Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κορίτσι μου να σε δει οπωσδήποτε ενδοκρινολόγος. Παρόμοιες εξετάσεις έχω και κάνω υπογλυκαιμίες. Εννοείται επηρεάζει όχι μόνο τις ποιότητα αλλά και τις άλλες ορμόνες σου. 

Βγήκε και η αντίσταση στην ινσουλίνη και λέει 1.7 και δίπλα αρχομενη αντίσταση στην ινσουλίνη. Κακό είναι αυτό να φανταστώ ; Εσύ που έχεις παρόμοιες τιμές τι έκανες ; 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

οικογενειακα προβληματα φιλεναδα ασε. η γιαγια στο νοσοκομειο εκανε μια σοβαρη ενχειρηση(θα βγει σε 10μερες) οποτε πηγαινω συνεχεια εκει .

η ξαδελφη μου χωρισε μετα απο 15 χρονια γαμου κ την ειχα 2 μερες εδω. η πεθερα μου λειπει χιο η αδελφη του αγγελου γενναει και αλλα πολλα τετοια.εχω αδεια αυτην την βδομαδα ομως κ θαα ηρεμησω.

θα σας διαβαζω τωρα

εχω βαλει φωτο κ βιντεο στην ομαδα για μπειτε

ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟλες καλα?

88M1p3.pngycQap3.png

αχ κοριτσια ο υπνοσ δεν θελει κοπο θελει τροπο!

εμενα κ τα τρια μονα τουσ κοιμοντουσαν μικρα γιατι τωρα μονο με παραμυθι:tongue:.

νατασσα μου νομιζω οτι κακοσ κανεισ γιατι για μενα αυτο ειναι εγωιστικο κοιτασ πωσ βολεβεσε εσυ ...εχεισ κ εσυ τα δικια σου λογο δουλειασ κ αυπνιασ αλλα αν τον εστρονεσ τωρα η καλυτερα απο πιο παλια θα εισουν καλυτερα τωρα ασε που με τον καιρο να δεισ ποσο θα αποξενοθεισ απο τον αντρα σου αν δεν εχει ηδη γινει! στο λεω με πολυ φιλικη αγαπη καλα θα κανεισ κ εσυ κ η πασχαλιτσα να λαβετε τα μετρα σασ μπορει να δειχνει λεπτομερια ολο αυτο αλλα ειναι πολυ σοβαρο για την υγεια τισ οικογεννιασ σασ....πρεπει να υπαρχουν ορεια κ νομοι στο σπιτι σκεψου να κανεισ κ ενα ακομη κ να ειστε κ οι 4 στο κρεβατι:shock: η μετα θα τον διωξεισ κ θα εχεισ κ την απετηση να ειναι κυριοσ στο δωματιο του?οσο ειναι νορισ βαλε ταξη ;)

Στο δωματιο του να τον πηγαινεισ τα μεσημερια κ να εσαι εκει κ εσυ να παιζετε εκει κ γενικα να περναει χρονο εκει μεχρι να το μαθει.

εμεισ κοριτσια(δεν ξερω αν ιδατε τισ φοτο)παρασαμε τελεια στο παρτι μασ φαγανε του σκασμου δεν εμινε τπτ:tongue: ειχε τελεια μερα κ ζεστη πολυ.

ο Ιασονακοσ αρχισε να μπουσουλαεικ περπαταει καλα αλλα δεν ξερει να σταματαει κ να στριβει καλα χαχαχαχα κ τον φοβαμε κ τρεχω πισω του συνεχια:confused::tongue::tongue::tongue:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

πω πω ειναι πολλα αυτα που θελω να σχολιασω

καταρχην θενακι να χαιρεσαι τον βενιαμιν .............παει χρονισε κ αυτος! να τον χαιρεστε κ παντα να ειστε μια αγαπημενη οικογενεια.

marsolan κ εσυ να χαιρεσαι την κοπελαρα σου ! παντα υγεια κ χαμογελο !

FAIRY μου με τοκαλο να δεχτεις τους γονεις σου κ τελεια η ιδεα σας για εκδρομη στα γενεθλια του γιωργου !

οσο για τα νεα της αδελφουλας σου λυπαμαι πολυ για οτι εγινε......:-(

νατασσακι μπραβο για τα κατορθωματα του μικρου σου !!!!

κ σε σενα πασχαλιτσα μου ! μπουσουλησατε κ ποιος σας πιανει κ εσας !

συγννωμη για οσες ξεχναω ρε φιλεναδες

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Πηγαμε μια πολυ μεγαλη βολτα, ξεδωσαμε στην παιδικη χαρα και κοιμηθηκε στην επιστροφη.

Δεν σας ειπα, κανονισαμε τη βαφτηση μας, 26 Ιουνιου και τωρα τρεχω και δεν προλαβαινω.....

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

Αντε με το καλό η βάφτιση σας Ελένη!

Ρίτα καλά ξεμπερδεματα και καλη αδειουμπα τωρα :)

Ψιλοπλακωθηκαμε παλι πρωινιατικα με τον καλο μου για το ποιος θα μεινει σπιτι μεχρι να ερθει η πεθερα μου να κρατησει τη μικρη! :shock::shock:

Και δε θελει να παρει και ξυπνητηρι η κυρια, να την ξυπναμε λεει εμεις! :evil:

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

καλημερουδιαααααααααααααααααα

ωραια μερα κ σημερα ε?!

ελενακι με το καλο η βαφτιση σας!!!!!!

Naya μου υπομονουλα κοριτσαρα μου

εμεις σημερα εχουμε ληξιαρχειο(να δηλωσουμε το ονομα του μικρου,μετα μια τελευταια αλλαγη κ το μεσημερι εμβολιο κ μετρησεις,ισως κανω κ μι βολτα για ν δω τουρτες(τιμες ) κ το απογευμα στη γιαγια μου

88M1p3.pngycQap3.png

καλημερα!

Ριτα γλυκας ο Γιωργακης στα βιντεακια! Να τον χαιρεστε! Με τοσα οικογενειακα θεματα ειναι το καλυτερο φαρμακο ο μικρος, ετσι?

Ελενη με το καλο η βαφτιση! Εδω τελικα θα γινει?

Fairy με το καλο να υποδεχτεις τους γονεις σου!Να περασετε ομορφα!

Τhenaκι με την ομορφη οικογενεια και του χρονου να τον γιορτασετε τον Ιασονακο!Καλο τρεξιμο τωρα με το περπατημα!

Σημερα το πρωι πηρα αγκαλιτσα τον μικρο μου στο κρεβατι και ηταν τοσο γλυκουλης!!!Η ψυχη μου, ποσο τον αγαπαω....Κι εβλεπα ενα ασχημο ονειρο νωριτερα..Ηταν ο,τι πρεπει η αγκαλιτσα του για να το ξεχασω...

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

mia glukia kalimera ki apo mena

Ritaki o mikros sou einai gluka....exei parei apo sena:tongue::tongue: mas eleipses

fairy me to kalo na tous upodextheis:p

elenaki me to kalo i vaftisi sas:D (mono emas vlepo na menoume avaftistoi:rolleyes:)

Thena isos exeis dikio alla tora mou fainetai vouno autou tou eidous i ekpaideusi:shock::shock: isos prospathiso argotera:confused::confused:

pashalitsa perimeno nea apo to vivlio ;)

naya upomoni me tis petheres (skepsou pos toulaxiston i dikia sou erxete na to koitaxei;) uparxoun kai alles... asta na min ta rotas:mad:)

anniko ti egine exete xehithei sta parka:-P??

suedaki ena TERASTEIO filaki stin koiloumpitsa:p:p:p:p:tongue::tongue::tongue::tongue:

epistrefo stis ergasies mou!!

uDLqp1.png

Ελενη με το καλο η βαφτιση! Εδω τελικα θα γινει?

Καλησπερα!!!!

Στο χωριο θα την κανουμε, αλλα σε ενα εξωκλησι με νερα και πλατανια. Μονο ετσι συμβιβαζομουν να ξενιτευτω......να ειναι κατι πιο ομορφο....

Sue ο δικος μου ουτε δευτερολεπτο δεν καθεται αγκαλια μου στο κρεββατι, προσπαθει με μανια να φτασει το πορτατιφ και τον διακοπτη απο το φως. Εχει πολυ πλακα οταν τον ακινητοποιω με σπρωχνει με χερια και ποδια. Οσο για το ονειρο, παει εφυγε, μην το σκεφτεσαι....

Αχ εχω δουλιτσα ακομη, σας χαιρετω!!!!

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

helloooooo!!!τι κανετε???

Χρονια πολλα στη μικρη Πηνελοπη!!!marsolan να το χαιρεσε το κοριτσακι σου!!

Ριταααα!!θεος ο γιωργης!!!

natassa ουτε εμεις εχουμε βαπτιστει!κ αγνωστο για το ποτε κ αν!!!

Λοιπον!ερχομαι Αθηνα 31 Μαιου με 12 Ιουνιου!θελετε να μαζευτουμε?τωρα που εφτιαξε κ ο καιρος?κ θα ειναι κ η μετακινηση ευκολοτερη?

thenaaaaa να ερθεις κ συ Αθηνα!!!

πολυ ζιζανιο αυτο το παιδι μου,δεν καθετε πουθενα!ουφ!!ολη μερα τρεχει γυρω γυρω!!πηγαμε κ σε εναν παιδικο σταθμο κ θα παμε κ σε αλλον ενα αυριο!μπας κ βρω καμια δουλεια,απο Σεπτεμβρη βεβαια!κ επειδη ειχα ρωτησει κ σε αλλον για τιμες μου φανηκαν πολυ καλες!300-320 ευρω απο τις 7 το πρωι μεχρι τις 6-7 το απογευμα!κ αυτος που πηγαμε σημερα,πεντακαθαρος κ με πολυ ωραια παιχνιδια πολυ ωραιος χωρος γενικα!!

ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΟΛΕΣ ΓΛΥΚΑ!!!

rXrPp3.png

καλημερουδια!

ελενακι ωραιο σκηνικο θα εχεις στην βαφτιση του κουκλου σου αποτι φαινεται!!!!!! καλα τρεχαματα τωρα λοιπον !

νατασσουλι μου σε ευχαριστω τοοοοοοοοοοοοοοοοοοσο πολυ !

Κ σενα andith ΜΟΥ ......ξερεις εσυ, μετο καλο να ερθεις αθηνα κ να προσεχεις το ολγακι μας το ομορφο !

ενα χρονο πριν ..............

τελυταιο πρωινο που ο γιωργης μου ηταν στην κοιλια ..............

αναμνησεις μοναδικες

88M1p3.pngycQap3.png

αρχιζυμε κ μεις ψαρακι, ολοκληρο το αυγουλακι κ οσπρια σιγα σιγα. ειπα οτι πια η διατροφη του πρεπει να ειναι πληρης.... πηραμε κ αντιηλιακο κ γω κ αυτος που ειμαστε ασπρουλια! τον ειδε στο περπατημα του κιολας κ ειπε με το που ξυπναει πια ν ατου φοραω παπουτσια .γαλα θα συνεχισουμε λιγο ακομα σκονη (το 3) γιατι το θεωρει πιο καλο γιααυτην την ηλικια απαυτα που λενε φρεσκα. τι αλλο??? μας εκανε το τεστι της φιματιωσης κ σαν να το βλεπω κοκκινο γμτ:rolleyes:

αληθεια βρε κοριτσια τι τυρακι δινεται στα παιδακια σας ? για τουρτα δεν πηγα ακομα να σας πω την αληθεια, την κυριακη θα σβυσουμε κερακι...πρλαβαινω ε????

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...