Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , Neverstop είπε:

Καλημέρα!!! 

Κορίτσια εγώ έχω βιώσει άσχημη εμπειρία με υστεροσκοπηση για αφαίρεση πολύποδα στο Παπαγεωργίου. Χωρίς μέθη!!! Για να κερδίσουμε χρόνο και να μην περιμένω μήνες χειρουργική πράξη. Δεινοπάθησα! Την επόμενη εννοείται την έκανα με μέθη. Χωρίς μέθη τίποτα, αν Με ρωτάτε. 

Καλημέρα ! Εντάξει άλλο αυτό είναι παρεμβατικό, διαφέρει από την διαγνωστική υστεροσκοπηση. Προφανώς μόνο με μέθη αυτά.

πρίν από 20 λεπτά , Blu24 είπε:

Αχ κατάλαβα … θα το ξανά συζητήσω να δούμε 🫠🫠 η καμερουλα που μπαίνει να φανταστώ είναι πολύ λεπτή ; Αλλά μετά επειδή σου πέρνει κομματάκι από την μήτρα αυτό πονάει πιο πολύ ;

Όταν σου παίρνει το δείγμα νιώθεις κάποια παραπάνω ενόχληση απ’οτι νιώθεις στο ΠΑΠ.
      Ο γιατρός ο ίδιος σου πρότεινε υστεροσκοπηση; Προφανώς αν σε αγχώνει και δε νιώθεις καλά, ρώτησε αν γίνεται να το κάνεις στη μονάδα και όχι στο ιατρείο για να σου κάνει μέθη.

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

τωρα σε ιδα ριτακι

εχεισ δικιο θα εχεισ κ εμενα παρεα βρε;) κοιτα μονο να εχεισ τα ενσημα μη την πατησεισ

αυριο ειμαι βραδυνη παλι , το πρωι θα παω ΙΚΑ να ζητησω τα ενσημα κ απο βδομαδα θα παω στον ΟΑΕΔ να ρωτησω αν δικαιουμαι η οχι κ μετα θα ζητησω (ηδη το εχω πεταξει ...) εικονικη απολυση ....... 99%θα μου το κανουν πιστευω .............

ρε συ θενακι δουλευω σχεδον καθε μερα 11-9 το καταλαβαινεις? δεν αναφερω την κουραση η την ορθοστασια......αλλα ονο που βλεπω μανουλες με χρουμενα παιδακια να κανουν βολτα κ να ψωνιζουν με πιανει ενας κομπος στον λαιμο....που το δικο μου παιδακι ειναι συνεχεια πηγαινε-ελα καλλιθεα πειραια κ ολο στους παπουδες....βολτα τον παμε πια μονο κυριακη ..... κ να πληρωνομουν καλα ωραια θα ηταν ..... αλλα βρισκουν την κριση αφορμη κ κοβουν τα παντα κ σου λενε κ στην μουρη "αν σου αρεσει "

ε οχι κυριε ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΠΑΡΑΚΑΛΩ

h douar να μπει να μας πει νεα του γιανναρου κ του μπαμπακα της

επισης η αννικο μας εχει χαθει .....θελουμε να μαθουμε νεακια απο τον σωκρατη κ την ευαγγελια !

mpoumpou κ εσυ δωσε το στιγμα σου παρακαλω

το ιδιο k h mary poppins μας !!!!

δωστε σημεια ζωης παρακαλω

για μαζευτειτε.......

(εχω ιντερνετ στην δουλεια κ εχω ξεσαλωσει ! )

υ.γ. αν τυχει κ διαβαζει ο Ν.Γ. (εργοδοτης) παρακαλω να με απωλησει εδω κ τωρα:tongue: θελω να παω στο παιδι μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

88M1p3.pngycQap3.png

Καλημερα μανουλες!!!!

Ευχαριστω για τα περαστικα, το αυτακι μας ειναι πολυ καλυτερα και φαινεται να μην τον ενοχλει πια.

Ριτακι μεγαλες αλλαγες.... ελπιζω ολα να σας πανε οπως τα θελετε.....ειναι δυσκολες οι εποχες και το να μπορεις να μεγαλωσεις μονη σου το παιδακι σου πραγματικη ευτυχια. Ευχομαι ολα να πανε καλα!!!!

Xainti πως μεγαλωσε η κορουλα σου!!!! Και αλλαξε πολυ, ολοκληρο παιδακι ειναι και κουκλα!!!!

Εγω παιρναω λιγο δυσκολα στη δουλεια γιατι εχω παλι να εκπαιδευσω μια καινουρια κοπελα(δευτερη εγκυμονουσα που σταματαει τον Ιουλιο). Για να βγει η δουλεια μου σε 8 ωρες τρεχω σαν την τρελη και παλι δεν τα καταφερνω....

Διαλημμα τελος, σας φιλω....

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

καλημέρα και από εμένα eleni χαίρομαι που πάτε καλά μπράβο σας περαστικά και μακριά γρήγορα. Ευχαριστούμε πολύ όντως τα μικρά μας έχουν γίνει ολόκληρα παιδάκια τι πλάκα που έχουν τώρα. Η καλύτερη ηλικία είναι τώρα δύσκολη και κουραστική αλλά πολύ όμορφη παράλληλα.

Ritaki εύχομαι όλα καλά να σας πάνε και θα είναι ωραία να μην ξαναδουλέψεις και να μεγαλώσεις τα παιδάκια σου γιατί η μάνα καλό είναι να είναι σπίτι δεν μπορεί να αντικαταστήσει καμμιά γιαγιά και κανέναν άλλον.

επιστρέφω στη δουλειά.

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια...υποσχεθηκα θα εγραφα χθες βραδυ αλλα εμπλεξα παλι χεχε

ειμαστε πολυ καλα!!! ο μικρος μου μεγαλωνει κ αντρευει...με τους γονεις μου περασαμε πολυ ομορφα, της μαμας μου βεβαια δεν της πολυαρεσε...ειναι κ περιεργη αυτη χαχαχαχ...μετα στο καπακι ηρθε κ η φιλεναδα μου...κουραστηκα ομως....πολλες δουλειες στο σπιτι...συν που τρεχω να μας βρω κ αλλο σπιτι....ουφ....συν το γραφειο....αντε 31 ιουλιου κατεβαινω ελλαδα....λετε να μπορεσουμε να βρεθουμε? δεν ερχεστε ολες χαλκιδα να παμε για μπανακι με τα μικρα μας?

κοριτσακια τι κανετε???

εγω δεν την παλευω....μια η ζεστη μια η γκρινια του μικρου....

εχει δοντια μαλλον γιατι πηγαμε χτες παιδιατρο και ειδε αλλα 2 να ερχονται...

τωρα εχουμε 4...

καλα μας βρηκε...εσας σας ειπαν για μαντου?

λεει αν τον παω παιδικο απο Σεπτεμβρη πρεπει να του το κανω...

βαρος 8,800 και υψος 75...

μπορουσε λεει να ειχε παρει λιγο βαρος παραπανω αλλα αφου θηλαζω..μια χαρα...ξεκιναμε αυγο (αργησα η αληθεια ειναι...) ψαρι...

οχι μελι,ουτε κατι που να το περιεχει και οσπρια σιγα σιγα γιατι τον πειραζουν...

μονο αρακα του εχω δωσει και παντα βγαζει καποια ποσοτητα μετα..σαν εμετο...

παπουτσακια τους φορεσατε κανονικα???

εγω ακομα με τις καλτσες τον εχω στο σπιτι η ξυπολυτο αλλα δεν εχει περπατησει...

απλα σηκωνεται και παει περα-δωθε σαν τον καβουρα στον καναπε...

τι να κανω...

πολυ εχω μπερδευτει με αυτο το ζητημα...

τα νεα σας θα τα διαβασω αυριο!!!!!!!!!

φιλιααααα

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

εμεις pasxalitsa μου το μαντου το καναμε την προηγουμενη φορα. κ δεν ειναι ακριβως εμβολιο ειναι το δοκιμαστικο . ουρλιαζε ο γιωργης μου ασε:shock:

ο δικος μου για το αυγο δεν τρελενετε παντα ....ψαρι εχει φαει 3 φορες κ μια χαρα τα πηγε....απο δευτερα θα του πρω παλι . κ απο οσπρια εχουμε φαει φακες που τον ενθουσιασαν .........αρακα επισης κ φασολακια φρεσκα(στα λαδερα πιανονται αυτα?)

και ναι πια φοραμε κανονικα παπουτσια με το που ξυπνησει .....στην αρχη ομως τα πρωτα βηματα τα εκανε με καλτσες κ για καμια 20αρια μερες τον ειχα ετσι . αληθεια τα εχετε παρει ποτε στον δρομο περπατωντας?καθονται?να το τολμησω ? εμεις μονο απτο αυτκινητο μεχρι την γιαγια του εχουμε παει περπατωντας η μαχρι τις κουνιες που ειναι απεναντι .

κ φιλεναδα μην ανχωνεσαι για το περπατημα.τοσες κ τοσες φορες εχουμε πει πως εχουν διαφορετικους ρυθμους κ δεν ειναι ρομποτακια.παντως αυτο που περιγραφεις το εκανε κ ο δικος μου πριν περπατησει ....σαν τον καβουρα κ δειλα δειλα αφηνε χερακι κ πηγαινε απτον εναν καναπε στον αλλο .... κ μετα............πηγε στην κουζινα κ τωρα δεν βαζει κ@λο κατω....αρα πιστευω ειστε σε πολυ καλο δρομο

καλημερα ειπα? δεν ειπα!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ !!!!!!

ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ !

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

fairy μου σ ευχαριστω..κι εγω ετσι θυμομουν...

αλλα η αληθεια ειναι οτι ηθελα και καπου να παω και δεν ηθελα να τον παω ξυπολυτο...

εχω και κατι αλλες υποχρεωσεις και θα τα βαλει κι εκει...

ελπιζω οταν περπατησει να του κανουν ακομα....αλλιως....:-(

ο γιατρος εμενα μου ειπε βεβαια να του βαλω για να μην χαλασει η καμαρα και να τον βοηθησει να περπατησει...

και ενας λογος που τα πηρα ηταν και αυτος...

δεν ειχα σκοπο να του τα φοραω συνεχεια...

απλα λιγο να συνηθιζει...

τωρα θα δω τι θα κανω...

για πειτε και οι υπολοιπες???

τι κανετε με τα αππουτσια??

τα Μαγιόπαιδα

καλημερα τσουπρεσ

εμεισ(γρηγορα θα τα πω)συνεχιζουμε πυρετουσ 39 απο τη Δευτερα ....τον πηγαμε σημερα στο πανεπ/κο νοσοκομειο γιατι παρα τισ 3 αντιβιωσεισ ο πυρετοσ δεν επεφτε icon_rolleyes.gif καναμε εξετασεισ το μεσημερι θα παμε να τισ παρουμε κ ισωσ μασ κρατησουν αναλλογα με τισ εξετασεισ αν κ οι γιατροι ειπαν 90% θα κατσουμε icon_cry.gif

αλλα επειδη μασ ειναι λιγο μακρια απο το σπιτι τουσ ειπαμε να παμε αυριο στο αλλο νοσοκομειο που ειναι δυπλα μασ κ εφημερευει αυριο να κατσουμε σε αυτο δλδ .

μαλλον ειναι λοιμωδεησ μονοπυρηνωση κ θελει το χρονο του για να περασει

παρτε μια ιδαια:

http://www.medlook.net/article.asp?item_id=723

αυτα....

ααα τον ειδε κ ΩΡΛ κ τον ρωτησα κ για μενα γιατι 2 μερεσ τωρα εχω κατι ζαλαδεσ(οχι δεν ειμαι σηγουρα εγκυοσ)κ ισωσ ειναι ιλιγγοσ ειχε κ η γιαγια μου γενικα μια μονιμη ζαλι την εχω αλλα θελει εξετασεισ πολλεσ που τωρα δεν γινετε προερχουν αλλα.

φιλια πολλα

υγ : πασχαλιτσα εμενα πεφτει με τισ καλτσεσ κ του πηρα ενα KLIN με 2 σκρατσ πολυ μαλακο κ ευλυγιστο κ ετσι μονο περπαταει λιγο αλλα μονοσ του γενικα πηρε φοβο κ εκει που εφευγε μονοσ του τωρα μονο με χερι :(

επεσε 3-4 φορεσ κ τωρα αρνιτε.

τα παπουτσια τα καλα ειναι σκληρα κ ειναι δυσκολα για το σπιτι εγω μονο εξω του τα βαζω με το καροτσι ....παρτου σαν σαγιοναρα να ειναι απο κατω πολυ μαλακο παντοφλε αν βρεισ;)

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

πασχαλιτσα κ εγω του φοραω παπουτσακι αλλα μαλακα....η καμαρα εννοειται δεν χαλαει...εμενα εχει πλατυποδια απο τη μερα που γεννηθηκε να φανταστεις...την πλατυποδια δεν την παθαινεις καποια στιγμη στη ζωη σου, η γεννιεσαι με αυτη η οχι....οποτε οταν θελω να παμε καπου επισημα απλα του φοραω μαλακο παπουτσακι αγκαλιας. :)

φαιρυ οταν λες μαλακα τυπου robeez???

βρε θενακι τι λες???

καλα,τοσο πολυ πυρετο???

ελπιζω να γινει γρηγορα καλα...και να μην ειναι λοιμωδης μονοπυρηνωση αλλα κατι πιο απλο...

περαστικα και οποτε μπορεις να μας ενημερωνεις ε???

οσο για σενα κοιταξε το αμμεσα γιατι αν αρρωστησεις εσυ τα παιδια ποιος θα τα κοιταξει???

πρεπει πρωτα να ειμαστε εμεις καλα για να ειναι και τα παιδια μας καλα...

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...