Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , Neverstop είπε:

Καλημέρα!!! 

Κορίτσια εγώ έχω βιώσει άσχημη εμπειρία με υστεροσκοπηση για αφαίρεση πολύποδα στο Παπαγεωργίου. Χωρίς μέθη!!! Για να κερδίσουμε χρόνο και να μην περιμένω μήνες χειρουργική πράξη. Δεινοπάθησα! Την επόμενη εννοείται την έκανα με μέθη. Χωρίς μέθη τίποτα, αν Με ρωτάτε. 

Καλημέρα ! Εντάξει άλλο αυτό είναι παρεμβατικό, διαφέρει από την διαγνωστική υστεροσκοπηση. Προφανώς μόνο με μέθη αυτά.

πρίν από 20 λεπτά , Blu24 είπε:

Αχ κατάλαβα … θα το ξανά συζητήσω να δούμε 🫠🫠 η καμερουλα που μπαίνει να φανταστώ είναι πολύ λεπτή ; Αλλά μετά επειδή σου πέρνει κομματάκι από την μήτρα αυτό πονάει πιο πολύ ;

Όταν σου παίρνει το δείγμα νιώθεις κάποια παραπάνω ενόχληση απ’οτι νιώθεις στο ΠΑΠ.
      Ο γιατρός ο ίδιος σου πρότεινε υστεροσκοπηση; Προφανώς αν σε αγχώνει και δε νιώθεις καλά, ρώτησε αν γίνεται να το κάνεις στη μονάδα και όχι στο ιατρείο για να σου κάνει μέθη.

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ερωτηση...

εχει καμια το aquapod???

55368696.jpg

σκεφτομαι να το παρω γιατι πλεον ο μικρος ανακαλυψε οτι μπορει να σηκωνεται ορθιος και στο μπανιο και ενω το μπανακι του τον χωραει ειναι πλεον επικινδυνο...

ειναι καλο? ειναι οντως αντιολισθιτικο??

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!

καλημερα κοριτσια

πασχαλιτσα κ εγω το σκεφτομουν κ τελικα δεν το πηρα...δε το μετανιωσα...πηρα ενα πολυ μεγαλο πλαστικο να καθεται πανω κ ειναι οκ....κ φυσικα πολυ πιο φτηνο ;) δεν προκειται να κατσει πολυ στη θεσουλα θα δεις.,..εμενα προτιμαει να πλατσουριζει πανω κατω....κ τον μαθαινω κ τους κινδυνους της μπανιερας ....τον ξεπλενω ορθιο να φανταστεις, πιανεται απο ενα σημειο κ στεκεται να τον ξεπλυνω, κανει κ βουτιες, βουταει το κεφαλι του μονος του στο νερο...πιστευω με λιγη προσοχη στην αρχη θα καταλαβει καλυτερα τους κινδυνους :)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

και εγώ δεν το έχω πάρει το aquapod γιατί δεν νομίζω να κάτσει το πολύ να κάτσει για μια φορά που θα είναι καινούργιο μετά θα το βαρεθεί και θα σηκώνεται. Εγώ δεν είχα αγοράσει μπανάκι και στα δυο είχα μια μεγάλη λεκάνη και τώρα που μεγάλωσε κάθεται η μικρή καθιστή και της βάζω παπάκια και διάφορα τέτοια και παίζει μέχρι να την πλύνω.

ritaki να σας ζήσει το νέο μέλος στην οικογένεια άντε ο Γιώργης θα έχει και παρέα τώρα.

natasa μια χαρά το ταξιδακι άντε θα ξεσκάσετε και λιγάκι ωραία που θα είναι.

eleni1977 περαστικά το αυτάκι γενικά πονάει πολύ εύχομαι να περάσει γρήγορα. Εμείς που παθαίνουμε συνέχεια ωτίτιδες καταλαβαίνουμε τον πόνο.

Naya τι να πω δεν το κατάλαβε κανένας περαστικά και να φύγει γρήγορα ο πυρετός.

Και εμείς χθες πήγαμε στη γιατρό και μας βρήκε ήπια βρογχίτιδα που με ένα aerolin θα περάσει από ότι μας είπε και μπόλικο ορό όπως λεέι και η Thena.

hellllllllllllllllooooooooooooo !!!

πως ειστε φιλες μου ?

ευχαριστω για τις ευχες για το μικρο αηψιο ! αυριο θα βγουν κ απτο νοσοκομειο ...........

πολλα πολλα περαστικα naya μου στη κουκλιτσα σου .....μα καλα????ειναι δυνατον ομως ? 39.2 κ απλα εκριναν οτι ειαι κακοκεφη ???:shock::shock::shock:

κ η δικη μου μανα καει κατι τετοια κουλα να ομολογησω....αντιθετα η πεθαρα μου ειναι της υπερβολης!

ελενακι κ xainti πεεραστικα κ στα δικα σσας θαυματακια.....

fairy μου !!!!!! τι γοη εχεις βγαλει καλε?! δε φτανει που ειναι 2 μετρα παιδαρος....... δεν φτανει που ειναι απτα καλυτερα παιδια ........ εχει μια μουριτσα τρελα!!! φτου φτου το γιωργακη μας!!!!

για πες....οι γονεις σου ξετρελαθηκαν ?????περασατε ομορφα? η αδελφουλα σου ?πως ειναι ψυχολογικα???? ελα ελα πες νεακια......αληθια ο γιωργης σας τι ομρφα ματια που εχει ???? τι περιεργο κ ομορφο χρωμα ειαι αυτο ?!!! φτου φτου το παιδακι μας!

ο δικος μου οργιαζει....... δεν φανταζεστε.......αντε α καννισουμε καμια συναντηση βρε σεις........

αλλα κ της mpoumpoukas μας που ειδα τον ηρακλη της...... τι να πω ? ποσο ομορφυνε?ποσο μεγαλωσε?ποσο της μοιαζει ? μα τι παιδια εχουμε βγαλει καλε???!!!

εγω κανω καποιες συζητησεις με τη δουλεια κ θα χω νεα απο δευτερα......

γενικα σκεφτομαστε α αλλαξουμε ζωη μετα το καλοκαιρι ....... μαλλον ο αγγελος θα μπαρκαρει κ εγω δεν θα ξαναδουλεψω ΠΟΤΕ .....μγαλω θμα ομως ανοιγω.......αν ολα πανε θα σας εχω νεα τελος αυτου του μηνα .....ριξτε μας κανενα σκορδο μονο

88M1p3.pngycQap3.png

ριτα τι διαβαζω αλλαζεισ ζωη?μακαρι οτι κανετε να σασ ερθουν ολα καλα κ οπωσ τα θελετε:D

να σασ ζησει κ η ανεψουλα :rolleyes: θα ναι τωρα γλυκα .....η πεθερα θα χει τρελαθει ε?

εμεισ την κυριακη πηγαμε πατρα οπωσ ειπα κ ηρθαμε το βραδακι την δευτερα ο ΓΙωργοσ πυρετο:mad: χαλια ο κακομοιρησ κοιμωταν ολη μερα ετσι τον πηγα στη γιατρο γιατι τον πονουσε κ ολαιμοσ κ του ειχαν πριστει οι αδενεσ κ τελικα αμυγδαλιτιδα:( τωρα ειναι λιγο καλυτερα εχει ακομα δεκατα κ φυσικα περνουμε αντιβιωση. τα αλλα καλα ειναι ευτυχωσ ...ο ιασονασ παει καλυτερα με το θεμα περπατηματοσ αλλα προτιμα να τον κρατασ απο το να παει μονοσ του αλλιοσ παει τοιχο τοιχο:tongue::tongue::tongue:.

κ εγω στη μπανιερα τον βαζω κ δεν καθετε σε μια μερια του γεμιζω κ λιγο νερακι κ κανει σαν τρελοσ:tongue:

χαιντι περαστικα σασ κ να σου ζησει το μαρακι σασ.

νατασσα ελπιζω να σου φυγε ενα βαροσ με τα αποτελεσματα κ επιτελουσ βγαλε τα γκρικλισ κ γραψε ελληνικα αντε μορφομενη κοπελα!!!!!!!!!!!

βγαλαμε κ εμεισ αλλα 2 δοντακια με πολυ πονο ...συνολο 8:tongue: αρχισε να κανει κου πεπε κ καμια φορα παλαμακια

ελενακι τα τελευταια να ειναι οσα παθατε αντε ξου τωρα να παν αλλου:tongue:

fairy πεσ καλε τι εγινε οχι για κουτσομπολιο αλλα για να περναει η ωρα χιχιχιχιχιχιχι

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

ριτα τι διαβαζω αλλαζεισ ζωη?μακαρι οτι κανετε να σασ ερθουν ολα καλα κ οπωσ τα θελετε:D

να σασ ζησει κ η ανεψουλα :rolleyes: θα ναι τωρα γλυκα .....η πεθερα θα χει τρελαθει ε?

καλα η πεθερα εχει τρελαθει με ολη την σημασια της λεξης........

σκεψου ΜΑΙΟ του 2009 εγγονΙ

ΜΑΙΟ του 2010 εγγονι

ΜΑΙΟ του 2011 εγγονι

για να δουμε του χρονου ποιος εχει σειρα ! χεχεχε (εγω πρωτα ο Θεος το 2013:tongue:)

περαστικα στον γιωργακη σου κουμπαρουλα κ μπραβο στον ιασονακο :D:D:D

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

naya τι να πω σοκαριστικα η μανα ....εισαι πεθεροπλικτη ε? καλα ο αντρασ σου δεντησ ειπε τπτ?

απορω πωσ μεγαλωσαν παιδια μερικεσ γυναικεσ!

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

το πρωτο ειναι της κουνιαδας κοριτσακι

μετα ο δικος μου

κ φετος εκανε κ το αγορακι η κουνιαδα(που μαλλον γιωργακη θα ειναι κ αυτο) ...........για να δουμε ποιος θα ειναι επομενος.....μαλλον ο μεγαλος αδελφος λεω εγω ......

88M1p3.pngycQap3.png

ααα εχει κ μεγαλο αδερφο η οικογεννια! αντε κανε κ εσυ μια μεγαλυτερη χιχι καλα ειναι τα παιδια αλλα δυσκολα στο μεγαλομα θελει γερα νευρα κ λεφτα κατι που πλαιον δεν εχουμε κ πολυ απ αυτα:roll:

για πεσ τι θα κανεισ με τη δουλεια τελικα ?

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Naya περαστικα σας γρηγορα!!Τι ηταν κι αυτο ανημερα στα γενεθλια της...Πως ειναι τωρα?

Τhena περαστικα και στον Ιασωνακο!

Ριτακι μακαρι να σας πανε ολα καλα!!! Κι εμενα τα ξαδερφακια του Μαρινου( της κουνιαδας μου) ειναι επισης Μαιο γεννημενα!!Αλλα ειναι μεγαλα, 14 κ 17.

Φιλακια!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

kaλως την εγκυουλα μας!!!!!!

που λες κουμπαρουλα ο αγγελος εχει αλλα 4 αδελφια....συνολο 5 !

που λες με την δουλεια θα εχω νεα απο δευτερα , αλλα για να σε βαλω λιγο στο κλιμα προσπαθω ννα τα μαγειρεψω να μπω ταμειο ανεργιας....ετσι οπως ειναι τα πλανα μας το προτειμω......να δουλευω 10 ωρες την ημερα για ψυχουλα?να μην ζω στο σπιτι που πληρωνω 500 ευρω? μονο κοιμαμαι στο σπιτι ετσι οπως παει ......ασε που δεν ζω ουτε μεγαλωνω το παιδι μου ..... για τον ψυχολογικο εκβιασμο καθημερινα που αντιμετωπιζω εδω δεν θα σχολιασω ..... γιαυτο στην φαση που ειμαστε καλυτερα 400 κ σπιτι παρα ψυχουλα κ ολη μερα στο μαγαζι

88M1p3.pngycQap3.png

παω να ξυπνησω τα τρελοπαιδα....νισαφι πια απο τισ 2 κοιμουντε:shock::tongue: αχ τι με περιμαινει μεχρι να ξανακοιμηθουν:tongue:

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

τωρα σε ιδα ριτακι

εχεισ δικιο θα εχεισ κ εμενα παρεα βρε;) κοιτα μονο να εχεισ τα ενσημα μη την πατησεισ

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...