Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Blu24 είπε:

Καλημέρα κοριτσι μου !!! Νομίζω θορυβήθηκα αρκετά θα ζητήσω να γίνει στο νοσοκομείο με μέθη γιατί δεν αντέχω και πολλά πολλά !!! Δηλαδή μόνο την ετ αντέχω μέθη που και εκεί με ενοχλεί η αρχή που με καθαρίζει 🫠

Εμείς του δείξαμε τα τωρινά αποτελέσματα και μας είπε είναι τέλεια για την εξωσωματική 🫠 αλλά έτσι και αλλιώς τώρα θα μας πάει ένα τρίμηνο μετά άρα πιστεύω θα έχει πέσει και άλλο ο κατακερματισμός ..

Πολύ καλή επιτυχία εύχομαι!!να πάνε όλα καλά!! 

πρίν από 10 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Λοιπόν μόλις έκανα εξέταση ινσουλίνης και ζαχαρου. Αυτή η αηδία που σου δίνουν να πιεις δεν υπάρχει. Νιώθω αηδιασμένη από την ώρα που το πήρα 😂

Ήπιες αυτό που είναι η πάστα ζάχαρης που την διαλύουν;; 
      υπάρχει πόσιμη γλυκόζη με γεύση λεμόνι ή πορτοκάλι και είναι πιο υποφερτό. 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια μου καταρχήν να σας ευχαριστήω πάρα πολύ για την θετική ενέργεια ήταν όντως πολύ θετική όλα πήγαν καλά.

Ο μικρός από τον πολύ πυρετό που είχε φοβόταν για μηνιγγίτιδα η παιδίατρος γιατί είχε όλα τα συμπτώματα αλλά παράλληλα είχε και πρησμένους αδένες και με την εξέταση αίματος που του κάναμε έδειξε ότι ήταν ίωση αλλά βαρβάτη. Είχε πυρετό όλη την Παρασκευή το Σάββατο είχε μόνο μια φορά και την Κυριακή καθόλου. Σκεφτόμασταν να αναβάλλουμε και την βάφτιση γιατί η παιδίατρος μας μιλούσε ακόμα και για εισαγωγή σε νοσοκομείο αλλά ευτυχώς όλα πήγανε καλά. πάνω σε όλα βέβαια ήρθαν και οι ρώσοι βέβαια και ήμουν σε άλλο κόσμο δεν ένοιωθα καθόλου την μέση μου και ένοιωθα μια εξάντληση από την αυπνία με τον μικρό και φυσικά από τα ρωσάκια.

Για την μικρή τι να πω δεν έκλαψε καθόλου παρόλο που φοβάται όταν την σηκώνεις ψηλά και γραπώνεται πάνω μας αλλά ήταν τόσο καλή που η φωνή της δεν ακούστηκε καθόλου όλοι μας έλεγαν τι παιδί είναι αυτό και τι ήσυχο. Ο μικρός δεν καθόταν σε μια μεριά σε όλη την βάφτιση και τρέχανε όλοι από πίσω του. Κατά τα άλλα τα περάσαμε πολύ καλά και όλα πήγαν κατ' ευχήν.

Χρόνια πολλά στα μωράκια σας andith και ιρενε να τα χαίρεστε.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα!!!!

Xainti να σας ζησει η μικρη (δεν θυμαμαι πως την ειπατε..),μπραβο που δεν εκλαψε καθολου και που ολα πηγαν καλα!!

Andith και Ειρηνακι πολυχρονες και ευτυχισμενες οι κουκλιτσες σας!!

Εμεις πηγαμε στο χωριο, κανονισαμε για τον στολισμο, ειδαμε τα βαφτιστικα που μας πηρε ο νονος μας(πολυ ομορφα, αλλα μεγαλα και πρεπει να τα αλλαξει), ριξαμε μια ματια για γλυκα(δεν μου αρεσε κατι και δεν ξερω τι θα κανω τελικα) και καναμε πολλες βολτιτσες.

Sue αυτο που λες σκεφτομουν και εγω, τον κοιταζα που περπατουσε και δεν το πιστευα ποσο μεγαλωσε, ειναι πια παιδακι.....

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

καλησπέρα μανούλες και χρόνια πολλα για τα μωράκια σας,εχω να γραψω πολυ καιρο αλλα καθομαι και διαβάζω μνμ σας και πανω κατω είμαστε στην ιδια φαση..η δικιά μου η μπουμπου κωσταντινα πλέον εριξε πολυ κλαμα στη βαφτιση της που φοβηθηκα πολυ..αλλαολα καλα παει και αυτο...απιστευτο ειναι ποτε ειμασταν με την κοιλια στο στόμα και τωρα βλεπουμε τα ζιζανια να περπαταν και να κανουν χαζι!!ευχομαι τα καλητερα για ολα τα παιδακια και τις μανουλες φιλακια πολλα! μαρίνα

vgLCp3.png

Καλημέεεραααα!!!!

Μπορεί να είμαστε τελευταίες από τα μαγιόπαιδα αλλά χρονίζουμε σήμερα κι εμείς!!!!!

Το Σάββατο είστε όλοι καλεσμένοι στο πάρτυ μας! Ειρήνη και Mary ειδικά εσάς σας περιμένω ε??? Θένα κι εσας που μου φαίνεται τα έχετε εύκολα τα ταξιδάκια :D Και όποιο άλλο Μαγιόπαιδο είναι προς τα εδω θα χαρούμε πάρα πολύ να το γνωρίσουμε από κοντά :D:D

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Καλημερα κοριτσακια μου!!

σημερα το βραδυ ερχομαστε Αθηνα!!!

φιλακια πολλα!!

ευχαριστουμε πολυ για τις ευχες σας!!!

naya!να σου ζησει το κοριτσακι σου!!να ειναι παντα υγειες κ ευτυχισμενη!!

rXrPp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!

NAYA ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙ Η ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΑΣ!!!!! ΝΑ ΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΗ!!!!

Andith με το καλο να ερθετε! Ευκαιρια να κανονισουμε συναντηση!

Μαρινακι χαθηκες...Να σου ζησει η κορουλα σου!!!!

Ελενη με το καλο οι ετοιμασιες!Ποτε ειναι η βαφτιση?

Xainti να σας ζησει η νεοφωτιστη!!!!! Μαρια τη βγαλατε ή λαθος θυμαμαι? Μπραβο της που ηταν τοσο καλη!!! Ειδες που ολα πηγαν καλα!Πολυ χαιρομαι!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

xainti να σας ζησει η νεοφωτιστη!!!!

χαιρομαι που τελικα πηγαν ολα καλα...ταλαιπωρηθηκατε βεβαια αλλα...

marinaki καλως ηρθες και παλι...:Pνα σου ζησει κι εσενα η ζουζουνα σου...

andith με το καλο να ερθετε...

οι υπολοιπες που ειστε?

δεν βαζω ξεχωριστα ονοματα (για ολες αναρωτιεμαι) αλλα θα ηθελα να αναφερθω (και συγχωρεστε με γι αυτο) ειδικα στην marypoppins...

μαιρουλα να ξερεις μας λειπεις.................:rolleyes:

naya μου να τα εκατοστησετεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!

τελευταιο μαγιοπαιδο και τυχερο!!!!:D:D:D

να μου την φιλησεις την ζουζου...

ελπιζω να περασετε τελεια στο παρτυ σας...

κριμα που δεν μπορουμε να ερθουμε και ευχαριστουμε πολυ πολυ για την προσκληση...

εμεις κοριτσια εδω και μερικες μερες πολυ πολυ δυσκολα...

η ψυχολογια μου χαλια,σωματικα πολυ κουρασμενη και εχω εναν Γιωργακη μες στην γκρινια...

η ειναι το αγχος αποχωρισμου η εχει δοντια...

μιλαμε κλαιει με το παραμικρο και δεν καθεται πουθενα...

κι εσας ετσι κανουν???

μονο οταν ειμαστε εξω ειναι καλυτερα αλλα τα ποδια μου δεν αντεχουν αλλο...

φανταστειτε σημερα τρομαξε με κατο εργασιες που εκανε ο αποκατω με τρυπανι,δεν εφευγε απο την αγκαλια μου και κατεληξε να κοιμηθει τελικα και να τον εχω αγκαλια 1μιση ωρα....

με το που πηγαινα να τον ακουμπησω ξυπναγε και γραπωνοταν επανω μου...

ζηταει γαλα πολυ πιο συχνα και τρωει πολυ περισσοτερη ωρα..

και το ευχαριστο ειναι οτι ναι,εχουμε και 4ο δοντι!!!

φιλια καλο βραδυ!!!!!!!!!

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Pasxalitsa μου μαλλον ειναι το αγχος αποχωρισμου σε συνδυασμο με τα δοντακια.Κι ο δικος μου τετοια φαση περασε αλλα κυριως με τον υπνο.Εχει ηρεμησει λιγο τωρα. Στη διαρκεια της μερας ειναι ηρεμος αλλα ολο δαγκωνει τα χερια του η ο,τι αλλο τον βολευει για τα ουλα του. Τη νυχτα τον παιρνει ο υπνος με παρεα διπλα πλεον αλλα δεν ξυπναει καθε βραδυ οπως τις προηγουμενες μερες. Για τα δοντακια δοκιμασες να του δωσεις depon?Μου το προτεινε ο γιατρος και αλλες φιλες μαμαδες. Πιστευω ειναι φαση και θα περασει.Υπομονη οσο μπορεις! Μπραβο για το δοντακι σας! Εμεις βγαλαμε το 5ο.

Παντως τωρα που περπαταει ο μικρος, θελει συνεχεια να περπαταει, γυριζει ολο το σπιτι σε δευτερολεπτα και το ευχαριστιεται τοσο πολυ! Για μπουσουλημα πλεον ουτε λογος, το εχει ξεχασει.Και οταν πεφτει κατω, δεν πτοειται, σηκωνεται μονος του και συνεχιζει.Θελει προσοχη ομως γιατι εχει παγιδες το σπιτι και πρεπει να πηγαινουμε απο πισω του.Που κουραγιο εγω ομως με την κοιλια τουμπανο....

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Καλημερα!!!!

Naya να σου ζησει η κορουλα σου, παντα ευτυχισμενη!!!!!!!:P:p

Pasxalitsa μου και ο δικος μου περναει την φαση του αυτη την περιοδο....

Εχει 4 μερες τωρα που κοιμαται το βραδυ 11-6 (με ενα ενδιαμεσο ξυπνημα), με αποτελεσμα εγω να σερνομαι ολη μερα....

Εχει αρχισει να εχει απαιτησεις που αν δεν του γινονται νευριαζει, προσπαθει να μας χτυπησει και χτυπαει το κεφαλι του ειτε πανω μας ειτε στους καναπεδες(ξερει που δεν θα πονεσει....)

Ενω ειναι ηρεμος οταν ειμαστε τρεις μας, οταν ομως δει αλλον ακομη και την μαμα μου που τον κραταει, γινεται νευρικος και τσιριζει....

Δεν ξερω πολλες φορες πως να τον χειριστω....

Εχει και μολυνση το αυτακι του εξωτερικα απο την Δευτερα(δεν μπορω να καταλαβω πως εγινε) και τον ενοχλει τον καημενο,πηγαμε στην παιδιατρο και βαζουμε κορτιζονουχα αλοιφη για 5 μερες.

Χαλασε και ο θερμοσυφωνας την Παρασκευη, μια βδομαδα τωρα κανουμε μπανιο με βραστηρες και κατσαρολες(σημερα θα μπει ο ηλιακος επιτελους, αλλα παει το χιλιαρικο)

Γρινια τελος..........!!!!!!:confused::confused:

Πολλα φιλια!!!

Sue να προσεχεις την μικρουλα!!!!!

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

Διαφημίσεις

kαλημερουδια! καλο μηνα φιλες!!!!!!!

χαθηκα λιγο γιατι ιχαμε γεννητουρια ! η αδελφη του αγγελου , εφερε στον κοσμο το δευτερο παιδακι της (ιδια μερα με το πρωτο, με διαφορα 2 ακριβως χρονων!) εναν μικρουλη μελαχρινουλη :D:D:D οποτε καταλαβαινετε!

να ευχηθω κ στα μαγιοπαιδα που χρονισαν τα καλυτερα !

επισης εναν μεγαλο περαστικα την xainti κ πολλα μπραβο για την βαφτιση !

εδω τριγυρω θα ειμαι σημερα !

pasxalitsa,

μου εστειλες χτες μνμ στο μεηλ μου οτι εχω ιο στον υπολογιστη και οτι ισως να κολλησες κι εσυ??

Μου φανηκε πολυ περιεργο γιατι ηρθε εντελως κενο,μονο με τιτλο και αναρωτιεμαι τι γινεται...

Τεσπα...αν ισχυει κατι τετοιο εγω εκανα καλου κακου ελεγχο και ο υπολογιστης μου δεν εχει ιο...!!!

Αλλα και παλι...και ιο να ειχε...πως κολλησε ο δικος σου???Μεσω των μεηλ που ανταλλαξαμε???

Τι να πω???Ενημερωσε με κι εδω να ξερω τι γινεται!!!

κ γω ελαβα εναν τετοιο μειλ κ εειχα ακριβως το ιδιο προβλημα, μονο που ο αγγελος που εκανε τον ελενχο μου ειπε οτι εχα ιο :shock:

88M1p3.pngycQap3.png

xronia polla kai apo mena sta magiopaida pou xronisan kai tis manoules pou eixan gennethlia!!

xainti bravo gia ti vaftisi sas! eides i thetiki energeia olon mas sas voithise :)

Ritaki na sas zisei to neo melos! emeis perimenoume tin kounada mou Arxes Iouliou! kai eimai polu xaroumeni!

O Nikandros (malon etsi tha ton poume telika) paizei stis kounies kathe mera me tin gunaika pou ton krataei kai to euxaristietai polu! Apo exthes tou matheno pos na katevainei apo tous kanapedes kai to krevvati me ta podia giati prepei kapia stigmi na eime usixi oti de tha pesei apo kapou.

Me ton upno exoume to themataki mas alla to palevo!

exo vgalei tora (apo exthes!) to kaggelo tis kounias tou kai tin exo ferei dipla sto diplo. exthes afou koimithike ton evala ekei kai otan xupnage pigaina sta sunora! Ante na doume tha sunithisei katholou!

apo dontia exoume 10 kai vgazoume allo 1 pou ton taleporei edo kai kairo! Troei me trela ta nea frouta! se kommatakia vevaia! mousmoulo, peponi, kerasi! fagito den polu troei alla den pirazei. rizogofretes eiidika otan pigainoume voltes!

paraskevi feugoume gia Thessaloniki opou tha minoume merikes meres kai meta tha pame Xanthi. Tha epistrepso meta tis 13 Iouniou!

To Savvato to proi mallon tha exo xrono sti Thessaloniki an kapia apo tis voreies thelei na vrethoume me ta vlastarakia mas!

uDLqp1.png

Καλημερα!!!!

Sue να προσεχεις την μικρουλα!!!!!

Ελενακι οσο μπορω προσεχω, αν και στο 2ο δεν εχεις τοσο πολυ αγχος οπως στο 1ο... Περαστικα σας για το αυτακι!!Τελικα ολα πανω κατω εχουν τις ιδιες αντιδρασεις...

Ριτακι να σας ζησει ο μικρουλης!!!!!!

Νατασα μια χαρα ο Νικανδρος!Να περασετε ομορφα στο ταξιδι σας!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

ελενη περαστικα....ελπιζω το αυτακι να ειναι καλυτερα...:D

ριτακι να σας ζησει!!!!!!!!!!!!!!!

φανταζομαι μια σταλια μωρο...εχω ξεχασει πως ειναι....

νατασα ταξιδακι ε??? αχ,τι ωραια που θα ειναι...να περασετε τελεια!!!

Suedaki φιλακιαααα

ερωτηση...

εχει καμια το aquapod???

55368696.jpg

σκεφτομαι να το παρω γιατι πλεον ο μικρος ανακαλυψε οτι μπορει να σηκωνεται ορθιος και στο μπανιο και ενω το μπανακι του τον χωραει ειναι πλεον επικινδυνο...

ειναι καλο? ειναι οντως αντιολισθιτικο??

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Καλησπέρα μαμαδες και πιτσιρίκια!!!

Ευχαριστούμε παρα πολύ για τις γλυκές ευχές!!

Η αλήθεια είναι ότι τα γενεθλια μας χθες ήταν λίγο "μαυρα" μια που ηταν η πρωτη φορά που αρρώστησε η μικρή. Ναι, ανέβασε πυρετό για πρώτη φορά στη ζωή της στα γενέθλια της :tongue::tongue:

Ετυχε και ειχαμε και προγραμματισμενο ραντεβου στο γιατρο οποτε την ειδε και ειναι απλα λιγο ερεθισμενοσ ο λαιμος της. Σημερα ειναι ηδη αρκετα καλυτερα.

Εγω μπορω να πω επαθα ενα σοκ αλλα οχι απο τον πυρετο της μικρης. Χθες την ειχε μεχρι τις 12 ο μπαμπας της και μετα η πεθερα μου. η μικρη ειχε πυρετο ολη μερα και δε με πηραν ενα τηλεφωνο, δεν της εδωσαν ενα αντιπυρετικο, δεν της εβαλαν θερμομετρο!!! Γυρισα 3.30 η ωρα στο σπιτι και μου λεει η πεθερα μου "ακεφη ειναι σημερα πολυ και μου φαινεται ζεστη να της βαλεις θερμομετρο" και παιρνω το μωρο αγκαλια και ψηνοταν, 39.2 ειχε! Μιλαμε ημουν να σκασω ολη μερα!

Τελοςπαντων τελος καλο ολα καλα!

Φιλακια!

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...