Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , Neverstop είπε:

Καλημέρα!!! 

Κορίτσια εγώ έχω βιώσει άσχημη εμπειρία με υστεροσκοπηση για αφαίρεση πολύποδα στο Παπαγεωργίου. Χωρίς μέθη!!! Για να κερδίσουμε χρόνο και να μην περιμένω μήνες χειρουργική πράξη. Δεινοπάθησα! Την επόμενη εννοείται την έκανα με μέθη. Χωρίς μέθη τίποτα, αν Με ρωτάτε. 

Καλημέρα ! Εντάξει άλλο αυτό είναι παρεμβατικό, διαφέρει από την διαγνωστική υστεροσκοπηση. Προφανώς μόνο με μέθη αυτά.

πρίν από 20 λεπτά , Blu24 είπε:

Αχ κατάλαβα … θα το ξανά συζητήσω να δούμε 🫠🫠 η καμερουλα που μπαίνει να φανταστώ είναι πολύ λεπτή ; Αλλά μετά επειδή σου πέρνει κομματάκι από την μήτρα αυτό πονάει πιο πολύ ;

Όταν σου παίρνει το δείγμα νιώθεις κάποια παραπάνω ενόχληση απ’οτι νιώθεις στο ΠΑΠ.
      Ο γιατρός ο ίδιος σου πρότεινε υστεροσκοπηση; Προφανώς αν σε αγχώνει και δε νιώθεις καλά, ρώτησε αν γίνεται να το κάνεις στη μονάδα και όχι στο ιατρείο για να σου κάνει μέθη.

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αυτα εγω τα λεω παντοφλακια...χιχιχιχ

φαντασου παπουτσακι αθλητικο αλλα απο κατω ειναι μαλακο σαν υφασμα...εχω κανα δυο τετοια....παντως ειδικα με την ζεστη ουτε καλτσα δε του φοραω...γυμνουλη χεχε

Καλημέρα κοριτσάκια!!

Κι εγω για ενα στα γρηγορα μπηκα γιατι δε μας εφταναν τα τρεχαματα στο σπιτι, παντρευεται και μια συναδλεφος στη δουλεια και εχει αδεια ολο το μηνα οποτε εχω διπλο τρεξιμο και στη δουλεια!

Θενα μου περαστικα σας και μακαρι να μην ταλαιπωρηθει ουτε ο μικρος ουτε κι εσεις...

Εμας το 39αρι τελικα μια μερα κρατησε, μετα μια μερα δεκατα, μετα 2 μερες καλα και μετα ξεκινησε μυξα και σημερα το πρωι και βηχα αλλα νομιζω εχει και ακροαστικα οποτε θα παρω τηλ το γιατρο μηπως παμε να τη δει.

Κατα τα αλλα το Σαββατο η μικρη περασε καλα μεχρι να ξεκινησει το παρτυ γιατι λιγο πριν μια με το τρελο παιχνιδι που εκανε ολη μερα μια με την ταλαιπωρια του πυρετου ηρθε και κλαταρε το παιδι. Στις φωτογραφιες με την τουρτα ειναι κοιμισμενη στον ωμο μου και αυτο ηταν και το καλυτερο που μπορουσαμε να κανουμε :tongue:

Παασχαλιτσα κι εμεις παπουτσακι κανονικο μονο εξω. Μεσα στο σπιτι καλτσα ή μαλακι παντοφλακι.

Φιλακια!!!

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

kalhmera

σημερα ξυπνισαμε καλα....χθεσ συνεχισαν τα 39 κ σημερα θα πηγαιναμε για εισαγωγη στο αλλο αλλα μεχρι στιγμησ ειναι απυρετοσ αρα αναμενουμε;)

μακαρι να παει ετσι κ να τελειωσουμε εδω.

πασχαλιτσα αυτα εμενα δεν με βολευαν γιατι γλιστρανε πολυ στο πλακακι .

εμεισ εχουμε αυτα κ παει πολυ καλα ειναι η καλυτερη αγορα που εχω κανει του πηρα κ αλλα 2 αλλα ειναι πιο σκληρα κ λεω μηπωσ βρω τα ιδια σε πιο μεγαλα γιατι αυτα ιδι του μικριναν:tongue:

post-23500-14825440796589_thumb.jpg

post-23500-14825440797016_thumb.jpg

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

Καλημερα, καλη εβδομαδα!

Θενα μου ευχομαι να ειναι περαστικα γρηγορα και να το περασετε οσο πιο ανωδυνα γινεται! Ειχα ιλιγγους πριν 2 χρονια, ειχα κανει ενα σωρο εξετασεις για να βεβαιωθουμε και στο τελος πηρα χαπια και εκανα καποιες ασκησεις με το κεφαλι.Μου ειχαν κρατησει πανω απο μηνα.Ελπιζω να σου περασει και να μην ειναι κατι τετοιο ειδικα τωρα που τρεχετε με το παιδι...

Pasxalitsa κι εγω μεσα στο σπιτι τωρα που περπαταει με καλτσες τον εχω κυριως,αλλα προχτες του πηρα πεδιλακι με πατο λαστιχενιο λεπτο και πανω υφασματινο για να συνηθισει το ποδι του. Παντως αφου ο δικος σου δεν παρπατα ακομη, μεσα στο σπιτι μην του βαζεις παπουτσακι, για να συνιθισει τις επιφανειες.

Απο φαγητο κι εγω του εδωσα κροκο αυγου αλλα δεν του αρεσει καθολου. Αν το βαζω μεσα στο μεσημεριανο του πειραζει λετε? Την αλλη εβδομαδα θα ξεκινησουμε ψαρι. Οσπρια οχι ακομη.

Ναya κι εμενα ο μικρος πριν ενα μηνα που ειχε κανει πυρετο ειχε ακριβως τα ιδια συμπτωματα!Αλλα δεν ειχε ακροαστικα, μαλλον καποιο μικροβιο μας ειπε ο γιατρος..Δεν θα ναι τιποτα θα δεις... ΚΟυραγιο με τη δουλεια!Κι εγω αυτη την εβδομαδα εχω πολλη δουλεια...

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

σου τι κανεισ τα σουδακια σου καλα?:tongue:

για πεσ ποσα κιλα εβαλεσ ?εισαι οπωσ στη πρωτη εγκυμοσινη?

Καλα ειναι τα σουδακια μου!Προχτες εκανα doppler και ειναι μια χαρα η μπεμπα, 1800 περιπου τωρα.Εχω βαλει 15 κιλα!Πιο πολλα απ οτι περισυ.Τωρα εχω αρχισει να κουραζομαι αλλα ευτυχως δεν εχω πρηστει και δεν με εχει πιασει η μεση οπως περισυ.Εχω καιρο ομως ακομη...Εχω ηδη αρχισει να αγχωνομαι ομως για το πως θα τα καταφερνω και με τα δυο οταν θα μαι μονη στο σπιτι...Ειδικα απο τη στιγμη που ο Μαρινος τωρα θελει συνεχεια να περπαταει και δεν μπορεις να συνεννοηθεις μαζι του...

Θελω να πιστευω οτι θα βρω τροπους διαφορους...

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Κοριτσάκια! Μια καλημέρα θα πω στα γρήγορα!!! Ευχαριστούμε πολύ για όλες τις ευχές σας στο Γιάνναρο! :) Κι εμείς να ευχηθούμε στα κοριτσάκια της παρέας που χρόνισαν πριν λίγες μέρες!! Σας σκεφτόμασταν κι ας έχουμε κατα-αργήσει να ευχηθούμε...! Έχω πιάσει δουλειά κανονική πλέον - σε μεταφραστική εταιρεία ιατρικών μεταφράσεων... από το σπίτι αλλά ο όγκος εργασίας είναι τεράστιος και τα'χω παίξει κανονικά....! Απέναντί μου έχω ένα βουνό ασιδέρωτα - ποιος θα τα σιδερώσει ούτε που ξέρω γιατί εγώ δεν προλαβαίνω ούτε να κατ... που λέει ο λόγος... τρέχω και δε φτάνω πραγματικά...!!! Μαζί με το Γιάνναρο όλα εννοείται και προσπαθώ να του δίνω όσο πιο πολύ σημασία μπορώ κατά τη διάρκεια της ημέρας... Πραγματικά πώς τα καταφέρνετε όλες full-time δουλειά;! Έχω μάλλον υπερεκτιμήσει τις δυνάμεις μου, αλλά λέω στον εαυτό μου ότι είναι αρχή και ότι ζορίζομαι μέχρι να βρούμε μια σειρά με το Γιάνναρο και να οργανωθούμε... για να δούμε λοιπόν!

Ο μπαμπάς μου δυστυχώς δε το γλιτώνει το χειρουργείο στο μηρό κι έτσι απόψε κάνει εισαγωγή και αύριο θα γίνει το χειρουργείο.. Κατάφερε και έσπασε τις βίδες στα σίδερα που του είχαν βάλει στο μηρό και δυστυχώς στράβωσε το οστό.... φταίει κι ο γιατρός που ψυχολόγησε τελείως λάθος τον πατέρα μου και του είπε "μπορείς να κάνεις ότι νιώθεις ότι είσαι ικανός να κάνεις... ζημιά δεν μπορείς να κάνεις!" Ε! Τι το'θελε; ο πατέρας μου έχει σύνδρομο σούπερμαν και παρακαλώ οδηγούσε κανονικά και ανέβαινε στο λατομείο στο βουνό (τα σίδερα βρίσκονται στο αριστερό του πόδι)... και γενικά και τί δεν έκανε! Πού να φανταστεί και ο γιατρός πού μπορεί να φτάσει η θέληση ενός ανθρώπου! Να που όμως έκανε ζημιά κι εκεί που αρχές Ιουλίου θα έβγαζε τα σίδερα, τώρα θα μπει χειρουργείο και μάλλον καλές Οκτώβρη θα μπει σε φάση φυσικοθεραπείας... Θα δείξει!

Πάω να συνεχίσω τον αγώνα δρόμου!!! Σας σκέφτομαι πολύ! Θενάκι και naya περαστικά!!! Κουράγιο και σε όλες τις γλυκιές μανούλες! andith καλώς ήρθατε! Pasxalitsa μη μου αγχώνεσαι βαθιές ανάσες! Ριτάκι κουράγιο κι εσύ με τη δουλεία και σου στέλνω θετική ενέργεια να πάνε όλα καλά με τη δουλειά του Άγγελου και να μείνεις σύντομα με το Γιώργη σπιτάκι σας! sue μου φιλιά στα σουδάκια σου όπως λέει και η Θένα!

Πολλά φιλιά στις MaryPoppins και 3xmama, και στη fairymummy φυσικά!!! :)

Και σε όόόόλες τις μαγιομανούλες!

H7fep3.png

vkBmp3.png

4yGBp3.png

Καλημερα και απο εμας!!!

Θενακι περαστικα σας, μακαρι να τη γλυτωσατε και να περασε οτι και αν ηταν...

Pasxalita μου εγω μεσα στο σπιτι τον εχω με παντοφλακια αντιολισθητικα, για εξω μας εφεραν το πασχα nike kai allstar και πεδιλακια, του φοραω κατι απο αυτα. Παντως η γιατρος μου ειπε μεσα στο σπιτι οχι παπουτσια, καλτσακια ή παντοφλακια οπως και εμεις....

Naya κουραγιο με τη δουλεια, σε καταλαβαινω απολυτα......

Douar καλη επιτυχια στο χειρουργιο σας και περαστικα. Οσο για τη δουλεια πιστευω οτι ειναι 10 φορες πιο δυσκολο (τουλαχιστον στην ηλικια που ειναι τα ζουζουνια μας) να εργαζεσαι στο σπιτι, εγω δε νομιζω να τα καταφερνα.

Τα δικα μας νεα, το μπουμπουκι μου εχει ψηθει στον πυρετο απο το σαββατο το βραδυ, το λιγοτερο 38, σημερα εφτασε 39,1. Πηγαμε στη γιατρο, μονο λιγο κοκκινο λαιμακι εχει, παιρνουμε εναλλαξ depon,ponstan και αν δεν εχει γινει καλα μεχρι την Τεταρτη το πρωι ξαναβλεπουμε. Ειναι λιγο γκρινιαρης αλλα ευτυχως εχει διαθεση και τρωει καλα....

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

Διαφημίσεις

γεια σας φιλες μου ! γραφω απτην δουλεια στα κλεφτα απτο κινητο . ναι ναι ακομα εδω ειμαι αλλο ενα 10ωρο (2ωρες ακομα χαρισμενες ΕΛΕΟΣ) τα νευρα μου κροσσια οπως καταλαβαινετε.

τι διαβασα? πυρετους?αρρωστιες? γιατι βρε κοριτσια μου ? τι παθαν τα παιδακια σας? :-( στεναχωριεμαι αφανταστα για τα παιδακια που ταλαιπωρουνται ετσι ....ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ

εμεις ευτυχως δεν ξερουμε τι θα πει υψηλος πυρετος αλλα μπορω να φανταστω την αγωνια σας.

για τα παπουτσια που λετε απορω να σας την αληθεια....δηλαδη περπατανε τα παιδακια σας κ τα εχετε με την καλτσα στο πλακακι?δεν γλιστρανε? εμενα κοριτσια γλιστραει κ δεν μπορω δεν εχω το κεφαλι μου ησυχο.κ η γιατρος να μην μου το λεγε παλι παπουτσια θα του φοραγα. αν κ οπως ειπα μας το ειπε κ η παιδιατρος....περπατησε....περασαν λιγες μερες ξυπολυτος(ειχα ακομα στρωμενα) κ τωρα πλεον απτην ωρα που ξυπναει φοραει σχεδον παπουτσια....

το σαβ/ακο προσπαθουσαμε να του μαθουμε να ΜΗΝ κανει εξερευνηση σε ολη την βεραντα..... αλλα αυτος ειχε παθει μανια με τα λουλουδια τα χωματα κ ολαααααααααααα τα υπολοιπα. που θα παει να μαθει να μην πειραζει κ εκει ....

το χειροτερο που κανει ειναι που κανει μονοζυγο κ κρεμιεται απτα τραπεζια:shock: μα που το εμαθε αυτο ? που το ειδε? :shock: Α σας εχω κ αλλο χειροτερο που εκανε μια-δυο μερες............εμαθε να φτυνει κ εγω εχω αγανακτισει ....καταρχην γιατι ειναι κακη συνηθεια , αφηστε που ημουν με ια σφουγγαριστρα στο χερι συνεχεια

douar ευχομαι να πανε ολα καλα με τον πατερουλη σου ....πατως δειχνει οτι εχει θεληση κ ειναι συμαντικο

κουραγια φιλε ςμου με τις δουλειες κ τα ωραρια.......

δεν ξερω κ γω εχω αγανακτισει ......δεν ξεκουραζομαι καθολου ......δεν προλαβαινω τιποτα να κανω..... οταν ειμαι σπιτι προσπαθω να ειμαι σωστη με το παιδι μου κ ανα ξεχναω κουραση κ τετοια. κ μολις κοιμαται τρεχω μεσα στη νυχτα να κανω δουλειες κ μαγειρεματα

88M1p3.pngycQap3.png

γεια σας τσουπρες ολα καλα???

χαθηκαμε παλι αλλα εχουμε παρει σβαρνα τις παραλιες...παμε το πρωι κατα τις 10 μεχρι τις 12 κ ξανα στισ 5 κ μιση μεχρι 8 μιση περιπου ..γυρναμε κανουμε μπανιο κ πεφτουμε ξεροι....

θενακι τι να πω παραστικα σας....

οσο για τα παπουτσια που λετε εμεις εχουμε 2 ζευγαρια παπουτσοπεδιλα κ ενα ζευγαρι παδιλα για τη θαλασσα..

ριτακι εμεις περπαταμε μεγαλες αποστασεις παμε χωρις καροτσι στην καλντερα κ παμε πανω κατω τις ανηφορες..

τωρα βεβαια εχει δυναμωσει αρκετα κ σηκωνεται χωρις να πιαστει απο καπου βαζει τα χερια στο πατωμα τουρλωνει τον ποπο κ ουπς σηκωνεται...

κοριτσια αντε παρτε καμια αδεια κ ελατε κανα τριημερο να ξαμολιθουμε στις παραλιες με τα αγγελουδια μας ...ειναι φανταστικα αν κ τρωμε κ λιγη αμμο καθε μερα!!!!!

σας φιλω καλο καλοκαιρι σε ολες μμας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

EqyEp2.png

Cv4Wp2.png

bjqOp2.png

ααααχ GeorginaSantorini μπανακια εεεε....τελειαααα.....αδημονω να ερθουμε 31 Ιουλιου!!!!!! προς το παρον γεμιζουμε τη μπανιερα, λεμε στον Γιωργακη να κανει βουτια κ βουταει το κεγαλι του ολο μεσα παρακαλω κατω απο το νερο χιχιχι

εχω μαθητη απο την Σαντορινη...μπορει κ να τον ξερεις :)

κουραγιο κοριτσια με τις δουλειες....εγω για να προλαβαινω εχω μαθει κ τις κανω ολες παρεα με τον μικρο...εχει μαθει κ με βοηθαει...ξερει ποτε να ανοιγει την σκουπα κ ποτε να την κλεινει :)

οσο για τα παπουτσια μεσα στο σπιτι τελικα δεν ειμαι η καταλληλη για συμβουλες μιας κ εδω τα σπιτια εχουν μοκετα :)

Καλημερααα

αχ georgina κι εγω ζηλευω αν και δεν ειμαι πολυ της θαλασσας, φετος με τη μικρη ανυπομονω!

Θενα μου τι καλα να τη γλιτωσε ο Ιασονας, περιμενουμε νεα.

Εμεις ακομα βηχουμε οποτε θα παμε στο γιατρο λιγο σημερα να μας ακουσει.

Αληθεια ξερετε αν υπαρχει κανενα σιροπακι μη φαρμακευτικο που να βοηθαει στο λαιμο? μηπως να της εδινα λιγο χαμομηλακι? δεν εχει πιει ποτε και δεν τα θελει καθολου τα ζεστα...

Αααα και μια τελευταια (λέμε τώρα) ερωτηση. Εχω παρει το εξαωρο για ενα χρονο στη δουλεια, ξερετε αυτος ο χρονος απο ποτε μετραει? Απο οταν γυρισα στη δουλεια ή από τη γεννηση της μικρής??

Φιλακια!!!!

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

καλημερα

naya παρε το prospan ειναι πολυ καλο κ φυτικο ρωτα κ το γιατρο κ εμενα αλλοσ μου το ειπε κ πραγματι κανει δουλεια;)

ααα ο ιασονασ ειναι μια χαρα ο Γιωργοσ ηταν αρρωστοσ βρε:tongue:

γεωργιτσα αχ μη μασ τα λεσ αυτα δεν κανει ...κ εγω ζηλευω πολυ:shock:

αλλα το σαββατο πρωτα ο θεοσ εκλεισα για πλαταρια ενα δωματιο κ ειμαι χαρουμενη πολυ που θα φυγουμε εστο κ για 2 μερεσ:D ελπιζω ο Γιωργακησ να μην μασ κανει πισωγυρισματα:rolleyes:

ριτακι μου πολυ γελασα εσε το παιδι να εκφραστει ελευθερα αχαχαχαχα

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...