Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, apple2 είπε:

Σίγουρα θα έχεις περισσότερες πιθανότητες και θα γλιτώσεις εμβρυομεταφορές. Αυτή η μέθοδος prp είναι για να παχύνει το ενδομήτριο? Δεν την ήξερα.

Υπάρχει και prp ωοθηκών και εγώ τώρα τα μαθαίνω, στην πρώτη έμβρυομεταφορα του Νοεμβρίου δεν μου το είχε αναφέρει 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

χρονια μας πολλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ενα μεγαλο σ'αγαπω για τον γιο μου και ενα ακομα πιο μεγαλο σ'αγαπω και ενα ευχαριστω για τον αντρα μου!

1 χρονος...1 υπεροχος χρονος...:D

suedaki και mpoumpou να τα χαιρομαστε τα αντρακια μας...!!!

και στο κοριτσακι με την κοιλιτσα ενα επιπλεον φιλακι για το μπεμπονι....:P

Και κατι για να χαμογελασουμε...

αφιερωμενο...σε ΟΛΕΣ τις μανουλες του Μαιου...!!!!!!!!!!!!

vIgt-UjtO3k&feature=related

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κορίτσια!

Δυστυχώς έχω χάσει επεισόδια... Δεν ξέρω πώς είστε, αλλά ελπίζω και εύχομαι να είστε όλες καλά και τα παιδάκια σας επίσης. Εγώ είμαι έτσι κι έτσι. Το τελευταίο διάστημα είναι δύσκολο και η σκέψη μου είναι σκόρπια. Με τη μαμά μου το πρόβλημα είναι έντονο και αυτό με ρίχνει πολύ. Για χατήρι του παιδιού, όμως, κάνω τα αδύνατα δυνατά για να είμαι όσο το δυνατό πιο χαρούμενη. Ο μικρούλης είναι ένας χαρούμενος τύπος, πολύ ζωντανός και φωνακλάς. Λέει μαμά, μπαμπά, άντεντε όταν θυμώνει, νε για το νερό, γιαγιαγια μάλλον για τη γιαγιά. Κάνει βήματα αν τον κρατάμε, έστω με το ένα χέρι, και γενικά όλα είναι καλά και φυσιολογικά.

Αρχές του μήνα βρέθηκα με τη Νaya και την Ειρήνη και το χάρηκα πάρα πολύ. Την επόμενη φορά θα μαζευτούμε σπίτι μου. Δεν θα αντέξω άλλο ένα cheesecake μόνη μου κορίτσια! χιχιχι Ξέρουν αυτές!

Μου λείψατε πάρα πολύ. Σας έχω στο μυαλό μου, να το ξέρετε. Απλά είμαι κάπως... και δεν θέλω να το μεταφέρω αυτό στο όμορφο παρεάκι μας.

Τα αστεράκια του Μάη πώς είναι; Φαντάζομαι κατακτήσεις και κατορθώματα!

Εγώ 1η του Ιούνη ξεκινώ δουλειά... Αχ! :-( Για να δούμε τι θα δούμε... Ευτυχώς δεν θα λείπω πολλές ώρες και θα είναι μόνο για ένα μήνα. Μετά διακοπές!

Έχω μεγάλη αγωνία για το πώς θα το πάρει ο μικρός. Κι εγώ άραγε πώς θα είμαι;

Αυτά τα νέα... Θα προσπαθώ να μπαίνω πιο συχνά. Σας φιλώ!

2522daf9de.png

swGop2.png

καλημέρα σας

Μαιρούλα πολύ χάρηκα που διάβασα νέα σου. Εδώ είμαστε για όποτε και ότι θελήσεις;) δε χαλάς τπτ.

ερώτηση: Τα μαγιόπαιδα δείχνουν με το χέρι ή το δάχτυλο?? Το κάνουν μόνα τους ή τους το μάθατε εσείς?

uDLqp1.png

sue,mpoumpou kai pasxalitsa na σας ζήσουν τα μωράκια σας ή μάλλον παιδάκια τώρα πια και ένα μεγαλύτερο φιλί στο suedaki με το καλό και η κορούλα να ολοκληρώσει την ευτυχία σας. Αυτά για την ώρα άστα thena με το κιλό τον αγοράζουμε τον ορό.

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου καλα σας ευχαριστώ παρα πολυ για τις γλυκες ευχές σας!!!!!

Χρονια πολλα, χρονια ευτυχισμενα και καλα στα αγορακια σας Georgina, Eleni, Ritaki, Mpoumpou, Pasxalitsa, Fairymummy και στο κοριτσακι σου Xainti!!!

Ειμαι πολυ χαρουμενη σημερα!!!!Οπως ημουν περισυ τετοια μερα, κι οπως ειμαι τον τελευταιο χρονο της ζωης μου που ζω το ονειρο μαζι με το αγορακι μου!!!! Απο χθες τη νυχτα σκεφτομαι εντονα τις ωρες της γεννησης του και τις πρωτες ωρες που τον κρατουσα αγκαλια...!! Ποσο σας νιωθω κοριτσια μου!!!! Πραγματικα να ειμαστε παντα καλα με τα παιδακια μας!!!!

Mairoula μας ελειψες πολυ!!! Ευχομαι ο Θεος να σου δινει δυναμη να αντιμετωπιζεις τις δυσκολιες...Να μας φιλησεις τον ασπρουλη σου!!!

Xainti περαστικα σας!!!!Με το καλο η βαφτιση!!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

διαβασα στο βιβλιαριο υγειας πως πρεπει να το κανει σε αυτη την ηλικια και ο δικός μου δεν το κάνει (μαζι με κάποια άλλα πραγματάκια) και εχω αγχωθεί.

please μην με αρχισετε το καθε παιδί θέλει το χρόνο του....το ξέρω αλλά θέλω να δω αν είμαστε μόνο εμείς

ευχαριστώ φιλες μου

uDLqp1.png

διαβασα στο βιβλιαριο υγειας πως πρεπει να το κανει σε αυτη την ηλικια και ο δικός μου δεν το κάνει (μαζι με κάποια άλλα πραγματάκια) και εχω αγχωθεί.

please μην με αρχισετε το καθε παιδί θέλει το χρόνο του....το ξέρω αλλά θέλω να δω αν είμαστε μόνο εμείς

ευχαριστώ φιλες μου

μπα!μην αγχωνεσε!κ η Ολγα π.χ. δε λεει μαμα κ μπαμπα που υποτειθετε θα επρεπε!

rXrPp3.png

καλημερα και ευχαριστω για τις ευχες....!!!!!!!!!!!!!!!!1

νατασσουλα κι εμενα το κανει απο μονος του αλλα κι εμενα μπαμπα και μαμα σπανια λεει...

λεει μονο ναι και αυτο

μην αγχωνεσαι ομως βρε κοριτσακι ε???

να προσθεσω ομως πως πολυ καιρο οταν ηθελα να του δειξω κατι συχνα του εδειχνα με το χερι μου...

ε,προφανως το αποτυπωσε και το κανει...

για δοκιμασε κι εσυ...

ειμαι σιγουρη πως σε λιγες μερες θα σου δειχνει!!!

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

νατασουλα εγω εχω να σου πω,οτι πρεπει να σταματησεις να το κανεις αυτο στον εαυτο σου,εννοω οτι κατα περιοδους αγχωνεσε πολυ για το αν κανει κατι ο λουκουμος η οχι!οι αναπτυξιολογοι γενικα εχουν ενα μεσο ορο!δεν ισχυει για ολα τα παιδια προφανως!οπως κ οι καμπυλες αναπτηξης!η Ολγα ειναι 9200 ενω θα επρεπε να ειναι πανω απο 10 κιλα!αλλα τι να κανουμε?ο λουκουμος σου εχει 10 δοντια(αν θυμαμαι καλα!)αλλα παιδακια βγαζουν τωρα!

πρεπει να αποδεχτεις οτι οι ανθρωποι ειμαστε διφορετικοι κ ο καθενας θελει το χρονο του!επισης το παιδι μπορει να δειχνει,με το δικο του τροπο,κ εσυ να μην το παρατηρησες!το χω παθει με την Ολγα!κ μετα καταλαβα!συγνωμη αν σου φαινομαι λιγο επιθετικη δεν ειναι αυτος ο σκοπος μου!!με πολλη αγαπη σου τα λεω!

rXrPp3.png

Sue,pasxalita kai mpoumpou να χαιρεστε τα αγορακια σας!!!!!!:D:D

Παντα γερα και ευτυχισμενα να ειναι και να σας γεμιζουν χαρες!!!!!!!

Suedaki με το καλο η μπεμπουλα σας να μου την προσεχεις!!

Mairy περαστικα σας, με τη δουλεια μην αγχωνεσαι, δεν ειναι τοσο ασχημα τελικα....αν ειναι και ομαλη η προσαρμογη οπως λες ακομη καλυτερα.

Xainti περαστικα σας, ελα να τρεξουμε μαζι με τη βαφτηση....χθες εκλεισα προσκλητηρια...:confused:

Νατασα και ο δικος μου δειχνει με το δαχτυλο, αλλα δεν λεει συνηδειτα σχεδον τιποτα(μονο αμπρρρ το νερο). Μην αγχωνεσαι, δες ποσα κανει ο δικος σου που δεν τα κανουν τα αλλα παιδακια. Πιστευω οτι οταν υπαρχει προοδος και μαθαινουν καινουρια πραγματακια δεν υπαρχει κανενα απολυτως προβλημα, η συγκριση ειναι λαθος....

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...