Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Angel83 είπε:

Κορίτσια από Θεσσαλονίκη που κάνατε αυχενική διαφανεια? Και πόσο κόστησε? 

Εγώ έκανα με τον γιατρό μου στο νοσοκομείο γτ εμπιστεύεται το τμήμα εμβρυομητρικης εκεί πολύ. Βέβαια έψαξα εγώ κ είχανε την πιστοποίηση από το fetal medicine foundation 

Αν πήγαινα έξω θα διάλεγα μεταξύ Δαγκλη ή Σπηλιοπουλο. Τιμές δεν ξέρω να σου πω.

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

xainti μου να χαίρεσαι την κοριτσάρα σου! :) Πάντα ευτυχισμένη και να την καμαρώνεται!

Fairymummy, mpoumpou, sue, eleni και rita_ki χρόνια πολλά στα αντράκια σας κι απ΄εδώ!!! :)

Επίσης χρόνια πολλά και στο Μελινάκι της 3xmama που χρονίζει την Κυριακή!!!

Χρόνια πολλά σε όλα τα Μαγιόπαιδά μας!!!!!!!!!! :)

Εμείς καλά είμαστε.. τρεεεεεεεεεεεεεεχουμε... ευτυχώς έπεισα το μπαμπά μας να γιορτάσουμε τη γιορτή του με τα γενέθλια του Γιάνναρου τη Δευτέρα κι έτσι έχω ακόμα δυο μερούλες να τα ετοιμάσω όπως θέλω! Θα έρθουν και οι γονείς μου από την Εύβοια! Όμορφα θα είναι πιστεύω! :)

Απίστευτο μου φαίνεται πώς πέρασε ένας χρόνος!!! Νερό περνούν οι μέρες κορίτσια!!!

Κατά τ΄άλλα τα κέφια μου είναι πολύ καλύτερα! Σας φιλώ γλυκά!!!!!

H7fep3.png

vkBmp3.png

4yGBp3.png

δεν το πιστευω εγραψα ενα κατεβατο αναφερομενη σε ολες σας κ σβυστηκε ΕΛΕΟΣ

συνχωρεστεμε φιλες μου καλες

σας αγαπω ολες

κ δεν σας ξεχνω

θα βρω κουραγιο να ξαναγραψω λιγα

88M1p3.pngycQap3.png

καταρχην νατασουλι μου ουτε ο γιος μου δειχνει με το δαχτυλο πχ το νερο........απλα απλωνει-σηκωνει χερι. το χρησιμοποιει οχι γι αν αδειξει κατι αλλα μονο για κουμπια σε παιχνιδια, τηλεκοντρολ κτλ...........

θα συμφωνησω με τις περισσοτερες μανουλες φιλες κ θα ελεγα να επηρεαζεσαι αποτι διαβαζεις η ακους.βεβαια κ να ενημερωνεσαι αλλα οχι να πεφτεις σττην παγιδα που πεφταμε σαν λεχωνες που καναμε συγκρισεις.αν ομωςενας ειδικος σε κανει να ηρεμησεις κ να χαλαρωσεις τοτε τρεχα δεν το συζητω.πανως τα μικρα μας ειναι σαν σφουγγαρι σε αυτην ηλικια οτι τους δειξεις(πολλλλλλλλλλλλλλλλλλες φορες) τον κανουν. παραδειγμα ο γιος μου που ειδες κ στο βιντεο. κ αυτη την βδομαδα που ειχα αδεια κ ασχοληθκα κ αλλο μαζι του εμαθε κι αλλα.

ελενακι χρονια πολλα να εχετε αγαπη κ υγεια κ μονο χαρες κοπελαρα μου

αλλους που γιορταζουν ? τον μπαμπα του γιανναρου εχουμε νομιζω. να ειναι γερος κ να καμαρωνει τον γιοκα του κ την πανεμορφη γυναικα του .....κ στον παπου του γιανναρου να ευχηθουμε για αλλη μια φορα να ειναι σιδερενιος

fairy μου μαλλον εχουν ερθει οι γονεις σου !καλως τους δεχτηκες κ να φιλησεις τον γιωργη που κ αυτος θα σβησει κερακι ................!!!

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

κουμπαρουλα δεν εχω αλλαξει κατι στην ομαδα.μηπως ειναι αλλαγες του fb γενικοτερα?για ρωτα κ τις αλλες μανουλες! φτου φτου να μην σας ματιασω ε?δεν διαβαζω για αρρωστιες κ για ατυχιες.............αγιασμουλη ριξατε?! αντε να δουμε!

Αndith τι κουκλαρα κορι που εχεις δεν χορταινω να την βλεπω σε φωτο.........μακαρι να καταφερουμε να βρεθουμε απο κοντα!!!

maroyla μου πολυυυυυυυυυυυυ χατηκα που διαβασα νεα σου,να μπαινεις πιο συχνα........... οσο για τα οικογενεια προβληματα υγειας σε καταλαβαινω απολυτα κ δεν θα πω να μην στεναχωριεσαι..........να αντλεις δθνμη απτον ασπρουλη σου που ειναι ενα θαυματακι! οσο για την δουλεια ν αμη στεναχωριεσαι καθολου ενας μηνας κ θα περασει,αληθεια ο μικρος με ποιον θα μενει?

mpoumpou ειδα φωτο του ηρακλακι κ τρελαθηκα!μακρυνε το μαλλακι σας κ εγινε ενας πραγματικος γοης!!!! φτου φτυ φτου !!!!!!!!

!

φιλαρες σε αννικο, xainti , pasxalitsa, suedaki , irene, naya , marsolan , 3xmama ΚΑΙ οσες πιθανον ξεχασα κ δεν σχολιασα

88M1p3.pngycQap3.png

δεν εχω αλλα κουραγια ....παω για νανι η μανα.............

τα υπολοιπα αυριο φιλες μου καλες

συγνωμη για οσες δεν σχολιασα.............. σας αγπω ολες! καλο βραδυ κ ομορφη κυριακη σε ολες!!!!!!!!!!!!!!!!

88M1p3.pngycQap3.png

Καλημερααααα!!!!

το Ολγακι ξυπνησε απ τις 6 το πρωι:shock::shock: ξανακοιμηθηκε βεβαια κατα τις 8 αλλα η μαμα οχι!!ετοιμαζετε απο τωρα για τον παιδικο που θα παει τον Σεπτεμβρη!!την εγραψα τελικα σας το ειπα??δε θυμαμαι!!ενα μηνα θα κλαιμε στανταρ!!!ουφ ουφ!ο χρονος προσαρμογης ειναι μια εβδομαδα!τη πρωτη μερα μια ωρα,τη δευτερη δυο ωρες κ.ο.κ!!!ελπιζω να μη κλαιει πολυ!

rXrPp3.png

:tongue:zeta28..................15/3/2010

:rolleyes:angel09................22/4/20 10

:rolleyes:bibis23.................26/4/2010

:rolleyes:ψαράκι................. 27/4/2010

:tongue:νεκταρια...............27/4/2010

:tongue:B-FLY...................29/4 /2010

:rolleyes:Marypoppins.........29/4/2010

:rolleyes:Αννικο..................30/4/2010

:rolleyes:natasa133.............4/5/2010

:rolleyes:THENA..................10/5/2010

:rolleyes:maanton..............10/5/2010

:tongue:marsolan..............12/5/2010

:rolleyes:rita__ki................19/5/2010

:rolleyes:eleni1977.............19/5/2010

:rolleyes:sue......................20/5/2010

:rolleyes:mpoumpou...........20/5/2010

:rolleyes:pasxalitsa v..........20/5/2010

:rolleyes: fairymummy........21/5/2010

:tongue: xainti....................21/05/2010

:tongue:marinakii86..........22/5/2010

:rolleyes:douar...................23/5/2010

:tongue:3xmama...............24/5/2010

:tongue:irene.pap..............28/5/2010

:tongue:andith...................28/5/2010

:tongue:naya23.................31/5/2010

για να επαναφερουμε τη λιστα!για να μην ξεχνιομαστε!!

fairy k xainti να σας ζηζουν τα ζουζουνια σας!!παντα υγειης κ καλοτυχα να ειναι!!!!!

rXrPp3.png

γεια σας!!!!!!!!!

το παρτυ μας τελειωσε και ηταν ολα πολυ ωραια...

βγαλαμε και 3ο δοντακι!!!

οποια κοπελα θελει μπορω να της χαρισω τον στολισμο μας....

ειναι καπως ετσι............

IMG_1095.JPG

και εχω κοκκινες,μπλε,κιτρινες και τυρκουαζ...

απλα θα ειναι διαθεσιμες απο Παρασκευη και μετα...

αν καποια κοπελα τις θελει (ακομα και νωριτερα) μου λεει...

μαρινακι και douar να χαιρεστε τα ζουζουνια σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χιλιοχρονα και παντα καλοτυχα!!

φιλια πολλα!!!!!!!!!

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

fairy, xaintia kai douar na xaireste ta zouzounakia sas!

fairy fantazomai tha pernate teleia me tous goneis sou!

xainti kai marsolan me to kalo ta vaftisia sas.

douar elpizo na perasate omorfa sti giortoula sas.

pasxalitsa bravo pou perasate omorfa sto party sas!!!

emeis xesalonoume ta savvatokuriaka. perasame polu omorfa xoris tpt to idietero.

uDLqp1.png

Καλη εβδομαδα!!!!!!

Τις ευχες μου στον Γιανναρο της douar!!!!!! Να τον χαιρεστε τον κουκλο σας!!!!!

Εμεις γιορτασαμε τον γιο μας την Παρασκευη και περασαμε πολυ ομορφα!!!! Ειχαμε 10 πιτσιρικια κατω των τεσσαρων και το ευχαριστηθηκε ο Μαρινακος!!Οταν του λεγαμε το τραγουδακι κοιταζε γυρω γυρω ολους και γελαγε με ικανοποιηση!! Στο τελος αντι για το χερι, εχωσε το ποδι του μεσα στην τουρτα και τα παπουτσια του εγιναν καινουρια!!:shock: Ηταν πολυ καλα,αν κι εγω βγηκα off στο τελος απο τη μεση μου...!

Εχτες πηγαμε βολτα στην παραλια για καφε και πολυ το χαρηκα, ειχα καιρο να παω...Κι ο μικρος περασε ομορφα μαζι με τη φιλη μας που ειναι 18 μηνων και παιζανε ησυχα παρεα!

Ομως τα τελευταια βραδια στεναχωριεμαι παρα πολυ γιατι ο Μαρινος δεν κοιμαται..Μας θελει διπλα του και μπορει να περασουν 1-2 ωρες για να κοιμηθει...Και μεσα στη νυχτα ξυπναει και θελει παλι καποιον...Δεν καταλαβαινω γιατι εχει αλλαξει ετσι...Δεν ειχε προβλημα με τον υπνο και εχει 10 μερες τωρα που εχει αποκτησει...Και δεν ειναι σιγουρα δοντια.Το κανει καθαρα γιατι θελει να μας εχει κοντα του, σαν να φοβαται κατι...Απο τη μια δεν θελω να τον αφησω να μας εκμεταλλευεται κι απο την αλλη το λυπαμαι...Νιωθω πολυ πιεσμενη ειδικα λογω και της εγκυμοσυνης... Μπορει να ειναι και φαση που περναει, αλλα πως θα γινει να μην γινει μονιμη συνηθεια?Δεν ξερω πως να το χειριστω...Και τσακωνομαστε και με τον αντρα μου για αυτο...

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

καλημερα

πο πο sue κοιταω το τικερακι σου κ βλεπω οτι λιγο θεσ ακομα πωσ περναει ο καιροσ :rolleyes: μεχρι ποτε σε εχει ο γιατροσ?

οσο για τον υπνο σε καταλαβαινω να ξερεσ ποσο....εγω με το Γιωργο ειχα τετοιο προβλημα ηθελε καθε μερα να ειμαι εκει στο δωματιο του στη κουνια του κοντα να καθομαι μεχρι να κοιμηθει κ οταν εκανα να φυγω κ με καταλαβαινε ποιοσ τον ακουγε μετα!μεχρι που ηρθε η Δαναη ηταν αυτοσ 2 παρα 2 μηνεσ κ τοτε ειδε που η μικρη ηταν μαζι μου συνεχια κ το πηρε αποφαση μαλον αλλα μεχρι τοτε εγω διπλα στη κουνια του καθομουν κατω στο χαλι κ το χερι μου απ τα καγκελα να με κραταει.

εγω πιστευω ειναι ανασφαλια κ ισωσ απο την εγκυμοσινη σου αλλα μη μασισεισ κ τον παρεισ στο κρεβατι.εγω θα σου ελεγα να του αλλαξεισ ωρα υπνου κ τροπο υπνου ισωσ κ μεροσ τησ κουνιασ γιατι κατι τον χαλαει.

ασ τον κ λιγο μονο στη κουνια να παιξει κ μετα κλεισε φωτα...εγω μετα απο το Γιωργο τα εκανα αυτα κ ιδα οτι πιανουν;)

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Καλημερα!!!!

xainti, fairy kai douar να χαιρεστε τα παιδακια σας, παντα ευτυχισμενα και υγιη να ειναι!!!!!!!!

Περασαμε ενα πολυ γεματο και ομορφο σ/κ. Το Σαββατο πηγαμε στους γονεις μου για φαγητο και μετα παραλια για καφεδακι και μετα κουνιες με τον μικρο οπου ξεσαλωσε....

Χθες καναμε το παρτυ μας και ηταν πολυ ομορφα.Ημασταν 15 μεγαλοι και 4 παιδακια(ολα πανω απο 5 χρονων). Στο τραγουδι και ο δικος μου μας κοιταγε εναν-εναν και γελαγε, του εδωσα λιγη τουρτα και μετα μουγκριζε για να ορμησει πανω της. Στο τελος της βραδυας ημουν εξαντλημενη, αλλα αξιζε τον κοπο.

Sue δεν ειμαι ο καταλληλος ανθρωπος να σου πω για τον υπνο, αλλα ειναι κριμα να χαλασει τωρα, απο την αλλη μπορει οντως κατι να τον ενοχλει ή να τον τρομαζει....δοκιμασε διαφορα οπως λεει η Θενα, ισως βγαλεις καποια ακρη.....

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

Thena μου το νεο μελος αναμενεται εως τις 31/7. Δυο μηνες και κατι.. Δεν το χω συνειδητοποιησει ακομη...Και αγχωνομαι λιγο οταν το σκεφτομαι...Ειδικα οταν ο μικρος κανει τετοια κολπα, ενω ηταν πιο ευκολος...Κι εγω ανασφαλεια πιστευω οτι ειναι γιατι αν καθομαστε διπλα του, ηρεμει και προσπαθει να κοιμηθει..Εχτες τον κουνησα στο καροτσι για να κοιμηθει τελικα.Ειναι η σιγουρη λυση, αλλα προσπαθω η εσχατη..Του εβαλα και 2 ρουχα μας αγκαλια για να μας μυριζει και να μας νιωθει κοντα...Θα δουμε πως θα παει..Απλα μαλλον πρεπει να το παρω αποφαση γιατι δεν μου κανει καλο να στεναχωριεμαι κα να κλαιω καθε βραδυ στην κατασταση μου...

Ελενη μπραβο σας που περασατε καλα στις γιορτουλες σας!Και του χρονου!!!

Ξεχασα να ευχαριστήσω και τα υπολοιπα κοριτσια που μας ευχηθηκαν για τα γενεθλια.Να στε ολες καλα!!!

Φιλακια!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...