Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Την πόσιμη ήπια αλλά δε τα μπορώ καθόλου τα τόσο γλυκα. Μου χαλάνε το στομάχι. Σκέψου τους καφέδες τους πίνω όλους σκέτους κ αν κάνω λάθος να πιω κατα λάθος τον καφέ του άντρα μου μετά με χαλάει για ώρα. Οπως καταλαβαίνεις αυτό το πόσιμο μου φάνηκε η υπέρτατη αηδία. Το απόγευμα θα έχω αποτελέσματα. Αναρωτιέμαι αν τελικά δείξει κάτι και όντως επηρεάζεται από αυτό η ποιότητα των εμβρύων, αυτό ρυθμίζεται ; Έχει κάποια κοπέλα παρόμοια εμπειρία ;

και εγώ το ίδιο είχα πάρει, πραγματικά απαίσιο. 
      Ναι με φαρμακευτική αγωγή ρυθμίζεται.

Καλά αποτελέσματα!! 🤞🏻

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ax nai νατασσα τελεια αντε βρε να βρεθουμε εκει:tongue::tongue:

θα παμε στον Καβο ειναι καλη η θαλασσα εκει?που αλλου ειναι καλα για μπανιο για τα παιδια πιο πολυ?

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια μου γλυκά τι κάνετε αν και διαβάζω ότι δεν κοιμάστε καλά.

Suedaki είναι φάση τώρα που περνάει και καταλαβαίνει μπορεί να είναι μικρός αλλά καταλαβαίνει την αλλαγή που θα έρθει στη ζωή του με τη γέννηση της μικρής. Μπορεί να λέμε μικρά μικρά αλλά όλα τα καταλαβαίνουν. Είσαι και εσύ τώρα δύσκολα γιατί όσο περνάνε οι μέρες βαραίνεις και πιο πολύ αλλά κουράγιο έχεις φτάσει στο τέλος τώρα. Φαντάζομαι θα σταματήσεις τώρα και από τη δουλειά και θα ξεκουραστείς λιγάκι.

Ritaki σε καταλαβαίνω ότι κουράστηκες είναι δύσκολα να είσαι και μάνα και εργαζόμενη και ένα σωρό άλλα πράγματα αλλά μακάρι να μπορούσαμε να κάνουμε διαφορετικά. Το ιδανικό για μια μητέρα είναι να δουλεύει λίγες ώρες κανένα 4ώρο για να ξεφεύγει και λίγο από το σπίτι αλλά στην Ελλάδα λίγο δύσκολα τα πράγματα.

3xmama να σου ζήσει η μικρή που χάθηκες? Ελπίζω να είσαι καλά και απλά να μην προλαβαίνεις.

Douar να χαίρεσαι τον μικρό σου να σου ζήσει ο παίδαρος.

Και εμείς φέτος δεν δικαιούμασταν εισιτήρια για την εργατική εστία και πήραμε της πεθεράς μου κλείσαμε να πάμε κοντά στο Ναύπλιο για να δούμε αν θα είναι καλά.

Την Κυριακή πλησιάζει και η βάφτιση μας για να δούμε έχω πολύ αγωνία για την μικρή να δούμε πως θα είναι.

xainti me to kalo i vaftisi sas :tongue::tongue::tongue:

Thenaki o Kavos den einai kai to kalutero meros gia ta paidia:rolleyes::rolleyes: mias kai ekei mazeuontai arketoi xenoi touristes neoi se ilikia kai ginontai kouroumpelo:D. An mporeis na koitaxeis pouthena allou stin Kerkura tha einai kalutera.

Emeis den exoume kanena spiti ekei dustuxos:( kai otan pigainoume sunithos menoume se xenodoxeio. Ekei sunelava tou loukoumo!!;)! Sti Glufada se en apolu omorfo xenodoxeio mprosta sti thalassa:D:D:D:D

Fetos dustuxos logo oikonomikon duskolion de tha pame diakopes. Oute perisi pigame, pigame mono kapoies meres stin giagia mou alla kai oi venzines gia ekei einai polla lefta!!

Ante na doume an tha kanoume kanena mpanio fetos giati mas vlepo sti Loutsa:shock::shock::shock::mad::x:sad::-(:sad: (Oses einai apo Athina xeroun pos ekei den polukolumpas mias kai den einai pou kathara)

uDLqp1.png

θενακι κ μενα μενει η πρωτη μου ξαδελφη κ το βαφτιστηρι στην κερκυρα. εχω παει 2 καλοκαιρια, εμεις μεναμε στο μπαρματι. γενικα επειδη ειναι τεραστιο νησι θελει αυτοκινητο για τις μετακινησεις κ εχει κ πολυ κρυα νερα. αρκετο τουρισμου (γκρουπ με νεους κυριως) οπως ειπε η νατασσα μας. θα περασετε τελεεια πιστευω :tongue::tongue::tongue:

νατασσακι τελικα πηγες τον μικρο σε αναπτυξιολογο ? αχ κοριτσια αρχισαν να περπατανε κ νομιζουν οτι εχουν κατακτησει τον κοσμο ! ολη μερα τον κυνηγαω κ ολο μη κ οχι ειμαι αλλα αυτος του κεφαλιου του ....εχουμε κανει το σπιτι φρουριο , να μην ανοιγει κανενα ντουλαπι κτλ......αληθεια στην βεραντα τι εχετε βαλει για προστασια?

88M1p3.pngycQap3.png

Καλημερα!!!

Xainti με το καλο η βαφτηση σας!!! Πηγαμε την Κυριακη σε βαφτηση και ο μικρος γελαγε ολη την ωρα, μονο στην τελευταια βουτια γκρινιαξε λιγο. Και εγω εχω αγωνια πως θα αντιδρασει ο δικος μου, θα ειναι και 13 μηνων τοτε.....

Θενα εχω πολλα χρονια να παω Κερκυρα, δεν θυμαμαι σχεδον τιποτα, αλλα σιγουρα θα περασετε πολυ ομορφα!!

Ριτακι πολυ κυνηγητο και εμεις, ολη μερα θελει να κινειται....εχουμε κλεισει με τους καναπεδες και το παρκο ενα χωρο για να τον μαντρωνουμε λιγο, αλλα ζητημα να μεινει μιση ωρα....με την βεραντα δεν εχουμε κανει ακομη κατι αλλα σκεφτομαστε να βαλουμε πλεξι-γκλας(δεν μας αρεσει η σιτα)

Πολλα φιλια!!!

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

Διαφημίσεις

avrio pame stin anaptuxiologo alla oso to skeftomai mallon pame tzampa (eutuxos :) ) ton vlepo olo kai kalutera kai mallon ego eimoun polu afstiri mazi tou. Tha sas po pantos avrio ti mas eipe.

oso gia to mpalkoni emeis den perpatame akoma alla to diko mas mpalkoni einai me tsimento (oxi kagela) opote den mporei na pesei!

pantos exei arxisei kai perpataei otan ton kratao.

tora teleutaia to kanei giati mexri prin mia vdomada den ithele me tpt!

uDLqp1.png

Κοριτσακια μου ευχαριστώ για την συμπαρασταση! Ξερω δεν ειναι μονο το δικο μου παιδι, αλλα το πηρα λιγο βαρια γιατι ειχα ξεσυνηθισει και γιατι κουραζομαι περισσοτερο τωρα λογω εγκυμοσυνης. Ο γιατρος μας προτεινε να ακολουθησουμε τη μεθοδο της κατανοησης και οχι την αυστηρη που το αφηνουμε και κλαιει..Κοιμηθηκε πιο ευκολα και εχτες, και κοιμηθηκα κι εγω καλα.Παντως στο σπιτι κουραζομαι περισσοτερο απ οτι στη δουλεια και θα δουλευω οσο αντεχω..

Ο γιατρος μας ειπε να φαμε κροκο αυγου και μετα απο 2 εβδομαδες να φαμε και ψαρακι! Κοντα στον γιο θα τρωω κι εγω κανενα ψαρακι που μ αρεσει πολυ! Απο κυνηγητο κι εμεις καλα παμε, απλα ακομα δεν τρεχει ο μικρος.Παρολα αυτα δεν τον προλαβαινουμε παντα.Προχθες δεν τον προλαβα που πηγε να βγαλει ενα γυαλινο μπολ απο το ντουλαπι και επεσε μπροστα του κι εγινε χιλια κομματια!Και εσκυψε κι επιασε ενα κομματι γυαλι το αθεοφοβο!!!Ποσο τρομαξα!!!Ευτυχως δεν επαθε το παραμικρο!

Στη βεραντα κι εγω δεν αχω βαλει τιποτα ακομη.Αλλα σκεφτομαι να βαλω και προσθετο καγκελακι πιο ψηλα.

Georgina μπραβο που περασατε τοσο ομορφα!Κι εμεις την ιδια τουρτα ειχαμε με τον Γουινι!

Xainti με το καλο η βαφτιση της κορουλας σας!!!!

Thena διακοπες ακουω!Ζηλευω...:-(Φετος παλι μονο στο χωριο μου αν παω που ειναι ορεινο...Απο Κερκυρα δεν εχω ιδεα...

Νατασα περιμενουμε νεα απο την αναπτυξιολογο!Μερα με τη μερα να δεις θα κανει περισσοτερες κινησεις ο μικρος σου!

Φιλια σε ολες!!!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

η ιδεα ελενακι για πλεξι γκλας μου ακουγεται παρα πολυ καλη κ θα αρεσει κ στον αγγελο που δεν του αρεσει η σιτα ΚΑΘΟΛΟΥ .....

xainti μου με το καλο η βαφτιση της κορακλας σας!!! κ μακρυα απο ιωσεις κ τα υπολοιπα...... οσο για την δουλεια περισσοτερο ξερεις τι με ενοχλει ? οτι παω στην δουλεια κ το "παιζω" οτι ολα ειναι σουπερ κ μετα ερχομαι σπιτι κ παλι το "παιζω" στον αγγελο οτι δεν μου λειπει το παιδι κ οτι ολα τα προλαβαινω κ δεν κουραζομαι κ τετοια. φυσικα δεν ειναι χαζος ο ανθρωπος....ΒΛΕΠΕΙ..... υπομονη σε ολες μας

sue μου γλυκια προσεχε την μικρη στην κοιλιτσα κ μη ανχωνεσαι για τον μαρινακο ....φαση ειναι κ θα περασει .....παντως πρεπει να εχυμε ματια παντου με τα ζουζουνια μας

νατασσακι μυ περιμενουμε τα νεα απτον γιατρο, αν κ ολες ειμαστε σιγουρες οτι ολα ειναι μια ιδεα που συ εχει καρφωθει.τωρα θα δες θα ηρεμησεις κ συ :D

ασχετο ......εχει δωει καμια ρυζογκοφρετα σε μαγιοπαιδο ? ποια η γνωμη σας?

88M1p3.pngycQap3.png

ritaki den exo dosei alla isos einai kali idea. mou to proteine kai i kouniada mou pou exei ena koritsaki 2,5 eton (ti vaftistira mas!!) tha rotiso ti giatro otan xanapao alla nomizo tha mou pei ok. edo mou eipe na tou ftiaxo keik kai na tou dino me ligi zaxari! alla o andras mou oute pou na to akousei gia zaxari!

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

νατασσουλι ρωταω γιατις ρυζογκοφρετες γιατι εχω δει πολλα παιδακια στην δουλεια(στην ηλικια των δικων μας) που τις μασουλανε....εγω πηγα στην παιδιατρο αλλα ξεχασα να ρωτησω , αν κ μου ειχε πει οτι πια μπορει να τρωει απολα......

διαβασα ομως οτι εχυν πολυ αλατι(δεν ξερω αν ισχυει βεβαια) η πεθερα μυ τυ δινει ολο μισκοτακια μωρε κ δεν μου αρεσει ...θεωρω οτι το εχει παρακανει κ ψαχνω ενναλακτικες

88M1p3.pngycQap3.png

3xmamma χρονια σας πολλα!!!!!!!!!!!

ολα τα καλα στο παιδακι σας!!!!!!

χαιντι με το καλο η βαφτιση σας...ευχομαι να μην κλαψει....:rolleyes:

νατασσουλα δεν σε εχω ξεχασει με το βιβλιο..το παλευω...

πως πηγε με τον γιατρο???

η αννικο που ειναι βρε κοριτσια???????

εμεις για το μπαλκονι τιποτα...απο Σεπτεμβρη γιατι ακομα δεν περπαταει...

βρε κοριτσια το βραδυ με τι τα κοιμιζετε???

εγω με ολοσωμο κορμακι και φανελακι η κοντομανικο η αμανικο (οτι εχω) αλλα γινεται μουσκεμα...ολο ξεσκεπαστος ειναι γιατι ιδρωνει...

καμια ιδεα???

πρεπει να παω να του παρω και αμανικα φανελακια γιατι εχω μονο 2-3...

πηρε καμια κανενα ωραιο σχεδιακι???

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

τωρα ειδα και τα υπολοιπα μηνυματα...

ρυζογκοφρετα δεν νομιζω να δωσω...

μαλλον θα ξεκινησω να του φτιαχνω μπισκοτα με κουακερ κτλ

georgina εμεις εχουμε τρελα με τον γουινι και δεν τον καναμε στην τουρτα μας...εσεις στην εξοχη θα περασατε τελεια!!!

φετος ειχαμε θεμα Playmobil 123

νατασσα τωρα ειδα οτι η γιατρος ειναι αυριο...:D

ριτακι αντιηλιακο μου εχει δωσει η κουνιαδα μου της castalia...ειδικο για παιδια και πολυ καλο μου ειπε....

δεν ξερω αν θα αγορασω αλλο....δεν το χω ψαξει ακομα γιατι τωρα του βαζω αυτο...

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

πασχαλιτσα τελειο θεμα ειχατε !!!!!!!! πρωτοτυπο !!!! ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!

μεχρι προχτες τον κοιμιζα με μακρυ παντελονακι κ απο πανω μνο μακρυμανικο ζυπουνακι.εδω και 2 μερες ομως του φοραω καλοκαιρινη πυτζαμουλα με ζυπουνακι κοντομανικο η αμανικο ....

κ μενα απο νεγγενητο ιδρωνει απελπιστικα κ σχεδον ποτε δεν μενει σκεπασμενος. οσο για τα φανελακι απου ρωτας εγω το εχω πει πλλες φορες οτι ειμαι fun της mothercare (εχω μεινει απλυτ ευχαριστημενη απτην ποιοτητα τους) Στην βαφτιση μας εκαναν δωρο κ κατι μινερβακια , μια φορα τα εχω πλυνει καλα φαιννται κ αυτα. απο σχεδια ιδιαιτερα τα h&m εχουν περιεργα κ πρωτοτυπα

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...