Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Blu24 είπε:

Καλημέρα κοριτσι μου !!! Νομίζω θορυβήθηκα αρκετά θα ζητήσω να γίνει στο νοσοκομείο με μέθη γιατί δεν αντέχω και πολλά πολλά !!! Δηλαδή μόνο την ετ αντέχω μέθη που και εκεί με ενοχλεί η αρχή που με καθαρίζει 🫠

Εμείς του δείξαμε τα τωρινά αποτελέσματα και μας είπε είναι τέλεια για την εξωσωματική 🫠 αλλά έτσι και αλλιώς τώρα θα μας πάει ένα τρίμηνο μετά άρα πιστεύω θα έχει πέσει και άλλο ο κατακερματισμός ..

Πολύ καλή επιτυχία εύχομαι!!να πάνε όλα καλά!! 

πρίν από 10 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Λοιπόν μόλις έκανα εξέταση ινσουλίνης και ζαχαρου. Αυτή η αηδία που σου δίνουν να πιεις δεν υπάρχει. Νιώθω αηδιασμένη από την ώρα που το πήρα 😂

Ήπιες αυτό που είναι η πάστα ζάχαρης που την διαλύουν;; 
      υπάρχει πόσιμη γλυκόζη με γεύση λεμόνι ή πορτοκάλι και είναι πιο υποφερτό. 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα!

Thena τι καλα που θα φυγετε!Μπραβο που ειναι καλα ο Γιωργακης!!

Ριτα μου φανταζομαι τον μικρο να φτυνει, θα χει γελιο!Αλλα οντως δεν ειναι ωραια συνηθεια..Κουραγιο με το τρεξιμο κοριτσακι!

Ναya το 6ωρο ισχυει ενα χρονο απο τοτε που επεστρεψες στη δουλεια και μετα για 6 μηνες 7ωρο.Ελπιζω να μην εχει τιποτα η μικρη!

Fairy θα τον κανεις καταδυτη τον γιο?Θα ναι ετοιμος για τη θαλασσα!31 Ιουλιου που ερχεσαι εγω γενναω και δεν προβλεπεται να δω θαλασσα παλι φετος:-(:-(

Georgina πολυ ζηλευω που ειστε σαντορινη και ευχαριστιεστε τη θαλασσα!Καλα να περνατε!

Ελενη μου περαστικα σας!!!!! Τι εγινε με το που χρονισανε αρρωσστησανε τα μικρουλια μας?

Douar καλη επιτυχια στην επεμβαση του μπαμπα!!! Και καλη δυναμη με τη νεα δουλεια κα τον μικρο!

Εμεις ειμαστε καλα!

Φιλια σε ολες!!!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αχ κοριτσια απο τη βιασυνη μου σας διαβαζω καπως .... "διαγωνια" με αποτελεσμα να χανω επεισόδια :(

Θένα μου διάβαζα, διάβαζα και νόμιζα μιλούσες για τον Ιάσονα! Σιδερένιος λοιπόν ο Γιώργος και να περάσατε τέλεια το σ/κ!

douar ελπίζω όλα καλά με τον μπαμπα σου, ετσι που τον περιγραφεις φαίνεται πραγματικά .. ατρόμητος!

Ρίτα δυσκολευομαι να φανταστω τον Γιώργο να φτύνει :shock: μα που το έμαθε??

Αχ ακομα και αυτες οι "κακες" συνηθειες σε αυτη την ηλικία έχουν πλάκα!

Εμας η Φωτεινη με το παραμικρο καθεται κατω και χτυπαει το κεφαλι στο πατωμα! Και δεν το κανει για να μας "την πει", το κανει ακομα και οταν δεν τη βλέπουμε, ακομα και οταν εινα πανω στον καναπε ή στο κρεβάτι...

Επιστρεφω στη δουλεια

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

φιλεςςςςςςςςςςςς

δεν σας εχω διαβασει

μπαινω να ζητησω την βοηθεια σας επειδη σε λιγο θα παω για ψωνια

περσυ ΔΕΝ καναμε μπανιο εξατιας του ατυχηματος του αγγελου

το σαβ/ακο λεμε να παμε για το πρωτο μπανιο !

λοιπον στα μικρα φοραμε μαγιω μεσα στην θαλλασα.....,μετα?δηλδη το βγαζω για να μην στεγνωσει πανω του , βαζω πανα κ μετα να αγρασω κ αλλο μαγιο ? η σορτς??? απτο σορτς δεν θα πανει αμμος ? τι να κανω να παρω δευτερο μαγιω?

κ κατι αλλο............... κουλουρα να παρω για τον μικρο ??????

παπουτσακια θαλασσας..τι αλλο ????????????????????????????????

88M1p3.pngycQap3.png

ριτακι εγω περσυ του φορουσα μαγιω στη θαλασσα κ οταν βγαιναμε βαζαμε πανα....φετος θα εχω 2 μαγιω...οσο ομως παιζει μεσα εξω στο νερο κλπ δεν θα τον αλλαξω....οταν θα ειναι να φυγουμε 8α βαλω πανα

κουλουρα λεω οχι...αποψη μου....μπρατσακια κατευεθειαν:) περσυ μπηκαμε αγκαλια κ δεν φοβηθηκε καθολου...εγω γι αυτο του γεμιζω την μπανιερα συνεχεια για να μαθαινει κολυμπι :)

α κ στην αμμο ξυπολυτος χιχιχι....εδω τον ειχα ετσι περσυ δεν θα τον εχω φετος χαχαχαχα

Καλησπέρα κοριτσάκια μου. Τί κάνετε; Εγω ξεκίνησα μετακόμιση απο την προηγούμενη Τρίτη και συνεχίσω το ξεπακετάρισμα!!!Δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω αλλά μπήκα μόνο για να σας πω οτι τον Ιανουάριο πρώτα ο Θεός περιμένω το τέταρτο μ'ελος της οικογένειας. Πήγα χθες στον γιτρό γιατί είχα πρόβλημα με την περίοδο και μου είπε οτι είμαι έγκυος. Αχ είμαι πολύ χαρούμενη!!!!!!!!!!!!!!!!!!Μόλις μεταφερθεί το ιντερνετ σπίτι θα μπω να σας τα πω αναλυτικά. Πολλά φιλιά

eRUnp3.png

7Pgnp3.png

Διαφημίσεις

ειρηνακι μου ?????????????????????/!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κοπελαρα μου συνχαρητηρια !!!!

ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ !!!!!!

σε αυτην την μαυριλα που ζουμε οτι πιο ομορφο κ αισιοδοξιο !

να εχεις μια τελειομηνη κ ευκολη εγκυμοσυνη !

αντε να περνουμε κ αλλες σειρα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ανατριχιασα:-P:-P:-P:-P

88M1p3.pngycQap3.png

Αχ Ειρήνη μου ΤΕΛΕΙΑ!!!! Είδες που το συζητούσαμε??

Με το καλο να υποδεχθείτε το νεό μελος της οικογένειας και να εχεις μια εύκολη εγκυμοσύνη!

Αχ με βάζεις σε σκέψεις αν και τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά δε νομίζω ότι θα άντεχα ενα μωράκι τώρα :tongue::tongue::tongue:

Ρίτα πολύ σωστές οι απορίες σου. Εμας μας εφεραν δωρο ενα μαγιο και δεν ήξερα κι εγω τι άλλο να πάρω. Σκεφτόμουν όμως να πάρω κουλούρα από αυτές ποθ έχουν και "πάτο" και βγαίνουν μόνο τα ποδαράκια γιατί φοβάμαι ότι με τα μπρατσάκια δε θα μπορει να τα "κουμαντάρει". Βλακείες λές να λέω Fairy μου? Ίσως πάρουμε και τα 2 και τα δοκιμάσουμε.

Ρίτα να μας πεις τι πήρες τελικά.

Κοιμηθηκε η μικρη και λεω να κανω καμια δουλεια στο pc γιατι τωρα τελευταια προσπαθω να βοηθησω τον καλο μου με τις δουλειες του μιας που αυτες τουλαχιστον πληρωνουν. Οπότε εδω θα τριγυρναω!

Αχ Ειρήνη μου πολύ εθνουσιάστηκα λέμε!!!

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

ΜΠΡΑΑΑΑΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΕΙΡΗΝΑΚΙ ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ

ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΙΑ ΤΕΛΑΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΙΝΗ:D

αχ τι καλα αντε τσουπρεσ αργισατε βαλτε μπροσ:tongue:καλοκαιρι εχουμε;)

εγω εχω(νομιζω δλδ να μη το πεταξα:tongue:)αυτο το γαλαζιο με το σκεπαστρο http://xondriki.ta-panta-ola.gr/product_info.php?cPath=0_81_241&products_id=28274&osCsid=dd235af360b1e7fbc1cacd5bc203ce38

ειναι βολικο κ δεν χρειαζετε να κρατασ το παιδι κ ουτε να το χτυπαει ο ηλιοσ τουσ εβαζα μαγιο μεσα στο νερο η πανα θαλασσησ κ καθε φορα που βγαιναμε εξω τα σκουπιζα κ βαζαμε κανονικη πανα.μαγιο ενα μονο αφου μονο στο νερο το φορανε δεν ειναι αναγκη να ειναι στεγνο κ στην αμμο δεν τα πολυ αφυνα καθοντουσαν στη ψαθα τον ποπο δλδ κ τα ποδια στην αμμο αλλα κ να μπει μεσα απο την πανα δεν εγινε κ τπτ μετα την αλλαζεισ ααα κ τωρα που ειπα για πανα δοκιμασα τισ πανεσ των καρφουρ ειναι καλεσ κ οικονομικεσ;)

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

HELLO!!!!

ΟΛΑ ΚΑΛΑΑΑΑΑ??????????

FAIRY ΤΙ ΕΙΔΑ ΘΑ ΜΑς ΕΡΘΕΙς ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ???? ΑΝ ΕΡΘΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ Κ ΝΑ ΠΑΜΕ Κ ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΜΕΙς ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ ΓΥΡΩ ΣΤΙς 5 ΦΙΛΕς ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΑς ΕΧΟΥΝ ΜΕΡΕΣ ΔΙΑΦΟΡΑ Κ ΠΕΡΝΑΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΑΛΛΑ Κ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑς ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.......

ΕΙΡΗΝΗ ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ...

ΡΙΤΑΚΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΟΥΛΟΥΡΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΝΑΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΒΡΑΚΑΚΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ...ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΑΝΤΕ Κ ΚΑΛΕς ΒΟΥΤΙΕΣ..ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΕς ΔΥΟ ΜΑΓΙΩ 2 ΑΛΛΑΞΙΕς 2 ΠΕΤΣΕΤΕς ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΠΟΛΛΑ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙΑ ΤΣΟΥΓΡΑΝΕς.....ΑΑΑΑΑ Κ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΤΣΑΝΤΑ ΘΑ ΔΕΙς ΠΟΣΑ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙς ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΧΩΡΕΣΕΙς ΜΗΝ ΤΡΟΜΑΞΕΙς ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΑ ΤΟΝ ΦΕΡΕΙς ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ Κ ΜΕΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΞΕΤΡΕΛΛΑΘΕΙ ........ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΣΟΥΠΕΡ

....Κ ΓΙΑ ΟΣΕς ΖΗΛΕΥΤΕ ΑΝΤΕ ΚΟΠΙΑΣΤΕ......

ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕς!!!!

EqyEp2.png

Cv4Wp2.png

bjqOp2.png

Διαφημίσεις

Ναya το 6ωρο ισχυει ενα χρονο απο τοτε που επεστρεψες στη δουλεια και μετα για 6 μηνες 7ωρο.Ελπιζω να μην εχει τιποτα η μικρη!

Ευχαριστώ Sue, αν και νομιζα οτι η επιλογη ειναι ή ένα χρόνο 6ωρο ή 2 χρόνια 7ωρο, δεν ήξερα οτι μετα το 6ωρο έχει και 7ωρο...

Ασε που τον Αυγουστο το βλέπω να παίρνω όλο το μήνα ανεφ αποδοχών γιατί η πεθερα μου θα φύγει γύρω στις 15 Ιουλιου και θα γυρίσει μετά τον Δεκαπενταύγουστο....

Κατα τα άλλα η μικρή ευτυχώς δεν έχει ακροαστικά, μόνο λίγο κόκκινο λαιμό οπότε απλα υπομονη και ορό (όπως λέει και η Θένα) μέχρι να περάσει.

Οι υπόλοιποι όμως συνεχίζουμε με τις αρρώστιες, εγώ ακόμα βήχω, ο άντρας μου παιδεύεται με καταρροή και πονόλαιμο και χθες σιναχώθηκε και η πεθερά μου. Και για να μη νιώθει έξω από το χορό και ο σκύλος, έτσι που τριγυρνάει στα χορτάρια του μπήκε ένα άγανο στο πόδι και άντε να βρω μέρα και ώρα να τον πάω κι αυτόν στο γιατρό.

Καλημέρα είπα???

ΚΑΑΑΛΛΛΗΗΗΜΜΜΜΕΕΕΕΕΡΡΡΡΡΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Irene τι καλα!!!!!!! Αντε και η δευτερη εγκυμονουσα της μαγιοπαρεας!!! Με το καλο κοριτσακι, να εχεις μια καλη τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!Και προσοχη τωρα με την μετακομιση, μην κουραζεσαι πολυ...!

Naya ειδες που τελικα μια χαρα η μικρη!Περαστικα και σε εσας!!!

Φιλια και καλημερες!!!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

αχ εχει αλλαξει το προγραμμα του ο γιωργης μου κ με εχει εξοντωσει .κοιμαται πια μια φορα την ημερα ,νωρις κανενα 2ωρο κ ολλλλλλλλλλλλλλλλλη την υπολοιπη μερα κοπανιεται . το φτυσιμο παει κ ερχεται κ δεν ξερω τι να κανω ........... τωρα μαλιστα αφου φτυσει , σκιβει κ απλωνει τα σαλια στο πατωμα:shock: συγγνωμη κιολας βρε κοριτσια μεσημεριατικα. τον μαλωσαμε του "χτυπησαμε " το χερακι ΜΗ ΟΧΙ αυτος τιποτα. αο σημερα ακολουθω αλλα τακτικη....τον αγνοω εντελως γιατι εχτες οταν το εκανε κ τον ειδε ο αδελφος μου γελασε κ ο μικρος μου χαρηκε που καποιος γελαε με αυτο που κανει ........κ το εκανε ΣΥΝΕΧΕΙΑ κ γελαγε πονηρα.

Εχτες εκανα οντως καποια ψωνια πηρα σωσιβιο

μαγιω δεν πηρα δευτερο(ενα μας ειχαν κανει δωρο στην βαφτιση) ουτε παπουτσακια πηρα γιατι δεν τον ειχα μαζι κ ηθελα να τα δοκιμασει να δω πως τα περπαταει..... πηραμε κουβαδακια κ παιχνιδακια κτλ

αχ αχ ανυπομονω φιλες!

naya μου περαστικα σας....

θενακι εσεις? ο γιωργος σου ?

georgina ζηλευω τρελα που ζειτε διπλα στην θαλασσα.....ευχαριστω για τις συμβουλες σου ! !!! μαλλον εισαι απτις πιο ειδικες!:-P

το natassaki ? ακομα ταξιδι ????

douar μου ευχομαι να πηγαν ολα καλα με την ενχειριση του μπαμπουλη σου ! σας φιλουμε γλυκα κ εγω κ ο γωργης!

andith???????????/ που γυρνας?αθηνα????

θα δουμε την κουκλαρα σου απο κοντα????

pasxalita? anniko ? mpoumpou? 3xmama?????????????????????????

mary ?????????????????????????????????????

88M1p3.pngycQap3.png

εχτες εκανα μια βολτα να δω την αδελφη του αγγελου κ τον μιας βδομαδας μικρουλη !

πω πω ρε κοριτσια ποσο αλλαζουν ετσι μεσα σε εναν χρονο τα θαυματακια μας? ο γιωργης μου με τον μικρουλη εχουν εναν χρονο διαφορα κ βλεπεις απιστευτες αλλαγες..............κ αν παλι συγκρινω τον δικο μου με την πρωτη κορη της αδελφης του αγγελου που περναει τον γιωργη ενα χρονο ......εκει να δειτε !!!!

πραγματικο θαυμα!

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...