Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Eternity είπε:

Εμενα δε μου είχε μιλήσει για αυτές τις 2 επιλογές που αναφέρεις. Πρέπει βέβαια να μου το έβαλε με κάποια βελόνα γιατί μου είπε ότι θα νιώσω ένα τσιμπήματακι (δεν κατάλαβα κάτι σπουδαίο), έμεινα λίγη ώρα ξαπλωμένη γιατί αυτό πήζει και μετά σπιτάκι μου! Αν το ενδομήτριο σου δεν παχαίνει ικανοποιητικα να το κάνεις γιατί το κόστος μιας εμβρυομεταφορας και η αποτυχία της είναι πολύ περισσότερα από 400 ευρώ. Θα το σκεφτόμουν μόνο αν έκανε κάποιο κακό σε κάτι. Στη χειρότερη να μην κάνει τίποτα. Που όμως το prp ενδομητρίου έχει αποτέλεσμα, δεν είναι σαν το prp ωοθηκών που σε κάποιες μπορεί να έχει και σε κάποιες όχι. 

Σ ευχαριστώ πάρα πολύ για την ενημέρωση γιατί ειλικρινά δεν γνωρίζω τίποτα, θα σ ακούσω και θα του πω εγώ να το κάνουμε. Το Νοέμβριο έκανα εμβρυομεταφορα πέτυχε απλά δεν προχώρησε, και μ είπε οσως το ενδομητριο δεν μπόρεσε να το κρατήσει ίσως το έμβρυο δεν ήταν καλό και έπεσε, και για ν αποκλείσουμε το ενδομητριο σκέφτηκε το prp 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εκατοχρονα τα εορταζομενα

τα λεω γρηγορα βιαζομαι:tongue:

νατασσα εμενα δεν κανει τπτ ουτε δειχνει ουτε μηλαει ουτε περπαταει τι πρεπει να το παω λεσ στα ΕΜΑΚ μπασ κ μαθει τπτ αχαχαχαχαχα

αντε καλε ασε το παιδι στην ησυχια του .

εμενα τωρα μπουσουλησε επρεπε να ανχοθω πριν 5 μηνεσ που δεν το εκανε τοτε? κ ενα γιαγια λεει κ αυτο κοφτα:tongue: φυσικα δεν δειχνει αλλα ουτε τα αλλα το εκαναν απ οσο θυμαμαι απλα οταν θελει αγκαλια συκωνει τα χερια κ κλαιει.

αυτα για την ωρα

mary φιλια πολλα εδω θα ημαστε για οτι θελεισ.;)

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

ευχαριστώ για τις ευχές σας κοριτσάκια μου και εμένα πάντως δεν δείχνει και τώρα άρχισε το μπουσούλημα μέχρι τώρα πήγαινε σαν το φίδι. Και εμένα ο μεγάλος μου γιος δεν έδειχνε σε αυτή την ηλικία άργησε και φυσικά η μικρή λέει κάτι σαν μαμά και αεκ αυτά.

Natasa μου ο δικος μου δεν δειχνει.Το δαχτυλακι το απλωνει για να πιασει ενα σκουπιδακι πχ αλλα δεν το χρησιμοποιει για να δειξει. Οταν θελει κατι γκρινιαζει η απλωνει και τα δυο τα χερια του για να το φτασει. Να σου πω δεν με εχει ανησυχησει.Ουτε κανει αλλα πραγματα με τα χερια του.Δεν κανει παλαμακια, ουτε γεια (το εκανε, τωρα το χει κοψει) ουτε κρυβει τα ματακια του. Αλλα βλεπω εξελιξη σε αλλα πραγματα και δεν αγχωνομαι ιδιαιτερα. Κι εσυ το ιδιο να κανεις!

Ελενακι ευχαριστώ για τις ευχες! Κι εσυ να τον χαιρεσαι τον μικρο σου!!!!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

ναι έχω πάρει κορσέ εγώ για να το φορέσω στην βάφτιση ευτυχώς έχω χάσει και 10 κιλά. άντε να δούμε πως θα είμαι. όσο να το κάνεις θα μαζέψω αρκετά με τον κορσέ.

για πες ποιον???

ευχαριστημενη??

koritsia euxaristo gia tis apantiseis sas.

noiotho ligo kalutera tora an kai fovamai arketa mipos exei kapoio thema. Tin pempti exo kleisei R/V me anaptuxiologo.

re koritsia mporei na eimai upervoliki alla kalutera na eimai upoxondria mama para na argiso na anakalupso kapoio pronlima sto paidi.

αν αυτο σε κανει να νιωσεις καλυτερα πηγαινε...ειμαι σιγουρη πως ολα θα ειναι τελεια για τον λουκουμο!!!:P

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

ax vre natassa διαβαζω αυτα που γραφεισ κ γελαω:tongue: ε οχι κ σε αναπτυξιολογο:shock: ελεοσ το παιδι ειναι πολυ μικρο!

εγω ειχα παει το Γιωργακη στα 2,5 γιατι δεν ελεγε ουτε μαμα κ μου ειπαν μετα τα 4 ελα κ φυσικα το παιδι μιλησε ιδικα με το σχολειο προχορισε αρκετα...κ δε μου λεσ τι θα πεισ στον γιατρο οτι το παιδι γιατρε μου εχει προβλημα ...δεν δειχνει:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:να ρθω κ εγω μαζι σασ να σε ακουω τι θα ρου λεσ? αχαχαχαχαχαχα

αχ νατασσακι σε πιραζω ελπιζω να μη με παριξηγησεισ απλα μου ακουγεσε υπερβολικη αλλα για να σου φυγει αντε να τον πασ να μασ πεισ κ εμασ τι σου ειπε....εκλεισεσ ραντεβου?

αυριο νομιζω εχει γεννεθλια ο Γιωργοσ τησ fairys :rolleyes: αλλα θα ευχιθω αυριο;)

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

ax vre natassa διαβαζω αυτα που γραφεισ κ γελαω:tongue: ε οχι κ σε αναπτυξιολογο:shock: ελεοσ το παιδι ειναι πολυ μικρο!

εγω ειχα παει το Γιωργακη στα 2,5 γιατι δεν ελεγε ουτε μαμα κ μου ειπαν μετα τα 4 ελα κ φυσικα το παιδι μιλησε ιδικα με το σχολειο προχορισε αρκετα...κ δε μου λεσ τι θα πεισ στον γιατρο οτι το παιδι γιατρε μου εχει προβλημα ...δεν δειχνει:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:να ρθω κ εγω μαζι σασ να σε ακουω τι θα ρου λεσ? αχαχαχαχαχαχα

αχ νατασσακι σε πιραζω ελπιζω να μη με παριξηγησεισ απλα μου ακουγεσε υπερβολικη αλλα για να σου φυγει αντε να τον πασ να μασ πεισ κ εμασ τι σου ειπε....εκλεισεσ ραντεβου?

αυριο νομιζω εχει γεννεθλια ο Γιωργοσ τησ fairys :rolleyes: αλλα θα ευχιθω αυριο;)

Συμφωνω απολυτα μαζι σου!!χωρις παρεξηγηση νατασουλα κ γω το βρισκω υπερβολικο!αλλα αν ειναι να σου φυγει το αγχος!

rXrPp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια. Μόλις ετοιμασα λίγες μπομπονιέρες και μπήκα να δω τι κάνετε!

Πασχαλίτσα να χαίρεσαι το αντράκι σου πολύχρονος!!!!!

Fairy και χαιντι να σας ζήσουν τα παιδάκια σας. Πάντα χαρούμενα και ευτυχισμένα !!!!!!!

Νατάσα μου μην αγχώνεσαι για το παιδί. Εδω ο δικός κάνει κακάκια στό γιογιο απο οτι θυμάμαι και δεν αναπτύσεται κανονικά. Εμας η μικρή δείχνει αλλά δεν λέει τιποτα, μόνο κατι δικά της.

eRUnp3.png

7Pgnp3.png

κοριτσια ψαχνω κορσε...εχει παρει καμια???

πασχαλιτσα χρονια πολλα για τον georgino soy!!

κι εγω θελω κορσεδακι...

ειδα εναν πολυδιαφημιζομενο σε αυτες τις εκπομπες τηλεμαρκετιν..που πιανει ολο το σωμα και εχει λεπτες τιραντες....

Ολο λεω να τον παρω κι ολο το αμελω....

να αξιζει τον κοπο αραγε??

θελω να λειανω τις γραμμες μου και να με μαζεψει και κανεναν ποντο εννοειται...

τι θα κανουμε???:rolleyes:

χρονια πολλα σε ολα τα μωρουλινια που χρονισαν...της sue,μπουμπους,ριτας,ελενης και ποιο αλλο ξεχναω????Δεν βλεπω και την λιστα....

και εννοειται χρονια πολλα και σε αυτα που θα χρονισουν τις επομενες μερες!!!

Κατα τα αλλα,εμεις καλα ειμαστε...μας ξαναρθε η ορεξη και τρωμε μια χαρα...ο καιρος περιμενουμε να καλυτερεψει κι αλλο και ετοιμαζομαστε για το μπλουμ...σιγα-σιγα!!

καλημερα!!!

xainti kai fairoulini να χαιρεστε τα αγορακια σας!!!!!!!!!

να ζησουν και να ειναι παντα χαρουμενα και ευτυχισμενα.........

τα Μαγιόπαιδα

πασχαλιτσα χρονια πολλα για τον georgino soy!!

κι εγω θελω κορσεδακι...

ειδα εναν πολυδιαφημιζομενο σε αυτες τις εκπομπες τηλεμαρκετιν..που πιανει ολο το σωμα και εχει λεπτες τιραντες....

Ολο λεω να τον παρω κι ολο το αμελω....

να αξιζει τον κοπο αραγε??

θελω να λειανω τις γραμμες μου και να με μαζεψει και κανεναν ποντο εννοειται...

τι θα κανουμε???:rolleyes:

λοιπον εχει η ξαδερφη μου εναν απο το τελεμαρκετινγκ...αν θυμαμαι καλα 40€-50€ τον εχουν και ειναι ευχαριστημενη...μειωνει και τους ποντους...

λεει εχει δει διαφορα...

εγω επειδη δεν τα πολυεμπιστευομαι αυτα πηγα χτες τελικα και πηρα απο τον χοντο εναν της maidenform...

http://www.maidenform.com/shapewear/styles/body-briefers/flexees-weightless-power-hi-waist-half-slip-with-convertible-straps-5063

δεν κανει συσφιξη αλλα δεν ηθελα πρωτη φορα να αγορασω on-line γιατι δεν ηξερα το νουμερο...

μεχρι αρχες Ιουνιου ή Ιουλιου (δεν θυμαμαι καλα) εχει -20% και απο 50€ τον πηρα 40€

μου φαινεται πολυ καλος και ειναι πολυ λεπτος....

την Κυριακη που θα τον δοκιμασω θα σας πω εντυπωσεις...

(μεσα απο την φουστα εχει βρακακι...:tongue:)

απλα δεν μπορεις να τον φορεσεις με παντελονι αλλα δεν τον θελω προς το παρον για κατι τετοιο

φιλια και ευχαριστω για τις ευχες

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...