρες που εκλαιγε μεσα στην νυχτα ...ελαγα πως ποναει απο τα δοντακια...

εχθες λοιπον εινα να δοκιμασω να του δωσω ξανα φρεσκο γαλα πριν το παω για υπνο κ ...καταπιε 300 μλ κ δεν θηλασε κ ουτε το ζητησε κ πηγε για υπνο στις9 κ ξυπνησε στις 9 το πρωι χωρις κανενα κιχ τη διαρκεια της νυχτας...οποτε το πρωι του ξαναδινω 300 μλ κ ουτε ζητησε στηθος!!!!

μαλλον αυτο ηταν δεν τον χορτενε το στηθος λετε?????

τωρα το στηθος ειναι τουμπανι πηρα το γιατρο κ μου ειπε ανθελω να αποθηλασω φυσικα να βγαζω λιγο γαλα με το θηλαστρο να ανακουφιζομαι κ να δενομαι αλλιως χαπι....

με εχει παρει απο κατω περιμενα να θηλασουμε λιγο ακομα....αντε να δουμε τι θα γινει δεν θα παρω προς το παρον το χαπι!!!

με το εμβολιο της ανεμοβλογιας κ το mmr(ιλαρα ερυθρα μαγουλαδες) κ τις παρενεργεις που εχουν τα εχετε ψαξει καθολου????

ειμαι κ εκει πολυ μπερδεμενη...............

συγνωμη για τη λογοδιαρροια...... παω να ετοιμαστω να παμε σε κατι γεννεθλια μιας φιλης που ο γιος της εγινε ενος...

φιλια σε ολες!!!

EqyEp2.png

Cv4Wp2.png

bjqOp2.png

γεια σας κοριτσια...Γεωργια μου εγω δεν πολυασχοληθηκα με ολα αυτα που λεγοντε για τα εμβολια, τα κανω κανονικα...ηταν να κανουμε την Πεμπτη το MMR αλλα ηδη κολλησαμε μαγουλαδες αχαχαχαχα ευτυχως μονο πρηξιμο εχει, ουτε πυρετο ουτε τιποτα, οποτε μολις γινει καλα θα το κανουμε.

ειπα να σας πω κ λιγα πραγματα για τον Γιωργακη μου τελευταια δεν λεω πολλα...ειναι πολυ καλα , μεγαλωνει κ ειναι πολυ χαρουμενο παιδακι. περπαταμε φυσικα κ εμεις αλλα αν βιαζομαστε προτιμαμε να μπουσουλαμε. δειχνουμε με το χερακι ποσο χρονων ειμαστε, παιζουμε σιμαριαμ με τη μαμα, κ διαφορα τραγουδια κ ξερουμε να τα ζηταμε κιολας....αγαπημενο μας παιχνιδι η μεγαλη μπαλα οπου μας αρεσει να μπουσουλαμε κ να τη σπρωχνουμε....κανουμε βουτιες στη μπανιερα, βουταει μονος του το κεφαλι του μεσα :) τρωμε ολα τα φρουτα κομμενα σε κομματια χωρις βοηθεια κ γενικα προσπαθει κ με το κουταλι μονος του...να ναι καλα κ γερα το μαναρακι μου κ ολα τα μαγιοπαιδακια μας

εγω γενικα πηζω κοριτσια κ γι αυτο χανομαι

ελπιζω οσες ειχατε 3ημερο να περασατε πανεμορφα

πολλα φιλια σε ολες

Καλημερα!!!

Κορίτσακια μου τιποτα δε διάβασα, μπηκα να πω μια καλημέρα στα γρήγορα, ελπίζω να είστε όλες καλά και τα πιτσιρίκια ακόμα καλύτερα!

Εμεις περασαμε λίγο δυσκολο τριήμερο γιατί εκε'ι που της είχε πέσει ο πυρετος ξανανεβασε 39αρι, εβγαλε και κατι που νομιζαμε ήταν εξανθημα αλλα ευτυχως τελικα δεν ήταν, ειχε και ο μπιπ ο παιδιατρος το κινητο κλειστό ολο το τριήμερο!!! Ευτυχως σήμερα ξύπνησε απύρετη, ελπίζω έτσι να πάει!

Πως περάσατε????

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...