Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Οχι πήγα στον Τζεφ*** σήμερα. Ανδρολόγο έχουμε σε 1 βδομάδα.

Προτεινει εντελώς φυσικό κύκλο με συνεχή αιματολογική παρακολούθηση κ αν γίνει βλαστοκύστη λέει (ακόμα και early blastocyst την 5η μέρα σε compacting stage) το βάζουμε σε φυσικό κύκλο. Δεν έκανα συνεχή αιματολογική παρακολούθηση πριν. Βάσει βιβλιογραφίας μου δίνει 12-15% επιτυχίας με δικό μου και 60-70% με δότρια.
      Μετρήσαμε ΑΜΗ και DHEA και πρότεινε κάποια συμπληρώματα (novofertil). Αυτά. Δευτέρα έχω Σφακ****.

Λογικό να μπερδεύεσαι.. αλλα μη ζαλιζεις πολυ το μυαλουδακι σου ακομα εφοσον εχεις κ αλλα ραντεβού.. απο Δευτερα θα δεις τι θα σου πει και ο επομενος και θα τα εχεις πιο ξεκαθαρα.. βαλε τα κατω.. σημείωσε τι εχει πει ο καθενας και πιστεύω στο τελος θα πας και βασει ενστικτου .. τουλαχιστον προτεινε κατι διαφορετικο.. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

χρονια πολλα στο Γιανναρο(καλε μασ εμεινε κ τον λεμε ετσι το παιδι!):tongue:

εκατοχρονοσ κ με μια αδερφουλα;):D

ριτακι που εισαι κανε κατι με το fb γιατι δεν μπορω να δω στα μαγιπαιδα φωτο

εσεισ κοριτσι τα βλαπετε ολα εκει?

οταν πηγαινα πρωτα μου εβγαζε εκει στο avatar τη φωτο του Γιωργη τησ ριτασ τωρα βλεπω τη δικη μου αλλα δεν μου βγαζει για φωτο κατι

ριτα δεν με βγαζεισ απο φιλη κ να με ξανακαλεσεισ?

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

suedaki μηπως εγινε κατι που τον εχει κανει να νιωσει ανασφαλεια?

σιγουρα δεν ειναι δοντια???

μου φαινεται η κορουλα σου θα ειναι η μασκωτ των Μαγιοπαιδων ;)

λες να την κλεισω απο τωρα για νυφη???

douar ...κανατε γιορτη κι εσεις???

μαιρουλα δεν ειχα προλαβει να σε σχολιασω...

μην λες χαζα οτι μας στενοχωρεις σε παρακαλω.....

εμεις χαιρομαστε να μαθαινουμε νεα σου...ακομα και ασχημα....

μην χανεσαι ε???:tongue:

φιλακια σε ολες...

τον στολισμο μας κοριτσια δεν τον θελει καμια???

ειναι κριμα να τα πεταξω....

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Καλησπέρα σε όλες!!!

Θέλω να πώ πολλά χρόνια πολλά και τις καλύτερες ευχές, υγεια, υγεια, υγεια και ευτυχία σε όλα τα μαγιόπαιδα που χρόνισαν ή χρονίζουν και στις γλυκές τους οικογένειες!!

Είμαι άλλη μια από τις μαμάδες που τρέχουν τρεχουν και δε φτάνουν και έσκασα που τόσες μέρες μόλις έλεγα να μπω να ευχηθώ τσουπ κάτι γινόταν. Πάω να σας διαβάσω και επανέρχομαι!!

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

αχ πολύ συγκινούμαι με τις αναμνήσεις σας κορίτσια με ταξιδεύουν κι εμένα στα δικά μας...

Mary μου τι καλά που μπήκες!! Και για το cheesecake συμφωνώ, ούτε εγώ θέλω να το φάς μόνη σου :D:tongue::tongue: Πολλά φιλάκια στο Νικήτα!!

Νατάσα εμάς σαν να δείχνει δειλά δειλά μερικές φορές αλλά σκέψου ότι δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ δόντι! ΤΙΠΟΤΑ! Και ακόμα ούτε τα 9 κιλά δεν πιάσαμε! Πήγες τελικά στον αναπτυξιολόγο? Σε καθησύχασε?

Sue ο ύπνος είναι μεγάλο πρόβλημα, μακάρι να του περάσει σύντομα και να ήρεμήσει και ο ίδιος....

Τα δικά μας τα νέα είναι όλα καλά, τρέχουμε όπως σας είπα με υποχρεώσεις κάθε σ/κ και πολλά από αυτά εκτός Θεσσαλονίκης και μέχρι στιγμής περνάμε υπέροχα κι εμεις και η μικρή αλλά δεν ξεκουραζόμαστε και αρχίζει καλή ώρα όπως σήμερα η βδομάδα και είμαστε κομμάτια.

Η μικρή έχει εξελιχθεί σε ταρζάν, μετά το περπάτημα σκαρφαλώνει όπου βρει με ιδιαίτερη προτίμηση σε κρεβάτια και καναπέδες! Έχω σχεδόν κόψει τις αντλήσεις και από την παράλλη βδομάδα που θα πάμε στο γιατρό θα ξεκινήσουμε και φρέσκο γαλάτακι.

Χθες βάφτιζαν οι κουμπάροι μας το μικρό του γιο και στην εκκλησία βλέπει η Φωτεινή το γιο μιας φίλης (2,5 χρονών) και έτσι που την κρατούσε ο μπαμπας της από το χέρι τον παρατάει και τρέχει στον μικρό και τον αγκαλιάζει τόσο που τρόμαξε ο καημένος να ξεκολλήσει. Και τον έβλεπε πρώτη φορά! Θα την κυνηγάμε μου φαινεται :tongue::tongue:

Φιλάκια σε όλες!!

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Καλημερααααα!!!

douar να τον χαιρεσε τον Γιανναρο!!!να τα χιλιασετε!!

3xmama να σου ζησει κ σενα η ζουζουνα σου!!ποτε θα μπεις να μας πεις τα νεα σου????

naya κ μενα τα ιδια κανει με τα αγορακια!ειναι κ το ζωδιο,διδυμοι!!χαχα!!οταν γεννησε η νυφη μου το Μαρτιο κηνηγουσε ενα αγορακι 2 χρονων κ αυτος ετρεχε να φυγει!!βεβαια μολις ειχε γεννησει η μαμα του κοριτσακι κ δεν την ηθελε καθολου!!τα χτυπαει κιολας λιγο τα παιδακια,αλλα οτι κ να της πω δεν καταλαβαινει!της λεω καλο καλο δεν χτυπαμαι,αλλα κανει λιγο καλο καλο κ μετα τους ριχνει μια!αχ!!

πηγα κ για τουρτα χτες,μια πασχαλιτσα με ζαχαροπαστα,γιατι οι αλλες που ειναι με ζαχαροπαστα,οι τρισδιαστατες οπως μου ειπε η κοπελα εκει ειναι πανακριβες,100-140 ευρω,οποτε πηρα απο αλλο ζαχαροπλαστειο τη πασχαλιτσα 38 ευρω ετσι κ αλλιως εμεις κ εμεις θα ειμαστε,δεν εχω γνωστους με παιδακια,εγω γεννησα πρωτη απο φιλες!του χρονου που θα παει παιδικο θα καλεσουμε παιδακια!

αντε κανονιστε συνατηση!θελω να σας γνωρισω!!!

φιλακια!!!

rXrPp3.png

Διαφημίσεις

suedaki καπου διαβασα οτι 12-15 μηνων παθενουν αγχος προσκολησης!!μηπως ειναι αυτο??μην κλαις κοριτσακι μου!φαση ειναι κ θα περασει!κ γω της εβαλα τις φωνες προχτες κ την εδωσα στη γιαγια της,γιατι ειχα φτασει στα ορια μου!!εκλαψα λιγο(γιατι ενιωσα ασχημα που φωναξα τοσο πολυ)εκανα κ ενα τσιγαρο κ ηρεμησα!εσυ φυσικα μην κανεις τσιγαρο!(δε ξερω κ αν καπνιζες γενικοτερα)αλλα ας παει ο αντρας σου για να ηρεμησεις!

rXrPp3.png

καλημερα φιλες μου !!!!

douar να χαιρεσαι τον γιοκα σου κοπελαρα μου κ παντα να τον καμαρωνεις!

3xmama δικιο εχει η andith εχεις εξαφανιστει βρε φιλεναδα! να χαιρεσαι την ομορφη οικογενεια σου κ το μελινακι σας!

κ μεις την κυριακγ κοψαμε τουρτα κ μαζευτηκαμε οικογενειακα (μονο 2 παιδακια ειχαμε) αλλα πολυ συγκινηθηκα. ητουρτα ηταν με τα στρουμφακια απτα max perry ΟΧΙ με ζαχαροπαστα (αν κ ηθελα) του χρονου που θα καταλαβαινει ακομα περισσοτερο θα τονκανουμε ποιο υπερπαραγωγη . σημερα θα δοκιμασουμε πρωτη φορα ολοκληρο αυγο κ το μεσημερι θα του φτιαξω μπιφτεκι.

με την δουλεια εχω φτασει στα ορια μου

με ολη αυτην την ανεργια βρισκουν κ μας πινουν το αιμα

ατελειωτες ωρες κ εχουν το θρασσος να μας εκβιαζουν καθημερινα κ ν μας κουναν τα βιογραφικα στην μουρη . εχω ζοριστει πολυ κοριτσια κ μου λειπει η οικογενεια μου δεν ξερω αν αξιζει . εχω φτασει σο σημειο να σκεφτομαι να ζητησω οικονικη απολυση (αν φυσικα μπαινω στο ταμειο) εσυ θενα εχεις μπει ταμειο ????????

andith ποτε ερχεσαι ?

88M1p3.pngycQap3.png

Καλημερουδια!!

Andith δεν αποκλειεται να ειναι το αγχος προσκολλησης.. Θα ρωτησω και τον παιδιατρο σημερα που εχουμε ραντεβου.Παντως ο δικος μου τελευταια ειναι κολλημενος περισσοτερο με τον πατερα του!Εχτες ειχε παει εξω απο το μπανιο και γκρινιαζε μεχρι να βγει εξω! Τη νυχτα το κανουμε εναλαξ, σηκωνεται και ο μπαμπας και η μαμα..Εχτες κοιμηθηκε γρηγορα γιατι ειχε νυσταξει, αλλα ξυπνησε 3 φορες τη νυχτα και με λιγο χαδακι κοιμηθηκε.Ημουν πιο ηρεμη, εδειξα περισσοτερη υπομονη και δεν στεναχωρηθηκα.Θα μας φτασουν πολλες φορες στα ορια μας, αλλα τι να κανεις, πρεπει να τα μαλωσουμε για να μαθουν...

Pasxalitsa, δεν σου κανουν οι συνομιληκες νυφες του Μαιου? :) Θελεις μικροτερη, για να ειναι πιο ησυχη, ε? :):)

3χmama να τα εκατοστησει η μικρουλα σας!!!!!! Ελπιζω να ειστε καλα!!!!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Ritaki, τοσο χαλια τα πραγματα...Κριμα...κανε οσο μπορεις υπομονη κοριτσακι, οντως ειναι δυσκολα...Και ερχονται δυσκολοτερες μερες...μακαρι να να μπορουσαμε να μην δουλευουμε και να ειμαστε με τα παιδακια μας...

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κ απο εμας!!

κοψαμε τουρτα την κυριακη ειχαμε 35 μεγαλους κ 12 τα 9 παιδακια απο2 μιση μηνων μεχρι 14 μηνων κ 3πανω απο 5 !!!

ειχαμε ψησει μπιφτεκια κ κοτοπουλο στα καρβουνα κ ενα σκασμο αλλα φαγητα τα οποια μετανιωσα κιολας γιατι θα τρωμε μια εβδομαδα!!!

η τουρτα μας ειχε θεμα το γουινι κ την παρεα του κ μεσα ειχε φραουλες κ μπανανες κπμματακια!!1 τελεια !!! σας λεω πως δεν μαζεψα ουτε ενα μισοφαγωμενο πιατο!! περασαμε υπεροχα αν κ για μενα ηταν κουραστηκα αλλα χαλαλι!!!

ριτακι κουραγιο....

sue μην κλαις δεν κανει στην κατασταση σου ηρεμησε !!!φαση ειναι θα περασει!!1 κ ο νικολας δεν εχει πανω απο 3 εβδομαδες που κοιμαται σερι ξυπναγε πολλες φορες την νυχτα θυλαζε μιλαγε κ περνουσαν ωρεσ για να ξανακοιμηθει υπομονη....

θενα φιλακια ....

EqyEp2.png

Cv4Wp2.png

bjqOp2.png

3xmama an mas diavazeis na eisai kala esu kai i familia!

Georgia bravo pou perasate kala!

sue min stenoxoriese koritsaki polla paidakia den koimountai polu kala to vradu. emeis akoma xupname toulaxiston 2 fores mesa sti nuxta kai auto an einai usixos upnos. kapoies fores xupnaei mexri kai 10 fores!

Rita ... upomoni! ego sou exo xanapei ti sumvouli mou an sas pernei kai thelete: kante ena aderfaki ston Giorgi sou!!!!

uDLqp1.png

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΓΙΩΡΓΙΤΣΑ ΑΝΤΕ Κ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΩΡΑ:D

SUE ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΕΜΕΝΑ ΠΡΙΝ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΝΕ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ:confused:

ΡΙΤΑΚΙ ΠΙΚΡΑ Ε? ΝΑΙ ΕΓΩ ΜΠΗΚΑ ΠΡΩΤΑ ΠΗΓΑ ΤΑ ΕΝΣΗΜΑ ΣΤΟΝ ΟΑΕΔ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΑΝ ΜΠΑΙΝΩ Κ ΜΕΤΑ ΜΕ ΑΠΕΛΙΣΑΝ;)

ΚΛΗΣΑΜΕ ΚΕΡΚΥΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΠΗΡΑ Κ 2 ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΓΙΑ ΠΗΤΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΞΕΡΕΤΕ ΑΠΟ ΚΕΡΚΥΡΑ?

http://www.corfusanmarina.com/Photo_Gallery-Beach_Bar-pid22-lidgr-aid6.aspx

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...