Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , MK2012 είπε:

Οχι πήγα στον Τζεφ*** σήμερα. Ανδρολόγο έχουμε σε 1 βδομάδα.

Προτεινει εντελώς φυσικό κύκλο με συνεχή αιματολογική παρακολούθηση κ αν γίνει βλαστοκύστη λέει (ακόμα και early blastocyst την 5η μέρα σε compacting stage) το βάζουμε σε φυσικό κύκλο. Δεν έκανα συνεχή αιματολογική παρακολούθηση πριν. Βάσει βιβλιογραφίας μου δίνει 12-15% επιτυχίας με δικό μου και 60-70% με δότρια.
      Μετρήσαμε ΑΜΗ και DHEA και πρότεινε κάποια συμπληρώματα (novofertil). Αυτά. Δευτέρα έχω Σφακ****.

Δεν τον γνωρίζω τον γιατρό. Μίλησε σωστά θεωρώ. Τέρμα φυσικό αφού δίνεις ωάρια. Αυτός σου δίνει 12-15 γιατί πιστεύει ότι έχεις χαμηλή ποιότητα ; Και για το σπερμα δεν είπε τίποτα; Αυτά που είδε ο άλλος εξωσωματικός; Ωραία, για τον Σφακ… έχω ακούσει πολύ καλά λόγια. Δες και τι θα σου πει αυτός, ο ουρολόγος και ο ενδοκρινολόγος. Αυτοί με τα περισσότερα κοινά στα λεγόμενα τους θα είναι και ποιο κοντά στην αληθεια. 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Pasxalitsa...αντε,βαλε τον Georgino σου στο ποδηλατο και ξεκινηστε τον βολτιτσες.Εμας σημερα μας τα χαλασε ο καιρος λογω βροχης και μειναμε μεσα...

Νατασσα..οταν λες σας βρηκε λιγο πισω στην λεπτη κινητικοτητα...πως το εννοει??Πως το εξετασε το παιδακι σου??Τι το εβαλε να κανει??

Αν θες πες μας..με ενδιαφερει να δω πως το αντιμετωπιζουν το θεμα!!

Κι αν μπορεις πες μου και τι ασκησεις σας εβαλε να κανετε!!!

Ποιος μιλησε για φοβο με ενα αυτοκινητακι παραπανω>>Η Ελενη ??

Λοιπον η κορη μου φοβαται τι νομιζετε???Να καθησει με τον πωπο στην μπανιερα...Κοριτσια,στηλωνει τα ποδια και δεν μπορεις να την καθισεις με τιποτε ομως...Ολο ορθια την μπανιαρουμε,πιανεται απο το χειλος και την κραταμε κι εμεις...

Ισως βεβαια φταιει που επειδη δεν εχει ταπα η μπανιερα δεν μπορω να βαλω νερακι ωστε να πλατοσυρισει και να χαρει...οποτε η νεαρα φοβαται εκει μεσα...ποιος ξερει γιατι!!!

Οσον αφορα στον υπνο....η δικια μου θελει οπωσδηποτε μανουλα να την κοιμισει...ξαπλωνουμε παρεουλα,την χαιδευω,την αγκαλιαζω και κοιμαται η ψυχουλα μου.Το ιδιο γινεται μεσημερι-βραδυ,μιας και η Πηνελοπη κοιμαται με τις δικες μας ωρες...οποτε το ποτε ξαπλωνουμε συμπιπτει.Αυτο που πρεπει να προωθησω αμεσα ειναι η μεταβαση στην κουνια της...μιας και ακομη κοιμομαστε μαζι στο κρεββατι για δικο μου βολεμα...

αλλα δεν θελω πλεον η δικη μου βολη να υπερισχυσει γιατι απο Ιουλιο η μικρη θα εχει και δικο της δωματιο και καπως πρεπει να γινει ηπια η μεταβαση.....

Τωρα που εστρωσε λιγο ο υπνος της...ας κουραστω λιγακι παραπανω ωστε να μαθει εστω μετα τις αγκαλιες να κοιμαται στο κρεββατι της!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα κορίτσια τι κάνετε εμείς δεν είμαστε και πολύ καλά ο μικρός ξύπνησε με πολύ πυρετό και περιμένουμε την παιδίατρο για να δούμε τι έχει.Ο καιρός χάλια αν και λένε ότι θα φτιάξει η μικρή έχει μυξούλες και που και που κάνει και ένα βηχαλάκι μάλλον από φλεμμα και την Κυριακή έχουμε και την βάφτιση δεν μας βλέπω καλά. Δώστε μου λίγο από τη θετική σας ενέργεια γιατί μας βλέπω να μην γίνεται βάφτιση!

Άσχετο αλλά ο κορσές που με ε'ίχε ρωτήσει δεν θυμάμαι ποιο κοριτσάκι συγγνώμη λέγεται flexiless και πάει μέχρι πάνω στην κοιλιά.

Xainti ευχομαι να πεσει γρηγορα ο πυρετος του μικρου και να μην χειροτερεψει η μικρη!Θα ειναι και τα δυο μια χαρα την Κυριακη!Και ο καιρος θα φτιαξει!!!Και θα γινει η βαφτιση οπως εχετε κανονισει χωρις προβληματα!Στο λεω εγω, θα πιασει, ειμαι Σαββατογεννημενη!;)

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

ηθελα μερες να σας το γραψω...

ειναι απιστευτο το ποσο αλλαζει μερα μερα την μερα το παιδακι μου....

λιγες μερες πριν χρονισει καταλαβα την διαφορα.ξαφνικα η εξελιξη του ειναι ραγδαια και ειναι μεγαλη ευτυχια να τον βλεπω να εξελισσεται και να γινεται ανθρωπακι...

νομιζω πως μετα τις μερες τις γεννησης αυτη θα ειναι μια πολυ ωραια περιοδος για τα παιδακια μας...

ευχομαι ολες να την ζησουμε και να την απολαυσουμε οσο το δυνατον περισσοτερο!!!!

φιλακια σε ολες τις μαγιομανουλες :P

:D:D:D:D:D:D:D:D

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Το αγχος του αποχωρισμου ειναι εντονο πιεστευω σε αυτη την ηλικια.Ο γιος μου το χει βγαλει, οχι μονο στο θεμα του υπνου αλλα και σε ασχετες στιγμες, αν μας χασει για λιγο απο την ορατοτητα του, κλαιει μεχρι να μας ξαναδει..Τα βραδια εχει ηρεμησει λιγο.Καθομαστε μαζι του λιγο μεχρι να κοιμηθει (10-15 λεπτα) και τη νυχτα δεν ξυπναει συχνα.

Απο ρουχαλακια στον υπνο εγω του φοραω ακομη ολοσωμο πιτζαμακι με φανελακι απο μεσα, χωρις σκεπασμα.Του βαζω μια λεπτη κουβερτα αλλα ξεσκεπαζεται. Τι καιρος ειναι αυτος ομως??Ας αποφασισει τι εποχη θα κανει να ξερουμε κι εμεις...

Ποδηλατακι εχουμε κι εμεις αλλα ακομη δεν εχουμε βγει εξω βολτα με αυτο.Τελευταια δεν το πολυθελει...

Για παιδικο σταθμο, pasxalitsa, θα το απεφευγα απο τωρα λογω ιωσεων.Πιστευω μετα τα 2 ειναι καλα να παει το παιδακι.Εκτος αν δεν εχεις αλλη επιλογη...

Σας φιλω για την ωρα...

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

to euxomai kai ego xainti kai eimai kai ego Savvatogenimeni.

Oso gia ton paidiko nomizo kalutera to Septemvri i meta ta 3. Kai auto giati ta paidakia pou einai eos 2 eton einai se ena tmima opote apo septemvri ta paidakia mas tha einai megalutera apo ta alla. Ta pio mikra exoun ligoteres ioseis. ekeina tha fovountai min kolisoun apo ta magiopaida. An pane 2-2,5 omos ta dika mas tha einai ta pio mikra kai ta alla tha ta kolane sunexeia!

elpizo na katalavenetai ti logiki mou :) giati den xero an to egrapsa kathara

uDLqp1.png

γεια σας!

xainti κοριτσακι μου περαστικα να ειναι....

ελπιζω τα ζουζουνια να γινουν τελειως καλα και να εισαι σιγουρη πως ο καιρος θα φτιαξει και την Κυριακη στην βαφτιση θα ειναι τελεια!!!!!!!

(κι εγω Σαββατογεννημενη ειμαι:tongue:)

παλι μεσα μας βλεπω σημερα και δεν θ αντεξω....

δεν βγηκαμε ουτε χτες...

αν δεν φυσαει πολυ ισως του ανοιξω την αμμοδοχο στο μπαλκονι...

και ηθελα να βγω να του παρω φανελακια......

νατασσα καλη η σκεψη σου...:rolleyes:

τωρα για το βιβλιο...ενδιαφερον μου φαινεται αλλα θελει προγραμμα...

δηλαδη σου λεει να σημειωνεις τους υπνους που κανει μερα-νυχτα ετσι ωστε να καταλαβεις τι φταιει και με καποιες συμβουλες που δινει να το βελτιωσεις...θελει λιγο πειθαρχια...δεν το εχω τελειωσει αν θελεις μπορω να σου στειλω τα σχεδιαγραμματα να παρεις μια ιδεα (και σε οποια αλλη μανουλα ενδιαφερεται)

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Γεια σας μαμάδες. Είμαι αδικαιολόγητη το ξέρω και συγνώμη άλλα είχε πέσει πολύυυυυυυυυυ δουλεία....

Λοιπον:

ritaki

eleni1977

sue

mpoumpou

pasxalitsa v

fairymummy

xainti

marinakii86

douar

3xmama

irene.pap

andith

χρόνια πολλά για τα παιδακια σας να είναι πάντα γερά και ευτυχισμένα και τα δείτε όπως επιθυμείται

2259639bjw3d17z2y.gif

pasxalitsa,

μου εστειλες χτες μνμ στο μεηλ μου οτι εχω ιο στον υπολογιστη και οτι ισως να κολλησες κι εσυ??

Μου φανηκε πολυ περιεργο γιατι ηρθε εντελως κενο,μονο με τιτλο και αναρωτιεμαι τι γινεται...

Τεσπα...αν ισχυει κατι τετοιο εγω εκανα καλου κακου ελεγχο και ο υπολογιστης μου δεν εχει ιο...!!!

Αλλα και παλι...και ιο να ειχε...πως κολλησε ο δικος σου???Μεσω των μεηλ που ανταλλαξαμε???

Τι να πω???Ενημερωσε με κι εδω να ξερω τι γινεται!!!

Διαφημίσεις

eirini και andith να τις χαιρεστε!!!!!!!!!!!!!!!!

παντα χαρουμενες,γερες και χομογελαστες να ειναι....

να περασετε τελεια στο παρτυ σας!!!!!!!!!!!!

φιλιααααααααα

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Καλημέραααα!!!!

Andith και Ειρήνη μου τις καλύτερες ευχές για τα γλυκά παιδάκια σας! Πώς περάσατε στα γενέθλια σας???

Κοριτσάκια μου τίποτα δεν έχω διαβάσει μες στα τρεχάματα είμαστε ειμαι κι εγω χάλια με λαιμό και διάρροιες και λόγω της γνικότερης κατάστασης δεν μπορώ να κάτσω λίγο να συνέλθω και δεν το βλέπω να μου περνάει...

Φιλάκια παω για δοθλίτσα.

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Χρονια πολλα κι ευτυχισμενα στα κοριτσακια σας ANDITH & iRENE!!!!!!! Να ναι παντα γερες και να μεγαλωνουν ομορφα!!!! Να τις χαιρεστε!

Αννικο ευχαριστουμε για τις ευχες!Να χαιρεσαι τα ομορφα παιδακια σου!!!

Xainti περιμενουμε νεα σας απο τη βαφτιση!!!

Ο Μαρινακος μου ειναι μια χαρα!Αν και ειχε αυπνιες τη νυχτα 4-6 και μαζι του κι εγω...:-( Εχτες τον πηγαμε βολτα για φαγητο το μεσημερι και τον αφησαμε να περπαταει στην πλατεια και ενιωθα μοναδικα!!!Ποτε μεγαλωσε και εγινε ανθρωπακι που περπαταει κιολας....!!!! Με κανει ευτυχισμενη!!!!!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...